ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 Κάμερον .O βασικός υπεύθυνος του ΒΡΕΧΙΤ.

Για μικροκομματικούς λόγους, όπως και στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου το 2011 και ο Αλέξης Τσίπρας το 2015, ο Κάμερον προκάλεσε ένα δημοψήφισμα, που δε θα έπρεπε να είχε γίνει ποτέ. Η Ιστορία του χρεώνει απολύτως την ευθύνη της απόσχισης της Βρετανίας από την οικογένεια της Ευρώπης και για ό,τι άλλο θα συμβεί στην Ε.Ε,  αλλά και στην  ίδια τη χώρα του,  ως επακόλουθο αυτού του εγκλήματος,που διέπραξε.

Τον κόσμο τον κυβέρνησαν και τον κυβερνούν  ως σήμερα “μικροί” άνθρωποι στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Ας το αλλάξουμε αυτό, μέχρι η “Μηχανή” να αναλάβει να εξανθρωπίσει τους υπανθρώπους και ως εξουσία και ως υπηκόους-οπαδούς.

____________________________________________________________________

  1. “ΚΡΑΤΟΣ” ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ  ΚΡΑΤΟΣ …ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΤΩΝ.
  2.  ΦΟΡΕΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
1. ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Μητσοτάκης: Εγκληματική η απλή αναλογική -Αν την φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ θα την καταργήσω
Φωτογραφίες: Sooc

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την αλλαγή του εκλογικού νόμου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ στην εκπομπή «Ενικός» με το Νίκο Χατζηνικολάου στο Star Channel η απλή αναλογική είναι συνταγή για την απόλυτη ακυβερνησία. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι είναι υπεύθυνος για αυτό που κάνει, ανέφερε πως «στην αποχώρησή του θέλει να βάλει βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος».

Εγκληματική η απλή αναλογική, θα την καταργήσω ως κυβέρνηση

Ο κ. Μητσοτάκης εξηγώντας την άρνησή του στην απλή αναλογική, σημείωσε ότι μεταξύ άλλων θα σήμαινε οι χρειάζονται τρεις κυβερνητικοί εταίροι. Και πως «μεγάλος συνασπισμός θα σήμαινε η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση».

Τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει την απλή αναλογική για να κόψει το ρεύμα της ΝΔ αλλά, όπως είπε, δεν θα τα καταφέρει και δεσμεύτηκε: «Αν ψηφίσει την απλή αναλογική, αμέσως, μόλις γίνουμε κυβέρνηση, σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο, θα ανοίξω συζήτηση εκλογικού νόμου». Είπε ότι θα συμπεριλάβει και το δικαίωμα ψήφου των ομογενών στον τόπο κατοικίας τους, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην ψήφο στα 17.

Τα   κουσούρια δεν κρύβονται. Ο τύπος δεν είναι μόνος “υιός”.  Και από ιδεολογία αποδεικνύεται  σφόδρα  συντηρητικός . Στόχος του, βέβαια,  να επανακάμψουν στο μαντρί οι ΑΝ.ΕΛ και οι Χρυσαυγίτες ,όσοι   λάκησαν τα τελευταία χρόνια από τη Νεο-ΕΡΕ.

Τί πιο λογικό και “δημοκρατικό” από την απλή αναλογική; Υπάρχει πολιτικός με στοιχειώδη, “δημοκρατική”  συνείδηση, που θα αρνιόταν ένα δίκαιο  εκλογικό σύστημα, όπως είναι η απλή αναλογική; ΄Οχι, βέβαια, πλην Μητσοτάκη. Ονειρεύεται εκλογικούς νόμους με “πατερίτσες” που θα του δίνουν αυτοδυναμία, για να έχει πιο άνετη πρόσβαση στις λοβιτούρες  και την κλοπή  αλλά και στην ευκολότερη ίδρυση  του κράτους της ακρο-κεντρο-δεξιάς με οπαδούς-πελάτες “ακρίδες”, εποχής Κώστα Καραμανλή.  Αυτοί που “τίναξαν την μπάνκα στον αέρα”, χωρίς να τιμωρηθούν ποτέ, ούτε να φέρουν τα λεφτά πίσω. Τρέμει την κυβερνητική συνεργασία, γιατί σε μια τέτοια κυβένηση υπάρχει λογοδοσία, παρακολούθηση, αδυναμία παγίωσης πελατειακού κράτους.

 Εξελίσσεται σε πατριάρχη του ψεύδους και του λαϊκισμού  ο υιός Μητσοτάκη. Φοβίζει τον κόσμο με  ανυπόστατες απειλές. Με απλή αναλογική, ισχυρίζεται ο δημαγωγός, η Χρυσή Αυγή, θα είναι…αξιωματική αντιπολίτευση. Με 250 χιλιάδες τρελαμένους και διεστραμμένους Ναζί από τους οποίους  οι μισοί θα επιστρέψουν στην έδρα τους, τη Νεο-ΕΡΕ, θα γίνει ο Μιχαλολιάκος…αντιπολίτευση!

Αντί να δεμευτεί πως   θα ξεκινήσει τώρα  τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες , για να μην αναγνωριζεται ποτέ  πια στην Ελλάδα, ως νόμιμο κόμμα τέτοια, ναζιστική  εγκληματική οργάνωση, τρομοκρατεί  και απειλεί. Πόσο παλαιοκομματικός, “μέχρι μυελού οστέων”   είναι ο θρασύτατος φορέας του νεποτισμού, της οικογενειοκρατίας στη δυναστεία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, να ελπίζει πως ο δρόμος στην πρωθυπουργία συνεχίζει να είναι στρωμμένος με ρόδινα ψέματα και απάτες !

Δε θα  αφήσουμε ΠΟΤΕ τέτοια παλαιά και ανήθικα μυαλά να αναλάβουν πάλι εξουσία. Πάνε οι εποχές της γραφικής αντίληψης  πως ως αντικρατιστές, εμείς μένουμε μακριά από τη νομή της εξουσίας και  αφήναμε όλους αυτούς τους αισχρούς δημαγωγούς να καταλαμβάνουν θώκους να κάνουν κυβερνήσεις, να κλέβουν με άνεση και χωρίς να λογοδοτούν.

Είμαστε οπαδοί του δίκαιου και σωστού κράτους, μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο του και να καταργηθεί από μόνο του. Ως τότε, θα στηρίζουμε την προσπάθεια το ίδιο  το κράτος με τους θεσμούς του και τις καθοριστικές και μοναδικές λειτουργίες του να προετοιμάζει τις ανεξάρτητες κονωνίες του μέλλοντος τα μέλη των οποίων θα έχουν  το “νόμο και την τάξη” γραμμένα στο  DNA τους. Τελειώσανε αυτά.  Θα μας βρίσκουν μπροστά τους  με όλους τους  τρόπους.

Απλή αναλογική τώρα, Αλέξη Τσίπρα.Και άσε τον υιό και τις παμφάγες ακρίδες που τον ακολουθούν σε σμήνη  στο κροτάλισμα-παραλήρημά τους.

 

2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΖΗΜΕΡΟΥ
Οικογένεια Φύσσα: Ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό τον μανδύα της ελευθερίας του λόγου

Την έντονη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος εχτές εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της μνήμης του αδικοχαμένου μουσικού αλλά της μητέρας του μέσω κοινωνικού δικτύου.

 

Οικογένεια Φύσσα: Ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό τον μανδύα της ελευθερίας του λόγου

 

«Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια» αναφέρει η ανακοίνωση των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, και συνεχίζει: «Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση».

Σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» προέβη σε προκλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Παύλου Φύσσα αλλά και της μητέρας του.  «Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης» έγραψε, ισχυριζόμενος ότι ο μουσικός ήταν «ίδιος και απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του».

«Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι» έγραψε ο Τζήμερος.

«Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη  προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου» ολοκληρώνει λέγοντας η ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής διεξάγεται από χτες στο Εφετείο Αθηνών σε υψηλούς τόνους. Μάλιστα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς την έβρισε. «Έχουν απέναντί τους μια χαρκομαένη μάνα. Μου άρπαξαν το  παιδί μου και με προκαλούν. Είναι ένα καλοστημένο σχέδιο. Εγώ θα τους στείλω εκεί που πρέπει να πάνε, στη φυλακή. Δεν θα με στείλουν αυτοί» είπε μεταξύ άλλων η Μ. Φύσσα. 

Αν κάποιος δε διαφέρει από τους Ναζί δεν είναι σίγουρα το θύμα τους, αλλά ο πανάθλιος υβριστής Τζήμερος, που συναγωνίζεται στις προκλήσεις τους Χρυσαυγίτες. Φυσικά δεν του ζητάμε να ντραπεί. Δεν ντρέπονται οι φασίστες.  Εμείς,  όμως, είμαστε  υποχρεωμένοι από την ιδιότητά μας να τον συμπεριλάβουμε  στις μαύρες δέλτους της Ιστορίας, ως παράδειγμα αμετροέπειας, ασέβειας, προκλητικότητας και φασισμού.

Τουλάχιστον, ας  τραβήξουν τον υβριστή   στο λαγούμι του, όσοι  είναι κοντά του.  Αρκετά υφίστανται από τους προπηλακισμούς των θυτών οι χαροκαμμένοι γονείς του Παύλου Φύσσα. Πόσο να αντέξουν πια.

Αθάνατος!