ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΧΑΡΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ! (1ο)

SINE QUA NON ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

1. Καταργείστε τα  ΕΘΝΗ και τις  ΠΑΤΡΙΔΕΣ. Αναγνωρίστε τον κόσμο ολόκληρο  ως  ΜΟΝΑΔΙΚΟ   “έθνος” και ΜΟΝΑΔΙΚΗ   “πατρίδα”.

2. Αφαιρέστε την εξουσία από τους ανθρώπους.   Παραχωρήστε την  σε “ΜΗΧΑΝΕΣ” με  ανθρωποκεντρικό προγραμματισμό και υπεύθυνη  λειτουργία. (Μόνιμη Ανάρτηση)

Η φωτογραφία που σόκαρε την υφήλιο από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ενας πατέρας θρηνεί τον 16χρονο γιο του στη Μαριούπολη στην Ουκρανία. Ο liya έπαιζε ποδόσφαιρο στους δρόμους της Μαριούπολης με δύο φίλους του. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο 16χρονος ήταν νεκρός από το σφυροκόπημα των Ρώσων σε άοπλους, άμαχους ανθρώπους. 

__________________________________________________________________________________________

΄Οσο κι αν μοιάζει περίεργο , εμείς οι… απάτριδες , οι “όπου γης πατρίς”  που “΄Εθνος”  μας είναι οι λαοί του κόσμου όλου, “οφείλουμε  χάριτες” στους στρατοκράτες  φασίστες  της Μόσχας, με επικεφαλής το Νέο Χίτλερ Πούτιν για τον” ασκό του Αιόλου”  που άνοιξαν στα εθνικοπατριωτικά ζητήματα  με την εισβολή στην Ουκρανία και τους λόγους που διέπραξαν  ένα τέτοιο έγκλημα. ΄Αλλωστε, οι δικό μας εδώ “πρόγονοι” (κι αυτό κατ΄  ευφημισμό ειπωμένο, όπως και οι χάριτες) είχαν διαπιστώσει ευφυώς πως “ουδέν κακόν αμιγές καλού”.

Περιεκτικά και λαϊκά, λοιπόν,  θα λέγαμε   πως (ευτυχώς) οι πατριδοκάπηλοι, οι εθνικιστές , οι κρύπτοντες στην καβάντζα του πατριωτισμού τα προϊoντα των εγκλημάτων τους,   τα κάθε είδους όμοια πατριωτικά   αποβράσματα ,τελικά   “έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους” . Καλά να πάθουν.  “Πήγαν  για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι”.

Για άλλη μια φορά δικαιώνεται η Ιστορία που διδάσκει πως οι επαναστάσεις, οι αλλαγές, τα πάνω κάτω σε αυτό τον κόσμο έρχονται με “Μαμή” την  ΑΝΑΓΚΗ ,όπως κυρίως (αλλά όχι μόνο) την προσδιορίζει ο Μαρξ. Και για να παραφράσουμε  τους στίχους του Διον. Σολωμού  “είναι εύκολες οι θύρες, αν η χρεία τές κορταλή”.  Εύκολα  μπορεί να ανοίξουν πόρτες  ,αλλά μόνο  αν πέσουν.   Να ανοίξουν μόνες τους  από καλοσύνη  και συγκατάβαση,  μην περιμένεις.

 

Πόσο κακό έγινε (και πόσο αναμένεται να γίνει περισσότερο ) με αυτή την εισβολή των Ρώσων στρατοκρατών , είμαστε καθημερινοί μάρτυρες. Ακόμα χειρότερα για όσους ζουν στο πετσί τους αυτό το έγκλημα, που είχε ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ: ΤΟΝ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΥΦΛΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο μέγας διανοητής Καρλ Μαρξ υπήρξε απόλυτος και κάθετος σε μια ιστορική ερμηνεία της βίας,  των πολέμων ,των διενέξεων και των συμπλοκών ανά τους αιώνες. Η αιτία τους υπήρξε οικονομική ,κατέληξε. ΄Ολα στο βάθος  γίνονται για  το χρήμα, το “στομάχι”  να του πούμε πιο  απλά, χωρίς να είναι απαραίτητα και απλοϊκά.

Είναι έτσι, βέβαια, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ακόμα και σε κάποιες αιτίες πολέμων και διενέξεων που δε διακρίνεται  καθαρά ο οικονομικός  χαρακτήρας τους, μπορεί στο βάθος,  όμως,  να είναι τέτοιος. Αλλά, θα ήταν μέγα  ιστορικό  λάθος να μην παραδεχτούμε ή να μην αφήνουμε να φανεί πως      ποτέ ή έστω  σπάνια  οι αντίπαλοι παρουσιάζουν   την οικονομική διάσταση αυτών  των συγκρούσεων παγκόσμια και σε όλες τις εποχές ξεκάθαρα και ειλικρινά. .

Τη ντύνουν με ένα σωρό κουρέλια,  πολύχρωμα  κυρίως, συναρμολογημένα αναλόγως , κομμένα και ραμμένα για συγκεκριμένες παρουσίες και  χρήσεις. Πάντως , κουρέλια, ό,τι και να λένε, ό,τι και να  αφήνουν να φανεί σε κείνους τους ντύνουν τέτοιες αστείες μαϊμούδες.

Πρώτο κουρέλι σε πολύχρωμες, μάλιστα,  παρουσίες,   νοηματιζόμενες,   ως σημαίες  ,φλάμπουρα και εθνικά σύμβολα  είναι  η  ΠΑΤΡΙΣ το ΕΘΝΟΣ.  Ανύπαρκτες και αφύσικες    έννοιες.  Χρειαζούμενες,  όμως , στους ραφτάδες όλου του κόσμου,  για να ντύνουν τα θύματά τους.  ΄Ολους, δηλαδή,  εκείνους που τα φορούν και καμαρώνουν  πως δεν είναι κουρέλια,  αλλά…στολές, χρυσοποίκιλτες  με παράσημα και σιρίτια.  Μαϊμουδάκια- θύματα   που χορεύουν στη σειρά , όπως το παίζουν τα εμβατήρια και τους ύμνους οι ειδικοί, οι  αναίσχυντοι  θύτες τους.

Ο Τσάρος, εισέβαλε στην Ουκρανία και  στα διαγγέλματά  του διακηρύσσει  σε όλους τους τόνους πως προχώρησε στον πόλεμο, για να υπερασπιστεί  τα ιδανικά  του Ρώσικου ΄Εθνους!  Ενός ΛΑΟΥ!   Με Ιστορία, δόξα,  χρυσές παραδόσεις! Ανεκτίμητα  στοιχεία και εθνικές παρακαταθήκες  όλα τούτα  και ουδεμία σχέση έχοντα με τα αντίστοιχα δικά μας!

 Εχθρός των κακών, δικών μας  “Εθνών” στη  Δύση.  Των  δικών  μας “πατρίδων”.  Γι΄  αυτό  μας σκοτώνει.  Για τούτο το λόγο  άνοιξε την πύλη της κόλασης με τα πυρηνικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

(Συνεχίζεται)