ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ   ΤΟΥ ,  Ο   ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ !

  *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. “ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ”.

  * ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ  “ΨΕΜΑ-ΑΙΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ”

*****

“Έχει πέσει μια ταφόπλακα σιωπής στον Ελληνικό Τύπο και νομίζω ότι ιστορικά μιλώντας, το μέγεθος ενός εγκλήματος φαίνεται και από την τεράστια διαφορά δημοσιογραφικής κάλυψης ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω τι συμβαίνει στη χώρα μου από το BBC και τους NEW YORK TIMES. Αυτό θυμίζει άλλα καθεστώτα». (Ιάσονας Αποστολόπουλος,  διασώστης).

 

_______________________________________

 

α. Ζητούν εξηγήσεις για την επίθεση στο συνεργείο του Open

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει το περιστατικό με την τραμπούκικη επίθεση κατά συνεργείου του Open στα καμένα, με ΣΥΡΙΖΑ και ΜεΡΑ25 να ζητούν εξηγήσεις από κυβέρνηση και υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Φωτιές και παρακράτος είναι ένα εκρηκτικό μείγμα

Η Κουμουνδούρου, με ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για παρακράτος και εικόνες από άλλες εποχές, ζητώντας την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά

Η επίθεση σε δημοσιογράφους, και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο ξυλοδαρμός, οι προπηλακισμοί, και η καταστροφή εξοπλισμού, μπροστά στα μάτια αστυνομικών, παραπέμπει σε άλλες εποχές και προφανώς δεν έχει σχέση με αγανακτισμένους πυροπαθείς.

Προφανώς κάποιοι κύκλοι έχουν ενοχληθεί από τον αντικειμενικό τρόπο με τον οποίο ο σταθμός και οι δημοσιογράφοι του καλύπτουν τα δραματικά γεγονότα.

Η συμπαράστασή μας στα θύματα της επίθεσης είναι δεδομένη.

Καλούμε τη κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Φωτιές και παρακράτος είναι ένα εκρηκτικό μείγμα για την εξοργισμένη κοινωνία.

β. Η δημοσιογράφος του Open που δέχθηκε επίθεση περιγράφει:

Με πίεσαν και με έσπρωξαν να μπω στο αμάξι -Τον Κώστα τον χτύπησαν…

Η δημοσιογράφος του Open που δέχθηκε επίθεση
Σοκ προκάλεσε η επίθεση στους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ του Open την ώρα που μετέδιδαν τις νεότερες πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς στη βόρεια Αττική.

«Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ σε ό,τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εγώ προσωπικά – που δεν έχω πάρα πολλά χρόνια στον χώρο- δεν  βέπαθα τίποτα σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά», ανέφερε σήμερα η Ελευθερία Σπυράκη.

«Με πίεσαν και με έσπρωξαν να μπω μέσα στο αυτοκίνητο. Τον Κώστα όμως τον χτύπησαν και τον οπερατέρ τον έκλεψαν. Είναι περιστατικά που δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί κι εμείς βγαίνουμε για να δουλέψουμε, όχι για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

***

Πρώτα να επαναφέρουμε στην τάξη την…αριστερή κομματική και γκεμπελική   υποκουλτούρα και μαφία.  Όποιος φτύνει κοντυλοφόρο, ούτε τραμπούκος ,ούτε φασίστας είναι. ΄Η, εν πάση περιπτώσει,  ας μην  κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Αν κάτι είναι φασιστικό και μάλιστα γκεμπελικής σύστασης, είναι να χαρακτηρίζεις απεγνωσμένους, διαλυμένους εγκαταλελειμμένους ανθρώπους στο έλεος της πύρινης λαίλαπας, ως παρακράτος!

Και οι πανάθλιοι κοντυλοφόροι, τα μικρόφωνα της  απάτης    και του καιροσκοπισμού τρέχουν από την πρώτη στιγμή  που ξέσπασαν οι πυρκαγιές  σαν κοράκια πάνω από τα πτώματα να τα ξεσκίσουν. Αυτό  κάνουν τόσες ημέρες στις  οι παλιάνθρωποι. Σκυλεύουν. Βγάζουν το  αμαρτωλό ψωμί τους, ουρλιάζοντας πάνω σε ξέψυχα κορμιά και νεκρή φύση

Τάχα πονούν, τάχα συμπάσχουν. Τάχα ενημερώνουν. Τάχα εργάζονται!

Λες και το πρόβλημα στη συμφορά είναι να  τη χορτάσουν όσοι δεν την υφίστανται. Και ουδείς από τους ξετσίπωτους τελάληδες, διανοήθηκε  ποτέ   πως  είτε μάθει είτε όχι όποιος είναι “έξω από το χορό” τον πόνο και τη συμφορά του άλλου,  τίποτα δεν αλλάζει για το πάσχοντα. Τούτος κουβαλάει το δικό του  βαρύ σταυρό που του έλαχε. Αυτού του είδους η ενημέρωση είναι προπέτασμα καπνού, άλλοθι να βγάζουν τα Γκεμπελάκια το ψωμί τους.

Δε χρειαζόμαστε την παραπληροφόρηση τους, την παραπλάνηση που υπηρετούν.  Δε θα γίνουμε οι εργοδότες τους. Δε θα τους  επιτρέπουμε  να σκορπάνε τα σκουπίδια από τις χωματερές τους στα σαλόνια μας.

Τους ξεβρακώνουμε . ΄Εμαθε ο κόσμος  πια τι σόι …εργαζόμενοι είναι στο συνάφι. Ζουν από το  “ψέμα, αίμα ,  σπέρμα”. Δεν υπάρχει σώφρων και λογικός άνθρωπος να μην του σιχαίνεται. Να μη ζητάει την κεφαλήν τους επί πίνακι

Όχι μόνο  κανείς δεν  τους υπολήπτεται ούτε  τους εμπιστεύεται, αλλά ευχαρίστως θα τους έκαναν τον …κ@λο  μαύρο. Όπως έγινε με τις  βεντέτες παραπάνω που πήραν ένα  γερό μάθημα- μήνυμα. Όλοι στο συνάφι  το εισέπραξε.

Ο κόσμος είναι οργισμένος. Τους πήραν  εντελώς  χαμπάρι. Και ξέρουν πως δεν πάει άλλο .  να αποπατούν  τα θρασίμια πάνω στην είδηση, την κριτική την ενημέρωση, Μόνο για  την κονόμα.

Αύριο θα μπαίνουν σε ταβέρνα και καφετέρια και θα τους πετάνε έξω. Θα γίνονται… Τούρκοι οι συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία, την ίδια γειτονιά. Δε θα τους θέλουν κοντά τους, δε θα ανέχονται την παρουσία τους. Ούτε καν οι συγγενείς και οι γνωστοί τους. Αυτός θα είναι ο μισθός τους.΄Αξιος!

Το χειρότερο θα είναι να επαναληφθεί ό, τι συνέβη χτες με τα αρπακτικά του  OPEN. Να τους ξυλοφορτώνει ο κόσμος.  Όπου τους συναντά. Η οργή ξεχείλισε. Θα δούμε και τέτοια.

Είμαστε αντίθετοι στη χρήση βίας. Ακόμα και σε τέρατα σαν τους Γκεμπελίσκους. Το λιντσάρισμα, η κακοποίηση, το αίμα, δεν έχουν θέση στον κατάλογο τιμωρίας ενόχων, απατεώνων, βρώμικων και διεφθαρμένων.

Τους απομονώνουμε, τους περιφρονούμε, Δεν τους δίνουμε το κλικ και την πεντάρα  που ζητιανεύουν.  Τέτοια μαθήματα ναι.  Και να… επαυξηθούν. Βία, κακοποίηση, αίμα,  ποτέ. Έστω κι αν πρόκειται για τους χειρότερους εγκληματίες όπως είναι το συνάφι του Γκέμπελς.

Υ.Γ

Από τις 11 το πρωί σήμερα, ως αυτή την ώρα, 23.00,  “είμαι στο δρόμο”. Πάνω σε ένα αυτοκίνητο.  Από Καλαμάτα- Ολυμπία- Μεγαλόπολη. Και   Αγ. Στέφανο- Καπανδρίτι-Μαλακάσα. Σε  αυτές τις περιοχές  που μαθαίνουμε πως πλήττονται από  τις φωτιές.

Δυο…τινά συμβαίνουν. ΄Η είμαι στραβός, κουφός και χωρίς όσφρηση ή , η τεράστια καταστροφή  που είναι όντως σοβαρή, σε αυτά τα μέρη ,όσα  εγώ είδα με τα μάτια μου,   σε καμιά περίπτωση, όμως,  …αντάξια των περιγραφών που έδωσε το “αδελφάτο” των  Γκεμπελίσκων  στα Μέσα παραπλάνησης.

Αλλά, θα τα πούμε αναλυτικά  στην αυριανή  μας ανάρτηση.