ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 _______________________________________________________________________
ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
_________________________________________________________________
 1. ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΤΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ… ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ…
2.”ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ”!

 

3. “ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΥΜΙΝ ΕΠΡΕΠΕ …ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”: ΧΑΪΚΑΛΗΣ!

 

4. ΥΠΟΘΕΣΗ “ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ” ΧΑΪΚΑΛΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: “ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ”!

_______________________________________________________________________

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

___________________________________________________________________

1. Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Παραίνεση επίτιμου προς Τσίπρα: Μην ταυτιστείς με τον βούρκο!
Μέγεθος κειμένου
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Παραίνεση επίτιμου προς Τσίπρα: Μην ταυτιστείς με τον βούρκο!
– Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Γλέζο είχε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
– Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκη συνεχάρη τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του σχετικά με Παραστατίδη και Βουδούρη
– Του μετέφερε και μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα
– «Ελπίζω πως ο Τσίπρας δεν θα επιλέξει να ταυτιστεί με τον βούρκο» είπε
– Η παρέμβαση Μητσοτάκη στα… ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μια μέρα πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μια κίνηση που μπορεί ποικιλοτρόπως να ερμηνευτεί έκανε το πρωί της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Λίγες μέρες μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ήρθε το τηλεφώνημα του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο και ένα μήνυμα με αποδέκτη τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τηλεφώνησε το πρωί της Δευτέρας στον Μανώλη Γλέζο για να τον συγχαρεί για τις δηλώσεις του για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, με το ηγετικό στέλεχος της Αριστεράς να απαιτεί να μην ενταχθούν σε αυτά οι Οδυσσέας Βουδούρης και Θόδωρος Παραστατίδης μετά τις δηλώσεις τους περί χρηματισμού βουλευτών που προκάλεσαν σάλο.

Η νέα παρέμβαση Μητσοτάκη δεν έρχεται μόνο μόλις μια μέρα πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά θεωρείται και μια πρωτοφανής κίνηση, αφού ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ουσιαστικά παρεμβαίνει στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

” Του μετέφερε και μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα
– «Ελπίζω πως ο Τσίπρας δεν θα επιλέξει να ταυτιστεί με τον βούρκο» είπε “

ο Τσίπρας έχει πιάσει εδώ και πολλά χρόνια… πάτο και μάλιστα με βούρκο. Από την ώρα που επέλεξε συνειδητά να ακολουθήσει καριέρα πολιτικού, αλλά αφέθηκε έρμαιο στα γνωστά σύνδρομα της ελληνικής πελατειακής  “πολιτικής”, τα βρώμικα, κομματικά  κόλπα,  με χειρότερο εκείνο της δημαγωγίας. Οι περισσότεροι πολιτικοί της Ελλάδας έχουν θητεύσει στην …επιστήμη του μαυρογυαλουρισμού. Από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Μόνο τους ανόητους και τους   χρησιμοθήρες, τους παρτάκηδες και τους πολιτικά ανήθικους πείθει σήμερα  το φάντασμα του Ανδρέα Παπανδρέου, που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας. Στις ορδές των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ   είναι αδύνατον, ούτε για δείγμα ,να βρεις λογικό, συνετό, εχέφρονα άνθρωπο.΄Ενας αχταρμάς “πελατών”,που συναγελάζονται, χωρις κανέναν απολύτως ιδεολογικό μπούσουλα, απεκδυθέντες προ πολλού την ιδιότητα του πολίτη και ενδυθέντες εκείνη του οπαδού, νοιάζονται μόνο για το μικρο-προσωπικό τους συμφέρον .Ανίκανοι να συλλογιστούν έξω απ΄αυτό και χωρίς αυτό.

Παραθέτουμε ένα παλιότερο κειμενάκι μας για τον καταλυτικό  τρόπο ακρίβειας  που η θυμόσοφη κρίση του λαού μας  χαρακηρίζει  άτομα και καταστάσεις.

 

 

ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΤΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ… ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ…
Γράφαμε στην «ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS»  (15-12-2012):«Μου το διηγήθηκε πρόσφατα Ανδριτσάνος (συγχωριανός) που ανταμώσαμε τυχαία. Στις τελευταίες εκλογές, μου λέει, σε ένα από τα χωριά μας κάτου», ήρθε παραμονή των τελευταίων εκλογών να ψηφίσει ο γιος της γρια- Χρήσταινας,περασμένα ενενήντα, που ζούσε στο χωριό από τότε που γεννήθηκε. Παλιός πασόκος, συνδικαλιστής στα εργοστάσια της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη ο τύπος, τώρα δούλευε για το ΣΥΡΙΖΑ. -Μάνα, της λέει ο Δεητζής, θα σου δώσω ένα ψηφοδέλτιο κι αυτό θα βάλεις αύριο στο φάκελο,τα άλλα που θα σου δώσουν θα τα πετάξεις. -Και τίνους είναι το ψηφοδέλτιο μάτι μ, του Παπαντρέου? -΄Οχι, μάνα,δε βάζει πια ο Παπαντρέου και το ΠΑΣΟΚ το λένε τώρα ΣΥΡΙΖΑ. -ΣΥΡΙΖΑ; Παραξενεύτηκε η γιαγιά. -Αλλά, μανούλα μου, δεν είναι καλό κόμμα. -Τι λες, ρε μάνα,το καλύτερο είναι,πού ξέρεις εσύ πως δεν είναι καλό; Εμ, «τήρα «, μάτι μου, ποιοι το ψηφίζουν στο χωριό. Οι » χερότεροι». Ο Διαμαντής ο Μπεντεβής και ο Αρέστος ο Κοράκης. Ειναι καλοί εφτούνοι; Κόκαλο ο συνδικαλιστής. Οι δυο συγχωριανοί, μου εξήγησε ο διηγούμενος, ήταν πραγματικά κάτι τεμπελόσκυλα, ταβλαδόροι και ανεπρόκοποι. ΄Οντως, οι χειρότερο του χωριού να λέμε!«Σήμερα», περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, είμαι από το πρωί στο πόδι  και …κάνω τον ντετέκτιβ   ανάμεσα Στενή-Ψαχνά και Αρτάκη, που ξέρω κόσμο και παρακολουθώ από κοντά την προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα.Αν και εγώ έπηλυς στην Εύβοια, ενσωματώθηκα πλήρως εδώ. Και στην επαρχία,όλοι γνωριζόμαστε σαν «κάλπικη δεκάρα». Ξέρω ποιος είσαι και «τί θεό λατρεύεις», όπως και συ ξέρεις εμένα και κανείς δεν μπορεί να γελάσει κανέναν για το «ποιον» του άλλου. Θυμήθηκα, λοιπόν,  εκείνη την  «Ανδριτσάνικη»  ιστορία παραπάνω  με τη γιαγιά, το Διαμαντή τον Μπεντεβή και τον Αρέστο τον Κοράκη, όση ώρα παρακολουθούσα  πόσοι και ποιοι  πήγαιναν να ψηφίσουν.Πώς το είπε  στην ιστορία μας η μάνα του συνδικαλιστή  Δεητζή του ΣΥΡΙΖΑ; «Εμ, «τήρα «, μάτι μου, ποιοι το ψηφίζουν στο χωριό. Οι » χερότεροι»!΄Οντως! Κι εδώ οι «χερότεροι», γιαγιά, όπως το είπες.Τις 2-3 ώρες που κράτησε η…παρακολούθηση στα εκλογικά τμήματα , οι περισσότεροι που έβλεπα, κάτι λαμόγια, κάτι σκερβελέδες και κάποιοι γνωστοί… παλιάνθρωποι ήταν. Ελάχιστοι οι καλοί και …παρασυρμένοι. Περιμένουν οι άτιμοι «διάφορο», άμα βγει ο δικός τους «άνθρωπος» που ψήφισαν. Καθαρή, καραμπινάτη  διαπλοκή, δηλαδή. Οι γνωστές πελατειακές σχέσεις της τοπικής αυτοδιοίκσης.
“ Αθλιοι μερικοί  ΄Ελληνες!

_____________________________________________________________________

2. ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ: ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Στην τακτική των προκλήσεων επιμένουν οι Τούρκοι.
Με δηλώσεις τους Τούρκοι αξιωματούχοι δυναμιτίζουν το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, απειλώντας ανοιχτά την Ελλάδα, ενώ με τις προκλητικές τους κινήσεις στο Αιγαίο δείχνουν να προετοιμάζονται ακόμα και για μια πολεμική σύρραξη.
Αυτό ακριβώς λέει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Τζουμχουριέτ” ο αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού Μπουλέντ Μποστάνογλου, όπου τονίζει ότι το δικαίωμα της Ελλάδας να ανακηρύξει ζώνη χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Αιγαίο είναι αφορμή πολέμου για την Τουρκία.
Ο αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού αναφέρει:
-Η Τουρκία είναι μια χώρα με μεγάλη ναυτική παράδοση και δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες κινήσεις.
-Αν η Ελλάδα το επιχειρήσει θα τους χτυπήσουμε και θα νικήσουμε
-Από το 2023 το τουρκικό Ναυτικό με την ολοκλήρωση του προγράμματος του μίνο αεροπλανοφόρου, τη νέα γενιά αντιτορπιλικών (TF-2000), τη νέα γενιά φρεγατών (TF-400) και τη νέα γενιά κορβετών του προγράμματος MIlgem θα είναι παγκόσμια δύναμη”.
-Το Αιγαίο και η Μεσόγειος είναι στρατηγικός χώρος για την Τουρκία και θα τον υπερασπιστεί, ενώ δεν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να τους αποκλείσει από την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Αιγαίο!
-Οι συμφωνίες Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου έχουν ως στόχο να “περικυκλώσουν” την Τουρκία αλλά αυτό το τουρκικό Ναυτικό δεν θα το επιτρέψει…

Ούτε θα  χτυπήσεις/ούτε θα νικήσεις. Θα…υποχωρήσεις.

΄Αθλιε, ναύαρχε, εδώ είναι Ευρώπη.΄Ασε τους τσαμπουκάδες και τους λεονταρισμούς. Δε σε παίρνει. ΄Οπως και οι δικοί μας εδώ, βέβαια. Να το πάρουν απόφαση. Υπάρχει διεθνές δίκαιο ,διεθνές διαστήριο για όσα ζητήματα  ταλανίζουν τις σχέσεις των δύο χωρών τόσα χρόνια. Να τελειώνουμε με αυτά.

Να ξέρουν πάντως όλοι οι κουφιοκεφαλάκηδες εντεύθεν και εκείθεν του Αιγαίου πως. 1. Μεμονωμένες ενέργειες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν προς μέγιστη ζημία του άφρονος ,που θα αποτολμήσει επίθεση (δε θα γίνει, λέμε, στον αιώνα τον άπαντα).2. Οι συνετοί και στις δύο χώρες είμαστε περισσότεροι. Οι θερμοκέφαλοι θα μας βρουν μπροστά τους.

Εδώ και τώρα η Τουρκία να ενταχθεί στην Ευρώπη. Αφήστε τα καπρίτσια, τις σκοπιμότητες και τους εθνικισμούς. Η Τουρκία ανήκει στη δικιά μας οικογένεια.Δεν μπορεί ουδείς  να  εμποδίζει ένα μέλος της οικογένειας να εγκατασταθεί στην  “εστία” της. Είναι ιστορική επιταγή να ενταχθεί η Τουρκία στην Ευρώπη.

___________________________________________________________________________

3.Ένα απίστευτο μπάχαλο! Χαϊκάλης: Ο Αποστολόπουλος μου έλεγε ποιός πολιτικός αρχηγός τα παίρνει – Τα πήρε πίσω όλα για τα 5.000 ευρώ
Ένα απίστευτο μπάχαλο! Χαϊκάλης: Ο Αποστολόπουλος μου έλεγε ποιός πολιτικός αρχηγός τα παίρνει - Τα πήρε πίσω όλα για τα 5.000 ευρώ
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο κ. Χαϊκάλης ο κ. Αποστολόπουλος ήθελε να του δώσει 2.000 ευρώ κι αυτά δεν είναι για το χρέος του προς αυτόν, αλλά για να έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο, εννοώντας έλληνα τραπεζίτη.Εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να είπε ο κ. Χαϊκάλης, ο κ. Αποστολόπουλος προσπαθούσε να του εξηγήσει πως με υπάρχει ταρίφα 2-3 εκατομμυρίων για να ψηφίσει κάποιος Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Ο κ. Χαϊκάλης φέρεται να είπε: “εγώ είμαι φίρμα θα πάρω 4. και γέλαγα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα”.Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο κ. Αποστολόπυλος φέρεται να του πρότεινε με τα λεφτά που υποτίθεται πως θα έπαιρνε για να ψηφίσει υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας, να φτιάξει ένα θέατρο, ώστε ουσιαστικά να δικαιολογήσει τα χρήματα που θα του δίνονταν.Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το τί του έλεγε ο κ. Αποστολόπουλος για το Ποτάμι, ο κ. Χαϊκάλης ισχυρίστηκε πως ο φερόμενος ως μεσάζων του έλεγε πως “τα παίρνει και ο Θεοδωράκης είναι ο πιο έξυπνος από όλους”.Στο τέλος, ο κ. Χαϊκάλης άφησε το καλύτερο, αφού μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για άξονα τρομοκρατίας που υπάρχει ανάμεσα σε έναν επιχειρηματιά, το όνομα του οποίου δεν θέλησε να αποκαλύψει και ενός κατάδικου της φυλακής, τον οποίο επίσης δεν κατονόμασε.

“Τοιούτος  υμίν έπρεπε…βουλευτής”: Χαϊκάλης. Και να μην ξεχνάμε..Κάθε λαός έχει τους βουλευτές που του αξίζουν.

______________________________________________________________________

4. 1. Στο αρχείο η υπόθεση της καταγγελίας Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού

Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση των καταγγελιών του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, που εξέτασε τόσο τον κ.Χαϊκάλη όσο και τον καταγγελόμενο ως «μεσάζοντα» Γιώργο Αποστολόπουλο.

Ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος γα την άσκηση ποινικής δίωξης δωροδοκίας βουλευτή «καθόσον δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας».

Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει στο πόρισμα ότι δεν πείθεται για τη βασιμότητα της καταγγελίας Χαϊκάλη καθώς και ο φερόμενος ως μεσάζων Γιώργος Αποστολόπουλος είχε παγιδεύσει τον βουλευτή στη συνάντησή τους.

Έτσι ο κ. Παναγιωτόπουλος εκτιμά ότι ο βουλευτής έσπευσε να προσέλθει στην εισαγγελία απλώς για να μην προλάβει κάποιος να δημοσιοποιήσει το υλικό της καταγραφής αφού κατάλαβε ότι καταγράφεται και από τον «μεσάζοντα».

Μάλιστα ο κ. Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι προκαλεί δικονομική και αστική απορία το ότι ο βουλευτής πριν τη συνάντηση δεν κατέφυγε στους αρμόδιους εισαγγελείς που είχαν τη δυνατότητα να κινητοποιήσουν τις αρχές που έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να καταγραφεί επίσημα η παράνομη πράξη και να τηρηθούν οι διαδικασίες της αυτόφωρης σύλληψης.

Επίσης, τονίζει ότι ο Αποστολόπουλος δεν προσήλθε στις 12/12/2014 στη συνάντηση στο σπίτι του Χαϊκάλη, όχι λόγω πληροφόρησης που είχε από κρατικό υπάλληλο αλλά στο ότι ο ίδιος ο επενδυτικός σύμβουλος δεν είχε αληθή και σπουδαία πρόθεση εμφάνισης στην οικία του βουλευτή και προσφοράς των χρημάτων.

Τονίζει δε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ότι η συνάντηση στο σπίτι του βουλευτή ήταν στις 6 μμ στις 12/12 και μέχρι τις 6:15 μμ, ούτε οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν το όνομα αυτού που περίμεναν στο ραντεβού με τον βουλευτή. Ανεπίσημα ενημερώθηκαν μετά τις 6:15 μμ και επίσημα στις 8:10 μμ.

Τέλος, ο εισαγγελέας επισημαίνει, αποδεχόμενος τους λόγους που προέβαλε ο κ. Αποστολόπουλος για τη συμπεριφορά του απέναντι στον βουλευτή, ότι δεν είναι λογικό ο δράστης διάπραξης σοβαρού κακουργήματος να προσλαμβάνει μάρτυρες να παρακολουθούν τα γεγονότα σε περίοπτη θέση ώστε να βλέπουν τα πάντα, να τοποθετεί συσκευή ήχου κάτω από το τραπέζι και κάμερα για να καταγράφει το έγκλημα.

Ο εισαγγελέας τονίζει ότι το υλικό που προσκόμισε ο κ. Χαϊκάλης είναι παράνομο. Να σημειωθεί ότι η εισαγγελία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω διερεύνησης αυτής της πτυχής της υπόθεσης.”

 

2.Καμμένος: Δικαστικό πραξικόπημα

 

 

Αιχμές κατά των δικαστικών αρχών αφήνει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σχολιάζοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης να τεθεί στο αρχείο την έρευνα για τις καταγγελίες Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.

Ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε δικαστικό πραξικόπημα την αρχειοθέτηση της καταγγελίας Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι το «δικαστικό πραξικόπημα» είχε προαναγγείλλει από την Κυριακή ο πρωθυπουργός «με αγνόηση βίντεο και φωνής που αποδεικνύεται απόπειρα δωροδοκίας».

«Πλέον δεν απομένει παρά ο ελληνικός λαός να βάλει στο αρχείο, με την ψήφο του, κυβέρνηση, καθεστώς και παρακράτος», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Οπότε, όπως λέγαμε,”ούτε γάτες, ούτε ζημιά”. Τσίπρας, Καμμένος, Χαϊκάλης, Λαζόπουλος, παντελώς αθώοι του εγκλήματος. Κι ας έστησαν ολόκληρη συνωμοσία. Δεν πρόκειται κανείς από δαύτους να τιμωρηθεί. Δεν έγινε απολύτως τίποτα.΄Η, κι αν έγινε, δεν αφορά τη δικαιοσύνη.

Γιατί, επομένως,  ο  αρχηγός των “Ναζί χωρίς στολή” ο…πολύς Πάνος Καμμένος να μην αποθρασυνθεί; Καλά  τα λέει παραπάνω. ΄Οντως, υπήρξε δικαστικό πραξικόπημα. Μόνο που συνετελέσθη για να την σκαπουλάρουν οι ένοχοι. Και οι ένοχοι είναι δακτυλοδεικτούμενοι και μετριούνται στα… “δάκτυλα της μιας χειρός”. Τους ονοματίσαμε πιο πάνω.

Και εις ανώτερα…αρχηγέ!

Να μην τα ξαναλέμε. Αυτή η χώρα είνα νεκρή. Μένει να εναποτεθεί το πτώμα της στο λάκο.

_____________________________________________________________________