ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Πούτιν για τα ενεργειακά
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Πούτιν για τα ενεργειακά
 
 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για ενεργειακά θέμα και για τον αγωγό φυσικού αερίου. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συζήτηση που είχαν οι κκ Τσίπρας και Πούτιν ήταν σε πολύ θετικό κλίμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα του αγωγού «πηγαίνει καλά». Ο αγωγός είχε συμφωνηθεί κατά το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και θα κατασκευαστεί για να συνδέει τον σημερινό αγωγό ο οποίος σταματά στην Τουρκία με τα δυτικά Βαλκάνια και την κεντρική Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί τελικά στη Μόσχα το Σαββατοκύριακο, στον εορτασμό, στη Μόσχα, για την 70ή επέτειο από την νίκη κατά του ναζισμού.

Κυβερνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την πρόθεση του να στηρίξει ένα σχέδιο χρηματοδότησης προς την Ελληνική εταιρεία κατασκευής του αγωγού, που μπορεί να αξιοποιηθεί σε ενεργειακές και αναπτυξιακές επενδύσεις και να εξοφληθεί ενδεχομένως από τα κέρδη της εταιρείας από τη λειτουργία του.

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως άπειρος (ηλικιακά), αλλά και πολιτικά ανύπαρκτος  πρωθυπουργός ,έπεσε στη φάκα που είχε πέσει λίγα χρόνια πριν και  ο Κώστας Καραμανλής.  Και τις δυο παγίδες   είχε στήσει   ο δικτάτορας της Ρωσίας Πούτιν.  «Κάρφωσε» αμφότερους  τους  ΄Ελληνες  πρωθυπουργούς ,αλλά και τους αρχηγούς των κομματικών μορφωμάτων των ΑΝ.ΕΛ και της Χ.Α με τις… «χρυσές λόγχες» του.  Τον πλουσιοπάροχο  χρηματισμό, δηλαδή, τόσο των ίδιων  και των  πρωτοκλασάτων μελών των κομμάτων τους, όσο και  με τον πακτωλό χρημάτων, που έρευσε στα κομματικά ταμεία της Ν.Δ, του ΣΥΡΙΖΑ.-ΑΝ.ΕΛ και  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Την «κουμπαριά», βεβαίως, είχε κάνει λίγα χρόνια πριν,      ο «Ναζί χωρίς στολή» και σημερινός στυλοβάτης της εθνικιστικής κυβέρνησης ,  Πάνος Καμμένος.  Αυτός μύησε στη  σύγχρονη ρώσικη «Φιλική Εταιρεία»  τους ΄Ελληνες κομματάρχες και κομματικούς. Αντάλλαγμα ,να προχωρήσουν και να στηρίξουν οι ΄Ελληνες  την αποσταθεροποίηση της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ, εν όψει της εξέλιξης του σχεδίου  για τη διχοτόμηση της Ουκρανίας,που είναι η σύγχρονη φάση του παλιού «Ανατολικού»,λεγόμενου «Ζητήματος».

Ο δικτάτορας Πούτιν στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, «τράβηξε το αυτί»  στο σφογγοκωλάριο Τσίπρα και του ζήτησε εξηγήσεις για την ξαφνική  αλλαγή “πλεύσης” και τις χοντρές αποκλίσεις από τις «κόκινες γραμμές» που είχαν  χαράξει οι  Ρώσοι και οι ΄Ελληνες .(Για τις σημερινινές,δηλαδή,  «κωλοτούμπες» της εθνικιστικής  κυβέρνησης στο  Brussels Group ).

Το ίδιο είχε κάνει ο «τσάρος» και με τον Κ. Καραμανλή, τον οποίο  μάλιστα, όντας πρωθυπουργό , απείλησε με τη ζωή του γιατί, ενώ ξεκοκάλισε  τα εκατομμύρια  «ρούβλια» του, λίγο μετά, ο τζαναμπέτης Κωστάκης «την έκανε»…σφυρίζοντας αδιάφορα!

΄Ολα αυτά, τα εκθέτουμε  αναλυτικά και τεκμηριωμένα στην έρευνά μας, που βρίσκεται στο  στάδιο  ολοκλήρωσής της και   σύντομα θα την  ανεβάσουμε εδώ.