ΜΠΟΧΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ ΣΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΑΠΤΗ.

Δεν τα βάζουμε  με τον Γκεμπελίσκο Χ.  Ράπτη. «Δεν έφταιγε ο ίδιος. Τόσος ήτανε». Αλλιώς,  θα βρισκόταν συνεχώς στην ξεφτίλα και  γιαουρτωμένος στο φάκελο της χαμένης του αξιοπρέπειας;

Αυτούς που   μπαίνουν στο  βόθρο του και αράζουν, απολαμβάνοντας τη μπόχα,  αδυνατούμε να  καταλαβαίνουμε. ΄Εχουν παιδιά, σοβαρούς φίλους; Τολμούν να τους αποκαλύψουν ποιο  καταγώγιο επισκέπτονται; Εν τέλει, αξιοπρέπεια και σύνεση διαθέτουν; ΄Η το πιθανότερο είναι…ό,τι να ναι;

 Μπαίνω για πέντε λεπτά να κοπιάρω τα συνημμένα βοθρολύματα  και με πιάνει η ψυχή μου. Τέτοιες αναταράξεις  στο στομάχι, ούτε  σε  10 μποφόρ να έπεφτε το καϊκι.

Για βάλε πανί στο στόμα (ή μάσκα τώρα πια που συνηθίσαμε)  και για λίγα λεπτά ,αν μπεις και μείνεις,  θα διαπιστώσεις … ιδίοις ρωθώνοις  του λόγου το αληθές.   Τόπος να σταθείς στο σάιτ του iefimerida.gr  να πάρεις μια καθαρή ανάσα, δεν υπάρχει. Κι αν δεν έχει οσμές από γεννητικά εκκρίματα , θα όζει  σίγουρα απ΄άλλες αποφορές,  όπως ρατσισμό, ακροδεξιές κορώνες, νταϊλίκι και ντελίριλο  αριστεροφάγων  «γιες σερ» κοντυλοφόρων, τύπου Οικονομόπουλου -Γιαννακά και όμοια.

Ποιος θα φυλάξει  τα 12χρονα παιδιά όχι από τους Μίχους και τους Πατούληδες, αλλά από τους ίδιους τους γονιούς τους,, τρεφόμενους από  τα περιττώματα  Γκέμπελς που  αποπατούν κάθε στιγμή  όπου βρουν και όπου σταθούν;

Υ.Γ. α. Εκεί  στο συντεχνιακό τους  συνάφι, όχι πως είναι καλύτεροι, αλλά λίγη τσίπα, διαθέτει   κανείς τους; Τουλάχιστον, ας υποχρεώσουν, ειδικά  τους iefimeridopoles.gr , πάνω- πάνω  στο «σπίτι» να βάλουν κόκινο φωτάκι και επιγραφή: «Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος για κάτω  των 18 χρόνων”.

       β. ΄Οσο για τους ίδιους τους επισκέπτες, αν έχουν τα κότσια, ας μπαίνουν. Αλλά πριν μπουκάρουν,   ας μην το κάνουν σαν κα΄τι παντρεμένους  που με τρομαγμένο  βλέμμα βλεφαρίζουν  αναγύρω μην τους πάρει είδηση  κανένα μάτι σε τι  bawdy house έχουν βίτσιο να σουλατσάρουν.

 

Αμάν,   πια!

****

IEFIMERIDA.GR :

 ( ώρα 16.00)

Κολωνός: Ψάχνουν τον «Μιχάλη» -Ο μυστηριώδης συνεργός του Μίχου που πήγαινε στα ραντεβού βιασμού τη 12χρονη

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος

Τι απαντά ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για βιασμό

Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος

Σοκ: Δύο 23χρονοι έφυγαν από το Κερατσίνι, πήγαν στη Λιβαδειά, βίασαν 17χρονη και την παράτησαν σε χωράφι

Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. νύχτα

Νίκαια- Αρπαγή και βιασμός 14χρονης: Ο φερόμενος δράστης είναι γνωστός στις Αρχές, λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Καταγγελία της 14χρονης για ομαδικό βιασμό από πέντε άντρες
Στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη σε εκείνη τοποθεσία και την βίασαν ομαδικά.

Σύμφωνα με την κ. Πούλιου, που μίλησε στην εκπομπή «»Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η 14χρονη είχε απαχθεί ξανά ένα μήνα πριν στις 10 Σεπτεμβρίου για μια ημέρα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο, όπως υποστηρίζει η δικηγόρος, υπήρξε ολιγωρία. Όπως είπε ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας γείτονας της οικογένειας, παντρεμένος με παιδιά.

 

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις βιαστών της 12χρονης -Τα στοιχεία-σοκ της δικογραφίας

Άδωνις κατά ΣΥΡΙΖΑ: Και μετά παραπονιούνται όταν τους αποκαλώ «βόθρο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Έφη Λαμπροπούλου εξηγεί στο iefimerida: «Πώς ένας άνδρας φτάνει να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι»<

Εφη Λαμπροπούλου

Κούγιας κατά Σπίρτζη: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία με τη 12χρονη στον Κολωνό

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια: «Τρελάθηκα όταν την είδα που έκλαιγε τρομαγμένη

Νίκαια, Μαρκέλλα