ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

1.  ΛΟΛΑ,  Η… ΟΛΑ!
2. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  “ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ”.

 

1.Αποκαλύψεις για τον τρόπο διαφυγής της ΟΛΑ: Έβαλαν φάρο σε κλεμμένο αυτοκίνητο μετά την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη
Αποκαλύψεις για τον τρόπο διαφυγής της ΟΛΑ: Έβαλαν φάρο σε κλεμμένο αυτοκίνητο μετά την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη
Μια άγνωστη πληροφορία για τον τρόπο διαφυγής των τρομοκρατών της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών μετά την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι πριν από ένα χρόνο έρχεται στο φως μια μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην πρεσβεία τουΙσραήλ.

Η Αντιτρομοκρατική γνώριζε τον τρόπο που έφυγαν οι τέσσερις δράστες της επίθεσης με τα καλάσνικοφ τον Δεκέμβριο του 2013 στην πρεσβευτική κατοικία. Οι δράστες είχαν φτάσει πεζή απέναντι από το σπίτι και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ, γαζώνοντάς το με 60 σφαίρες.

Τρείς μέρες μετά, όπως αποκαλύπτεται τώρα ένα 24ωρο μετά το χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ, η Αντιτροκρατική είχε λύσει το γρίφο της διαφυγής τους: είχαν χρησιμοποιήσει κλεμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο έβαλαν φάρο για να μοιάζει με αυτοκίνητο της Ασφάλειας!

Το αυτοκίνητο βρέθηκε παρατημένο δυο μέρες μετά την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη.
Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο τρόπος διαφυγής των τρομοκρατών της ΟΛΑ από το Χαλάνδρι ενισχύει την άποψη πως οι αρχές έχουν να κάνουν με μια νέα “17 Νοέμβρη”. Άλλωσε η 17Ν ήταν εκείνη που πρώτη χρησιμοποίησε κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία μετέτρεπε σε αυτοκίνητα ασφαλείας ή ασθενοφόρα με ειδικούς φάρους, για να διαφεύγει από τα σημεία των επιθέσεων.

Αυτή τη φορά, η Αντιτρομοκρατική ξέρει πως οι τρομοκράτες διέφυγαν με βανάκι αλλά δεν ξέρουν μέσω ποιων δρόμων. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους video όπου φαίνονται δυο από τα μέλη της οργάνωσης να πυροβολούν με 56 σφαίρες το κτίριο της πρεσβείας. Η επίθεση κράτησε 40 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, οι δυο ένοπλοι μπήκαν στο βαν που τους περίμενε και έφυγαν.

Μια ζωή τα ίδια και χειρότερα. “Τί έχεις Γιάννη,τί είχα πάντα”. Μια δράκα ανεγκέφαλων με  σφοδρή τρικυμία εν τω κρανίω , βουτάνε τα καλάσνικοφ, γαζώνουν με 56 σφαίρες το κτίριο της  πρεσβείας του Ισραήλ  και το δωμάτιο που μέσα κοιμάται  ένα παιδί και μ΄αυτό τον τρόπο κάνουν …επανάσταση.  Μάλιστα, θα βγάλουν οσονούπω και βαρύγδουπη ανακοίνωση-προκήρυξη (γι αυτό άλλωστε έγινε η επίθεση) ,για να μας πουν ό,τι ακριβώς λένε  Τσίπρας και Μιχαλολιάκος  .

Θα καταγγείλουν πρώτα- πρώτα  τους κακούς Ισραηλινούς, που εξολοθρεύουν τους καλούς Παλαιστίνιους.  Μετά θα μας πουν για το “φαρμακοποιό” ,που  …”έκανε την επιλογή να δώσει τραγικό τέλος στη ζωή του, προκειμένου να μη ζήσει μια τραγική ζωή”  (με 1500 ερώπουλα σύνταξη το μήνα!). Για τους κλέφτες ΄Ελληνες πολιτικούς, την… Κατοχική-δωσίλογη κυβέρνηση του Σαμαρο-Βενιζέλου, το ξεπούλημα του τόπου, τους τοκογλύφους και τις αγορές τους, τη χιτλερική  Μέρκελ, το απάνθρωπο κλάμπ των ισχυρών της  Ε.Ε.. Κι ακόμα, για τους Αμερικανούς τους δολοφόνους των λαών, τον ήρωα και πατριώτη Πούτιν, που έδωσε ένα καλό μάθημα στα αρπακτικά του  ΝΑΤΟ.  Από δω οι καλοί από κει οι κακοί.΄Ασπρο- μαύρο. Ξεκαθαρσμένα πράματα, τόσο απλά, τόσο αυτονόητα. Τέτοια, τρελά θα πουν. Και θα τα διανθίσουν με μαρξιστικο-λενινιστικό λόγο και χιλιοειπωμένα τσιτάτα.

Λίγο, βέβαια, τους ενδιαφέρει πως θα “τρίζουν τα κόκαλα” και του Μαρξ  και του Λένιν ,γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν συμβολικά την πρεσβεία ενός τόσο  ταλαιπωρημένου στην ιστορία λαού, όπως είναι οι Εβραίοι. Ούτε τους νοιάζει, αν δεν μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί  ανακυκλώνουν τα ίδια “σκουπίδα” που είχε και ο Χίτλερ στο μυαλό του για το σιωνισμό και τον  ανεξήγητα  απέθαντο στους αιώνες  εβραϊκό κίνδυνο.

Παλαβά άτομα! Δεν έχουν κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο. Από ανεξέλεγκτες εκκρίσεις αδρεναλίνης και κακή διαχείριση του θυμικού τους πάσχουν. Αλλιώς, αν είχαν τσίπα και ιδεολογία δε θα συνέχιζαν να αναπαράγουν με αυτές τις ενέργειες τα γνωστά αντισημιτικά-φυλετικά-ρατσιστικά σύνδρομα . Γιατί, το ξέρουν καλά πως δεν είναι χειρότερος ο “εβραϊσμός-σιωνισμός” του Νετανιάχου από την εθνικιστική υστερία  του Πούτιν, το σημερινό “σταλινισμό”  των Κινέζων…κομμουνιστών και την απανθρωπιά του επίσης ¨κομμουνιστή” δικτάτορα  της Πιονγιάνγκ. Πολύ περισσότερο, από την “τύφλα” των Τζιχαντιστών και των Μουλάδων  του Ιράν, που θέλουν να εξαφανίσουν το Ισραήλ από το χάρτη.

Ούτε ο  Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης  είναι χειρότεροι από σας, “παλικάρια της φακής”. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας την επόμενη φορά που θα ξαναβγείτε στους δρόμους με μαϊμού περιπολικά ή όχι, για να γαζώσετε με τα φονικά σας παιχνιδάκια κανένα άλλο στόχο, επιλογή εκδίκησης από το δικό σας  άρρωστο μυαλό.

Και να έχετε υπόψη σας και το εξής σημαντικό:  Οι Ναζί αποφεύγουν να  φοράνε μάσκα. Σεις κρυβόσαστε πίσω από τα “φουστάνια” της Αριστεράς, για να κρύψετε και την ιδεολογική σας γύμνια και τις εκλεκτές σας συγγένειες με το ναζισμό.

Σταματήστε να βαυκαλίζεσθε πως είστε φορείς  Επανάστασης.   Σκοτώστε πρώτα  μέσα σας τον Εβραίο  με τη “γαμψή μύτη”, που ευθύνεται για όλα τα κακά του κόσμου. Ξεριζώστε από τα μυαλό σας τα στερεότυπα  που σας μάθανε να σκέφτεστε και ελάτε ύστερα να μιλήσουμε για επανάσταση. Μπορείτε; ΄ Οχι, δεν μπορείτε. Οι απλοϊκότητες, οι αφέλειες βολεύουν τα φτωχά  μυαλά. Σας προστατεύουν από την…αλήθεια, ειδικά αυτή της ιστορίας.

______________________________________________________________________

2. Σύρος πρόσφυγας απειλεί να αυτοκτονήσει

Έχει στήσει αυτοσχέδια κρεμάλα…

Μπορεί οι Σύροι πρόσφυγες να αποσύρθηκαν από το Σύνταγμα την Παρασκευή 12/12/14, ωστόσο σήμερα, Κυριακή 14/12/14 το κέντρο της Αθήνας έχει αναστατωθεί αφού ένας εξ’ αυτών απειλεί να αυτοκτονήσει.

Αυτή την ώρα ο Σύρος έχει στήσει μια κρεμάλα στην Πλατεία Συντάγματος και έχει περάσει τη θηλιά στο κεφάλι του, απειλώντας πως θα δώσει τέλος στη ζωή του αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των συντοπιτών του που πραγματοποίησαν απεργία πείνας διαρκείας στην «καρδιά» της Αθήνας.

Να σημειωθεί πως περίπου 200 Σύροι πρόσφυγες από τις 19 Νοεμβρίου βρίσκονταν στο Σύνταγμα ζητώντας να τους δοθεί άσυλο, στέγη και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ανάμεσά τους υπάρχουν και παιδιά.

Προηγουμένως ,όμως,  να  “στήσουν κρεμάλες και να κρεμαστούν” κάποιοιοι άλλοι. Και ξέρουν πολύ καλά ποιοί.

 Η ζωή είναι υπέρτατο αγαθό και δε θυσιάζεται στο βωμό καμιάς σκοπιμότητας. Ποιοι είστε σεις πού το παίζετε θεοί και από πού λάβατε τέτοια εξουσία;΄Οταν μάλιστα απειλείται και η ζωή παιδιών, συζητάτε  πως μπορείτε να λέτε όχι στα αιτήματά τους;

Τί ζητάνε οι πρόσφυγες Σύριοι, που έζησαν τόσο καιρό  παρέα  με το θάνατο  στην εμπόλεμη  χώρα τους, πάλεψαν με τα “στοχειά” της φύσης, για να φτάσουν εδώ και τώρα ακούν πάλι τα φτερά του θανάτου να φτερουγίζουν γύρω τους; Στέγη ,φάρμακα, παρηγοριά, αγάπη θέλουν. Ας φανούμε απλόχεροι.

Επαναλαμβάνουμε, μιλάμε  ΚΑΙ για παιδά. Πολλά, αθώα παιδιά.

Τολμήστε!