ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

_________________________________________________________________
ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
________________________________________________________________
1.ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΙ ΝΑΖΙ; ΟΠΟΙΟΝ ΑΙΣΧΟΣ!
2.ΚΑΙ “ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ” Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
3. ΟΛΟΙ  ΟΙ “ΦΙΛΟΙ” ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ   ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ
4. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  …ΠΙΘΗΚΟ!

________________________________________________________________________

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

___________________________________________________________________________

1. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά για τις χρυσαυγίτικες ψήφους

Στα όσα είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με την πιθανότητα να ψηφίσουν Δήμα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εστίασε η Κουμουνδούρου την αντίδρασή της στο περιεχόμενο της συνέντευξης Σαμαρά στην ΝΕΡΙΤ.

«Σε μια ύστατη προσπάθεια αποφυγής της διαφαινόμενης προσφυγής στις κάλπες ο πρωθυπουργός, μέσω της σημερινής του συνέντευξης, κατέφυγε σε έναν ακόμη κινδυνολογικό τυχοδιωκτισμό. Ο δημοκρατικός κόσμος, εμβρόντητος, τον παρακολούθησε να απαντά στον κ Κ. Μητσοτάκη και σε άλλους βουλευτές του, που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν παρών σε περίπτωση που η Χ.Α. υπερψηφίσει τον κ. Δήμα. Τους ζητά, μάλιστα, όχι μόνο να μην ψηφίσουν «παρών», αλλά να βρουν «έναν λόγο παραπάνω» για να υπερψηφίσουν και αυτοί. Φαίνεται πως δεν πήγαν χαμένα τα τόσα χρόνια συνεργασίας του με τον κ. Μπαλτάκο!

Αναμένουμε την εκ νέου τοποθέτηση του κ. Σταύρου Δήμα σε αυτό το ζήτημα καθώς και τις τοποθετήσεις κομμάτων, αλλά και βουλευτών ακόμα και της κυβερνητικής πλειοψηφίας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι αναφερόμενος στη στάση της Χρυσής Αυγής ο κ.Σαμαράς είπε ότι, εάν οι βουλευτές της τελικά ψηφίσουν Δήμα για να «προβοκάρουν» την Προεδρική εκλογή, όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές θα έχουν «έναν λόγο παραπάνω» να ψηφίσουν και αυτοί Δήμα, ώστε να εκλεγεί με 180 ψήφους χωρίς να συνυπολογίζονται αυτές των ακροδεξιών, ώστε να μην «κάνουμε τους χρυσαυγίτες «ρυθμιστές των εξελίξεων».

 Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς βρήκε ευκαιρία με όσα είπε ο πρωθυπουργός να το παίξει αντίδραση. Αλλά, Τσίπρας και Καμμένος έχουν αγαστή συνεργασία.  Κι αν συνεργάζονται εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ με τους  “Ναζί χωρίς στολή”, ένα βήμα παραπέρα είναι και οι “Ναζί με στολή” του Μιχαλολιάκου.

Από την άλλη, ο Αντώνης Σαμαράς ,θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με όσα λέει για τους Χρυσαυγίτες. “Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα”. ΄Ηδη έχει κατα-εξευτελιστεί  η Βουλή των Ελήνων με την παρουσία της εγκληματικής οργάνωσης στη διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. Θα είναι τραγικό, αν εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας με ναζιστικούς ψήφους στο ανώτατο αξίωμα της χώρας. Είναι σίγουρο, όμως, όπως δήλωσε ο ίδιος, πως κάτι τέτοιο δε θα το δεχτεί. ΄Αρα, να εύχεται ο κ. Σαμαράς να μην προχωρήσουν σε καμιά προβοκάτσια οι Ναζί και τρέχουν και δε φτάνουν εκεί στην κυβέρνηση.

Απίστευτα πράγματα πάντως κατάφερε ο Μιχαλολιάκος τελικά! Μέχρι και  ρυθμιστής των πολιτειακών και πολιτικών εξελίξεων της χώρας.  να γίνει .Ποιος να το έλεγε!

__________________________________________________________________________

2.. Αποκλειστικό: Είναι οριστικό -Ο Βύρων Πολύδωρας επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Συμφωνήθηκε, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του iefimerida.gr, πως ο Βύρων Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η είδηση που διέρρευσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου προκαλεί ερωτηματικά για το τι τελικά θα γίνει με την υποψηφιότητα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

 Ο  Βύρων Πολύδωρας είναι ένας από τους πιο ανήθικους “πολιτικούς” της σύγχρονης Ελλάδας. Σήμερα, ο παλαιοκομματικός “Μαυρογυαλούρος”  με τις  “οβίδιες μεταμορφώσεις” του, μαθαίνουμε πως προσχώρησε στους “Ναζί χωρίς στολή” . Καθόλου περίεργο.

Γράφαμε για δαύτον παλιότερα:

6 ΜΑΙΟΥ 2014

“ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΟΝ Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ : «ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ»

 

Κι εμείς ΟΛΟΙ (οι ακηδεμόνευτοι ιστορικοί) λέμε πως αποκλειστικά υπεύθυνοι  του «κακού» (της χρεοκοπίας της χώρας και του δράματος που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία  χρόνια) είναι (από τους κομματικούς)  ο π. πρωθυπουγός Κ. Καραμανλής με τους «παρακοιμώμενους» υπουργούς εκείνης της «μοιραίας» κυβέρνησης και μεταξύ αυτών… «πρώτος και καλύτερος» ο Βύρων Πολύδωρας.
Κι αντί, αυτός ο αισχρότατος εκπρόσωπος του «μαυρογυαλουρισμού» και της πελατειακής αντίληψης της πολιτικής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 60 ανθρώπων (μεταξύ αυτών παιδιά) και της καταστροφής της ιστορικής Ολυμπίας στις πυρκαγιές του 2007, να είναι στη φυλακή με όλη εκείνη την εγκληματική κυβέρνηση, περιφέρεται από κανάλι σε «μπαλκόνι»,  παριστάνει τον «Πιλάτο» και φιλοδοξεί να…σώσει (πάλι )την Ελλάδα!
Και ποιος του παραχώρησε στο «γυαλί» βήμα εξιλέωσης και κάλυψης  της ατιμωρησίας του; Μα ποιος άλλος; ΄Ενας  επίσης αισχρός εκπρόσωπος της βιομηχανίας παραπληροφόρησης, υπεύθυνος κι αυτός (δημοσιογραφικά) της χρεοκοπίας της χώρας ,ο οποίος, όπως  πολλοί από το συνάφι του, είναι κι αυτός υπόδικος .
ΟΛΟΙ τους  ξέρουν πως θα έρθει  η ώρα  που θα   «πληρώσουν», όταν σύντομα «γεννηθούν» οι  ΗΠΕ.  Και το περιμένουν. Γι΄αυτό και πολεμούν με λύσσα, για να παραμείνει η χώρα η «παλιά Ελλάδα». Τρέμουν στην ιδέα πως  θα είναι πολύ γρήγορα η πρώτη  πολιτεία στις  «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». Κι αυτό θα σημάνει την ανατολή της «νέας Ελλάδας»  και την αμετάκλητη καταδίκη των  «βιαστών»  της τόσα χρόνια.
Η πραγματική ιστορία έχει νόμους και αρχές. Και όσοι την υπηρετούν επίσης. Και ουδείς… «στρατηγός άνεμος»  μπορεί να ανακόψει την πορεία της στο φως και την προσφορά της  για ένα καλύτερο  μέλλον  του κόσμου ολόκληρου.

 

 Και στις  5-1-20 γράφαμε:
Στην αντεπίθεση ο Πολύδωρας: ”Έπραξα το καθήκον μου – Φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν!”

 

– Ο Β. Πολύδωρας εξηγεί γιατί καταψήφισε το φόρο στα ακίνητα λέγοντας πως ”άκουσα τη φωνή της συνειδήσεώς μου. Και έσπασα τον διλημματικό φραγμό που μου ʼστηναν”
– Επιτίθεται κατά γνωστών δημοσιογράφων χαρακτηρίζοντας τους ως παπαγαλάκια επειδή θυμίζουν τον διορισμό της κόρης του στη Βουλή και προειδοποιεί για λαϊκή οργή
– ”Είμαι ένα γρέζι ατσαλένιο που χαλάει το ρουλεμάν της αιώνιας διαπλοκής, των τζακιών, της οικογενειοκρατίας”
– ”Παλλακίδα των κοτζαμπάσηδων και των βαρόνων” (ΜΜΕ)
 Δοκησίσοφος και  αμετροεπής με λόγο ανισόρροπο ο  Βύρων Πολύδωρας!  Σε όλους γνωστό.
Εμείς οι “Εκθεσάδες”, παλιά στα φροντιστήρια, λέγαμε πως ο χειρότερος μαθητής στην ΄Εκθεση είναι ο  λεξιθήρας, ο λεξιλάγνος. Αυτός που προσπαθεί να εντυπωσιάσει, χρησιμοποιώντας χτυπητές,  φανταχτερές λέξεις , που κάνουν “κρα” στο γραπτό, οι οποίες, όμως, ούτε με το δικό του λεξιλόγιο  δένουν,  ούτε και τη σημασίας τους φαίνεται να τη γνωρίζει καλά ο…συντάκτης. Γι΄αυτό και συμβουλεύαμε τους υποψίους να αποφεύγουν,  απ΄όλα πρώτο,  αυτό το ασυγχώρητο ελάττωμα στο γραπτό τους της ΄Εκθεσης.
΄Οταν,λοπόν,  διαβάζω ή ακούω Βύρωνα …τρέμω.  Τώρα, λέω, θα την …αμολήσει την κοτσάνα.  Δε γίνεται, απο στιγμή σε στιγμή θα την πετάξει την μπαρούφα ο…ποιητής, νά τος ο  νεολογισμός ή ο  αρχαϊσμός (και πάντα σε άσχετο σημείο). Αποκλείεται ο άνθρωπος  να  αποφύγει το ολίσθημα. Το κράξιμο δεν το γλυτώνει με τίποτα . Δεν ξέρω (για να μη γίνω άδικος), αλλά υποπτεύομαι  πως ο κοντοχωριανός μου Βύρων Πολύδωρας θα είχε τον χειρότερο βαμό στην ΄Εκθεση ιδεών(όπως λέγαν τότε το μάθημα) στο ιστορικό Γυμνάσιο της  Ανδρίτσαινας ,όπου, κάποια χρόνια μετά απ΄αυτόν ,φοίτησε και ο γράφων.  (Τελειώσαμε με τις…κακίες μας και πάμε στην ουσία).
Δεν έχει μόνο “τρικυμία εν τω κρανίω”,όταν μιλάει ή γράφει ο Βύρωνας. Κι από ιδολογική συνέπεια δεν πάει καλύτερα ο επί συναπτά έτη πολιτευτής της Δεξιάς παράταξης,  αφού, ως βουλευτής και υπουργός ,έχει αφήσει εποχή  για τις επιδόσεις του στην… επιστήμη της ρουσφετολογίας, των πελατειακών σχέσεων και του “μαυρογυαλουρισμού”.  (Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Προχτές κιόλας  του έψαλε, και πιο χοντρά μάλιστα,  στη Βουλή η  παραταξιακή “ομοτράπεζός” του  Φωτεινή Πιπιλή).
Είναι επίσης  και αδίστακτος και θρασύς ο τύπος. “΄Ακουσα τη φωνή της συνειδησής μου”, μας πέταξε παραπάνω και μας “κούφανε “απαξάπαντες, όπως πάντα. Κι εμείς θα  ρωτήσουμε: Ποιας συνείδησης τη φωνή άκουσες, Βύρωνα, αφού  χρόνια τώρα, μόνο στο λεξιλόγιό σου μπορεί κανείς να τη συνατήσει; Γιατί, συμπατριώτη μου, αν είχες, ως  γεννηθείς και ανδρωθείς  υπό τη σκιά του Ναού του  Επικουρείου Απόλλωνος, έστω και ίχνος συνείδησης,  δε θα άφηνες το 2007 ,ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, να καεί ολόκληρη η “ιδιαίτερη πατρίδα” μας και μάλιστα να υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές το Μουσείο  της Αρχαίας Ολυμπίας, που το σεβάστηκαν  εχθροί, επιδρομείς, πολεμιστές, ακόμα και τα…στοιχειά της Φύσης. Και την έκαψες εσύ,  Πολύδωρα, την Ιερή  Ολυμπία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκες μετά το μεγάλο κακό εκείνων των φοβερών πυρκαγιών (στις οποίες κάηκαν πάνω από 60 άνθρωποι και παιδιά μεταξύ αυτών!) και έλεγες  τα ανήκουστα και ανισόρροπα  περί …”στρατηγού ανέμου” και “ασύμμετρης απειλής”.  Οποία  αθλιότης!
Αν είχε συνείδηση ο “παρακοιμώμενος” του Κώστα Καραμανλή και πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ, δε θα εγκατέλειπε το σκάφος της χώρας, που το έρριξαν όλοι μαζί οι  “ένοικοι”  της τότε κυβέρνησης στην “ξέρα”.  Ούτε, μόλις διαπίστωσαν πως “βάζει  νερά”, θα την “κοπάναγαν”  άπαντες άρον -άρον, καπετάνιος και πλήρωμα, με πρώτο και καλύτερο τον…αξιωματικό βάρδιας Βύρωνα Πολύδωρα.
Τώρα ξαφνικά στο…φόρο για τα ακίνητα θυμήθηκε τη φωνή της συνείδησής του ο πολιτευτής ,παλαιάς κοπής,  της Δεξιάς ; Αλλά πού ήταν  η συνείδησή του, όταν συν-υπέγραφε μνημόνια  και νομοσχέδια επί νομοσχεδίων και ανακοινώσεις της παρούσας κυβέρνησης, που ήταν απείρως σπουδαιότερης σημασίας από το “φόρο στα ακίνητα”;
κ. Πολύδωρα , δεν πείθεις κανέναν πια. Ούτε καν τους ακροδεξιούς που προσεγγίζεις εδώ και πολύ καιρό (να μην ξεχνάμε πως είχε δημόσια δηλώσει ότι Χ.Α και Δεξιά είναι ίδιας μάνας γέννα).  Με το  πονηρό…επαρχιώτικο μυαλό ,που διατηρείς ακόμα από κείνα τα χρόνια,  νομίζεις πως τώρα που βάλαν στην “μπουζού”  τον αρχηγό των Ναζί, σου “έπεσε το λαχείο”  να πιάσεις εσύ το τιμόνι του…άρματος ,να συσπειρώσεις  χουντικούς, Καρατζαφερικούς και  ΑΝ.ΕΛες υπό το ισχυρό σκήπτο της ακροδεξιάς δυναστείας, στην οποία ουδέποτε αρνήθηκες πως ανήκεις; Γι΄αυτό και διάλεξες να λακίσεις (με “ηρωϊκή έξοδο”) από το κόμμα σου αυτή την ώρα;
“Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι”, όμως,  και συ και όσοι ονειρεύονται τη …Δεύτερη Παρουσία-  Νεκρανάσταση του Ναζισμού στη χώρα μας. Δε θα την δεις, για να χαρείς ούτε συ ούτε οι “πιστοί”.  Μόνο φυλακές σας περιμένουν από δω και πέρα. Να το θυμάσαι αυτό.
Υ.Γ. Σε παλιότερο κείμενό μας είχαμε διατυπώσει ένα ερώτημα, αλλά ακόμα περιμένουμε την απάντηση.  2-3 χρόνια πριν, οι Ναζί του Μιχαλολιάκου, μεταξύ των οποίων και ο φονιάς του Παύλου Φύσσα, όπως είδαμε στις φωτογραφίες, ξεκαλοκαιριάζανε και κάναν…κάμπινγκ στο χωριό σου. Τι θέλανε τα τέρατα στα ιερά εκείνα χώματα ,κάτω από το Ιερό των Βασσών;  Και ποιους τους κάλεσε εκεί; Ξέρεις τίποτα γι΄αυτή την “κατασκήνωση”, όπου έκλεισε η “κουμπαριά”  των “μεγάλων μαχαιριών” της Χ.Α και του δολοφόνου του άτυχου Παύλου Φύσσα;
__________________________________________________________________

3. ΄Υστατο χαίρε στον Σεραφείμ Φυντανίδη -Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Υστατο χαίρε στον Σεραφείμ Φυντανίδη -Πλήθος κόσμου στην κηδεία του [εικόνες]

Στη μία το μεσημέρι ξεκίνησε η κηδεία του Σεραφείμ Φυντανίδη στο Α’ νεκροταφείο, παρουσία πλήθους κόσμου που του είπε το τελευταίο «αντίο».

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης, μια από τις εμβληματικές μορφές της ελληνικής δημοσιογραφίας στη μεταπολίτευση, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ των Χριστουγέννων σε ηλικία 77 ετών, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στο Α’ νεκροταφείο οι κ.κ.Καμμένος, Θεοδωράκης, Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης, Σηφουνάκης, Παπαντωνίου, Ανδρουλάκης, Γκερέκου, Καψής, Παχατουρίδης, Ευθυμίου, Τρέμη κ.α. Στεφάνια έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

 Ο Σ.Φυντανίδης ήταν ένας από  εκείνους  που υπηρέτησαν πιστά  την εμπορική δημοσιογραφία κι αυτή τον αντάμειψε. ΄Εφαγε …παντεσπάνι και χόρτασε  δημοσιότητα απ΄αυτή (άσχετα αν δεν πλούτισε, όπως κάποιοι άλλοι).

Με όλους τα είχε καλά ο Σεραφείμ. Απόδειξη, η παρουσία στην κηδεία του  ενός ετερόκλητου κομματικά και κοινωνικά πλήθους.

΄Ετσι κάνουν, άλλωστε, οι “καλοί” δημοσιογράφοι. “Βγάζουν από τη μύγα ξύγκι”. Αλλιώς, πώς θα επιβιώσεις, πολύ περισσότερο πώς θα μπεις και θα παραμείνεις στο κλαμπ των δυνατών της “βιομηχανίας παραπληροφόρησης”, αν δε τηρήσεις αυτή την αρχή;  Τέτοια είχε στο μυαλό του ο άλλος, μακαρίτης, δημοσιογράφος Ν.Κακαουνάκης, όταν έλεγε για το συνάφι του  πως “ο καλύτερος δημοσιογράφος έχει σκοτώσει τη μάνα του”. Κάτι ήξερε  αυτός καλύτερα από μας.

Παρ΄όλα ταύτα, είχε και καλές-δημιουργικές δημοσιογραφικές στιγμές ο Φυντανίδης. Γι΄αυτό, “ας πάει στο καλό”!

_______________________________________________________________________

4.Απειλές και ύβρεις από τη Βόρεια Κορέα κατά Ομπάμα: «Μοιάζει με πίθηκο – θα υπάρξουν θανάσιμες συνέπειες»
Απειλές και ύβρεις από τη Βόρεια Κορέα κατά Ομπάμα: «Μοιάζει με πίθηκο - θα υπάρξουν θανάσιμες συνέπειες»

Πίθηκο αποκαλούσε τον Ομπάμα και η αυλή του δικτάτορα Πούτιν. ΄Ολοι οι  Ναζί  πρώτα απ΄όλα είναι  ρατσιστές.

Ο “Μπούλης” της Β. Κορέας δικαιώνει απόλυτα τους χαρακτηρισμούς  που του προσάπτουμε όσοι τον θεωρούμε έναν ανισόρροπο και εγκληματία δικτάτορα. Η  Αμερική όφειλε  εδώ και πολύ καιρό να τον έχει οδηγήσει στο Διεθνές Δικαστήριο.

Τα εγκλήματά του είναι ειδεχθή απέναντι στο  λαό της  Β. Κορέας που πεθαίνει κάθε μέρα. Παράλληλα, είναι  μέγας κίνδυνος και για την παγκόσμια ειρήνη, μια και στα χέρια του παρανοϊκού “χασάπη της Πιονγιάνγκ”,  βρίσκονται πυρηνικά όπλα τελευταίας ” γενιάς”.

Ο πρόεδρος Ομπάμα  διακηρύσσει πως δεν είναι μόνο ηγέτης της Αμερικής, αλλά ολόκληρου του ελεύθερου κόσμου. Αν είναι έτσι, τότε έχει υποχρέωση,  να διασφαλίσει την ειρήνη και την επιβίωση της ανθρωπότητας.  Πούτιν και Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι οι πιο επικίνδυνοι δικτάτορες στον κόσμο σήμερα.