“ΜΟΥΛΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΙΚΗ Χ.Α

Χρησιμοποιώντας η συνήγορος  ακόμα την εξήγηση της εισαγγελέα πως ο Ρουπακιάς σκότωσε τον Φύσσα για να «ανέβει στα μάτια της ηγεσίας», αναρωτήθηκε: «Τι είδους οργάνωση είναι αυτή που κάποιος ανεβαίνει στα μάτια της ηγεσίας επειδή δολοφονεί έναν αντίπαλο; Σε μια εγκληματική οργάνωση, είναι η απάντηση».

****

Εισαγγελέας να σου πετύχει!
Να ξεχάσουμε πως είναι Χρυσαυγίτισα. Να πάμε στην επαγγελματική της επάρκεια και μόνο.
Παραδέχεται  πως η Χ.Α  είναι εγκληματική  οργάνωση και μάλιστα  πιστεύει  πως ο Ρουπακιάς δολοφόνησε τον Φύσσα , γα να πάρει καλύτερη θέση στην οργάνωση.
Με άλλα λόγια, ξέρει  η κυρία ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν στις εγκληματικές οργανώσεις . ΄Ομως , κάνει πως αγνοεί το ποιο σπουδαίο, πως ,δηλαδή, σε μια τέτοια “φαμίλια”,αν τολμήσεις ,ως μέλος,  και αυτονομηθείς ή  δεν πάρεις εντολή από το   Νονό (εν προκειμένω το Μιχαλολιάκο ή κάποιον   άλλον, υψηλά ιστάμενο στην ιεραρχία) να  φέρεις σε πέρας ένα έγκλημα,  σε… έχει φάει  η μαρμάγκα.  Δικονομικός συλλογισμός για πρωτοετή φοιτητή Νομικής,που η  εισαγγελέας της συμφοράς, όμως,   δεν μπόρεσε   να επεξεργαστεί.
Παραμένει η κυρία στο θώκο της; Πάει και εισπράττει το μισθό της ανελλιπώς; Τολμά  ακόμα να βρίσκεται  στην έδρα και να αντικρύζει τους γονιούς   του τραγικού παιδιού?
 Δεν έχει τσίπα.Πώς να έχει τα παρεπόμενα.
_______________________

1. Επίθεση με ρουκέτες σε βάσεις των ΗΠΑ:”Ήταν αυτοάμυνα, δεν θέλουμε πόλεμο”

  1.  Δικτατορία είναι, ό,τι θέλει λέει. Αν σκότωναν 80 Αμερικανούς στρατιώτες  οι Ιρανοί, σήμερα οι “Μουλάδες” θα είχαν κρυφτεί στις υπόγειες στοές της Τεχεράνης, περιμένοντας το τέλος τους.  Ακόμα και ένα αληθοφανές  ψέμα δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί το  άγριο  αυτό  ιερατείο με τις γραφικές,  μαύρες ρόμπες.
 2. “το ειδικό αυτό σώμα των ένοπλων δυνάμεων απείλησε να πλήξει το Ισραήλ και «κυβερνήσεις χωρών-συμμάχων» των ΗΠΑ στην περιοχή σε περίπτωση αντεπιθέσεων από πλευράς του αμερικανικού στρατού.”

Δεν είναι η πρώτη  φορά που οι στρατοκράτες  του Ιράν απειλούν ξεκάθαρα τη χώρα μας. Παλιότερα ο Ιρανός πρέσβης στην Αθήνα, προκλητικότητα απείλησε την Κρήτη.  Από την άλλη ,η  η θεοκρατική , Ιρανική  κυβέρνηση  στηρίζει αναφανδόν  τις θέσεις της  Τουρκίας, ενάντια στις ελληνικές , την οποία μάλιστα αποκαλούν σταθερή και αξιόπιστη σύμμαχο χώρα.

Ο Σουλεϊμανί ,ως επικεφαλής των δραστηριοτήτων των φρουρών της επανάστασης στο εξωτερικό, ήταν από τους πρωτεργάτες της διαμόρφωσης των σχεδίων και των απειλών κατά της Ελλάδας. Σήμερα,η απειλή αυτή είναι αρκούντως σοβαρή. Είναι αδίστακτοι ο “μουλάδες”. Δεν αποκλείουμε αυτή την ώρα  να εκτελέσουν κάποια  τρομοκρατική  ενέργεια  σε ελληνικό έδαφος,ως αντίποινα, επειδή η χώρα μας είναι σύμμαχος των ΗΠΑ.

Προσοχή, οι…φύλακες!

 

΄Εχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα με το δικτατορικό καθεστώς του Ιράν.
Γράφαμε πριν 12 σχεδόν χρόνια:
ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ (6/9/07)

ΟΤΑΝ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ( ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “…,ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ”) ΟΤΙ  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ (“ΑΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ”) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ  ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΙΑΡΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ”,ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΕΙΛΕΙΣΕ  ΑΜΕΣΑ  ΠΩΣ  ” Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ  ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ” .ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΠΩΣ  ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΠΕΙΛΗ   ΠΑΡΟΥΣΙΑ   ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ… ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ” ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ.

ΕΙΠΑΜΕ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΔΕΝ ΟΡΡΩΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ , ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΠΑΙΖΟΥΝ “ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ”. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΛΗΘΗ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ  ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ  ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ  ΟΙ ΝΤΟΡΕΣ,ΟΙ ΑΛΕΚΕΣ,ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ, ΟΙ “ΓΙΟΙ” ΚΑΙ ΟΙ “ΑΝΕΨΙΟΙ”,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΝΑΖΙ,ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΑΣ ΣΤΥΕΙΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΤΙΤΙΛΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΙΣΧΥΡΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ:ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

 

 

 

 

 

2.α Συντριβή Boeing: «Μαζεύουν» την εκτίμηση για μηχανική βλάβη – Η Τεχεράνη δεν δίνει τα μαύρα κουτιά

β. Ερωτήματα για τη συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους στο Ιράν

Η Τεχεράνη δεν παραδίδει τα μαύρα κουτιά

Πυκνώνουν οι αμφιβολίες για τα αίτια της πτώσης του ουκρανικού αεροσκάφους Boeing 737 της Ukraine International Airlines, το οποίο συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης, με προορισμό το Κίεβο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 176 επιβαίνοντες – 167 επιβάτες και εννέα μέλη του πληρώματος.

***

Καθόλου δεν αποκλείεται να έπληξε το επιβατικό αεροπλάνο  Ιρανικός πύραυλος.Μοιάζει ίδια ιστορία με  εκείνη  του Μαλαισιανού αεροπλάνου που έριξαν οι Ρώσοι στην Ουκρανία . Τότε σκοτώθηκαν 300 επιβάτες,μεταξύ αυτών και παιδιά.

Οι δικτατορίες είναι αδίστακτες,γιατί δε λογοδοτούν πουθενά.

 

3. Οι λαϊκές εξεγέρσεις στο Ιράν

Τα ζόμπι της ελληνικής βιομηχανίας  παραπληροφόρησης  που είδαν τεράστιο πλήθος στην κηδεία του δολοφόνου στρατηγού και …ευφράνθηκαν για την εθνική ενότητα  του Ιρανικού λαού, ενάντια στους… δολοφόνους των λαών Αμερικανούς, ως συνήθως απέκρυψαν πως το Ιράν  είναι ένα καζάνι που βράζει και γρήγορα θα εκραγεί.

Δείτε για ποια ενότητα σύμπνοια  και εθνική ομοψυχία,πλην των Φρουρών της Επανάστασης,  μιλάμε:

 

Αλληλεγγύη στη λαϊκή εξέγερση του Ιράν

NPA (Γαλλία): Αλληλεγγύη στη λαϊκή εξέγερση του Ιράν

 

Στο Ιράν, από την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μέρα και νύχτα, εργαζόμενοι/ες, άνεργοι, μεταξύ των οποίων πολλοί νέοι και γυναίκες, κατεβαίνουν στους δρόμους. Το κίνημα αυτό αγγίζει τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες πόλεις, έως και την πρωτεύουσα Τεχεράνη.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται κατά των οικονομικών δυσκολιών, όπως η ανεργία και η ακρίβεια, αλλά και κατά της διαφθοράς και της απουσίας ελευθεριών. Είναι μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία, εδώ και πολλά χρόνια, που θέτει σε αμφισβήτηση την υπάρχουσα εξουσία.

Πρόκειται πράγματι για τις πιο σημαντικές διαδηλώσεις μετά το κίνημα διαμαρτυρίας ενάντια στην επανεκλογή με νοθεία του τέως προέδρου, του υπεραντιδραστικού, Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, το 2009. Οι κινητοποιήσεις τότε είχαν κατασταλεί βίαια.

Τώρα, η ρίζα του θυμού είναι κυρίως οικονομική και κοινωνική. Από το 2013, με την προεδρία του Ρουχανί, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «μετριοπαθής» από τα μίντια, η διαμαρτυρία των λαϊκών στρωμάτων δεν έπαψε να επεκτείνεται και να βαθαίνει. Ο συνεχής αγώνας των εργαζομένων υπέστη σκληρή καταστολή: η φυλάκιση του συνδικαλιστή Ρεζά Σαχαμπί, είναι ένα σύμβολο παγκόσμιας εμβέλειας.

Η πλήρης εγκατάλειψη των θυμάτων των πρόσφατων σεισμών, καθώς και η αστρονομική διαφθορά, δείχνουν το αληθινό πρόσωπο του καπιταλιστικού και θεοκρατικού καθεστώτος που βασιλεύει στο Ιράν και του οποίου η φράξια που κατέχει την εξουσία αποτελεί τον κύριο άξονά του.

Με την κινητοποίησή του, ο ιρανικός λαός οδηγεί σε αποτυχία τη στρατηγική τρόμου που αποτελεί τη μόνη «απάντηση» που μπορεί να δώσει το δικτατορικό καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.

Απέναντι στις δίκαιες διεκδικήσεις, οικονομικές και δημοκρατικές, που εκφράστηκαν, η εξουσία δείχνει μόνο τα δόντια της. Απειλεί να πνίξει τη λαϊκή αντίσταση στο αίμα, όπως το έδειξαν οι 23 νεκροί και οι εκατοντάδες συλλήψεις, κατά τη διάρκεια της καταστολής των διαδηλώσεων.

Ο ιρανικός λαός χρειάζεται την αλληλεγγύη μας. Το NPA δίνει τη στήριξή του σε όλες και σε όλους όσους και όσες αγωνίζονται στο Ιράν για την ελευθερία, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Απαιτεί την απελευθέρωση των εκατοντάδων αντιπολιτευόμενων που έχουν φυλακιστεί στις φυλακές της ιρανικής κυβέρνησης.

Η κεντρική θέση που έχουν οι κοινωνικές, οικονομικές και δημοκρατικές διεκδικήσεις στο σημερινό κύμα διαμαρτυρίας δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την προοδευτική φύση του κινήματος αυτού. Είναι καθήκον της ριζοσπαστικής και διεθνιστικής αριστεράς να δώσει την χωρίς όρους στήριξή της σε αυτές τις κινητοποιήσεις.

NPA (Nouveau Parti Anticapitaliste)

Μοντρέιγ, 2 Ιανουαρίου 2018

 

Μετάφραση: e la libertà

 

 

4. ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ;

 

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τα πενιχρά αποτελέσματά της. «Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, όχι μόνο δεν προσέφερε κάτι στη χώρα σε μια δύσκολη στιγμή κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή, αλλά κατέληξε σε πρωτοφανές φιάσκο», αναφέρει σε σχόλιό του.

Το κόμμα της Κουμουνδούρου σχολιάζει ειδικότερα, ότι «η εικόνα του Έλληνα πρωθυπουργού να παρακολουθεί τον Πρόεδρο Τραμπ να παραχωρεί για περίπου είκοσι λεπτά, μόνος του, συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι προσβλητική για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά για τη χώρα, που τη μετατρέπει σε κομπάρσο των εξελίξεων».

Προσθέτει πως «το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος μίλησε μόνος του αγνοώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά ότι σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις, δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει εις βάρος της Τουρκίας, τη στιγμή που προβαίνει στις πιο επιθετικές, προκλητικές και επικίνδυνες ενέργειες της τελευταίας 20ετιας απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο».

«Αυτό που συνέβη σήμερα λοιπόν δεν είναι μόνο μια διπλωματική αποτυχία του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια μελανή στιγμή για τις διεθνείς μας σχέσεις», σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση.

 

***

΄Ενας και μοναδικός ήταν ο λόγος που ο γόνος (Υιός) της γνωστής “φαμίλιας” της απάτης και της διαπλοκής,  ζήτησε και πέτυχε  συνάντηση  με τον επίσης διαπλεκόμενο πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υπουργός του Παναγιωτόπουλος  στην ΄Αμυνα το παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως στόχος ήταν μια νέα  “αγορά του αιώνα” από το αμερικάνικο παζάρι.  Και η  μίζα,φυσικά,  θα πέσει σύννεφο.  Τζάμπα φτιάξανε όλο αυτό το σόου με τον… επί θύραις  ελληνοτουρκικό πόλεμο;

Του λόγου το μη αναληθές:

“Αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης φρεγατών από τις ΗΠΑ, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι δεν συζητήθηκε μεν με τον κ. Τραμπ, αλλά με άλλους Αμερικανούς παράγοντες, όπως την ηγεσία του Πενταγώνου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με αμερικανικά όπλα. «Είτε μέσω πωλήσεων, είτε μέσω παραχώρησης πλεονάζοντος αμυντικού υλικού που δεν χρησιμοποιείται πλέον από τις αμερικανικές ΕΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.”

 

Τα τρισέγγονα του αλήστου μνήμης   “πατριάρχη” της οικογένειας  Κωνσταντίνου  Μητσοτάκη θα έχουν να τρώνε κι εκείνα  με χρυσά κουτάλια,αν  το  “ενδεχόμενο απόκτησης φρεγατών”,   γίνει τελικά  πράξη.

 

5.ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΔΕΚΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ

Φονική” ατάκα Βενιζέλου για Πρ. Παυλόπουλο: Δύσκολο να μην είσαι επαρκής ΠτΔ

"Φονική" ατάκα Βενιζέλου για Πρ. Παυλόπουλο: Δύσκολο να μην είσαι επαρκής ΠτΔ

***

΄Οταν ακούω αυτό το ευτραφές λαμόγιο της Novartis  να μιλάει για θεσμούς, κράτος δικαίου και άλλα τέτοια ηχηρά  που τσαμπουνάει συνήθως, μου έρχεται να ξεράσω! Συγχωρήστε μου την απρέπεια του λόγου. . Αλλά…έτσι μου έρχεται, ακόμα και όταν βλέπω τη εικόνα του.  Θε μου,  συχώρα με!

 

6. Βρήκαμε το αγαπημένο ελληνικό φαγητό του Toμ Χανκς. Ο ΓΥΡΟΣ!