ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ!

  1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ  ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ).

    α. Κορωνοϊός: Σε 22 ημέρες τον Αύγουστο σχεδόν τα μισά κρούσματα από την αρχή της πανδημίας στην Ελλάδα
    Πολίτες με μάσκα σε πλοίο

    β. Κορωνοϊός: Πως γλίτωσαν τρεις ψαράδες από τη μόλυνση – Η πρώτη απόδειξη της ανοσίας

    Οι ψαράδες ήταν τρία από τα συνολικά 122 μέλη μιας τράτας που απέπλευσε τον περασμένο Μάιο για ψάρεμα. Πριν από τον απόπλου, τα 120 από τα μέλη του πληρώματος υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αίματος για τον κορωνοϊό. ΄Ολοι είχαν μολυνθεί, πλην 3.

    Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, οι τρεις ψαράδες είχαν υψηλά επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων στο αίμα τους. Η ύπαρξη των αντισωμάτων σημαίνει ότι ο νέος κορωνοϊός τους είχε μολύνει κάποια στιγμή, αλλά ανάρρωσαν.

    ***

    ΄Αρα με αυτά τα στατιστικά (σε 22 ημέρες τον Αύγουστο  είχαμε σχεδόν τα μισά κρούσματα από την αρχή της πανδημίας στην Ελλάδα) στις 44 ημέρες θα είχαμε όσα κρούσματα είχαμε  εδώ  και 6 μήνες!  ΄Οχι, όμως, και 200 τόσου θανάτους που είχαμε την ίδια περίοδο.  Πώς  συμβαίνει αυτό; Οι 3 ψαράδες παραπάνω έδωσαν την απάντηση.

    Και έχουν το θράσος  Μέσα  Αποβλάκωσης ,κυβέρνηση και “Τσιόδρες” να βγαίνουν να το λένε. Με λίγα λόγια παραδέχονται πως ,ρε,παιδιά όντως,  σας δουλέψαμε  ο καθένας για τους δικούς του λόγους “ψιλό γαζί”.

    Δεν πρόκειται για χαζομάρα, ηλιθιότητα, ανικανότητα. Είναι κι αυτά μέσα. ΄Ομως, όλο  αυτό το κακό που έγινε  για το τίποτα, έχει  σοβαρότερες αιτίες.    Ο   γκεμπελικός Τύπος   έστησε τς συνωμοσίες και τα αρμαγεδδωνικά σενάρα με τον ιό,  για να τα κονομήσει.  Οι κυβερνήσεις από κεκτημένη δημαγωγική ταχύτητα. Και οι “Τσιόδρες”  από τον “κάλο”, που κουβαλάνε στον εγκέφαλο, την ανευθυνότητα   και την επιστημονική  άγνοια, αλλά και  λόγω  φιλοδοξιών,  κερδοσκοπισμού,  ανάγκης αναγνωρισιμότητας και άλλα τέτοια αρρωστήματα.

    Και διέπραξαν συνταγματικό πραξικόπημα, φυλάκισαν τον κόσμο χωρίς λόγο (πρωτοφανές στις  μέρες μας έγκλημα).  Αφαίμαξαν τις οικονομίες μας.  ΄Εκαναν πλούσιους τους  εαυτούς τους και όσους  τους  στηρίζουν.   Τρομοκράτησαν ,πανικόβαλαν,  έκαναν ερείπια ψυχολογικά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

    Το λένε  και μόνοι τους. Ο κόσμος  βρίσκεται στους δρόμους ,τις παραλίες, τις ταβέρνες ,τα χωριά τους , και δεν τρέχει τίποτα. Κι αν τα μαφιόζικα Μέσα  δε συνέχιζαν το παραμύθι τους με τα τρομακτικά σενάρια και τις μετρήσεις ακίνδυνων κρουσμάτων ,ούτε καν  θα έπαιρνε ο κόσμος  είδηση πως υπήρχε ιός. ΄Οπως ήδη από το Φεβρουάριο ,όταν  είχε ξεκινήσει η πανδημία. Και μέχρι το τελευταίο 10ήμερο του  Μάρτη, ουδείς  γνώριζε   πως ο κορόνα είχε  παραβιάσει και τα δικά μας σύνορα.  Γι  αυτό και για δυο σχεδόν μήνες δεν έκαναν τίποτα από τα αναγκαία και αυτονόητα. Είναι για “κρεμάλα”! ΄Ολοι οι…ειδικοί και οι υπεύθυνοι.

    Και εν τάξει. Αν οι υπόδικοι  ήταν μόνο  οι κυβερνήσεις και ο Τύπος , οι χαχόλοι,οι κρετίνοι που τους εκλέγουν και  τους βάζουν στα σαλόνια τους να αποπατούν στο μυαλό τους, δεν θα τους είχαν ζητήσει το λόγο.΄Οπως γίνεται πάντα.  Πλήρωσε κανένας Τζον Μπους (τζούνιορ) για τα εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ  και το  Αφγανιστάν;  ΄Η τα Διεθνή Μέσα Παραπληροφόρησης για το ανοσιούργημα που διέπραξαν  εναντίον του ακτιβιστή Τζούλιαν ΄Ασαζν;  Κι ακόμα, στην Ελλλάδα,όταν  έφτασαν ακόμα και οι αντικυβερνητικές  (και πάντως  γκεμπελικές φυλλάδες) να αποκρύπτουν την καταγγελία για μαφιόζικη επίθεση σε δημοσιογράφο με εντολή του πρωθυπουργικού ζεύγους;

    Με την απάτη του κορόνα,όμως είναι διαφορετικά.Κι αυτό γιατί εδώ εμπλέκεται πλέον η επιστήμη.  Η καλύτερα η μαφία των εξουσιών την έμπλεξαν. Η Ιατρική και οι συναφείς επιστήμες βγήκαν  με δεινό  ακρωτηριασμό  από  την ιστορία της πανδημίας. Κι αυτό,  εξ αιτίας της  άγνοιας, της ημιμάθειας, της επιπολαιότητας και της μανίας για δημοσιότητα πολλών ανόητων εκπροσώπων τους, τύπου Τσιόδρα.

    Η επιστήμη  είναι αλήθεια πως έχει  παντελή άγνοια  αυτή την ώρα για το τί ακριβώς  συμβαίνει με τον Κορόνα.Ξέρουν ελάχιστα και  βαδίζουν  ψαχουλεύοντας στα σκοτάδια. Σχεδόν σε όλα. Ακόμα και στο θέμα του εμβολίου.

    Αυτή όμως η αφύσικη  κατάσταση, η  εγκληματική   συγκάλυψη που  παρέχουν  τα Μέσα Παραπληροφόρησης και οι κυβερνήσεις  στους “Τσιόδρες” και αμφίδρομα,   δε θα κρατήσει πολύ.  Η επιστήμη δεν  αστειεύεται.  Θα αυτονομηθεί. Θα ξεφύγει από το θανατερό σφιχταγκάλιασμα των εξουσιών που βρίσκεται δέσμια σήμερα. Θα σταθεί στο δικό της βάθρο . Θα αναγνωρίσει τα λάθη της, θα καταδικάσει τους ριψάσπιδες από τις τάξεις της και θα αποδυθεί σε αγώνα δρόμου να κερδίσει το χαμένο χρόνο.

    Σύντομα,  εξ αιτίας  αυτής της αφύπνισης της πραγματικής επιστήμης  που περιμένουμε,    θα μάθουμε την αλήθεια ολάκερη. Ο δε ιός  θα νικηθεί κατά κράτος .Και  οι “Τσιόδρες”,θα διαπομπευτούν ακόμα πιο πολύ,  πριν πάνε φυλακή.

    Θα “βγουν σύντομα μαχαίρια” . Οι εξουσίες  θα σφάζονται  μεταξύ τους. Η μια θα τα ρίχνει στην άλλη.΄Ομως ,το τελευταίο  λόγο θα τον έχει η ακηδεμόνευτη επιστήμη. Οι άνθρωποι στα εργαστήρια με τις “άσπρες μπλούζες” και με  συνείδηση πως επιτελούν ανθρωποκεντρικό έργο. Και θα αρνηθούν να υποβιβαστούν σε  κράχτες πελατών γα τα  Γκεμπελικά Μέσα ή να   συνεχίσουν να κάνουν τις  “πατερίτσες¨και τους χειροκροτητές  στους ανήθικους πολιτικούς.

    Σύντομα  θα εξευτελιστούν ακόμα περισσότερο οι  προπαγανδιστές  ιδεολογημάτων και οι θρησκόληπτοι. Ο καθαρός επιστήμονας δεν έχει τέτοια  “αφεντικά”. Κανενός είδους.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

Ελένη Τουλουπάκη

Η ίδια μιλώντας στις dikografies.blogspot.com δήλωσε: “Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν”.

***

Σκευωρία ,σκευωρία!  Καμιά  σχέση δεν έχει με τη  διάρρηξη ο  Σαμαράς, ο Λοβέρδος, ο ΄Αδωνις.  Σοβαροί  τούτοι.  Τίποτα κλεφτρόνια  θα ήταν.

Ο Κωνστατίνος Μητσοτάκης απέκτησε το..προσωνύμιο  “Αποστάτης”  από την Ιστορία. Ο γιος του , ο Κυριάκος, αυτό του  “Νονού” της “φαμίλιας”. Θα του μείνει… εφ΄ όρου ελληνικής Ιστορίας.

 

 

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ντόναλντ Τραμπ: «Αλλος έγραψε εξετάσεις και πέρασε στο Πανεπιστήμιο», αποκαλύπτει η αδελφή του!
Ντοναλντ Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι άνθρωπος «άσπλαχνος», «ψεύτης», χωρίς ηθικές αρχές, σύμφωνα με την άποψη της μεγαλύτερης αδελφής του, τα συγκεκριμένα σχόλια της οποίας είχαν ηχογραφηθεί μυστικά και αποκαλύφθηκαν χθες Σάββατο από την εφημερίδα The Washington Post.

Η Μεριάν Τραμπ Μπάρι, 83 ετών, στηλιτεύει στα σχόλια αυτά ειδικά την πολιτική του ενοίκου του Λευκού Οίκου στο μεταναστευτικό ζήτημα, που είχε οδηγήσει στον διαχωρισμό των παιδιών από τους γονείς τους και τη μεταγωγή τους σε κέντρα κράτησης.

«Το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει την (εκλογική του) βάση», λέει η Τραμπ Μπάρι σ’ ένα από τα ηχογραφημένα αποσπάσματα. «Δεν έχει καμία ηθική αρχή. Καμία». «Οι ρημάδες οι αναρτήσεις του στο Twitter και τα ψέματα του, ω Θεέ μου», προσθέτει.
Οι ηχογραφήσεις, συνολικής διάρκειας δεκαπέντε ωρών, είναι έργο της ανιψιάς του προέδρου, της Μαίρης Τραμπ, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην «τοξική» οικογένειά της.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, ο μεγαλύτερος αδελφός του προέδρου, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα, είχε προσφύγει –μάταια– στη δικαιοσύνη για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βιβλίου. Περίπου 950.000 αντίτυπά του πουλήθηκαν μέσα στην πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Ο Λευκός Οίκος το χαρακτήρισε γεμάτο «ψέματα».

«Είναι η υποκρισία πίσω από όλο αυτό. Η υποκρισία κι αυτή η σκληρότητα. Ο Ντόναλντ είναι άσπλαχνος» , ακούγεται να λέει η Τραμπ Μπάρι, πρώην ομοσπονδιακή δικαστίνα, σε απόσπασμα των ηχογραφημένων συζητήσεων με την ανιψιά της. Διατείνεται ακόμη πως ο δισεκατομμυριούχος είχε βάλει κάποιον να κάνει αντί γι’ αυτόν τις εξετάσεις όταν πήγε στο πανεπιστήμιο, κατηγορία που περιέχεται επίσης στο βιβλίο που έγραψε η Μαίρη Τραμπ. «Μπήκε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας επειδή κάποιος άλλος πέρασε τις εξετάσεις αντί γι’ αυτόν», λέει και διαβεβαιώνει πως θυμάται ακόμη το όνομα του ενδιαφερόμενου. Ούτε ο αμερικανός πρόεδρος, ούτε ο Λευκός Οίκος έχουν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το δημοσίευμα αυτό της Πόουστ μέχρι στιγμής.

***

Δηλαδή, αν πούμε  ο … “κακός” Τραμπ  σε σχέση με έναν   “καλό”,ποιος  πολιτικός είναι αυτός ; Μου βρίσκεται ένα, έστω και για δείγμα; Δε λέμε τέλειος (τέτοιες εξουσίες δεν υπάρχουν) , αλλά έστω υποφερτό ,περισσότερο από το σημερινό Αμερικανό πρόεδρο.

Μην ψάχνετε. Δεν υπάρχουν. Στην πολιτική  μιλάμε πάντα  για το “μη χείρον” Για παράδειγμα. Ο  Ομπάμα ήταν το “μη  χείρον”  για την Αμερική, συγκρινόμενος με τον  Τραμπ. ΄Η  στην Ελλάδα ,ο Τσίπρας  ήταν το  βέλτιστο του … χείρονος  ,που είναι  ο  Μητσοτάκης.

 

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ
Ράμφος στο iefimerida: Πώς τα ελληνοτουρκικά και η ψυχολογία του Ερντογάν αλλάζουν τις σχέσεις Γερμανίας-Γαλλίας και την ίδια την Ευρώπη

Ο Στέλιος Ράμφος

Πηγή: iefimerida.gr

 

΄Οπα!  Ο ακροδεξιός Νέο Ορθόδοξος  και τέρας… φιλοσοφικής διανόησης  σε ρόλο πατριωταρά και  …πρεσβευτή αντιτουρκικής προπαγάνδας . Και δεν είναι σημερινός αυτός ο ρόλος. Μιλάμε για “φιλόσοφο”  θρησκευόμενο, Ελληνάρα και φυσικά    αποδέκτη  πλείστων συστημικών απολαυών.

Δε μας λες, βρε Ράμφο;  Ελπίζεις, δηλαδή,  πως σε λίγες δεκαετίες θα υπάρχουν σκουπιδοφάγοι να σε διαβάζουν; Εμείς αντίθετα ,ελπίζουμε να φτύνουν  στις  ανοησίες που τσαμπουνάς  συνεχώς και  ανερυθριάστως.

 Σήμερα  βρίσκεις  ακροατήριο, αφού  έχουμε όντως  πλεόνασμα  και σκουπιδοπαραγωγών  και σκουπιδοφάγων. “Αύριο” μη περιμένεις τέτοιο δώρο.