ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΙΜΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ,ΙΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ…ΟΥΦΟ. ΤΑ ΝΕΑ “ΤΑΝΚΣ” ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

“Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου προειδοποιεί: Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια

«Αυτό που θα ζήσουμε θα είναι πολύ χειρότερο από όσα έγιναν στους Δίδυμους Πύργους» δηλώνει

Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου προειδοποιεί: Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια

Για τους κινδύνους μιας τεραστίων διαστάσεων επίθεσης στη Γη από UFO, σε κλίμακα παρόμοια με τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, προειδοποιεί πρώην ερευνητής του αμερικανικού Πενταγώνου.

Όπως γράφει το nypost.com ο Luis «Lue» Elizondo, τέως επικεφαλής ενός μυστικού προγράμματος ερευνών σε σχέση με τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή».

Ο Elizondo δεν είναι ούτε άγνωστος στο ευρύ κοινό ούτε τυχαίος. Από το 2017 και αφ’ ότου απομακρύνθηκε από τη θέση του, ως προϊσταμένου του «Προηγμένου Προγράμματος Ταυτοποίησης Αεροδιαστημικών Απειλών» (Advanced Aerospace Threat Identification Program), έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας πτυχές των απόρρητων ερευνών οι οποίες διενεργούνται από τους Αμερικανούς για τα UFO και τους εξωγήινους.

Ο Luis Elizondo ισχυρίζεται ότι «εγώ δεν είμαι κυνηγός UFO, εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου. Και η δουλειά μου είναι να μαζεύω στοιχεία και να λέω την αλήθεια. Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης. Δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό».

Σύμφωνα με τον Elizondo «εάν αποδειχθεί ότι ένας ξένος αντίπαλος μάς έχει ξεπεράσει ως προς την τεχνολογία, τότε έχουμε να κάνουμε με μια αποτυχία της αντικατασκοπείας μας, επιπέδου Διδύμων Πύργων. Για τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001 χρειάστηκαν τρία χρόνια προκειμένου να συνταχθούν οι αναφορές για το τι συνέβη. Αμφιβάλλω ότι, για αντικείμενα που πετάνε στον ουρανό εδώ και δεκαετίες, αρκούν 180 ημέρες για να γραφτεί μια αντίστοιχη αναφορά, όπως τη ζητά το Κονγκρέσο».

Ο Elizondo κάνει λόγο για την αναφορά η οποία υποτίθεται ότι έως τον Ιούνιο θα εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει με το UFO που εντοπίστηκε από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό το 2020. Επρόκειτο για ένα πυραμιδοειδές ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο εμφανίστηκε στο ραντάρ αμερικανικού πολεμικού πλοίου. Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι θεωρείται UFO και ότι θα δοθούν εξηγήσεις με τη δημοσίευση της αναφοράς, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αν πιστέψει κάποιος τον Luis Elizondo, τα διαστημόπλοια των εξωγήινων έχουν τη δυνατότητα να κινούνται σε ταχύτητες 17.500 χιλιομέτρων την ώρα και να πραγματοποιούν σχεδόν επιτόπιους ελιγμούς, κάτι αδιανόητο για οποιοδήποτε σώμα κινείται με τόσο μεγάλη ταχύτητα”.

****

Τα καθεστώτα,   Βασιλείες,   Δημοκρατίες,  Δικτατορίες, θεοκρατικά,  έχουν , ένα  προσφιλές   μέσο επιβολής της θέλησή τους .Τη βία! Χωρίς κατασταλτικούς   μηχανισμούς και χρήση βίας  κανένα καθεστώς δεν επιβιώνει.

΄Ολα τα πολιτεύματα και τα κρατικά συστήματα  είναι ίδια. Η διάφορά τους  είναι πως  κάθε φορά φορούν και μια διαφορετική  μάσκα. Στην πράξη, όμως,  εκεί που δοκιμάζεται η  φερεγγυότητα και η ποιότητά τους, αν είναι αυτό που  δηλώνουν,  εκεί πια… ξεβρακώνονται  εντελώς.

Για να επιβληθούν  οι κυβερνήσεις , θα καταφύγουν στη βία. Η διαφορά τους είναι μία.  Στις  δημοκρατικές  η βία, έστω κι αν  χρειαστεί να είναι    σκληρή και ανεξέλεγκτη,   αποκαλείται  …δημοκρατική και νόμιμη! Στις άλλες,  αντισυνταγματική, βάναυση και ολοκληρωτική.

Να πάρουμε ένα παράδειγμα από την ελληνική ιστορική πραγματικότητα.  Από το 1944 μέχρι το 1949  το κυβερνητικό-βασιλικό  καθεστώς εξόντωσε χιλιάδες αντιφρονούντες. Η Χούντα των συνταγματαρχών από το 1967-1974, απείρως λιγότερους.  Και φυσικά , ουδείς κατηγοριοποίησε  το πρώτο  καθεστώς στις δικτατορίες.  Τη Χούντα, ναι.

Ακόμα και η ευρωπαϊκών προδιαγραφών Δημοκρατία της Αντιπολίτευσης  έχει  χρεωθεί με τις νόμιμες κατασταλτικές της δυνάμεις και με το παρακράτος της ουκ ολίγες δολοφονίες  διαδηλωτών και αντιφρονούντων, γενικώς,  αλλά και σκληρούς απάνθρωπους βασανισμούς και κακοποιήσεις πολιτών, αντάξιους  της “7ετίας”.  Ακόμα και ο Παττακός επικαλέστηκε το συγκεκριμένο επιχείρημα  ως  μέτρο σύγκρισης.

Με το χρόνο,  τα καθεστώτα διαπιστώνουν πως αυτή η παραδοσιακή , η παλιομοδίτικη  βία, με  τανκς, σφαίρες, σαύρες ,μηχανοκίνητα ΜΑΤ ,ξύλο και βασανισμούς,   αντί να σωφρονίζουν, εξαγριώνουν   και πολλές φορές οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα των εξουσιών που είναι ο νόμος και η τάξη. Ο δικός τους   άνομος…νόμος. Η  τεχνητή τους   τάξη, που στην πραγματικότητα  είναι η χειρότερη αταξία!  Τουλάχιστον ως φυσική  τάξη πραγμάτων.

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι το φαινόμενο της απείθειας και της αμφισβήτησης της αξίας της  ως εξουσία , στην  Τέταρτη (Τύπος) .  Η μάσκα που φόρεσε από χρόνια  με επισημότητα πως τάχα υπάρχει για να ελέγχει τις άλλες , έγινε διάτρητη με τα δικά της δάχτυλα ξεσκισμένη.  ΄Εμεινε πλέον  “γυμνή  και τετραχηλισμένη” να επιδεικνύει  ένα μούτρο  τέρατος και  “έλκεσι  βρύων”, ως φρέσκο  και δροσερό πρόσωπο.

Ασφαλώς θα λέγαμε  και ελέγχει η Τέταρτη  τις άλλες εξουσίες.   Αρκεί, βεβαίως,   αυτές να είναι οι…αντίπαλες. Και μεταξύ τους, επίσης, οι κοντυλοφόροι, επανειλημμένα  τρώγονται και ξεμαλλιάζονται.  Και κάποτε μέχρι οριστικής  εξόντωσης.  Και με ακραία πολεμικά μέσα. Αρκεί πάλι να  στέκονται στην υπηρεσία  διαφορετικών συμφερόντων .  Και ο εις να υπονομεύει το “διάφορο” του άλλου.  Σε αυτό πάνω ,είναι ανυποχώρητοι,  αδίστακτοι. Και τόσο ανήθικοι  που στο συνάφι τους  ο καλύτερος από δαύτους,  έχει σκοτώσει τη… μάνα του.

 

Οπότε,   ο Βαξεβάνης,  ας πούμε,    με τη δική του συστημική λογική και ηθική,   δε διστάζει να    στείλει στη φυλακή το Φουρθιώτη. ΄Αλλωστε,  το ίδιο θα έκανε και ο δεύτερος,  αν μπορούσε για το πρώτο.   Μάλιστα, ο  εκτός των άλλων και… ανοητότατος  Μένιος,  το προχώρησε πολύ.  Πέρασε τα  συστημικά  εσκαμμένα της  εμπορικής  δραστηριότητας  της δημοσιογραφίας , που  αυτο-αναγορεύεται-συστήνεται  ως…λειτούργημα! .  Σχεδίαζε  να   εξαποστείλει το αγριεμένο  Κώστα …αντισυστημικά,   να τον πετάξει  από τη μοιρασιά της πίτας μια κι έξω με “συμβόλαιο”, αφού  τα συμφέροντά τους (οικονομικά κυρίως) συγκρούστηκαν πλέον κατά τρόπο μη αναστρέψιμο για δαύτους.

 

Η παμπόνηρη, λοιπόν Τέταρτη  κρατική εξουσία, η βιομηχανία αυτή της Παραπληροφόρησης, υπήκουσα  στα προστάγματα , τις ανάγκες και το πνεύμα της εποχής , ήταν  η πρώτη που επεσήμανε  πως μέθοδοι σαν εκείνες που χρησιμοποιούσαν  παλιότερα οι “βαρόνοι του Τύπου” ήταν ατελέσφορες.   Παράδειγμα,   ο  “πατριάρχης” της παραπληροφόρησης και αφεντικό  κυβερνήσεων τότε,    ο Χρήστος Λαμπράκης.  Ο ιδρυτής του “αμαρτωλού” ,ως σήμερα συγκροτήματος  ΔΟΛ,   συνεργαζόταν άνετα    με τις άλλες εξουσίες  στα περισσότερα εγκλήματα του “λευκού κολάρου”. Και μάλιστα,   δε δίστασε να δολοφονήσει  εν ψυχρώ και χέρι -χέρι με τον Κων. Καραμανλή  , ως…αναρχικό  που επιβουλεύεται  τη νομιμότητα και  τάξη , τον  αδάμαστο εκείνο αγωνιστή και   ιδεολόγο (για τα δεδομένα της εποχής) Βασίλη Τσιρώνη.

Οι μαφιόζικης  συμπεριφοράς  εκδότες και δημοσιογράφοι, όμως, αντιλήφθηκαν πια πως τέτοιες τακτικές  είναι προσφιλείς στον υπόκοσμο κυρίως. Και πρέπει να εξαιρεθεί από το συνυπολογισμό  ο δικός τους.  Δεν ταιριάζει με  το ίματζ που πλασάρονται  στον κόσμο. Αλλά     και   με τέτοιο τρόπο καταστολής  και  “κλείσιμο λογαριασμών”  των εξουσιών με “αντιδραστικά στοιχεία” , τους κάνουν τελικά  ήρωες ,  μάρτυρες  και  στρέφουν τις λαϊκές μάζες εναντίον τους των εξουσιών.  Γίνονται  μπούμερανγκ τέτοιες  φανερές δολοφονίες.

Κι  έτσι, με το χρόνο και την πείρα,  έκαναν στροφή 180 μοιρών.  Επιστράτευσαν την ΕΠΙΣΤΗΜΗ.  Και συγκεκριμένα  τύπους  “Τσιόδρα”.

“Δωσίλογοι”, φανατικοί, καιροσκόποι, χρησιμοθήρες,  διεφθαρμένοι, πανούργοι,   όπως περίφημα τους αποκαλεί ο Πλάτωνας , εκπρόσωποι της Επιστήμης , δε δίστασαν  να αυτοεξευτελιστούν, να καταντήσουν  αχυράνθρωποι και σφογγοκωλάριοι  των εξουσιών.  Καταλυτική η παρουσία τους στο προσκήνιο, πρόσφατα  εξ αφορμής  της πανδημίας, για να καθυποτάξουν τις μάζες και να μη χρειαστεί πια να κατεβαίνουν  σιδερόφρακτες “λεγεώνες”,  για να επιβάλουν τη θέληση των εξουσιών.

Ανάθεσαν  τη  “βρώμικη δουλειά” στους “Τριόδρες”. Και τούτοι με  όπλα τη γνώση ,την εξειδίκευση, την αυθεντία,   κατάφεραν να  διασπείρουν το φόβο, τον πανικό, την ανασφάλεια, την αμφιβολία στα  πλήθη. Με μόνη την ισχυρή δύναμη,  αποτελεσματική και μοιραία της Τέταρτης εξουσίας, που τους παραχώρησε  άνετο βήμα για προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, αισχρό ψεύδος.

Ο “Τσιόδρας” μαζί με το “Μητσοτάκη” , το  “Ντογιάκο”, και τον “Αλαφούζο”   κατέλυσαν το Σύνταγμα, δολοφόνησαν 10.000 και περισσότερους συνανθρώπους μας εν γνώσει τους πως διαπράττουν έγκλημα με τον τρόπο που διαχειρίζονται την πανδημία και την εξουσία τους,  έκαναν επικίνδυνα  ψυχοπαθείς τους έγκλειστους, πρώτα για τους εαυτούς τους.  Και φυσικά, τίναξαν την οικονομία στον αέρα. Οι νέοι νεκροί από τις συνέπειες αυτού του ανοσιουργήματος  των τεσσάρων αδερφών εξουσιών σε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση με τους ψευδοεπιστήμονες,   θα είναι  απείρως  περισσότεροι μακροχρόνια  κι  από αυτά τα  θύματα του κορονοϊού.

Ο μάζες  νικήθηκαν κατά κράτος. Τα πρωτεύοντα   παθογενή  χαρακτηριστικά  τους, όπως  η έλλειψη λογικής και η ατομικής υπευθυνότητας,  κυριάρχησαν καταλυτικά. Υποτάχτηκαν ασυζητητί  στο φόβο και την ταπείνωση. Αποδέχτηκαν τους δυνάστες τους, ως σωτήρες.   Αντί να βγουν μιλιούνια  στους δρόμους, ως λαός  και να απαιτήσουν  την εφαρμογή  δύο  μοντέλων στη διαχείριση  της πανδημίας,  το Σουηδικό ή το Ταϊβανέζικο, υιοθέτησαν τις  “λίστες θανάτων και των προγραφών”  που συνέτασσαν  οι  εξουσίες  και  πείστηκαν πως τα 3 εκατομμύρια νεκροί  παγκοσμίως είναι θύματα του ιού και όχι της εγκληματικής διαχείρισης   της πανδημίας από  τις εξουσίες.

 

Μια και  το  νέο μοντέλο καταστολής, που εφεύρε και εφάρμοσε  η Τέταρτη εξουσία της παραπληροφόρησης, δοκιμάστηκε και αποδείχτηκε αποτελεσματικό, το προχωρούν  και το εφαρμόζουν και σε άλλους “λοιμούς και καταποντισμούς”,    όμοια με την πανδημία.  Αναθέτουν πλέον στην ίδια φάρα  των ανήθικων  εκπροσώπων της  επιστήμης, να δοκιμάσουν την ίδια  συνταγή σε επίπεδο…ούφο τώρα.

Μια και ο όχλος, όπως αναμενόταν,  αποδείχτηκε …ούφο και αφού η αποστολή του  Covid-19   λήγει οσονούπω, ένα “αντικείμενο”,  “διαστημόπλοιο”, όπως μας   λέει ο Αμερικανός  στην παραπάνω παραπληροφόρηση, εντοπίστηκε στον ουρανό μας και από τη μια στιγμή στην άλλη κατατάχτηκε  στους εχθρούς  μας!  Σε μια νέα “πανδημία”, που θα είναι χειρότερη κι από τον “Κορόνα”  κι από την άλλη, νωρίτερα,  της ακραίας Ισλαμικής τύφλας στους Δίδυμους πύργους.

Οι εξωγήινοι,  λοιπόν,  θα μας επιτεθούν και όπως λέει η Αποκάλυψη

“…Όταν το Αρνίο άνοιξε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα το δεύτερο   να λέει: «Έλα».  Βγήκε τότε ένα άλλο άλογο, κόκκινο σαν τη φωτιά· στον καβαλάρη του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί με την εντολή να αφαιρέσει την ειρήνη από τη γη, και οι άνθρωποι να σφάξουν ο ένας τον άλλο.
…Όταν το Αρνίο άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου όντος να λέει: «Έλα». Κοίταξα, και είδα ένα πρασινοκίτρινο άλογο· ο καβαλάρης του λεγόταν Θάνατος, κι από πίσω του ακολουθούσε ο Άδης. Τους δόθηκε η εξουσία να σκοτώσουν το ένα τέταρτο της οικουμένης με πόλεμο, με πείνα, με θανατικό και με τα θηρία της γης.
..Μετά είδα το Αρνίο ν’ ανοίγει την έκτη σφραγίδα. Τότε έγινε σεισμός μεγάλος, ο ήλιος έγινε μαύρος σαν πένθιμο ρούχο, το φεγγάρι έγινε όλο κόκκινο σαν αίμα,  και τ’ αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως πέφτουν τα άγουρα σύκα, που τα ρίχνει η συκιά όταν τη φυσάει δυνατός άνεμος.  Ο ουρανός εξαφανίστηκε όπως τυλίγεται με μιας ένα κυλινδρικό χειρόγραφο, κι όλα τα βουνά και τα νησιά μετακινήθηκαν από τη θέση τους.  Τότε οι βασιλιάδες της γης και οι κυβερνήτες, οι στρατηγοί, οι πλούσιοι, οι δυνατοί και όλοι, δούλοι κι ελεύθεροι, κρύφτηκαν στις σπηλιές και στα βράχια των βουνών κι έλεγαν στα βουνά και στα βράχια: «Πέστε πάνω μας και κρύψτε μας απ’ αυτόν που κάθεται στο θρόνο κι από την οργή του Αρνίου.  Έφτασε η μεγάλη ημέρα της οργής του· ποιος μπορεί να την αντέξει;»
Μάλιστα!  Μια και ο χρόνος και  η  λογική απέδειξαν στους αιώνες πως το παραλήρημα του Ιωάννη ήταν αδύνατον  να  εμπεριέχει ίχνος αλήθεια  και  πως με τέτοιες ανοησίες  δεν υποτάσσονται   πια σε  θρησκευτικούς φόβους   οι νέοι καιροί, πέρασαν ο εξουσίες από το δοκιμασμένο  πανικό και το φόβο  που  εδραίωσαν στα πλήθη  οι “Τσιόδρες”   σε εκείνους  των  “Luis Elizondo” τώρα .
Ασυζητητί οι εξωγήινοι είναι  “εξ ορισμού εχθροί” μας. ΄Ερχονται  να μας υποτάξουν. Και η μόνη αντίστασή μας είναι η υποταγή  στις δικές μας εδώ  εξουσίες.  Είναι οι καλύτερες!   Να πολεμήσουμε  γι΄αυτές και να θυσιάσουμε ελευθερία, ακόμα  και ζωές. Γιατί ,όμως, δε μας λένε και σε ποια σημεία.
΄Οπως επίσης δε μας λένε γιατί οι εξωγήινοι με  έναν τέτοιο φοβερό τεχνολογικό πολιτισμό, αφού  κατάφεραν να τρέχουν με 17.500 χιλιόμετρα  την ώρα και να πραγματοποιούν  επιτόπιους ελιγμούς, να μην κατάφεραν να τρέχουν και με τα…ίδια και περισσότερα χιλιόμετρα και στον πνευματικός τους πολιτισμό. Αυτόν που λέμε εμείς εδώ “ανθρωποκεντρικό”. Κρίνουν,  βέβαια , “εξ ιδίων τα αλλότρια”. Και το μόνο που φοβούνται είναι να μη χάσουν τούτοι την εξουσία.
Ουδείς ,αν δεν είναι ανεύθυνος σήμερα μπορεί να μιλάει για επικίνδυνους εξωγήινους και να προεξοφλεί την εχθρότητά τους απέναντι  στους γήινους.  Αντίθετα , η παρουσία τους στη γη το πιθανότερο είναι πως θα αλλάξει την ιστορίας μας.  Προς το βέλτιστο, ίσως και άριστο.
Οι πιθανότητες με τέτοιο τεχνολογικό πολιτισμό που διαθέτουν, είναι μηδαμινές  να έχουν αντιστρόφως ανάλογο και   σε ναδίρ,  “πνευματικό” πολιτισμό. Και  μάλιστα  να  επιδεικνύουν  διάθεση   για  καταστροφή και  όλεθρο,   κατάκτηση και  ιμπεριαλισμό.  Να παρουσιάζουν , δηλαδή, και τούτοι τις συμπεριφορές των γήινων αφεντάδων.
 Εμείς προσδιορίζουμε τέτοια πιθανότητα   10-90!  Και θα εξηγήσουμε  άλλη στιγμή  γιατί.  Το 10 είναι η πιθανότητα  το  νέο “διαστημόπλοιο” που  εντόπισε το Πεντάγωνο, να  να είναι  της αυτής  επικινδυνότητας  με  την πολεμική μηχανή  του ολέθρου  Τζον Μπους στο Ιράκ  και   Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία και τη Συρία.
Και πάντως, οι εξωγήινοι και στην απίθανη περίπτωση  να  έχουν κακές διαθέσεις απέναντι στο γήινο πληθυσμό, τον οποίο θα έχουν μελετήσει καλά ως τώρα, γιατί  να χρειαστούν βομβαρδιστικά ,  αντί ένα δικό τους CNΝ; Μια δυνατή ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ δικών τους  προδιαγραφών που θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικότερη για κατάκτηση  και υποδούλωση  του πλανήτη μας από τα φονικά τους όπλα;  Μαρινάκηδες και Αλαφούζοι,  Χατζηνικολάου   και  Χίου υπάρχουν  σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του Σύμπαντος. Και με την  ίδια  εγκληματική  ικανότητα  αποχαύνωσης των μαζών  και  κακοποίησης της αλήθειας.