ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ “ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ” ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!

Στο  Εφετείο Αθηνών όταν θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Η συμμετοχή των πολιτών δεν είναι προαιρετική. Είναι δεσμευτική, υποχρεωτική.΄Οποιος  επικαλείται  “προφάσεις εν αμαρτίαις” και  προπαντός   ουδετερότητα, είναι συνοδοιπόρος με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που βαρύνεται με 3.500 επιθέσεις, κακοποιήσεις, βασανισμούς ανθρώπων και 60 δολοφονίες!

ΟΛΟΙ ,ΤΕΤΑΡΤΗ, 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

________________________

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ
Παναγιωτόπουλος: Οι Τούρκοι ακόμα ψάχνουν τα υποβρύχιά μας!

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ποιοι μας κυβερνούν,  γαμώτο; Με iq μονοψήφιο και μίζες  …8ψήφιες!

Ντροπή στον ΄Ελληνα πολίτη, που δε είναι οπαδός, χαχόλος και κρετίνος! Ντροπή  υπουργός “Πολέμου”  της χώρας να είναι ένας ανόητος και διεφθαρμένος αχυράνθρωπος της μαφιόζικης φαμίλιας Μητσοτάκη!

Ο απόλυτα  ΟΡΑΤΟΣ   κίνδυνος, εκτός των άλλων και  για τις γενιές των Ελλήνων και Τούρκων    που έρχονται.

__________________________________

                                        ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

    Ο Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο και έβγαλε επιδεικτικά τη μάσκα του -Οργή μετά το νέο σόου

Κοροναϊός – Τραμπ : Κατακραυγή από τα αμερικανικά ΜΜΕ – «Ντόναλντ ο φορέας υπερμετάδοσης»

Οργή επικρατεί στον αμερικανικό Τύπο, γύρω από την προσπάθεια του Τραμπ να πείσει τους Αμερικανούς ότι η ασθένειά του δεν είναι σοβαρή

Ντόναλντ Τραμπ βγάζει μάσκα

Φωνές για νέο «σόου» του Τραμπ
Η εικόνα που αφαιρεί την μάσκα και χαιρετά στρατιωτικά, μπορεί να έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του, ωστόσο εκνεύρισε πολύ περισσότερο κόσμο. Τόσο γιατί αγνόησε το γεγονός πως νοσεί και υπήρχαν άνθρωποι κοντά του (κάτι που έκανε και με την προχθεσινή του… βόλτα), όσο και γιατί το θεώρησαν όλο αυτό ως ένα ακόμη «σόου» του Τραμπ, για το οποίο οι δημοσιογράφοι στο CNN του έκαναν σφοδρή κριτική. Ιδίως, από την στιγμή που ο Λευκός Οίκος παρουσίασε ένα βίντεο με την άφιξή του στον Λευκό Οίκο, στο οποίο εμφανίζεται ως… ήρωας που νίκησε τον κορωνοϊό.
Πηγή: iefimerida.gr

***

Ο Ντόναλντ Τραμπ, αν  θα μείνει (και θα μείνει) γνωστός στις σελίδες της Ιστορίας  για κάτι πολύ σοβαρό, ίσως και πολύ πιο σοβαρό  από το έργο άλλων ξακουστών Αμερικανών προέδρων, είναι γιατί  πρώτος αυτός, ως φορέας υπέρτατης εξουσίας, ανάδειξε το μέγα έγκλημα που διαπράττει  ατιμωρητί επί χρόνια    η βιομηχανία παραπληροφόρησης.  Ο  γκεμπελικός Τύπος.   Είναι η ανηθικότερη των εξουσιών, γιατί είναι αυτή που καθοδηγεί τις άλλες στα δικά τους εγκλήματα  ή τα αποκρύπτει-συγκαλύπτει.

Ο  Ντόναλντ Τραμπ στην κυριολεξία τους ξεφτίλισε .Και  όχι μόνο τώρα με την πρόσφατη  εξέλιξη της προσωπικής του υγείας. Τα “κοράκια” της παραπληροφόρησης των CNN, περίμεναν πώς και πώς, ή να  μείνει έγκλειστος στο νοσοκομείο για καιρό  ή στην καλύτερη γι΄ αυτούς περίπτωση, να χάσει τη μάχη και να γίνει ακόμα ένα ,”χρυσό”  τούτη τη φορά,  νούμερο  στις “λίστες  θανάτου” που έχουν ανοίξει στην επαίσχυντη αυτή συντεχνία. (Κάτι σαν λίστα προγραφών του τρόμου).

Τους ξεγέλασε ο Αμερικανός πρόεδρος.   Δεν τους έκανε τη χάρη. Και τώρα,  κινδυνεύουν    να δουν  όλες αυτές οι  βρώμικες επιχειρήσεις  τις λογή μετοχές τους να καταρρέουν. Ειδικά,   το ” βαρύ χαρτί”  ο, “χρυσοφόρος”   κορόνα,  που τους “έκατσε  λαχείο”. Εδώ και καιρό, όμως,  η φούσκα  έχει  σκάσει. Την κρύβουν στα τάχα μου … φοβερά και τρομερά νούμερα φορέων  και νεκρών του ιού!

Τα 14.000 παιδάκια κάτω των πέντε ετών, που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ από την  έλλειψη μιας απλής  ασπιρίνης, δεν έχουν την αξία των παχύσαρκων Αμερικανών, που πεθαίνουν από  το “λίπος” και τις παρεπόμενες αρρώστιες  και  τους χρεώνουν στο Κορόνα.  Η ταχεία ανάρρωση του  Ντόναλντ Τραμπ,  ήταν η χαριστική βολή.  Γι΄αυτό και το παραλήρημα των αμερικάνικων Μέσων Παραπληροφόρησης. Τους έκοψε το βήχα. ΄Εγινε ο ίδιος ζωντανό  παράδειγμα του ψεύδους και τη απάτης  του εξαθλιωμένου Αμερικάνικου Τύπου.

Το   CNN,  η πιο βρώμικη  από αυτές τις βιομηχανίες, έχει κάνει την είδηση, την   πληροφόρηση  “θέαμα”,  αντιγράφοντας ακριβώς τον κινηματογράφου και τη λοιπή βιομηχανία θεάματος.  Μπίζνα από τις πλέον κερδοφόρες.   Και χτίζει την ανήθικη αυτοκρατορία της, όπως οι σκηνοθέτες την ταινία τους. Με Υλικά, κυρίως το “αίμα και το σπέρμα”.

Προσφιλή θεάματα  οι βομβαρδισμοί ,τα φρικτά παραμορφωμένα πτώματα πολέμων σε πεδία μαχών, αλλά και της καθημερινής  ζούγκλας των κοινωνιών,  τα     ερείπια, τα νεκρά παιδιά   με τις φουσκωμένες κοιλιές από την πείνα, τα καραβάνια των  “κολασμένων της γης”. Η  δυστυχία, ο πόνος και η θλίψη του διπλανού.    Θεάματα που θα απολαύσουν  στους τροφαντούς καναπέδες τους οι σκουπιδοφάγοι   τους, τα  τηλεόπληκτα ζόμπι. Κυρίως,  για να νιώσουν περήφανοι τούτοι  και τυχεροί που δεν είναι σαν τους “καταραμένους” στις εικόνες και τα ρεπορτάζ που τους ταϊζουν στα χαζοκούτια τους.

Ο  Ντόλαντ  Τραμπ, μπορεί να είναι ό,τι είναι (όπως άλλωστε και η μισή και παραπάνω Αμερική για να μην πούμε το 60/70 % της παγκόσμιας κοινότητας),  αλλά   χειρότερος, ως πρόεδρος,  από πολλούς της παράταξής του, ακόμα και  Δημοκρατικούς   που διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σαν τον Μπους για παράδειγμα και τον Κλίντον, δεν είναι.  Και όσο για  σύγκρισή του με άλλους παγκόσμιους “ηγέτες” σήμερα, ειδικά των  υπερδυνάμεων Κίνας και Ρωσίας, ασφαλώς δεν υπάρχει τέτοια σύγκριση.

Το σημαντικότερο έργο, πάντως,  που κατέγραψε η ιστορία και το αναγνωρίζει στον Τραμπ,   ήταν  και είναι το σφοδρό ράπισμα στη μαφία των κοντυλοφόρων κα των… μικροφόνων .   Και είναι ολοφάνερο, πως αν, ως δημόσιο πρόσωπο,   δε σε χαϊδολογάει αυτή η μαφία, αν σε μισεί και σε έχει επικηρύξει με λογής συμβόλαια θανάτου, είναι γιατί δεν τους κάνεις  τα χατίρια .Και όχι μόνο. Αλλά τολμάς πρωτίστως  να τα βάζεις μαζί τους, εναντίον αυτής  της παγκόσμιας  φαμίλιας, του διεθνούς μαφιόζικου  Τύπου.

Πέρα απ΄αυτό,  η περίπτωση Τραμπ είναι και   εξαιρετική ,  ως απάντηση της Φύσης στον τρόπο που αντιμετώπισαν την πανδημία οι εξουσίες  και ειδικά αυτή του γκεμπελικού Τύπου. Η ταχεία ανάρρωση του Τραμπ έδειξε αυτό, ακριβώς,  που θέλει να μας διδάξει ο ιός αλλά δεν αφήνουν οι “Κίρκες” της παραπληροφόρησης να ακούσει ο όχλος.

Και το μήνυμα του ιού  σφραγισμένο με την υπογραφή του Αμερικανού προέδρου είναι τούτο:  “Υπάρχω, είμαι  επικίνδυνος, όπως κάθε ισχυρός ιός, για όσους είναι καταπονημένοι οργανικά.  Χρειάζομαι  προσοχή.  Μάσκα, “καλή” ζωή, εμβολιασμό.  Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι Αρμαγεδώνας.  Δεν είμαι  τσιγάρο   που θερίζει, πείνα που εξολοθρεύει, περιβάλλον   μολυσμένο που σκοτώνει. Αυτές είναι οι πραγματικές πανδημίες. Οι  μεγάλες, οι θανατηφόρες  μάστιγες, που  αν τις αντιμετώπιζαν οι έχοντες την ευθύνη με πρώτο τον  Τύπο, αν αναδείκνυαν τις πραγματικές συνέπειες  και τις  διαστάσεις αυτών  των επιδημιών, σήμερα δε θα μετρούσαμε εκατομμύρια νεκρούς ,οι οποίοι, μπροστά  στην τεχνητή  λίστα  θανάτων του κορόνα, είναι, αν μη τι άλλο…δεινή πρόκληση για αυτούς που εξοντώνονται καθημερινά  από τις πραγματικές “πανδημίες”!

 

2. Ελληνοτουρκικές διαφορές

Αφιερωμένο το παρακάτω κείμενο στους πατριωταράδες ΄Ελληνες και Τούρκους. Αλλά εξαιρετικά στους Συριζαίους ,τύπου Κοτζιά, Φίλη και  λοιπών μεγαλόσχημων  του…αριστερού κόμματος, που αγωνιούν να (απο)δείξουν  πως είναι… πατριωτικότεροι του Αδώνιδος. (Το “Μακεδονικό” μη σας ξεγελά, είναι μια άλλη….πατριωτική από τα  αριστερά κι αυτή  Ιστορία. Οι Συριζαίοι γενικώς και καθόλου αορίστως είναι εθνικιστές του… κερατά!).

 

 

«Μπορεί να βρεθεί λύση στο Αιγαίο από Ελλάδα και Τουρκία

Αρθρο του Χασάν Γκιογκιούς, ο οποίος υπήρξε πρεσβευτής

Yπηρέτησα ως πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ελληνική Δημοκρατία από το 2009 έως το 2011. Αντίθετα από πολλούς προκατόχους μου, δεν είχα ποτέ πριν από την τοποθέτησή μου ασχοληθεί με ελληνικά θέματα. Τώρα, κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έζησαν μια από τις πιο ένδοξες περιόδους κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Η θέσπιση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, οι συχνές επισκέψεις σε ανώτερο επίπεδο και η επιτάχυνση των διερευνητικών επαφών είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Στην ερώτηση «Ποιος φοβάται τη Χάγη;», η απάντηση είναι «κανένας». Τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία θεωρούν πως έχουν στέρεα επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τις θέσεις τους με βάση το διεθνές δίκαιο. Το ερώτημα εδώ είναι ένα. Πώς μπορούμε να καταλήξουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης; Ακόμη και αν αποφασίσετε να κάνετε με έναν φίλο σας ένα απλό ταξίδι, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για τον τρόπο, αν δηλαδή θα ταξιδέψετε με το τρένο, το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο. Αυτό συμβαίνει και στη διαφωνία μας με την Ελλάδα. Καθώς η Τουρκία δεν έχει υπογράψει ή επικυρώσει τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS) και η Ελλάδα έχει επιλέξει, με βάση τη δήλωση τη στιγμή της επικύρωσης, όχι το Δικαστήριο της Χάγης αλλά το Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας που εδρεύει στο Βερολίνο, πρέπει αναπόφευκτα να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό.

Υπάρχουν διάφορα διμερή θέματα σχετικά με το Αιγαίο, όπως η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, το εύρος των χωρικών υδάτων και του εθνικού εναέριου χώρου, η αποστρατιωτικοποίηση κάποιων ελληνικών νησιών και η κυριαρχία σε απομονωμένους σχηματισμούς που δεν έχει παραχωρηθεί στην Ελλάδα από τις ισχύουσες διεθνείς συμφωνίες. Η Ελλάδα δεν αποδέχεται όμως την ύπαρξη κανενός από αυτά τα προβλήματα με την εξαίρεση μόνο της υφαλοκρηπίδας, ενώ έχει καταθέσει επιφυλάξεις ως προς τη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Χάγης για τα περισσότερα από τα κρίσιμα αυτά ζητήματα. Δεν είναι αντιφατικό να υποστηρίζεις την προσφυγή στο δικαστήριο από τη μία και από την άλλη να διατηρείς επιφυλάξεις για τη δικαιοδοσία του;

Τα άρθρα 74 και 83 της UNCLOS προβλέπουν την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης ανάμεσα σε κράτη των οποίων οι ακτές είναι απέναντι ή παρακείμενες μέσω συμφωνιών με τις οποίες επιτυγχάνεται μια δίκαιη λύση. Μιλώντας στην 75η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο πρόεδρος Ερντογάν πρότεινε ως εκ τούτου την πραγματοποίηση μιας διεθνούς διάσκεψης για την ανατολική Μεσόγειο.

Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, η Τουρκία δεν έχει αποκλείσει ποτέ την προσφυγή σε ειρηνικά μέσα, όπως είναι το Δικαστήριο της Χάγης, εφόσον συμφωνούν οι δυο πλευρές. Πρώτα όμως θα πρέπει να εξαντλήσουμε τα άλλα διπλωματικά μέσα των υπαρχόντων μηχανισμών.

Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τα «κεκτημένα» των διερευνητικών επαφών κατά τα είκοσι σχεδόν τελευταία χρόνια. Στην περίπτωση που συμφωνήσουν οι δυο πλευρές σε έναν συμβιβασμό, προσωπικά εγώ δεν πιστεύω πως κάποιος λογικός δικαστής θα εφαρμόσει κατά γράμμα το άρθρο 121 της UNCLOS και θα θεωρήσει δίκαιο ένα μικρό νησί σαν το Καστελλόριζο, με επιφάνεια 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων και σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από τις τουρκικές ακτές αλλά 580 χιλιομέτρων από την ηπειρωτική Ελλάδα, να παράγει μια περιοχή θαλάσσιας δικαιοδοσίας 40.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι τουρκικές θέσεις σχετικά με το καθεστώς των νήσων υποστηρίζονται από πολλές αποφάσεις διεθνών και διαιτητικών δικαστηρίων.

Εν κατακλείδι, είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω και πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί μια λύση για τη διαφορά μας στο Αιγαίο. Αλλά το ζήτημα είναι πώς να το περάσεις αυτό στην κοινή γνώμη, ειδικά στην Ελλάδα. Το Δικαστήριο της Χάγης θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Χασάν Γκιογκιούς υπήρξε πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ινδία, την Ελλάδα και την Αυστρία

3. ΝΕΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ
ΠΟΥ σε ΕΕ: Το 60% των Ευρωπαίων αισθάνεται κόπωση με τα μέτρα -Βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης

Νέα προειδοποίηση από τον ΠΟΥ

Ας μάθουν οι Γκεμπελίσκοι  πως “το ψέμα έχει μικρά ποδάρια”. Νόμιζαν πως  ως δικτάτορες της ενημέρωσης,  θα  μπορούσαν με τα δικά τους “τανκς” να κρατούν ολόκληρη ανθρωπότητα στο σκοτάδι της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης.  Πιστεύουν πως οι άνθρωποι είναι …μαϊμούδες. Στην καλύτεροι περίπτωση…αριθμοί.

Ποτέ δεν αναγνώρισε αυτή η μαφιόζικη φαμίλια, τις ανθρώπινες ιδιότητες ως κυρίαρχες και καταλυτικές Τη σοφία, ως εφετμή,  της ελληνικής αρχαιότητας : “Πάντων χρημάτων, μέτρον άνθρωπος”.

 

 

4. ΥΓΡΑΣΙΑ, ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ… ΒΡΟΧΕΣ
Καιρός: «Θύελλα» αφρικανικής σκόνης και λασποβροχές σήμερα -Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Καιρός: Αφρικανική σκόνη στην Αθήνα
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kairos-afrikaniki-skoni-kai-laspobrohes-6-10-2020

***

Σόου και στη  μετεωρολογία! Αιχμάλωτη κι αυτή η επιστήμη  στις ορέξεις  μιας  πορνοφυλλάδας κι ενός αστείου  Καλλιάνου που  μπέρδεψε την επιστήμη με τις επιδόσεις μιας   τηλεπερσόνας.

Για  δείτε:  ” Θύελλα και  λασποβροχές   θα χτυπήσουν”!  Και όχι φαινόμενα υγρασίας σε συνδυασμό με σκόνη”. Απλά, χωρίς υπερβολές ,φοβία, τρόμο και σύγχυση.

Αλλά, μόνο αυτά  και κυρίως αυτά,  είναι τα υλικά που ξέρει και…εμπιστεύεται  η εμπορική δημοσιογραφία. Αλλιώς, πάνε περίπατο οι πελάτες-σκουπιδοφάγοι .

“Αίμα, θέ (α)μα,  σπέρμα”. Η  συνταγή επιτυχίας μια “κουτσομπόλας” και μάλιστα προνοφυλλάδας σαν την …ιεφιμερίδα τελία τζιάρ!