ΟΙ “ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 1.”Εύθραυστη υπεροχή της Ν.Δ. και η βελτίωση της εικόνας του Αλέξη Τσίπρα

Η εκλογική επιρροή του κυβερνώντος κόμματος δεν μεταβάλλεται, ανιχνευόμενη και σε αυτή τη μέτρηση στο 31%, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να αυξάνει οριακά τη δική του επιρροή, διαμορφώνοντας την απόσταση από τη Ν.Δ. στο 5,5%. Παράλληλα, η επιρροή του ΠΑΣΟΚ μειώνεται περαιτέρω, ανιχνευόμενη στο 11,5%, ενώ οριακή άνοδο καταγράφουν το ΚΚΕ (5,5%), το ΜέΡΑ25 (2,5%) και οι Ελληνες ΓΤΠ (2%).”
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Prorata  (΄Αγγελος Σεριάτος)

2. “Υπομνηματική αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το «κακούργημα της Έκθεσης κατά συρροή» πρόκειται να καταθέσει την Τετάρτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με κατοίκους που βίωσαν τις εφιαλτικές ώρες της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι, τη Ραφήνα και το Νέο Βουτζά”. (Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

3. “Λαφαζάνης: Ήμουν υπουργός και με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

κ. Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  ισχυρίζεται πως όσο ήταν υπουργός Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ τον παρακολουθούσαν τουλάχιστον τέσσερις υπηρεσίες.

«Εγώ σας ενηµερώνω υπεύθυνα ότι, ως υπουργός Ενέργειας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και λόγω των διαπραγµατεύσεων που κατέληξαν σε συµφωνία µε τη Ρωσία για τη διέλευση ενός µεγάλου αγωγού από τη χώρα µας, παρακολουθούµουν εκείνη την περίοδο τουλάχιστον από τέσσερις υπηρεσίες. Ελληνικές και ξένες» (iefimerida.gr)

***

Αν κάτι φοβόντουσαν περισσότερο κι από τον εχθρό οι επικεφαλής στρατών στον αρχαίο κόσμο και το  βυζαντινό, ήταν οι μισθοφόροι.  Προσλάμβαναν,  κυρίως, “Βάρβαρους”, επαγγελματίες πολεμιστές  ή   εξώλης και προώλης υπόκοσμο που για το χρήμα  τα έδιναν  όλα και εύκολα θυσίαζαν ακόμα και τη ζωή τους. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι μισθοφόροι άλλαζαν στρατόπεδα,  αν υπήρχε  υπόσχεση για μεγαλύτερο   κέρδος.

Στην Ελλάδα αυτή την ώρα “μισθοφόροι” που δουλεύουν νυχθημερόν και μάλιστα  ως “πέμπτη φάλαγγα”  στο στρατόπεδο του Κυριάκου  Μητσοτάκη, έχουν ονόματα και ιδιότητες.  Σήμερα, με αφορμή την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ,  θα  βγάλουμε τη μάσκα  στους παρακάτω και  δια γυμνού οφθαλμού,  ορατούς πλέον:

  1. Οι επιχειρηματίες των λεγόμενων  εταιριών δημοσκόπησης.    ΄Εχουμε καταναλώσει πολύ μελάνι για δαύτους εδώ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΑ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Τελευταία περίπτωση, είναι   το…βαρύ πυροβολικό της απάτης,   ο παραπάνω  όμιλος της Prorata . ΄Οντως,  εδώ ακολουθήθηκε  ένα παμπόνηρο επιχειρηματικό  σχέδιο, για να περνάνε οι πέτσινες δημοσκοπήσεις της ως αντικειμενικές. Δοθέντος πως οι λοιπές εταιρίες  έχουν πλέον εντελώς ξεφωνηθεί και ουδείς παίρνει στα σοβαρά πια τον Παναγόπουλο και τον Φαναρά, το στρατόπεδο του Κυριάκου προσέλαβε  τώρα τους… Σεριάτους.  Το κόλπο γκρόσο:   Τούτοι δε δίνουν ,αν μη τι άλλο,  αστεία ποσοστά,  διαφορά  της τάξης του 10% και 20%  υπέρ της Ν.Δ.  Αντίθετα,   κατεβάζουν τα νούμερα και οροθετούν  την…ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο 5%!  Αληθοφανή ποσοστά,  συγκρινόμενα με τα… οφθαλμόν εξορύσσσοντα , εκείνα, δηλαδή,  της υπερβολής των απατεώνων  συναδέλφων τους. Παράλληλα, οι  δημοσιεύσεις των πέτσινων,  φρέσκων  αυτών  δημοσκοπήσεων,  παρουσιάζονται πάντα σε μιντιακά μέσα που υποτίθεται πως πρόσκεινται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.  ΄Οπως παραπάνω,  η γνωστή  Εφημερίδα Συνατακτών.   Η Φυλλάδα της Κολεκτίβας  πιάνει και σφραγίζει επίσημα τη διαφορά Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ  στο 5.5%! .  Μια πραγματικά παμπόνηρη κίνηση της μαφιόζικης κομματικής και γκεμπελικής  συνεργασίας.  Στόχος της Ν.Δ  με αυτό το κόλπο είναι  η  «κινούμενη άμμος» των ψηφοφόρων, που δεν θα τους πείσει ποιον θα ψηφίσουν οι  φανερά   εξαγορασμένοι  Κουρτάκης και   Παναγόπουλος, αλλά ο..έντιμος και αδιάφθορος  Σιεράτος!   Χέρι-χέρι, βέβαια,  με   την  ομάδα κοντυλοφόρων που σεμνύνεται πως έχει “ΝΟΝΑ”  την παλιά Ελευθεροτυπία!  ( Σημείωση:  Να θυμίσουμε πως η   ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του… Κίτσου του λεβέντη (Τεγόπουλος) και του Σεραφείμ Φυντανίδη   στο λεγόμενο «βρώμικο ΄89» “κρέμασε” τον Ανδρέα Παπανδρέου.  «΄Ηταν πολλά τα λεφτά  και τότε,  ΄Αρη” ).       
  2. Ασφαλώς, στις πρώτες γραμμές του μετώπου του ανίερου εκλογικού πολέμου ,  βρίσκονται   και οι μισθοφόροι   Παναγιώτης Λαφαζάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.  Παλιά  “αστέρια”  του ΣΥΡΙΖΑ.  Είναι τα ονόματα- προσωποποίηση του αμοραλισμού , της κομματικής εμπάθειας και της ανθρώπινης  μικρότητας.   Δύο ενδεικτικά πρόσφατα παραδείγματα:  Αμφότεροι επιστρατεύτηκαν  στα δύσκολα να δώσουν χείρα βοήθειας στον Κούλη.  Η Ζωή    στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, έσπευσε  να θυμίσει  τις «εγκληματικές  ευθύνες» του  ΣΥΡΙΖΑ το 2018.   Ο  έτερος, αισχρός,  Καπαδόκης  Παναγιώτης Λαφαζάνης, έτρεξε κι αυτός σήμερα    να ξελασπώσει για άλλη μια φορά   από το   βάλτο  των  παρακολουθήσεων   τους αντιπάλους του Αλέξη Τσίπρα.  Τόσο βρώμικοι. “Μέχρι μυελού οστέων”!