ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ “ΠΙΝΟΚΙΟ”. 85,3% ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

                                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ.ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΝΑ!

(Εφ. “ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ”)

“Συγκλονιστικά τα αποτελέσματα που διεξήγαγε η γνωστή, δημοσκοπική εταιρία “ΠΙΝΟΚΙΟ” που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα   (σε) και για  “κοινό  λογαριασμό” των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΙEFIMERIDA.GR, LIBERAL.  Να σημειωθεί (!) πως τηλεοπτικοί σταθμοί και ραδιόφωνα, όπως  ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1,MEGA κ.α διέκοψαν τη ροή των προγραμμάτων τους και παρουσίασαν την είδηση σε έκτακτη ενημέρωση.

Πινόκιο Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Πινόκιο Εικόνες | Depositphotos®

Να σημειωθεί(!) επίσης πως η εν λόγω δημοσκόπηση ,όπως αναφέραμε,  διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα εν μέσω του δεύτερου και  σκληρού κύματος της πανδημίας με πάνω από 200 νεκρούς  την ίδια εβδομάδα.

Σύμφωνα,  λοιπόν, με τα αποτελέσματα της έρευνας, αν αύριο είχαμε εθνικές εκλογές ,το κυβερνών κόμμα θα ελάμβανε άνετα το 85.3% των ψήφων.  Και ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η γνώμη του ελληνικού λαού για τον πρωθυπουργό. Το 89,2 των ερωτηθέντων, κρίνει απολύτως επιτυχημένο το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά στα θέματα της  διαχείριση της κρίσης της πανδημίας, τα ελληνοτουρκικά και  στο τεράστιο ζήτημα τη οικονομίας.

Επίσης να σημειωθεί (!)  πως από τους  ερωτηθέντες που κλήθηκαν να εκφράσουν  η γνώμη τους για τον ελληνικό Τύπο, το 100% είχε θετική  άποψη  για τη στάση του ελληνικού Τύπου,  ειδικά  στο θέμα της ενημέρωσης τους ελληνικού λαού όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας.

Αναλυτικά τα συμπεράσματα της ΠΙΝΟΚΙΟ στη σελίδα  242 ΤΩΝ “ΦΡΕΣΚΩΝ” (ΔΟΦ).

Aφιέρωμα στην Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόσοψη της Βουλής

Το κιτς της χούντας επέστρεψε με τον Μητσοτάκη

(Η  Βουλή, την 21η Νοεμβρίου, ντυμένη στα …καλά της,   εθνικά στολισμένη).

“Να σημειωθεί (!) επίσης   πως και μια άλλη συγκλονιστική είδηση είναι και η καθολική αποδοχή από τους ΄Ελληνες    της πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για φωταγώγηση της Βουλής  την ημέρα της γιορτής των ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ, που έφτασε σχεδόν, το 93,6% στην ίδια δημοσκόπηση του ΠΙΝΟΚΙΟ.  Μάλιστα, ας σημειωθεί (!) πως  την ενέργεια αυτή της κυβέρνησης επικρότησαν με κοινή τους δήλωση άνθρωποι των  Γραμμάτων, των Τεχνών και της Επιστήμης  που συγχαίρουν την κυβέρνηση για αυτή της την πρωτοβουλία.

Μεταξύ  των υπογραφόντων   να σημειώσουμε (!) πως βρίσκονται τα ονόματα του παγκοσμίου  φήμης μουσικοσυνθέτη και πατριώτη   Μίκη Θεοδωράκη, της  σοφής Ελληνίδος Βυζαντινολόγου στη Σορβόννη,΄Ελενας Γλύκατζη.  του εμπνευσμένου γελοιογράφου  Αρκά , του  μεγάλου  μας βάρδου Διονύση Σαββόπουλου, του  επίσης μεγάλου φιλοσόφου  Στέλιου Ράμφου ,του  γνωστότατου γλωσσολόγου και (ιεροψάλτου) Γεωργίου  Μπαμπινιώτη, του   Θεσσαλονικέως  συγγραφέως   Δημ. Δημητριάδη,  του  ΕλληνοΑμερικανού Ιστορικού  Ευσταθίου Καλύβα,  του π.  Δημάρχου Θεσσαλονικέων, Γιάννη Μουτάρη κ. α

***

Εμείς, τώρα, τί να πούμε και να σχολιάσουμε: Να…σημειώσουμε ( !) πως ύστερα από την όντως ,συγκλονιστικά αποκαλυπτική  αυτή δημοσκόπηση,  νιώθουμε σαν να μας… πήραν και τα σώβρακα.  Νομίζαμε πως έτσι και γίνονταν αύριο εκλογές, η μεν Ν.Δ  καταϊδρωμένη  θα τερμάτιζε δεύτερο κόμμα,  ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης  θα την έκανε    νύχτα, προς άγνωστον κατεύθυνση, μια και οι Νοικοκυραίοι  δεν κωλώνουν πουθενά, άμα τα παίρνουν κρανίο, γιατί  ” χάνουν την κουτάλα”.   Μέχρι έγκλημα κάνουν.

 

Ζητάμε συγγνώμη από τους αξιότιμους ιδιοκτήτες των ελληνικών δημοσκοπικών εταιριών που τους διασύραμε , ενώ, ως φαίνεται, επιτελούν αξίως, εντίμως  και ως επί το πλείστον αφιλοκερδώς, το… λειτούργημα  της δημοσκόπησης.

2. Αιφνιδίως  Μαρινάκης κατά COSCO

Αιφνιδίως «ανένδοτος» Μαρινάκη κατά COSCO

Κήρυξε «πόλεμο» με τους Κινέζους ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά – και το μέλλον θα δείξει ποιοι ακριβώς ήταν οι λόγοι.

***

“Φοβού  τους Δαναούς και δώρα φέροντας”!

Ειδικά, αν  …Δαναός, είναι ένας Ευάγγελος Μαρινάκης!

3. Σουηδία – κορονοϊός: Δραματικό διάγγελμα του πρωθυπουργού: «Η χώρα δοκιμάζεται από την πανδημία»

DOCUMENTO

 

“Η Σουηδία βρίσκεται αντιμέτωπη με δοκιμασία εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, επισήμανε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του χθες Κυριακή ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λεβέν, απευθύνοντας έκκληση στους πάντες να «συνεργαστούν» για να ελαττωθεί το ολοένα πιο βαρύ φορτίο για το σύστημα υγείας.

«Η μικρή ανάσα που πήραμε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο τέλειωσε», τόνισε ο επικεφαλής της σουηδικής κυβέρνησης στο διάγγελμα του.

****

Ο Βαξεβάνης με μουτσούνα Πορτοσάλτε  (ή κα το αντίστροφο).  Τα σπάει σήμερα στο Ντοκουμέντο  του ΣΥΡΙΖΑ η μαύρη προπαγάνδα. Τέτοια παραπληροφόρηση ούτε ο ΣΚΑΪ!

“Δραματικό διάγγελμα”  μας  λέει ο …αριστερός κοντυλοφόρος  Κωστάκης Βαξεβάνης, που χάλασε τον κόσμο γιατί φάγανε τον αγλέουρα  οι άλλοι συνάδελφοί του ,αλλά     όχι και  τούτος, όπως περίμενε , από το φιλέτο του κορόνα. Και παλεύει τώρα με δραματοποιήσεις και τρομολαγνεία, όπως παραπάνω , μήπως και ανακτήσει τα χαμένα,  αν  ξαναβγεί η λίστα Πέτσα.

Στείλαμε το κείμενό του, ως έχει, πριν λίγο στη Σουηδία σε φίλο ΄Ελληνα,  άρτι μεταναστεύσαντα στη χώρα της  αγαστής συνύπαρξης των “διαφορετικών”, όλων των ειδών . ΄Εφριξε.

“Απίστευτο”,  μας απαντάει  στο μέηλ του.  Τρίβω τα μάτια μου. Ακριβώς το αντίθετο συνέβη. Ούτε (μελο)δράματα ,ούτε υστερίες, αλά Μητσοτάκη  και Τσίπρα εδώ.  Ο  Στέφαν Λεβέν  μίλησε απλά, καθαρά, χωρίς θεατρινισμούς και δημαγωγίες.  Ζήτησε μόνο  μεγαλύτερη υπευθυνότητα από τον κόσμο. Τίποτα παραπάνω”.

Στο μεταξύ, η πορεία της Σουηδίας δείχνει πόσο άχρηστα ήταν τα μέτρα και τα αντισυνταγματικά  πραξικοπήματα 5-6 ευρωπαϊκών  κυβερνήσεων.  Η Σουηδία αρνήθηκε να καταπατήσει το Σύνταγμά της και εφάρμοσε στην πανδημία  την πολιτική της ανοσίας της αγέλης, που, όπως φάνηκε, είναι η μόνη που θα δώσει τη λύση.

Είπαμε, ” όλα τα γουρούνια”  της εμπορικής δημοσιογραφίας  “ίδια μούρη.” Μην το ψάχνετε. “Μαμωνάς” πρώτα  και  στερνά.

 

4. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
Κοντοζαμάνης: Είμαστε σε πόλεμο, προετοιμαζόμαστε ακόμη και για το χειρότερο δυνατό σενάριο

Βασίλης Κοντοζαμάνης

Πως γίνεται και μέσα σε 17 μήνες που η επάρατη κυβερνά να είμαστε συνεχώς σε πόλεμο;  Πότε με τους Τούρκους και  τον κορόνα πότε με τα Εξάρχεια και τα Σεπόλια.

΄Ενα το μυστικό:

“Είναι πολλά τα λεφτά”,  Κούλη.   Προχώρα  στο δρόμο που άνοιξε ο πατήρ σου . Το   σλόγκαν της φαμίλιας,  γνωστό: Μπες φτωχός  στην πολιτική και φεύγα πλούσιος.

 

5.  Ερντογάν προς ΕΕ: Τηρήστε τις υποσχέσεις σας, κάντε την Τουρκία πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τί λέει ο παλιόΤουρκος;  Θέλουν τα μούτρα τους και Ευρώπη; Τί δουλειά έχει το Ισλάμ ανάμεσα στα πολιτισμένα και χριστιανικά   κράτη της Δύσης;  ΄ Οι άπιστοι, οι  τρομοκράτες, οι βάρβαροι.

΄Αλλωστε, αν μπει στην ΕΕ η Τουρκία πού θα πουλάει  φρεγάτες και βομβαρδιστικά ο Μακρόν, η Μέρκελ;  Είναι εποχή αυτή να σταματήσουν οι εξοπλισμοί    για τους δυο αιώνιους εχθρούς στο Αιγαίο;  Χρυσοφόρες  για χρόνια  οι συγκεκριμένες  οπλοαγορές . Να κάνουν χαρακίρι οι Γερμανοί , οι Γάλλοι και να αναγνωρίσουν τον Τούρκο ως  Ευρωπαίο; ΄Υβρις!

Εδώ και τώρα ισότιμο μέλος της Ε.Ε η Τουρκία, λέμε εμείς.  Και  αν συνέβαινε αυτό , ως δια μαγείας και 100 πανδημίες να χτυπούσαν ,θα είχαμε χιλιάδες ΜΕΘ  εν λειτουργία. Και φυσικά ,ένα  Μητσοτακέικο θα έμενε χωρίς μίζες, που πληρώνουμε εμείς  για τι επόμενες  δέκα γενιές της φαμίλιας.

Υ.Γ .΄Ωρα 13.30,σήμερα. Βόρεια Εύβοια, που βγάζω κι εγώ τη φυλακή μου. Απέναντι από τη μεγαλόπρεπη, αλλά φαλακρή  πια Δίρφη.

Παρέα για καφέ ο καπετάνιος από απέναντι, 20 χρόνια θαλασσόλυκος σε γκαζάδικο.  “Δυο φορές ναυαγός  πάλεψα το χάρο και το νίκησα. Και θα με φάει τώρα  ο καριόλης  στη στεριά απ΄ το τσιγάρο!”    ΄Ετσι ,ακριβώς το λέει.

Μας κόβουν την κουβέντα και κοντεύουν να ραγίσουν τα τζάμια του σπιτιού   δυο μαχητικά αεροπλάνα, το ένα πίσω από το άλλο  που περνάνε σε απόσταση αναπνοής από τη σκεπή.    Πετούν χαμηλά, για να  πάρουν ύψος να περάσουν την κορυφογραμμή  στο Ξεροβούνι και να αμοληθούν στο Αιγαίο για αναχαίτιση.

 

Λέει το ίδιο :  ” Αδερφέ΄, να ξέρεις. Δυο μαχητικά  που σηκώνονται κάθε φορά στον αέρα, τινάζουν ένα νοσοκομείο  επίσης στον αέρα.”

Το ξέρω , αδερφέ, μου. Μας έχουν πιάσει Κώτσους οι  Δένδιες  και οι Κοτζιάδες.  Τούτοι είναι οι εχθροί μου. Τον Τούρκο, αδερφό μου τον νιώθω.

.

6. Καμπανάκι Πέτσα: Η εξάπλωση του κορωνοϊού γίνεται εντός οικογενειών -Ελαχιστοποιήστε τις επαφές με τους μεγάλους ανθρώπους

Στέλιος Πέτσας

Η  στατιστική  απόμεινε  πια η μόνη αξιόπιστη οδηγός στην πανδημία, ακόμα κι από την επιστήμη. Και λέει λέει πως το δεύτερο κύμα  του Κορόνα οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  στις νεότερες ηλικίες , που το καλοκαίρι  δεν τήρησαν μέτρα στα μπιτσόμπαρα και τα πάρτι. Και πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία από τους νεότερους  κόλλησαν. Μάλιστα ,είχαν ξεσηκωθεί τότε οι φυλλάδες της αριστεροσύνης   και μιλούσαν για ηλικιακό ρατσισμό. Προς τα κάτω.

Ο Πέτσας σήμερα παίρνει τη ρεβάνς, αλλά προς τα πάνω. “Ελαχιστοποιήστε τις επαφές με τους μεγάλους ανθρώπους”, κραυγάζει.  Αν δεν ήταν οι  ψηφοθηρία, θα  αποτολμούσε σε ύφος   Μπογδάνου να καλέσει σε …σταυροφορία: “Πετάξτε τα γερόντια  στους κάδους απορριμάτων”.

.Ο φασισμός έχει στην Ελλάδα ονόματα. Πολλά και διάφορα.΄Ενα, αν και “πέτσινο” δεν είναι  καθόλου  γιαλαντζί.  Είναι ο  υπουργός προπαγάνδας και απάτης της κυβέρνησης. Και το επαίσχυντο αυτού όνομα Πέτσας (χωρίς ίχνος πέτσας)

7.Αιθιοπία: Τελεσίγραφο 3 ημερών στους ηγέτες του Τιγκράι να παραδοθούν

Ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας Άμπιι Άχμεντ εξέδωσε σήμερα τελεσίγραφο 72 ωρών προς τους ηγέτες της περιοχής του Τιγκράι, στόχου στρατιωτικής επίθεσης, τονίζοντας ότι είναι “τελευταία ευκαιρία” για αυτούς να παραδώσουν τα όπλα.

“Ο δρόμος προς την καταστροφή σας πλησιάζει στο τέλος του και σας ζητάμε να παραδοθείτε μέσα μέσα στις επόμενες 72 ώρες”, έγραψε ο Άμπιι Άχμεντ σε ανακοίνωση προς τους ηγέτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου του Τιγκράι (TPLF) που ελέγχει την περιοχή αυτή. “Σας καλούμε να παραδοθείτε ειρηνικά μέσα σε 72 ώρες, αναγνωρίζοντας ότι είστε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Επωφεληθείτε από αυτήν την τελευταία ευκαιρία”

***

“΄Οπου φτωχός και η μοίρα του”.  Δε φτάνει η δυστυχία τους, σκοτώνονται και μεταξύ τους.

Ταλαιπωρημένη  δεκαετίες κι αυτή η  χώρα.΄Οχι μόνο από  φτώχεια ,αλλά και από  εμφύλιους εθνοτισμούς και  φυλετικές διαμάχες.

 

8. ΣΤΑ 17.300 ΠΟΔΙΑ
Απίστευτο: Εσπασε το τζάμι του πιλοτηρίου και «ρούφηξε» τον πιλότο -Κρεμόταν στο κενό, τον έσωσε αεροσυνοδός αρπάζοντάς τον απ’ τα πόδια

Ο πιλότος κρεμόταν ο μισός έξω από το πιλοτήριο

Πηγή: iefimerida.gr –

Πρωτοσέλιδο στην ακροδεξιά πορνοφυλλάδα, 2 μέρες τώρα.  Πας παρακάτω να δεις  τί έγινε ,πού έγινε.  Και σου λέει… 30 χρόνια πριν, ρε παιδιά, δε λέμε σήμερα!

Είπαμε, τρομολαγνεια. Με κάθε τρόπο με κάθε απάτη και μπαγαποντιά. Λωποδύτες. ΄Ετσι βγάζουνε  λεφτά με τη σέσουλα.