Εδώ και τώρα “επί Ασπαλάθων” μαζί με τον Παμφύλιο Αρδιαίο και  ο πανάθλιος Ρώσος τύραννος Πούτιν.


α. Μόσχα καταγγέλλει Κίεβο και Δύση ότι επιχειρούν ένοπλη εξέγερση στη Ρωσία

Ο επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ, κατηγόρησε την Ουκρανία και τους Δυτικούς ότι προσπαθούν να υποκινήσουν νεαρούς και ανήλικους Ρώσους σε σαμποτάζ, ακόμη και σε ένοπλη εξέγερση, στο πλαίσιο του πολέμου στην Ουκρανία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της FSB υποστηρίζει ότι «οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας και τα αφεντικά τους στη Δύση εξαπέλυσαν ιδεολογική εκστρατεία και εκστρατεία επιθετικής στρατολόγησης με στόχο τους πολίτες μας, ιδιαίτερα τη νέα γενιά». Είπε επίσης ότι η εκστρατεία αυτή έχει στόχο να εμπλέξει τους Ρώσους «σε ανατρεπτικές, τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές ενέργειες» στη Ρωσία.

Ο Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ απέδωσε 118 «τρομοκρατικά εγκλήματα» από τον Φεβρουάριο, «σε νέους και έφηβους, περιλαμβανομένων ανηλίκων». Είπε πάντως ότι αυτά έχουν αποτραπεί.

 

Ο Πούτιν φωτογραφίζεται για τις ανάγκες ρωσικού ημερολογίου! (Φωτογραφίες - Βίντεο)

 

β. ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ

.Το σκληρό της πρόσωπο αποφάσισε να δείξει για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση της Τεχεράνης, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, να καταστείλει τις μεγάλες διαδηλώσεις που συγκλονίζουν τη χώρα εδώ και εβδομάδες.

Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ανακοίνωσε ότι καταδίκασε έναν διαδηλωτή σε θάνατο, ενώ άλλοι πέντε συλληφθέντες καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

Αυτή η κρίσιμη απόφαση είναι η πρώτη καταδίκη εις θάνατο από το ξέσπασμα των μεγάλων διαδηλώσεων έπειτα από τον θάνατο της 22χρονης Μασχά Αμινί κατά την κράτησή της από την αστυνομία ηθών επειδή δεν φορούσε σωστά το χιτζάμπ της.

 

γ. Τρομοκρατική  απόπειρα του κατά του πρωθυπουργού

Μηχανή του Χρόνου: Η απόπειρα του Παναγούλη να δολοφονήσει τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

 

 

…«Τον έδεσαν χειροπόδαρα» μας λέει

«τον έριξαν χάμω και τον έγδαραν

τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν

απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους

και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο, κουρέλι».

Έτσι στον κάτω κόσμο πλέρωνε τα κρίματά του

ο Παμφύλιος Αρδιαίος ο πανάθλιος Τύραννος.