ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΠΩΣ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΑ;

Φρουζής: Με την «Αυγή» η Novartis είχε διαφημιστική συνεργασία -Τι συνέβη με Βαξεβάνη
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε η φαρμακευτική εταιρεία με την εφημερίδα «Αυγή», το περιοδικό Hot Doc, αλλά και για τις συναντήσεις του με τον Νίκο Φίλη και τον Κώστα Βαξεβάνη, καταθέτοντας στην προανακριτική της Βουλής.

«Είχα δει τον Φίλη ως διευθυντή της “Αυγής”. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Τους είχαμε δώσει διαφημιστικό πρόγραμμα», είπε. Εκείνη τη στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος παρουσίασε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που εκθείαζε το φάρμακο Gilenya της Novartis. Στη συνέχεια ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis παραδέχθηκε πως το δημοσίευμα αυτό ήταν πολύ θετικό για τη Novartis. «Είχαμε διαφημιστική συνεργασία με την “Αυγή”. Σε όλο το διάστημα που ήμουν στη Novartis», είπε.

Για την εφημερίδα «Αυγή», κατά την κατάθεσή του πρόσθεσε ακόμα ότι «εκτός από καταχωρίσεις μας δημοσίευαν και έμμεσα ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ κατά παραγγελία, δηλαδή, της εταιρείας υπέρ των φαρμάκων της. Είχαμε διαφημιστικό πρόγραμμα».

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής μίλησε και για τον Κώστα Βαξεβάνη και τη συνεργασία που είχε η Novartis μαζί του: «Τον έχω δει πάνω από τρεις φορές. Ήταν σε καλό κλίμα η συνάντηση η πρώτη. Είχαμε συνεργασία και δώσαμε διαφήμιση. Τότε δεν είχε ακόμα εφημερίδα, είχε περιοδικό. Τα χαλάσαμε όταν στο ίδιο φύλλο του Hot Doc που έβαλε τη διαφήμιση της Novartis είχε κάνει δημοσίευμα κατά της Pfizer, με αποτέλεσμα να μου διαμαρτυρηθεί η ανταγωνίστρια εταιρεία ότι έκανα πληρωμένη καταχώριση. Ετσι δεν ξαναέκανα διαφήμιση. Του διαμαρτυρήθηκα και τότε αυτός έκανε προσεγγίσεις, λέγοντάς μου ότι έκανε λάθος, αλλά δεν έδωσα άλλη διαφήμιση».

****

Διασταυρώσαμε τους ισχυρισμούς του κατά τα άλλα ψεύτη  Φρουζή και αυτά που είπε για Αυγή και Hot Doc είναι αλήθεια. Είδαμε  τις  δημοσιεύσεις.*

Καταλάβατε τώρα γιατί η ιστορική δημοσιογραφία είναι η ΜΟΝΗ που έχει και δικαίωμα και υποχρέωση  να κρίνει, να κατακρίνει ή να επιβραβεύει όσους συμπεριφέρονται   σύμφωνα ή ενάντια με τις απαράγραπτες και διαχρονικές, φυσικές αξίες; Αυτή είναι η μοναδική “Λυδία λίθος”  για την αξία ή την απαξία μιας πράξης.

Τώρα τί να απαντήσει ο Φίλης και ο  Βαξεβάνης στο διεφθαρμένο Φρουζή; Πως  απ΄αυτή τη δουλειά ζουν  άνθρωποι  και πρέπει να αρπάξουν τη διαφήμιση; Μα πώς είναι δυνατόν, αν είσαι ακέραιος , να διαφημίζεις μια γνωστή ανά την υφήλιο διεφθαρμένη εταιρία;

Να, γιατί δεν μπορείς να ζεις από τη δημοσιογραφία. Δεν είναι επάγγελμα,που σου εξασφαλίζει το ψωμί ή το παντεσπάνι σου. Είναι λειτούργημα. Και δεν το λέμε  ως…Γυμνασιάχες στους  “δεκάρικους”. Το εννοούμε. “Δυο καρπούζια δεν κρατιούνται στην ίδια μασχάλη”.Και ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά  πως  “δε  δαγκώνεις χέρι που σε ταϊζει”. Απλό και κατανοητό.

Αφήστε, λοιπόν, αυτό το καθήκον της  σωστής πληροφόρησης σε εμάς, που ούτε  διαφήμιση βάζουμε, ούτε συνεργαζόμαστε με απατεώνες, ούτε ζούμε, έχοντας ως επάγγελμα την ιστορική δημοσιογραφία.  Γι αυτό και δεν  έχουμε λόγο να καλύψουμε ή  να σταυρώσουμε κάποιον.

“Η γυναίκα του Καίσαρα δεν οφείλει να είναι ,αλλά και να φαίνεται ενάρετη”. “Ψιλά γράμματα” μήπως;

_______________________________________________

1. Διεθνής κατακραυγή για το ξέπλυμα του… ξεπλύματος από τη Ν.Δ.

Image result for εξωφυλλο βιβλιου ποινικου κωδικα

Image result for δεσμιδα 500 ευρω

Δημοσίευμα των Financial Times για την τροπολογία Σταϊκούρα-Τσιάρα που επιτρέπει να ξεπαγώσουν τα δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία υπόδικων επιχειρηματιών, τραπεζιτών και εφοπλιστών ● «Πόλεμος» ανακοινώσεων από ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση.

Οι Financial Times μπορεί να είναι μια εγγλέζικη οικονομική εφημερίδα, ωστόσο χθες επιφύλασσε σκοτσέζικο ντους για την ελληνική κυβέρνηση. Αφορμή στάθηκε η τροπολογία στους Ποινικούς Κώδικες που κατατέθηκε στη Βουλή προχθές το βράδυ -ψηφίστηκε από 156 βουλευτές- και αφορούσε το «ξεπάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων κατηγορουμένων για σοβαρά εγκλήματα, μέχρι να διερευνηθεί αν αυτά αποτελούν προϊόν εγκλήματος ή όχι. Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροπολογία, την οποία συνυπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, δίνεται τρίμηνη προθεσμία στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προκειμένου να ελέγξει τις υποθέσεις τις οποίες «τρέχει» και εν συνεχεία τίθενται στη διάθεση δικαστικού οργάνου προκειμένου να τις επικυρώσει για ένα πρόσθετο διάστημα 18 μηνών. Αν δεν υπάρξει κρίση (δεν έχει γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης) μετά το τέλος της χρονικής προθεσμίας, τότε θα παύει να ισχύει το «πάγωμα», με αποτέλεσμα τα χρήματα να επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες τους χωρίς να έχει διαλευκανθεί η προέλευσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα της δημοσιογράφου Kerin Hope ήταν τουλάχιστον κόλαφος για τα πεπραγμένα της ελληνικής κυβέρνησης.

****

ΕΛΛΑΔΑ 2019 .KAI ME ΤΗ…ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

Αλλά,τί περίμεναν;  Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, ο φίλος κατηγορουμένων για διαφθορά τραπεζικών  και  κολλητός εμπόρων ναρκωτικών, ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης  της οποίας τα περισσότερα και  μεγαλόσχημα  στελέχη  εμπλέκονται με  τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε σκάνδαλα, θα φρόντιζε τους χαμηλόμισθο-συνταξιούχους,τους μη έχοντας και κατέχοντας; Πότε συνέβη αυτό σε μια ακροδεξιά κυβέρνηση,όπως είναι η σημερινή;

Ο γιος του βασιλοχουντικού πατρός γνωρίζει πως λίγα είναι τα ψωμιά του. Σύντομα θα τον σουτάρουν οι ίδιοι στην παράταξη. ΄Εχει ξεπεράσει ακόμα και όρια  ενός ΄Ορμπαν. Ο Ο ακροδεξιός Ούγγρος πρωθυπουργός δεν τόλμησε τέτοια επαίσχυντη τροποποίηση.

Από μέσα θα πέσει ο Κούλης.  Από κεντροδεξιούς Καραμανλικούς, τύπου Αντώναρου. (Κάπου εδώ θα εμφανιστεί και θα δέσει  και ο ακροδεξιός   Πάνος  Καμμένος, για να καλύπτεται όλο το φάσμα της Δεξιάς ). Γι΄αυτό βιάζονται στη φαμίλια  να κάνουν  την καβάτζα τους.΄Ο,τι προφτάσουν να αρπάξουν.

Αλλά λογαριάζει ανιστόρητα ο Κυριάκος. Νομίζει πως βρισκόμαστε στην εποχή της Αποστασίας  του πατέρα του  ή του σκανδάλου της offshore εταιρείας MAYO. Τότε που η οικογένεια ξεκοκάλισε το ταμείο της Ν.Δ. Ο υιός ακολουθεί σε όλα τα βήματα τον “πατριάρχη”. Είχε καλό δάσκαλο.

Μόνο που εκείνες τις εποχές ήταν  εντελώς διαφορετικές. Ιδιαίτερα μετά την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Οι Ευρωπαίοι ή δεν ήξεραν ή το πιθανότερο έκαναν πως δεν ήξεραν το όργιο της διαφθοράς στη χώρα και τί σόι πολιτικούς και ψηφοφόρους -πελάτες διέθετε,  ΄Επρεπε να έρθει η χρεοκοπία,να κινδυνεύσει  η ι δια η ενότητα και όχι μόνο η νομισματική της Ε.Ε, για να πάρουν μέτρα.

Οπότε, δεν τους παίρνει στη σημερινή διεφθαρμένη κυβέρνηση να κρυφτούν και να κλέβουν ασύστολα , όπως παλιά.  Θα τους κράξουν  οι εταίροι.

Παράδειγμα οι  Financial Times .  ΄Εβλεπαν τη χρεοκοπία ήδη από το 2008  και δε μιλούσαν.Ή έλεγαν μισόλογα.  Τώρα με την πρώτη ευκαιρία ξεβρακώνουν μια κυβέρνηση που κατάφερε να εκλεγεί με τη στήριξη του χειρότερου κομματιού του ελληνικού λαού, με υπόδικους χορηγούς  και φυσικά με την υποστήριξη- ντελίριο (ως και τον Αρκά επιστράτευσαν) των Μαζικών Μέσων Παραπληροφόρησης που ανήκουν σχεδόν αποκλειστικά σε πρεζέμπορους, διεφθαρμένους και εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα ξεπλύματος μαύρου  χρήματος. Καιρός ήταν!

 

2. Ηράκλειο: Μαθητές τιμούν τον Σπύρο Μουστακλή

Σπύρος Μουστακλής: Ο ήρωας ταγματάρχης που βασανίστηκε από τη Χούντα (vids)

Το όνομα του αγωνιστή της Δημοκρατίας Σπύρου Μουστακλή πρόκειται να δοθεί στο 43ο Δημοτικό Σχολείο, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το σχολείο βρίσκεται σε οδό που φέρει το όνομα του βασανισθέντος στρατιωτικού και με πρωτοβουλία των δασκάλων η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου συνδυάστηκε με σχετικές εκδηλώσεις μνήμης.

Στις εκδηλώσεις παραβρίσκεται η σύζυγος του Σπύρου Μουστακλή, Χριστίνα, η οποία μίλησε με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου για την ιστορία και τα κάλεσε να ερευνούν όλες τις πτυχές της ώστε να διαμορφώνουν άποψη ως αυριανοί πολίτες.

***

Παττακός για Μουστακλή : Καλά του κάναμε !

Αμετανόητα σκυλιά. Από την άλλη…Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

Η Χούντα  βασάνισε οικτρά, αλλά  …χριστιανικά  και άφησε  φυτό τον ηρωικό ταγματάρχη.

Αθάνατος!

 

3. Κύριε Ασαντ, σας έπεσαν μερικά όπλα στην ΑΣΟΕΕ!

Κύριε Ασαντ, σας έπεσαν μερικά όπλα στην ΑΣΟΕΕ!

Θύελλα σατιρικών σχολίων προκάλεσε στο διαδίκτυο η δήλωση της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, πως θεωρεί αδιανόητο το ότι βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ «όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»!

****

Μια  συνειδητή  υπερβολή  τη χρησιμοποιούμε όλοι, για να υπερτονίσουμε τη σημασία της άποψή μας. Κατανοητό. Και ποιος δεν το κάνει;  Η Μηχαηλίδου, γιατί να εξαιρείται; Λέτε να μην ήξερε πως ο ΄Ασαντ δεν..ψώνιζε όπλα από την ΑΣΟΕΕ,αλλά από το δικτάτορα Πούτιν; Αστείο!

Κι αντί όλοι αυτοί οι κακοήθεις και  όψιμα  ανασύραντες σκωπτικά σήμερα   το δράμα της Συρίας με τους 500.000 νεκρούς και άλλους  χιλιάδες σακατεμένους, πρόσφυγες και “καταραμένους” ,να τη πέσουν έστω και αργά στους δυο  δικτάτορες Πούτιν και ΄Ασναντ που για τα δικά τους συμφέροντα κατακρεούργησαν και δίχασαν έναν ολόκληρο λαό, οι εξυπνάκηδες στην Ελλάδα τα έβαλα με τη Μιχαηλίδου.

“Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον”. Και ως εκ τούτου,  υποκριτές.  Αυτό είναι όλο.

 

4. Γιάννα Αγγελοπούλου: Είναι ψέμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες μας χρεοκόπησαν, άφησα 135 εκατ. ευρώ στην τράπεζα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μπαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο

Η κα. Αγγελοπούλου, ρωτήθηκε αρκετές φορές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και για το αν τελικά, οι αγώνες αυτοί ήταν και ο βασικός λόγος που οδήγησε τη χώρα σε οικονομική κρίση.

«Οι Ολυμπιακοί του 2004 δεν χρεοκόπησαν τη χώρα, είναι λάθος, είναι ψέμα», είπε η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου. «Οι αγώνες πέτυχαν, ο προϋπολογισμός της επιτροπής, 2 δισ. τότε, κάναμε τους αγώνες και αφήσαμε 135 εκατομμύρια στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τις κυβερνήσεις που ήταν υπεύθυνες», υπογράμμισε.

****

Μετρημένα κουκιά τα λεφτά αν χάθηκαν ή όχι.  Λέει την αλήθεια εδώ η Γιάννα Αγγελοπούλου.

΄Εγιναν λοβιτούρες στους Ολυμπιακούς, φαγώθηκαν λεφτά. Αλλά σε καμιά περίπτωση δε χρεοκόπησε από τους Ολυμπιακούς αγώνες η χώρα. Την ευθύνη  της χρεοκοπίας την έχει χρεωθεί ο Κώστας Καραμανλής εξ ολοκλήρου. Διπλασίασε το χρέος και εκτόξευσε  το έλλειμμα  στα ύψη, για να ταϊσει τη “γαλάζια ακρίδα”.

΄Εχει τελειώσει ιστορικά αυτό το ζήτημα. Μένει να το ολοκληρώσει και ο Αλέξης Τσίπρας. Να σπάσει την “Ομερτά”, τόσα χρόνια. Να βγει ευθέως και να το πει.

 

5. Κωνσταντόπουλος για Novartis: Αθλιότητες οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και οι 10 κάλπες

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έξω από τα δικαστήρια τις Ευελπίδων

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ έκανε λόγο για στίγμα του δημοσίου βίου από την υπόθεση, τονίζοντας πως η δικαιοσύνη «δεν είναι η Τουλουπάκη, ο Παπαγγελόπουλος, η Θάνου ή ο Αθανασίου».

«Όλο αυτό το σκηνικό, παραπέμπει σε θεσμικές αθλιότητες και σε πολιτικές γελοιότητες. Και φαυλότητες. Είναι κατάντημα για τον δημόσιο βίο της χώρας. Επιτρέψτε μου μία γενικότερη παρατήρηση. Τούτος ο έρμος ο τόπος, την ώρα που συντελούνται κοσμογονικές εξελίξεις, ασχολείται ψάχνονταν να βρει ψύλλους στα άχυρα. Ενώ γύρω μας συντελούνται φοβερής σημασίας γεωπολιτικές ανακατατάξεις, εμείς ασχολούμαστε με το θέμα της Novartis και δεν μπορούμε να το λύσουμε», είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος στο Action24.

 

****

Οι πολιτικές οικογένειες όλων των παρατάξεων έχουν παράδοση στην Ελλάδα, όχι μόνο στο νεποτισμό,αλλά και  στη διαπλοκή.   Δείτε  ονόματα και θα φρίξετε οι ανυποψίαστοι.

Εδώ ο…αριστερός υπάλληλος των Βαρδινογιάννηδων Νίκος Κωνσταντόπουλος  και πατέρας της  αμετροεπούς θυγατέρας Ζωής, βγάζει λάδι τους ενόχους ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα.

Τόσο ανήθικος πολιτικά.΄Οπως την εποχή,που έκανε τον εισαγγελέα στο  Ειδικό δικαστήριο του Κόκινου  στο “βρώμικο ’89” (γι όλους τους εμπλεκόμενους  “βρώμικο”.Κατήγορους και κατηγορουμένους).

Υ.Γ .Ερώτηση  στην οικογένεια  Γρηγορόπουλου.  Δεν υπάρχουν άλλοι δικηγόροι χωρίς τις  βαριές αμαρτίες που κουβαλάει η οικογένεια Κωνσταντοπούλου  να αναλάβουν την υπόθεση της δολοφονίας τους παιδιού τους;  Το λέμε, γιατί ο Αλέξης είναι πια και δικό μας παιδί.

 

 

  • Η απάντηση του Κ.Βαξεβάνη:

Μόνος δρόμος η αγωγή εναντίον του Φρουζή

 

Μετά από τις αλλεπάλληλες αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο Κ. Φρουζής κατά την εξέτασή του στην Προανακριτική, αφού απέτυχε παντού, είπε να πετύχει τουλάχιστον χτυπώντας τον βασικό του εχθρό, την εφημερίδα (και τον γράφοντα) που πρωταγωνίστησε στις αποκαλύψεις για τη Novartis. Υποστήριξε λοιπόν πως έδωσε διαφήμιση στο HOT DOC αλλά μετά σταμάτησε, ενώ με συνάντησε και τρεις φορές.

Είπε συγκεκριμένα ο Φρουζής

«δώσαμε διαφήμιση στο HOT DOC και στο ίδιο φύλο του HOT DOC που έβαλε τη διαφήμιση η Novartis είχε κάνει δημοσίευμα κατά της Pfizer με αποτέλεσμα να μου διαμαρτυρηθεί η ανταγωνίστρια εταιρεία ότι έκανα πληρωμένη καταχώρηση. Έτσι δεν ξαναέκανα διαφήμιση, του διαμαρτυρήθηκα και αυτός έκανε προσεγγίσεις λέγοντας μου πως έκανε λάθος αλλά δεν έδωσε άλλη διαφήμιση. Τον έχω δει πάνωαπό 3 φορές»

Πολύ πριν τον Φρουζή, την κατηγορία αυτή εξαπέλυσε ο Άδωνης Γεωργιάδης, όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις. Ας πάμε πρώτα στα πραγματικά γεγονότα. Όπως αναφέρεται στα ημερολόγια του Φρουζή (το έχει δημοσιεύσει το Documento), υπήρξε συνάντηση μαζί του, όταν ήταν προέδρος του ΣΦΕΕ, εκπροσωπούσε δηλαδή τη φαρμακοβιομηχανία. Η συνάντηση έγινε παρουσία ενός ακόμη ατόμου και αφορούσε ενημέρωση που ήθελε να κάνει λόγω της παρεξηγημένης εικόνας που θεωρούσε ότι είχαμε για την πολιτική του φαρμάκου . Στο HOT DOC υπήρχαν τα πρώτα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρόλο του Μανιαδάκη και των εταιρειών της συζύγου του, χωρίς να ξέρουμε ακόμη ότι πρόκειται για «σκάνδαλο Novartis».

Στο HOT DOC υπήρξε πραγματικά μία διαφήμιση Novartis (στα 7 χρόνια κυκλοφορίας του) για την καμπάνια “Αναπνέω” με κόστος 3.000 ευρώ. Σε ένα περιοδικό, όπως είναι φυσικό, διαφημίζονται όσοι πληρώσουν για να διαφημίζονται. Το πρόβλημα είναι αν η διαφήμιση είναι εικονική ή αποτελεί εξαγορά. Όπως παραδέχεται όμως ο Φρουζής, στο ίδιο τεύχος του HOT DOC που υπήρξε η διαφήμιση, υπήρξε και μεγάλη έρευνα για το χρηματισμό γιατρών από την εταιρεία Pfizer για την προώθηση του φαρμάκου Lipitor για τη χοληστερίνη.

Μετά από τη δημοσίευση ο Φρουζής με κάλεσε στο τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν μπορούσε να μπαίνει διαφήμιση φαρμακοβιομηχανιών (του Συλλόγου των οποίων ήταν Πρόεδρος) στο HOT DOC και το περιοδικό να χτυπάει φαρμακοβιομηχανία. Σημείωσε μάλιστα πως τον κατηγορούσαν πως σχετίζεται με την αποκάλυψη.

Απάντησα στον Φρουζή (αυτό που έχω απαντήσει σε πολλούς ακόμη που θεώρησαν ότι μπορούν με διαφήμιση να εξαγοράζουν σιωπή), πως εμείς κάναμε τη δουλειά μας και αυτός είχε κάθε δικαίωμα να επιλέξει αν θα διαφημιστεί.

Αυτή ήταν η μία και μοναδική επαφή με το Φρουζή.

Παρότι καταλαβαίνω τη θέση ως πολυκατηγορούμενου που βρίσκεται σε αδιέξοδο και το μίσος που τρέφει για το πρόσωπό μου γιατί εκτός από το σκάνδαλο έχουμε αποκαλύψει και την παραβατική του συμπεριφορά απέναντι σε παιδιά, θα με αναγκάσει να τον βάλω σε μια ακόμη περιπέτεια. Θα οδηγηθεί στο δικαστήριο και θα πληρώσει όπως ακριβώς και ο Βγενόπουλος που επιχείρησε με τη συνδρομή των ίδιων πολιτικών προσώπων να ακολουθήσει την ίδια τακτική. Δυστυχώς για τον κύριο Φρουζή δεν μπορεί να τον σώσει ούτε η ΝΔ ούτε το ψέμα.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των συναντήσεων, υπήρξε όπως είπα μία και μοναδική. Όχι πως έχει κάποια σημασία. Άλλωστε στην καριέρα μου για επαγγελματικούς λόγους έχω συναντήσει μεγαλύτερες εγκληματικές μορφές, όπως τρομοκράτες, ληστές, δολοφόνους καθώς και πολιτικά πρόσωπα που διετέλεσαν υπουργοί Υγείας και στελέχη της ΝΔ.

Υ.Γ. Εκτός από την αγωγή θα κατατεθεί φυσικά και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και ψευδορκία