ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΕΘΝΗ,ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ , ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ! (2ο)

«Το αυτοκίνητο έφθασε στο νοσοκομείο. Άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και εκεί ήταν δύο έφηβοι.

Ο ένας είχε τα πόδια του γαζωμένα από σφαίρες και έμοιαζε με ωμό κρέας. Ο Iliya ήταν ήδη νεκρός”.

 

Χαρείτε οι νέες γενιές!   Ειδικά εκείνες  που ακόμα δεν είδαν το φως αυτού του κόσμου. Είναι οι τυχεροί,  όσοι ανήκουν στις μελλοντικές  γενιές. Οι  Ρώσοι φασίστες ΣΗΜΕΡΑ   τους άνοιξαν  τα μάτια και τους έλυσαν τα χέρια .Γκρέμισαν για πάντα τους μύθους. Αυτό που  δεν μπορέσαμε ,τελικά , να κάνουμε εμείς οι γραφιάδες.   Η  ΧΡΕΙΑ , όπως είπαμε, είναι η ισχυρότερη δύναμη κι από τα όπλα κι από κάθε άλλο μέσο εξόντωσης και καταστροφής. ΄Αλλωστε, είναι γνωστό και οι μελλοντικοί άνθρωποι  θα το μάθουν πιο καλά (θα τους κάνει η ΑΝΑΓΚΗ  να το μάθουν)  πως “ο σκλάβος δεν έχει να χάσει παρά μόνο  τις αλυσίδες του, αν τις πελεκήσει”.

Οι νέες γενιές δεν έχουν άλλα περιθώρια να επιβιώσουν ως είδος πια, αν συνεχίσουν να  ζουν αλυσοδεμένοι  και σερνάμενοι  πίσω από τα παρελαύνοντα  άρματα, που τους έδωσαν πομπώδεις, ηχηρούς ορισμούς και τίτλους, για να καταπλήσσουν τους αφελείς. Να τους εκμεταλλεύονται,   να τους χρησιμοποιούν και να τους  παίρνουν στο τέλος και την ίδια τους τη ζωή ,με χίλιους τρόπους.

Μεγαλόπρεπο  και θαυμαστό περνά μπροστά σας  το άρμα του ΄Εθνους και της Πατρίδας. Το κατασκεύασαν περίτεχνα για να ξεγελά ακόμα και τους λογικούς. Πόσες φορές την πάτησαν και τούτοι με τα χαϊμαλιά και τα αστραφτερά καθρεφτάκια  που κρεμούν στο  στόλισμά   του;

Ακολουθούν η θρησκεία, η γλώσσα,  το χρώμα, το φύλο,   άλλες εκατοντάδες διαφορές, αφύσικες, παράλογες, ως  ανύπαρκτες, επινοημένες, κατασκευασμένες.  Κάθε μια για το δικό της διάφορο. Τον δικό της ιδιαίτερο όφελος και   κέρδος.

Και οι μαϊμούδες που λέμε παραπάνω    τσιμπάνε  εύκολα. Τους ντύνουν ως παλιάτσους,   τους δίνουν  δίκην μπανάνας μια σημαία κι  ένα αληθινό, όμως,   όπλο στα χέρια και τους στέλνουν να ξεκοιλιάζονται αναμεταξύ τους.

Ηγέτες εκφωνούν ηρωικά, πατριωτικά διαγγέλματα,  στρατηγοί σχεδιάζουν μάχες επί χάρτου  ,  παπάδες ευλογούν όπλα  , “δωσίλογοι” ,πατριδοκάπηλοι και μεσάζοντες  κάθε είδους τρίβουν τα χέρια τους.  Αλλά και αδημονούν παράλληλα,   εν αναμονή της εξέλιξης. Ποιος θα κερδίσει. Ποιος θα είναι στο τέλος ο τυχερός και ποια τα κέρδη του!

 

 

Τελειώσανε πια όλα τούτα , σας λέμε;   Ναι, τελειώσανε.  Και σας το  εγγυώμεθα.  Αν είστε σοβαροί και έχετε απαλλάξει  το μυαλό σας από τα βαρίδια που σας φορτώσανε και τις ουσίες που σας ποτίσανε με δάσκαλους, δημοσιογράφους και παπάδες, τολμήστε να φανταστείτε ένα  αύριο, έναν κόσμο, με τον μεγαλύτερο   αδερφό του 16χρονου Ουκρανού, που τον είδαμε σήμερα κομμάτια  και πάνω του να τον θρηνεί ο  τραγικός πατέρας τους,  να μη ζητήσει εκδίκηση. Και θα την πάρει. Με χίλιους τρόπους.

Και θα πηγαίνει έτσι … σκοινί γαϊτάνι.  Αφγανοί, Ιρακινοί, Σύριοι, Αφρικανοί πεινασμένοι ,  πρόσφυγες, “κολασμένοι της γης  σωρό.  Θα ζητάνε μαζί  τους τώρα  και οι Ουκρανοί ,Ευρωπαίοι τούτοι,  αλλά ίδιοι πια, εκδίκηση. Για ό,τι είχανε και τους το πήρανε. Για ό,τι δεν είχανε και δεν τους δίνουνε,  ας τα έχουν διπλά και τρίδιπλα  τούτοι.

Και θα φτάσει πια ο κόμπος στο χτένι. Οι “άλλοι” θα είναι πιο πολλοί από τους …άλλους. Και το καλύτερο.  Οι στρατηγοί θα μένουν  χωρίς στρατιώτες.  Οι αστυνομίες χωρίς αστυφύλακες. Οι  παπάδες χωρίς εκκλησίασμα  .Ποιος να πολεμήσει ποιον και γιατί;

 Θα είναι τότε που ένας,  δε χρειάζονται  πολλοί, τρελαμένος  “Πούτιν”, θα κάνει το ίδιο που κάνει αυτή την ώρα  ο Τσάρος της Ρωσίας.  Θα απασφαλίσει τα πυρηνικά του. Και θα πατήσει το κουμπί.

Κι αν συμβεί, ποιος θα μείνει να θάβει  και να κλαίει ποιον;  Είναι η εποχή που   οι  άνθρωποι δε θα πολεμάνε πια με  με όπλα, αλλά με… ρόπαλα και πέτρες!

  Ως πότε όμως; Και πού θα βγει αυτό ; Ως πότε θα μπορούν να συμβαίνουν  τέτοια;

(Συνεχίζεται)