ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

2. “Θήβα: Τον σκότωσε μέσα σε υπαίθριο πάρκινγκ – Ομολόγησε ο δολοφόνος το στυγερό έγκλημα που διέπραξε! Ναρκομανείς δράστης και θύμα.”

Λέγαμε χτες στο σημείωμά μας με τίτλο “Η εγκληματικότητα του  “Πακιστανού” και ο ρατσισμός του “Αγρινιώτη”:

Το έχουμε ξαναγράψει (χίλιες φορές). Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα οφείλεται στους ΄Ελληνες (σχεδόν το 70% των πάσης φύσεως παραβατικών περιπτώσεων, από ειδεχθή εγκλήματα ως απλά  πταίσματα, οφείλονται στους ναρκομανείς).

 Και ιδού του λόγου το αληθές.  Με διαφορά λίγων μόνο ημερών, έχουμε δύο ειδεχθή εγκλήματα από χρήστες ναρκωτικών σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, όπως διαβάζουμε παραπάνω. Και δεν είναι μόνο τα εγκλήματα. Στην καθημερινή παραβατικότητα όλων των μορφών στη χώρα, τα εξαρτημένα από ουσίες άτομα κατέχουν τη “μερίδα του λέοντος”.

 Βεβαίως,  στην εγκληματικότητα στη χώρα μεγάλο μερίδιο έχουν και  οι “απαλλοτριώσεις” των “ποινικο–ανταρτών πόλεων”, των άλλων γηγενών συμμοριών, ειδικά των …εξελληνισμένων “Ρωσοπόντιων” (οι περισσότεροι απ΄αυτούς χρίστηκαν ΄Ελληνες με ψευδείς βεβαιώσεις) και φυσικά άλλων αλλοδαπών, κυρίως Αλβανών. ΄Ομως, να επαναλάβουμε την πεποίθησή μας, που είναι και διαβεβαίωση υπηρεσιακών, αρμόδιων παραγόντων,  ο κύριος όγκος των εγκλημάτων (ως επί το πλείστον  ληστείες, διαρρήξεις, επιθέσεις,αρπαγές τσαντών και άλλα παρεμφερή) διαπράτετται από χρήστες  (και διακινητές)  ναρκωτικών.

Η “βιομηχανία παραπληροφόρησης” όμως ,της οποίας οι πελάτες (κατ΄εξοχήν)  δηλώνουν …πατριώτες (όχι απαραίτητα Ναζί ή Ελληνάρες), αποφεύγουν να προχωρήσουν σε τέτοιους είδους αναλύσεις ,που θα τους  εκνεύριζαν ή  θα τους έκαναν…”Τούρκους” με τέτοιες διαπιστώσεις. Η γνωστή τακτική της “εμπορικής δημοσιογραφίας”:  “Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”.