ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ – ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ , ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

picture

α.Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο: Συγχαρητήρια σε ΕΛΑΣ-ΕΥΠ

β.Ανω του 50% των αστυνομικών ψήφισε Χρυσή Αυγή!

Ανω του 50% των αστυνομικών ψήφισε Χρυσή Αυγή!
“…Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους υπηρεσιών της ΓΑΔΑ συνολικά 2.738 αστυνομικοί ψήφισαν ανά 150-200 άτομα σε κάθε ένα από το 1014 ως το 1029 εκλογικά τμήματα, καθώς και από το 1046 έως το 1048 σε σχολεία της οδού Αμπελακίων και Αχαΐας, κοντά στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Είναι ενδεικτικό ότι κατά μέσον όρο σε αυτά τα 18 εκλογικά τμήματα (σ.σ. σε κάθε ένα ψήφιζαν περίπου 400-480 άτομα από τα οποία οι 150 έως 200 ήσαν αστυνομικοί) η Χρυσή Αυγή έλαβε από 16,32% ως 22,32% όταν ο μέσος όρος της στην Α’ Αθηνών ήταν 7,81%. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό ότι σε γειτονικά εκλογικά κέντρα, όπως το 1001 ή το 1030, όπου ψήφιζαν μόνο πολίτες, το ποσοστό του ακροδεξιού κόμματος ήταν 8,8% και 9,% αντιστοίχως. Δηλαδή, πιο απλά, όπου ψήφιζαν οι αστυνομικοί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής υπερδιπλασιαζόταν.
Όπως ανέφεραν αναλυτές των αποτελεσμάτων, «το γεγονός ότι σε αυτά τα τμήματα ποσοστό περίπου 30-40% είναι αστυνομικοί σε συνδυασμό με τα δεδομένα των προηγούμενων εκλογών, δείχνει ότι παρά τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί για τις σχέσεις ΕΛ.ΑΣ. – Χρυσής Αυγής, ακόμη περισσότεροι αστυνομικοί ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα».
****

Με αφορμή τις πρόσφατες ευχαριστίες του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στην Ελληνική Αστυνομία και τη θέση μας απέναντι σε αυτή την ΄Υβρη, οφείλουμε να διευκρινίσουμε για άλλη μια φορά τα ακόλουθα:

Προχωρήσαμε τις τελευταίες αυτές ημέρες σε σκληρή ,αλλά δίκαιη ιστορική κριτική για την, αν μη τι άλλο, ελαφρότητα   όσων   από το Ισραηλιτικό  Συμβούλιο είχαν  την έμπνευση   να στείλουν ευχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ .  Μια  “υπηρεσία”, μαζί με την ΕΥΠ, που έστησαν με  κυβερνητική εντολή     εκείνη την αστεία  τρομοκρατική συνωμοσία  με  δυο…Πακιστανάκια ελαιοσυλλέκτες, που έψαχναν      εβραϊκούς στόχους επίθεσης  στην Αθήνα!

Θυμίζουμε, λοιπόν, στους… ευγνωμονούντες ΄Ελληνες Εβραίους  με αυτή την ευκαιρία  και σύμφωνα   με  τα στοιχεία που  παραθέσαμε,   σε ποσοστό , σχεδόν 50% , η Ελληνική Αστυνομία  έχει αλωθεί από ΝεοΝαζί.  Παιδιά του Μιχαλολικάκου από χρόνια,  όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε  επισημάνει εδώ με στοιχεία.

Και ως να ζουν σε άλλο πλανήτη, οι ΄Ελληνες Εβραίοι  του Συμβουλίου  και  όχι παροικούντες και τούτοι  την Ιερουσαλήμ,   διέπραξαν αυτό το έγκλημα καθοσίωσης   απέναντι στα τραγικά θύματα του Ολοκαυτώματος και της Ναζιστικής θηριωδίας. Να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν του θύτες.  Αυτήν, ακριβώς, τη Ναζιστοκρατούμενη και ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ   Αστυνομία!

– 3 Υπουργούς και μάλιστα πρωτοκλασάτους  ΝΕΟΝΑΖΙ έχει η σημερινή ακροδεξιά κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο ένας μάλιστα γιος  Εβραιοφάγου, προκλητικά ασεβούς ΝεοΝαζί  πατρός, του γνωστού ,ανεκδιήγητου και ανιστόρητου  Κώστα Πλεύρη.

-Το σώμα της  Αστυνομία, μεταφορικά και κυριολεκτικά, κατατρώγεται επίσης από τα ίδια  καρκινικά μορφώματα.

–  Ο Μιχαλολιάκος, τα στελέχη  και οι οπαδοί του  κι αυτά παιδιά της Δεξιάς είναι,  που απλώς ψυχράνθηκαν με του γεννήτορα,  επειδή  οι Χρυσαυγίτες ζητούσαν περισσότερο Ναζισμό στην παράταξη.

-Και είναι αυτός , ο αρχηγός των Ναζί στη χώρα,  τον οποίο ο γιος  του αλήστου μνήμης βασιλοχουντικού Κων. Μητσοτάκη και πρωθυπουργός της χώρας,  κάλεσε  (ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ) παλιότερα σε συνομιλίες  «για να τα βρουν, να δουν που συγκλίνουν οι απόψεις τους” και  ποια τα κοινά σημεία  με τον αρχηγό των Ναζί στην Ελλάδα!

Αλλά,  να μη μείνουμε στο παρόν. Οι ΄Ελληνες Εβραίοι του Συμβουλίου ,  Ιστορία δεν γνωρίζουν, δε άκουσαν από τους πατεράδες και τους παππούδες του, πως η παράταξη της Δεξιάς στην Ελλάδα της Κατοχής, έδωσε τους Γερμανοτσολιάδες, τους Ταγματασφαλίτες,  τους δωσίλογους, τους κουκουλοφόρους, τους συνεργάτες των Ναζί;  Την ίδια εποχή που  είχαν ανάψει τους φούρνους και καίγανε τα τραγικά θύματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!  Δεν τα διδάχτηκαν ποτέ αυτά οι νεότεροι ΄Ελληνες Εβραίοι;  Δε γνωρίζουν  τί πάει να  πει και ποια είναι  η ελληνική Δεξιά παράταξη;

 

Αυτή, λοιπόν,  την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό της και την Αστυνομία τους,  ευχαριστεί το Κεντρικό Ισραηλιτικό  Συμβούλιο   της Ελλάδας; Και δεν ντρέπονται, δεν αισχύνονται να ασελγούν στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων ομοεθνών  τους; Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα αισθάνεται την ανάγκη να επιπλήξει όσους διέπραξαν αυτή την ΄Υβρη,  τη βλασφημία  και να σεβαστεί την Ιστορία, σε μια χώρα που υπέστη τα πάνδεινα από το Ναζισμό;

 

Ας αντιληφθούν όλοι,  όσοι δεν το γνωρίζουν ή θέλουν να το αγνοούν πως το Ολοκαύτωμα δεν είναι ΜΟΝΟ  εβραϊκή υπόθεση. Όπως δεν είναι για παράδειγμα (τηρουμένων των ιστορικών και άλλων αναλογιών)  “υπόθεση” των Μουσουλμάνων, η γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα.

Εκείνη η ασύλληπτη  βία του Ολοκαυτώματος  ήταν τέτοιας μορφής  και  έκτασης, που ξεπέρασε πια τα  φυλετικά, εθνικά,  ιδεολογικά  και  όποια άλλα όρια και αναδείχτηκε σε  παγκόσμιο σύμβουλο κατά της βαρβαρότητας της ανθρώπινης φυλής σε όλες της εποχές.   Και όχι μόνο εκείνης που εξέφραζαν   οι Ναζί.

 

Αυτός είναι ο ιστορικός  λόγος που δεν  επιτρέπουμε πλέον σε κανένα  να οικειοποιηθεί  αποκλειστικά   αυτή τη μεγάλη θυσία. Εκείνη τη φρικιαστική συλλογική  μνήμη των των ημερών της προσβολής της ανθρώπινης ύπαρξης στα κρεματόρια και τους θαλάμους αερίων. Ειδικά , όταν και όσοι   περιφέρουν το ΜΕΓΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ  για να εξυπηρετούν , πολλές φορές,  δικούς τους, ασεβείς  στόχους.

Οι Ναζί, οι φίλοι τους, οι ομοϊδεάτες τους, οι συνομιλητές τους  σε όποιο λαγούμι κι αν κρύβονται, δεν είναι μόνο εχθροί  του  Εβραίου, αλλά κάθε  ανθρώπου επί της γης που συλλογάται    ελεύθερα και  έντιμα .  Κι αυτό σημαίνει,  και οφείλουν να το βάλουν καλά στο μυαλό τους,  όσοι το λησμονούν,  πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!  Τιμές και ευχαριστίες  σε Ναζί ,φίλους και συνεργάτες τους, όχι μόνο  δεν καταδεχόμαστε να απευθύνουμε, αλλά το ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ!

Κατανοητό ,Κύριοι;