ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1.  ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ… ΦΤΥΣΙΜΟ!
1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ
Φίλος του Παύλου Φύσσα αναγνώρισε τρία πρόσωπα από το βράδυ της δολοφονίας
Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τρία πρόσωπα αναγνώρισε ο φίλος του Παύλου Φύσσα, Μ. Ξυπόλυτος, μεταξύ των κατηγορούμενων που κάθονται στο εδώλιο, ως τα άτομα που ήταν μέσα στην καφετέρια λίγο πριν από την επίθεση και τη δολοφονία του νεαρού.

Ο μάρτυρας τον περασμένο Απρίλιο, την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη, δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χτυπήθηκα στο κεφάλι. Ο τρόπος που μας επιτέθηκαν εκείνη την ημέρα ήταν ίδιος με αυτόν στην Αμφιάλη».

Ο μάρτυρας περιέγραψε καρέ καρέ πώς στήθηκε η επίθεση σε βάρος τους, ενώ υποστήριξε πως η παρέα του Παύλου Φύσσα δεν προκάλεσε καμία ένταση.
Ο Μιχάλης Ξυπόλυτος είπε πως ένα  ασημί αυτοκίνητο σταμάτησε στη μέση του δρόμου και «πίσω του ήταν 6-8 μηχανές, με δυο άτομα η καθεμία, και όλοι φορούσαν κράνη. Μου έδωσαν την εντύπωση πως ήταν όλοι μαζί, λειτουργούσαν συντεταγμένα».

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον μάρτυρα, τα 10 άτομα έγιναν 40 και άρχισαν να τους κυνηγούν. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, αυτοί που τους κυνηγούσαν κρατούσαν ρόπαλα, γάντια και κράνη στα χέρια. «Τα ρόπαλα μέσα είχαν και καρφιά, ήταν ίδια με την επίθεση στο Πέραμα», είπε.

Ο νεαρός περιέγραψε: «Μας κυνηγούσαν και φώναζαν “ελάτε εδώ, κότες, θα σας σφάξουμε”. Μας απειλούσαν και υπήρχε έντονη φασαρία. Ο Φύσσας φώναξε “τρέχουμε – τρέχουμε” και αρχίσαμε να τρέχουμε . Εγώ κρύφτηκα με δυο ακόμη παιδιά  σε μια πιλοτή. Ο Νίκος (σ.σ.: μέλος της παρέας ) κάλεσε την αστυνομία. Ακούσαμε διάφορες μηχανές να περνάνε και φώναζαν “βγείτε έξω, κότες”. Εμείς ήμασταν κρυμμένοι. Οταν ήρθε το περιπολικό, μας έβαλαν χειροπέδες και μας έβαλαν σε ένα περιπολικό, το οποίο χάλασε και μετά περιμέναμε να έλθει άλλο. Από τον ασύρματο ακούσαμε πως κάποιος μαχαιρώθηκε στην καρδιά».

Ο Ρουπακιάς και το αστυνομικό τμήμα
Ο μάρτυρας βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Κερατσινίου, όπου και παρέμεινε, ο ίδιος και οι φίλοι του, περίπου δέκα λεπτά στο ίδιο δωμάτιο με τον Ρουπακιά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τότε πως ήταν ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.

«Μέσα στο ΑΤ του Κερατσινίου μας πέρασαν από σωματικό έλεγχο και μας έβαλαν σε ένα δωμάτιο για να περιμένουμε. Στο δωμάτιο ήταν και άλλος ένας άνδρας που δεν τον είχαμε ξαναδεί» κατέθεσε ο μάρτυρας και συνέχισε: «Καθόταν στην πολυθρόνα και εμείς νομίζαμε πως ήταν αστυνομικός. Του ζητήσαμε άδεια να καθίσουμε και να πάρουμε τηλέφωνο και μας την έδωσε. Εκείνος έστελνε συνεχώς μηνύματα. Έδειχνε ότι γνωρίζει ότι κάτι έχει γίνει, αλλά ζητούσε να μάθει από εμάς λεπτομέρειες. Μας ρωτούσε να μάθει αν είμαστε πολιτικοποιημένοι. Οταν μας τηλεφώνησαν και μας είπαν ότι ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, επικράτησε ένταση και ζήτησε ο άνδρας ζήτησε να τον πάρουν από το γραφείο. Αργότερα τον κατέβασαν από τον τρίτο όροφο και είδαμε πως αυτός που ομολόγησε, δηλαδή ο Ρουπακιάς, ήταν ο άνδρας που ήταν μαζί μας στο γραφείο».

Συντεταγμένη  η δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αλλά και άλλες 60 δολοφονίες  και 3.500 επιθέσεις και κακοποιήσεις συνανθρώπων μας από τους ίδιους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς  κι αυτές…συντεταγμένες. Από τα ίδια κέντρα αποφάσεων και  συντονισμού.  Κι από συγκεκριμένα πρόσωπα. Να μας καλέσουν οι εισαγγελείς να τα κατονομάσουμε, αν δεν τα…γνωρίζουν!

΄Ολα “φως, φανάρι”. Κι όμως. ΄Οχι μόνο δεν είναι προφυλακισμένοι οι δράστες, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι, για να συνεχίζουν να  προπηλακίζουν, να υβρίζουν ,να  προκαλούν ακόμα και τους γονείς των θυμάτων! Μάλιστα, δε χάνουν ευκαιρία να “αποπατούν”  στη Βουλή των Ελλήνων , που τους έστειλε η Ευτέρπη Κουτζαμάνη και η ψήφος των τρελαμένων και διεστραμμένων Ναζιστών, οπαδών της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α, χωρίς να ντρέπεται κανείς, ούτε  από τους…Εθνοπατέρες ούτε από τους θώκους του Ανώτατου δικαστηρίου της χώρας.

Νομίζετε πως μπορείτε με τέτοια ανοσιουργήματα, που διαπράξατε και διαπράττετε  να κρατήσετε κράτος  όρθιο ; Με τέτοια δικαιοσύνη, αστυνομία, Βουλή;

Δεν πρόκειται. Πριονήσατε το κλαδί πάνω στο οποίο  καθόσασταν. Θα συντριβείτε με πάταγο. Είναι ζήτημα χρόνου και νομοτελειακή διαπίστωση της Ιστορίας η πτώση σας.