ΟΙ 102 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Η ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ;
40-50 κλίνες ΜΕΘ κενές καθημερινά.
Σε όποια άλλη χώρα, αν συνέβαιναν αυτά, να κρατάει μια Κοτανίδου με εντολή του αφεντικού της Μητσοτάκη δεκάδες κλίνες ΜΕΘ αδειανές, για να τις έχουν έτοιμες μήπως κάποιος από τους δικούς τους χρειαστεί να νοσηλευτεί και εξαιτίας (ΚΑΙ) αυτού του εγκλήματος, να πεθαίνει σωρό κόσμος εκτός ΜΕΘ, η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί ή τουλάχιστον θα είχαν προφυλακιστεί οι υπεύθυνοι διευθυντές των ΜΕΘ

______________________________________________________

Ο σκοτεινός παραστρατιωτικός ΄Ομιλος Wagner της Ρωσίας (https://www.efsyn.gr/kosmos/324245_o-skoteinos-parastratiotikos-omilos-wagner-tis-rosias)

εφσυν

Ενα δίκτυο μισθοφόρων επιχειρεί επί σειρά ετών σε διάφορες εμπόλεμες ζώνες, πάντα στην υπηρεσία του Κρεμλίνου, διαπράττοντας σειρά εγκλημάτων πολέμου και λεηλατώντας φυσικούς πόρους ● Περισσότεροι από 10.000 στρατιώτες έχουν περάσει από τις τάξεις του, σύμφωνα με το BBC.

Μια ακόμη προειδοποίηση προς τη Ρωσία συνιστά η απόφαση των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. να επιβάλουν κυρώσεις κατά της ρωσικής παραστρατιωτικής οργάνωσης Ομιλος Wagner, οκτώ ατόμων και τριών εταιρειών ενέργειας που σχετίζονται μαζί του. Η Ε.Ε. κατηγορεί αυτό το δίκτυο μισθοφόρων ότι αναλαμβάνει και εκτελεί μυστικές επιχειρήσεις για λογαριασμό του Κρεμλίνου, λεηλατεί φυσικούς πόρους και έχει διαπράξει κατάφωρες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε Ουκρανία, Συρία, Λιβύη, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Σουδάν και Μοζαμβίκη, περιλαμβανομένων βασανιστηρίων, εξωδικαστικών εκτελέσεων και δολοφονιών.

Κατά τον ύπατο εκπρόσωπο της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, η δράση αυτής της παραστρατιωτικής ομάδας καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η Ρωσία διεξάγει έναν υβριδικό πόλεμο, που προκαλεί αποσταθεροποίηση σε σειρά χωρών. Οπως τονίζει η ανακοίνωση, «ο Ομιλος Wagner έχει στρατολογήσει, εκπαιδεύσει και στείλει ιδιωτικές στρατιωτικές μονάδες σε ζώνες συρράξεων σε όλο τον κόσμο για να τροφοδοτήσουν τη βία, να λεηλατήσουν φυσικούς πόρους και να εκφοβίσουν τον πληθυσμό κατά παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

***

Εδώ και χρόνια καταγγέλλουμε την εγκληματική δραστηριότητα  του δικτάτορα Πούτιν, όχι στη μακρινή μας Μοζαμβίκη και το Σουδάν, ούτε καν δίπλα μας στην Ουκρανία.  Στην ίδια τη χώρα μας.  Δεν πάψαμε ποτέ  να  δείχνουμε τη ρώσικη πρεσβεία ως σφηκοφωλιά πληρωμένων δολοφόνων, παραστρατιωτικών, αλλά και ντόπιων ομάδων περιθωρίου, που συνεργάζονται με την πρεσβεία και μισθοδοτούνται.

Μέλη του  ομίλου Wagner υπό τις διαταγές δυο υψηλόβαθμων διπλωματικών,  έκαψαν και το Μάτι με τους102 νεκρούς. ΄Ηταν η εποχή που οι ακροδεξιοί  Μακεδονομάχοι σε ένα πρωτοφανές  εθνικιστικό ντελίριο τα έδιναν όλα   υπό την καθοδήγηση  του    Κυριάκου Μητσοτάκη  και την υποστήριξη της ρώσικης πρεσβείας που είχε εντολή από τη Μόσχα    να  αποσταθεροποιήσει  την  περιοχή.

Εκείνη την εποχή, λοιπόν, και λίγες ημέρες πριν το μεγάλο έγκλημα  στο Μάτι, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προφανώς από πληροφορίες των (αμερικάνικων;)   μυστικών  υπηρεσιών,  απέπεμψε δυο Ρώσους πράκτορες που  συντόνιζαν  στην Ελλάδα  σε συνεργασία με τους επικεφαλής των εθνικιστών, τις κινήσεις των Μακεδονομάχων.  Και όχι μόνο.  Υπό τις διαταγές  τους βρίσκονταν και  τα μέλη της ομάδας  των παραστρατιωτικών του Wagner στην Αθήνα.  Λίγο  μετά την απέλασή τους,   τούτοι και μέλη ομάδας Ελλήνων Μακεδονομάχων πήραν εντολή να κάψουν το Μάτι.

Η μαφιόζικη συντεχνία των Γκέμπελς  αποσιώπησε κι αυτό το έγκλημα. Το απέδωσαν και τούτοι  στον… στρατηγό άνεμο και στην ασύμμετρη απειλή (!),   όπως  και ο πολύς Βύρων  Πολύδωρας  το 2007  πάλι,  στις πυρκαγιές στην Ολυμπία  με πάνω από 60 νεκρούς.

   Να θυμίσουμε, επίσης,  πως όμοιοι   Ρώσοι παραστρατιωτικοί   δολοφόνοι , συμμετείχαν μαζί με 40 ΄Ελληνες ΝεοΝαζί (γνωστά ονόματα)   στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα. το 1995.  Αλλά ήταν αυτοί  επίσης, μισθωμένοι από τον Πούτιν τώρα,  στο Κίεβο του Γιανουκόβιτς, αχυράνθρωπου του Πούτιν, που  ως ελεύθεροι σκοπευτές,  δολοφονούσαν κόσμο στις πλατείες ,λίγο  πριν ο Τσάρος εισβάλει στην Ανατ. Ουκρανία. Είναι αυτοί που εδώ σε μας, κάτι τάχα μου αναρχικά παιδάκια , τα γνωστά με τα  τσεκούρια στα χέρια , προπαγάνδιζαν  την  προβοκάτσια των  δολοφόνων του Wagne,ως έργο ΝεοΝαζί Ουκρανών! Τέτοια εντολή είχαν πάρει από τους εργοδότες- αφεντικά τους στη ρώσικη πρεσβεία.

                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Σοκαριστικά τα συμπεράσματα και οι αναγωγές της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα αυτή την Κυριακή στο Documento

Σοκαριστικά τα συμπεράσματα και οι αναγωγές της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα αυτή την Κυριακή στο Documento – Μαζί και το Docville

Κι αυτό , Γκεμπελίσκο Βαξεβάνη,  δε λέγεται δολοφονία; ΄Οπως, ακριβώς, το είπε στη Βουλή ο Κουλουμπής και τον πετάξατε στα αζήτητα.   Και ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της; Δεν έχουν ονόματα;

Και η όποια  δολοφονία  αν την καταγγείλεις ,έχει σχέση με το  ύφος του καταγγέλλοντος  ή  το ήθος; Παίζεις με τι λέξεις σαν να είναι  η ζωή Κουλοχέρης.  Ανήθικα, κομματικά παιχνίδια. Ποιος να χάσει την τσίπα!

2. ΕΣΗΕΑ. “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ”!

Έλενα Ακρίτα για τη λογοκρισία στο άρθρο της: «Δικαιωμένη επιτέλους – Ο επώδυνος και μακρύς

αγώνας πήρε τέλος».

Έλενα Ακρίτα για τη λογοκρισία στο άρθρο της: «Δικαιωμένη επιτέλους – Ο επώδυνος και μακρύς αγώνας πήρε τέλος»

Δικαιωμένη επιτέλους.

Παρεπεμψα στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τον διευθυντη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργο Μαντέλα για τη λογοκρισια που άσκησε στο άρθρο μου για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκα τον Δεκέμβριο του 2020 μετα από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα.

Ο Γ. Μαντέλας καταδικάστηκε για λογοκρισια του κειμένου μου στο Πρωτοβάθμιο και κατόπιν προχώρησε σε έφεση της απόφασης.

Δυστυχώς γι’ αυτόν και την εφημερίδα που εκπροσωπεί, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό τον καταδίκασε επίσης για λογοκρισία. Κι αυτή τη φορά αμετάκλητα.

Ο Γ. Μαντέλας επέλεξε την δεδομένη στιγμή να υπερασπιστεί τον Γιώργο Παπαχρήστο που έγραφε για αγορα βίλας 1.500.000 από τον Τσίπρα κι όχι εμένα που αληθώς αναφερόμουν σε νοικιασμένο σπίτι των 500 €.

Είναι μια μεγάλη νίκη για μένα αυτή. Κι αποδεικνύει πως – με ελάχιστες εξαιρέσεις – οι συνάδελφοι μας στα δυο Πειθαρχικά κρίνουν αμερόληπτα με γνώμονα την δημοσιογραφική δεοντολογία και την ελευθερια του Τύπου.

Θέλω από καρδιας να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ εμού.

***

Δεν ξέρω αν το προσέξατε ,αλλά, όντως,  εκεί στο σάπιο   βασίλειο του Γκεμπελισμού είναι όλοι τους μια… φαιδρή , ατμόσφαιρα και   μια  ξεφωνημένη οικογένεια! Αν δεν ήταν ,βεβαίως, εγκληματική  όλη αυτή η μεγάλη παρέα των  επαγγελματιών  της μαφίας.

Διαβάσατε την ανακοίνωση  της  επί παντός επιστητού ομιλούσης, αλλά  μη κατανοούσης, κυρίας ΄Ελενας Ακρίτα. “Και καλά”,  έφυγε από το Συγκρότημα που “εργαζόταν”  γιατί της λογόκριναν ένα  άρθρο!  Και το συνδικαλιστικό της όργανο τη δικαίωσε, επειδή, λέει,  ήταν παράνομο αυτό που διέπραξαν οι συνάδελφοί της.

΄Τα βρόντηξε, μετά από 20 χρόνια συνεχούς παραμονής στην  πιο αισχρή, ελληνική εκδοτική-γκεμπελική  εταιρία ΔΟΛ του   Χ.  Λαμπράκη,  ΔΟΨ του  Σ. Ψυχάρη και ΔΟΜ του Β. Μαρινάκη.  Υπηρέτησε και τα  τρία  αυτά λουλούδια στον αγγελικά πλασμένο κόσμο της δημοσιογραφικής μπίζνας και  του λευκού κολάρου. Κι αντί  να ντρέπεται  για το βίο και την πολιτεία της αυτή,  πήρε και εύσημα από την επίσης πολυαμαρτωλή ΕΣΗΕΑ.

Αλλά,

-΄Ολοι καταλαβαίνουν πως η … δαιμόνιος  δημοσιογράφος  προχώρησε πριν λίγους μήνες σε ηρωική έξοδο από το βρώμικο συγκρότημα που υπηρετούσε , γιατί δεν την έπαιρνε άλλο να παραμένει . Δεν είναι λίγο να το παίζεις  ευαίσθητος  κοντυλοφόρος , να  πληρώνεσαι σε ναρκοδολάρια  και  να   αγοράζεις διαμερίσματα στα Λονδίνα  για τα γεράματά σου. ΄Οσο  και  ενδεείς φρενών να είναι, όσοι πιστεύουν, έστω και κάτι από   τα φληναφήματά της , κάτι θα ψυλλιαστούν κάποια στιγμή και θα την κράξουν άγρια.

-Η διαιτησία της ΕΣΗΕΑ υπήρξε, “ηλίου φαεινότερο” , υποκριτική ,εκτός από σφόδρα ανήθικη, όπως πάντα άλλωστε, γιατί  κάνει ότι δεν καταλαβαίνει  ή δεν πιστεύει  (!!!!) πως τα  αφεντικά  των   μαφιόζικων  επιχειρήσεων  της γκεμπελικής  βιομηχανίας, είναι αυτά ,ανάλογα με τα συμφέροντά τους, που καθορίζουν τη γραμμή στα Μέσα τους και διαλέγουν τους κοντυλοφόρους που θα προσλάβουν, για να  βγάλουν  τη βρώμικη δουλειά.  Τι θέλει να μας πει, δηλαδή,  η ΕΣΗΕΑ ; Αν γράψει ο    γυρίστρας, ας πούμε,   Τσιντσίνης ένα  κείμενο με ύμνους  για τον Αλέξη Τσίπρα και  η γνωστή  αφεντομουτσουνάρα που τον πήρε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,  ο Αλέξης Παπαχελάς   το κόψει,  η ΕΣΗΕΑ θα διαγράψει τάχα  το βιογράφο του Κων. Μητσοτάκη;  Μη μας τρελάνουν  οι εργοταπατέρες των κοντυλοφόρων.   Τόσες ημέρες ο Ράπτης ,όπως τον καταγγείλαμε,   συγκάλυπτε  το έγκλημα της Κοτανίδου με τις ΜΕΘ και δε βγάζαν  τσιμουδιά  εκεί στην πορνοφυλάδα για τις καταγγελίες.  Αυτό το τεράστιο έγκλημα λογοκρισίας δεν το επεσήμανε η υπερευαίσθητη  σε τέτοια ζητήματα  ΕΣΗΕΑ;  ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΚΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.   Ψάχνουν για κρετίνους!

Δολοφονήθηκε το 2006 ο καθηγητής Γιώργος Τριάρχης ,γιατί  κατήγγειλε μεγαλόσχημους   σε αγαστή συνεργασία με  στελέχη του υπόκοσμου  για το μέγα σκάνδαλο  της Ομογένειας.   Το   ανήθικο   συνάφι  των Γκέμπελς (και η ΕΣΗΕΑ)  τόσα χρόνια το  αποσιώπησαν, λογοκρίνουν μέχρι σήμερα τις καταγγελίες μας   στα αισχρά τους Μέσα , γιατί η μπάλα παίρνει πολλούς από εκείνους  τους μεγαλόσχημους που  υπηρετεί  αυτή η Μαφία, εκ δεξιών και εξ ευωνύμων.

Ακούστε όλοι εκεί στις γκεμπελικές  σας χωματερές:

“Μπορείτε να δουλεύετε τους πάντες  για ένα διάστημα. Και κάποια κουτορνίθια  για πάντα. ΄Ολους, όμως και για πάντα ,αποκλείεται να τους δουλεύετε” .  Θα σας ξεβρακώσουν εντελώς   σε θέα όλων, κάποιοι και μετά από εμάς εδώ. Ούτε φύλλο συκής δε θα προκάνετε να κολλήσετε στις πομπές σας.

3.Νέο «καρφί» Κύρτσου κατά κυβέρνησης: «Καιρός να σταματήσουν οι εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει lockdown»

Νέο «καρφί» Κύρτσου κατά κυβέρνησης: «Καιρός να σταματήσουν οι εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει lockdown»

“Μια  στο καρφί και μια στο πέταλο” ο παλιός αυτός βαρόνος της  παραπληροφόρησης- παραπλάνησης .   Το παίζει αντίσταση … εκ των έσω . Και πάντα, παλιά και τώρα,  εκ του ασφαλούς κουβέντες.