Ο “ΒΙΑΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ!

Οι Έλληνες δημοσκόποι θύμωσαν με το ευρωβαρόμετρο

Οι Έλληνες δημοσκόποι θύμωσαν με το ευρωβαρόμετρο

.

****

Γνωστό τις πάσι πως οι κοντυλοφόροι ζουν   από  τα   επικοινωνιακά παιχνίδια  με “αίμα και σπέρμα”. Με το  φόνο και το βιασμό βγάζουν το ψωμί τους οι περισσότεροι.  Και άλλοι, λιγότεροι,  “τρώνε με χρυσά κουτάλια” από την ίδια συνταγή.

Καλά, λέμε εμείς. Δουλειά τους είναι  αυτή να ανακατεύουν και να ψάχνουνε σκουπίδια στις χωματερές που είναι ταγμένοι . Τα επικοινωνιακά παιχνίδια, αν είναι δυνατά και “ντέρμπι” φέρνουν τη μεγάλη  “θέαση” .   Και τούτη με τη σειρά της,   το πολύ το χρήμα.   Και ως γνωστό,  όλοι οι παικταράδες  και όχι μόνο  του  μπλαμπλά,    σκοτώνουν  και τη μάνα τους για τέτοια.

 

 

Οι εισαγγελείς, όμως; Εξουσία  είναι, ναι.  ΄Οπως και οι δημοσιογράφοι,  βέβαια ,που τους αρέσει, μεν, να την ασκούν με τις  ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ στην κωλότσεπη,   αλλά να το ακούν δε θέλουν. (Είναι, τάχα,  και τούτοι με τη μεριά των…καταπιεσμένων, την πλέμπα!).   ΄Ολοι, όμως ,γνωρίζουν  πως για το ίδιο αφεντικό, την τάξη και την ασφάλεια και  τα αγαθά, που τους προσφέρουν,      δουλεύουν αμφότερες οι εξουσίες . Δικαστική και Τέταρτη.

 

Αλλά,  έστω “για τα μάτια”, δεν έπρεπε   η Δικαιοσύνη στον  καταγγελτικό -κατηγορικό της ρόλο να κρατάει κάποιες  αποστάσεις;  Τί είναι η εισαγγελία πια;  Τα γραφεία του Ράπτη και της κολεκτίβας συντακτών;

Βγαίνει  το Ευρωβαρόμετρο με τη δημοσκόπησή του στη χώρα  και λέει   ότι το 71% (!) ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΝΗΣΗ και το 90% πως η οικονομία πάει κατά  διαβόλου (1). Το Μάρτη,  ανεβάσαμε και τη δική μας εδώ  δημοσκόπηση που έλεγε ακριβώς τα ίδια(2).

Και τις μας έλεγαν και λένε  οι   εγχώριες δημοσκοπήσεις του  Παναγόπουλου και του Φαναρά που παρουσιάζουν καταιγιστικώς  ,  με στόμφο και υπερηφάνεια  οι  Αλαφούζοι και οι  Μαρινάκηδες;   Πως το μεγαλύτερο ποσοστό θεωρεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη καταπληκτική, αξεπέραστη, ακτύπητη, θαυμάσια.  Και… γ@μώ τα παιδιά ο Κούλης από το Χάρβαρντ και  ως πρωθυπουργός!  Σε όλα, άριστα (η κυβέρνηση των… αριστείων). ΄Ετσι μας λένε οι Παπαδόπουλοι και οι Παττακοί του Γκεμπελισμού και της παραπληροφόρησης σε αυτή τη καταβιασμένη από όλες τις πάντες χώρα.

 

Πρόσφατα ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες σε γνωστό ηθοποιό για βιασμούς και απόπειρα. Καλώς.  Κι αυτή είναι η δουλειά του. Και δεν μας πέφτει ιστορικός λόγος πάνω σε αυτό.

Απλώς, με την ευκαιρία να ξαναθυμίσουμε  το χιλιοειπωμένο εδώ πως κάθε αναίτια επίθεση σε  άλλο  “σώμα” είναι πέρα από απαράδεκτη και καταδικαστέα.΄Οποιο  μέλος του κορμιού κι αν αφορά. Και η ποινή πρέπει να είναι ΙΔΙΑ για όλα τα μέλη του σώματος. Δεν μπορεί  για παράδειγμα,  η επίθεση στο ΜΑΤΙ να  τυγχάνει  επιεικέστερης ποινικής μεταχείρισης       από εκείνης  στο… ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ. Ο  νόμος οφείλει να βλέπει την  όποια αναίτια επίθεση και κακοποίηση  όχι με…χριστιανικούς  ή ιδιοκτησιακούς,  ιδεοληπτικούς καταναγκασμούς και  ηθικίστικα σύνδρομα.

Κι αν είναι έγκλημα η κακοποίηση  του σώματος, γενικώς  ως   βιασμός  (και όχι με τη στενή έννοια του σεξουαλικού εγκλήματος),  ο βιασμός του μυαλού τί είναι; ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΗΣ, λέμε εμείς.   Και ως τέτοιο, χειρότερο δεν υπάρχει.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, η συκοφαντία, η προπαγάνδα, ο προσηλυτισμός, η απάτη και τα συναφή εγκλήματα είναι ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. Και μάλιστα αν διαπράττονται από   θεσμικούς  εκπροσώπους των   Μέσων Μαζικής  Ενημέρωσης και   έχουν κατά συρροή και καθ΄ υποτροπή παρουσία. Ακόμα χειρότερα, αν οι επιπτώσεις τέτοιων εγκλημάτων  δεν αφορούν ένα υποκείμενο, αλλά ένα πλήθος, σύνολο ανθρώπων στη  διαμόρφωση επικίνδυνα σφαλερής,  κοινής γνώμης με σκοπό το παράνομο “κέρδος”.  Και πάντα προς ζημία και σε  βάρος εκείνων που υφίστανται  τις συνέπειες του “ανοσιουργήματος”.

 

 

Στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μια πρωτοφανή εμπειρία σε ό,τι αφορά τον τρόπο που λειτουργεί ο Τύπος. Πάντα βέβαια είχε τις παθογένειές του, μικρές ή μεγάλες.   Ουδείς μπορεί να λησμονήσει στην Ελλάδα τους “Βαρόνους” των ΜΜΕ , σαν το Λαμπράκη ,τον Μπόμπολα, τους Κουρήδες, τη Βλάχου, το Βουδούρη, το   Μομφεράτο.  Αισχρά υποκείμενα που καταδυνάστευσαν τον Τύπο  επί συναπτά έτη.   Ελκώδεις  “μήτρες”       της σημερινής  τερατογέννησης  των ΜΜΕ.

Εδώ και λίγα χρόνια, όμως, παρακολουθούμε πρωτόγνωρα πράγματα να συμβαίνουν στον ίδιο χώρο.΄Εχουμε τη  σύσταση μιας  ολιγομελούς, μεν, αλλά   εγκληματικής ομάδας που λειτουργεί με τους κανόνες της μαφίας και του υπόκοσμου . “Μαύρο χρήμα”, συμβόλαια θανάτου, “ομερτά” , από τις χειρότερες συμπεριφορές της συγκεκριμένης  εγκληματικής αυτής  οργάνωσης.

Επικεφαλής, βρίσκονται  2-3 εφοπλιστές, οι οποίοι πέρα από την εξυπηρέτηση των  οικονομικών  τους συμφερόντων, χειραγωγούν καθαρά πλέον και την πολιτική ζωή του τόπου με την προώθηση αχυρανθρώπων  τους σε όλους τους θεσμούς και τις εξουσίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβερνητική  κουστωδία του, είναι η ζωντανή απόδειξη-παρουσία  αυτής της ομάδας των αχυρανθρώπων που  προώθησαν με κάθε τρόπο στα κορυφαία  θεσμικά πόστα  αυτοί οι  εφοπλιστές  και ιδιοκτήτες των κατ΄ ευφημισμό, πλέον,   ΜΜΕ.

΄Οπως έχουμε αναλύσει εδώ, η μέθοδος που χρησιμοποιεί όλη αυτή η εγκληματική συμμορία της  Τέταρτης,  λεγόμενης,  εξουσίας (ιδιοκτήτες, εκδότες,  κοντυλοφόροι ,πετσινοδημοσκόποι ) είναι η γνωστή  πρακτική το Γκέμπελς.  “Επαναλαμβάνετε το ψεύδος και θα το δείτε σύντομα να  γίνεται η μοναδική αλήθεια”.  Αυτή είναι  η πεμπτουσία  του Ναζί υπουργού προπαγάνδας.

Ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο Χατζηνικολάου, ο Παναγόπουλος και ο Φαναράς (οι αναφορές ενδεικτικές για τη οικονομία της κατανόησης ) είναι οι εισηγητές και ταυτόχρονα οι διεκπεραιωτές  αυτής της εγκληματικής τακτικής. Το παράδειγμα των “δημοσκοπήσεων” στη χώρα είναι η μεγάλη απόδειξη αυτής της μεγάλης στημένης  εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Επαναλαμβάνουν με γκεμπελικό ζήλο το μύθο  του Κυριάκου Μητσοτάκη ως … εκλεκτού του λαού,  καθολικά  αποδεκτού και απολύτως  μοναδικού στην πολιτική ιστορία του τόπου. Αλλά  και μιας κυβέρνησης που όχι μόνο είναι καλή,  αλλά σε εκλογές, όποια στιγμή κι αν γίνονται η γίνουν από τον Ιούλιο του 2019,  έχει στο τσεπάκι της  ένα 17-25% των Ελλήνων ψηφοφόρων!  Κι αυτό επαναλμβάνουμε…επαναλαμβάνεται ανελλιπώς, καταιγιστικώς και ανερυθριάστως , με εμετική, στερεοτυπική αναπαραγωγή . Και ελπίζουν, οι άφρονες,   πως σύμφωνα με τη θεωρία του  πρώτο διδάξαντος  Ναζί, το μέγα αυτό ψεύδος θα γίνει η αλήθεια  που θα ενστερνιστεί εν τέλει  ο ελληνικός λαός.

΄Εχονται όμως οι έρευνες και οι δημοσκοπήσεις όλων εκείνων των Μέσων (και του δικού μας) που δεν ελέγχονται από τη  συμμορία και τους χαλάμε τη σούπα. Πέρα από το γεγονός πως   ξεβρακώνονται ξεδιάντροπα,  αποκαλύπτεται και   η  έκταση της  δράσης της εγκληματικής οργάνωσης στον Τύπο.

Αποδεικνύεται πια  και χωρίς δυνατότητα αντίκρουσης από καμιά στρατευμένη πηγή πως η ισχυρή  πλειοψηφία του ελληνικού  λαού,  είναι στα πρόθυρα να τους πάρουν με τα …γιαούρτια και τις ντομάτες. Το λιγότερο.  Να μην τολμούν χωρίς  πραιτοριανούς  να βγουν έξω στην  κοινωνία .   Το 71%  λέει  το ΕυρωΒαρόμετρο όχι απλώς απεχθάνεται αυτή τη κυβέρνηση, αλλά  τους θέλει  σε γαϊδούρι επάνω , ανάποδα,  διαπομπευμένους στο  Σύνταγμα. Και φυσικά σε εκλογές, όποτε κι αν γίνουν με…μονοψήφιο  ποσοστό.

Μιλάμε για έγκλημα καθοσίωσης.  Ειδεχθές και ιδιώνυμο.  Σήμερα, ο αντίστοιχος “Σπυρόπουλος”   στον ΄Αρειο Πάγο όφειλε να βγει και να απαγγείλει  βαριές κατηγορίες, φοβερές και τρομερές για σωρεία  εγκλημάτων στο Μαρινάκη ,τον Αλαφούζο, το Ράπτη, τον Κουρτάκη,  τον Παναγόπουλο, το Φαναρά. Δεν το έκανε.

Για τον γνωστό ηθοποιό που νόμιζε πως παίζει ρόλους  ακολούθου Σάτυρου του  Πανός και στη ζωή,  ήταν  αμείλικτος ο εισαγγελέας . Και ορθά. Αρκεί, όπως είπαμε,  να είναι το ίδιο σκληρός και σε όποιον κακοποιεί επίσης το χέρι, το πόδι και το  μάτι  κάποιου. Μέλη του σώματός μας είναι κι αυτά. Καθόλου παρακατιανά ή  πρόσφορα για κακοποίηση.

΄Ομως, για   το βιασμό  του μυαλού και της συνείδησης 11.000.000 Ελλήνων οι  εισαγγελείς κάνουν τα στραβά μάτια. Επιλήσμονες του καθήκοντος να έχουν μεν  μαντήλι στα μάτια, αλλά την ίδια στιγμή να είναι και …ορθάνοιχτα.

Δεν μπορούν να αρθούν στο ύψος της αποστολής τους.  Είναι αυτή, δυστυχώς, η διαπίστωση. Και τούτοι, ως εξουσία, μέσα  στο επικοινωνιακό παιχνίδι. “Φτηνοί στ΄ αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα”.  Κι αυτό σημαίνει πως   το “μαύρο χρήμα” θα συνεχίζει ατιμώρητα  να εργαλειοποιεί το ψεύδος και  την απάτη σε αυτή την τραγική χώρα!

 

 

Η ιστορία παρακολουθεί αυτό τον  απόλυτο ξεπεσμό  των θεσμών με οργή, αγανάκτηση και  προβληματισμό . Και πάντα με  δίκαιη και αντικειμενική  κρίση.

Με αυτή  παραδίνουμε ντροπιαστικά ΟΛΗ την εγκληματική αυτή Οργάνωση του Γκεμπελικού Τύπου  σε όποιο λαγούμι   κι αν βρίσκονται τα μέλη της,  στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων που έρχονται.  Για να πάψει επιτέλους  κι αυτή η χώρα να είναι  Δημοκρατία – Μπανανία. Και δυο αιώνες τώρα η… Ελλάς της φαιδράς  ποροκαλιάς!

_________________________________________

 

(1) ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

 

 

(2 )ΜΑΡΤΗΣ 2021. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗN EIKONA ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η χώρα σήμερα βρίσκεται υπό την κυβερνητική κατοχή μιας  πραγματικής μαφίας με όλα τα γνωρίσματα, όχι τόσο της Ιταλικής  στη δεκαετία του ΄70 (κι αυτής),αλλά κυρίως της  Ρώσικης τα τελευταία 20 χρόνια  με επικεφαλής τον δικτάτορα Πούτιν.  Ο αντίστοιχος,  έστω και σε μικρότερη  κλίμακα δράσης του Ρώσου Τσάρου στην Ελλάδα, είναι αυτή την ώρα ο επικεφαλής   της ελληνικής  κυβέρνησης που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας  ιδιόμορφης κοινοβουλευτικής δικτατορίας, αλλά και  με πολλά   στοιχεία μαφιόζικης συμπεριφοράς.   Κα φυσικά μια κυβέρνηση πολλά από τα μέλη της οποίας   είναι υπόδικα  στο γνωστό  έγκλημα της Novartis.

Από την ανεύθυνη και εγκληματική αντιμετώπιση της πανδημίας ,  την καταβαράθρωση της οικονομίας, την καταδίκη σε ψυχολογική μόνιμη πλέον αναπηρία ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού από τον παράλογο εγκλεισμό, την  άγρια  αστυνομική καταστολή και τις επιθέσεις  των ένστολων σε   πολίτες αδιακρίτως, το φασιστικό  και απάνθρωπο τρόπο  αντιμετώπισης του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα,  μέχρι τα συμβόλαια θανάτου, τις φιλίες με εμπόρους ναρκωτικών,  τις δολοφονίες -ατυχήματα μαρτύρων , τα κυκλώματα παιδεραστίας. ΄Ολα όσα καταθέσαμε     με ..άρωμα μαφίας και τακτικής των προσώπων εκείνων που ποινικά χαρακτηρίζονται   ως εγκληματίες του “λευκού κολάρου”.

Το πλέον  τραγικό και εγκληματικό είναι πως όλες ο εξουσίες και οι κρατικοί  θεσμοί βρίσκονται σε πρωτοφανή διαπλοκή και συγκάλυψη εγκλημάτων. Η   Νομοθετική εξουσία που ψηφίζει  σωρηδόν φωτογραφικές διατάξεις νόμων. Η  “Τέταρτη” ,ο περίφημος Τύπος που στην Ελλάδα πλέον δεν είναι τίποτα  περισσότερο  από μια εγκληματική  οργάνωση μαφιόζων εκδοτών και κοντυλοφόρων ,  με εφημερίδες , τηλεοράσεις, εταιρίες “δημοσκοπήσεων”, διαπράττουν καθημερινά  και σωρηδόν   εγκλήματα ,ειδικά τα χαρακτηριζόμενα του   “λευκού κολάρου “.

Και τέλος η Δικαστική  εξουσία σε μια πρωτάκουστη διαπλοκή με τις άλλες  ,  με  ξεδιάντροπη  και  σε ανίερη στήριξη -συγκάλυψη των εγκλημάτων όλων  των προηγούμενων, αλλά και σε αμείλικτο  κυνηγητό όσων έντιμων δικαστών βλέπουν με αποτροπιασμό  και  συγκλονισμένοι   πως η μαφία εισχώρησε πλέον και στον πιο ευαίσθητο θεσμό μιας Πολιτείας που είναι η Δικαιοσύνη.

Η  εικόνα που  παρουσιάσαμε παραπάνω δε ….φιλοτεχνήθηκε από μας.  Αποτυπώνεται καθαρά πλέον στην πανελλήνια  έρευνα που ευθύς  αμέσως παραθέτουμε  .  Διήρκεσε περίπου 16 ημέρες , αφορά ένα δείγμα 5.000 ατόμων όλων των  ηλικιών πάνω από 17 χρόνων και διεξήχθη με το γνωστή μέθοδο που έχουμε παρουσιάσει  σε παλιότερες δημοσκοπήσεις μας.

_________________________________________________

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΡΤΗ 2021 ΤΟΥ HOMO-NTURALIS.GR

                                            ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ     ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  1. Ο τρόπος που οι εξουσίες και οι θεσμοί της χώρας  αντιμετώπισαν τον απεργό πείνας και δίψας Δημ Κουφοντίνα  από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη, τον Τύπο ,  ως την Εκκλησία, τις οργανώσεις, τα ιδρύματα, τα σωματεία και τους “επώνυμους” στη χώρα,   δίνουν την εικόνα ενός κράτους  δικαίου , μιας  ευνομούμενης  πολιτείας και μιας υγιούς κοινωνίας;

          ΟΧΙ.  3.754        ΝΑΙ.    1.123

    2.  Στην σημερινή  συγκυρία με όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα και με κυρίαρχα την πανδημία κα την οικονομία,  μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ25  θα ήταν περισσότερο ικανή και αποτελεσματική  στην αντιμετώπισή τους  από την παρούσα κυβέρνηση  της Ν.Δ με την παρασκηνιακή στήριξη του ΚΙΝΑΛ;

       ΝΑΙ: 2.348     ΟΧΙ. 1.147

   3.  Στην αντιμετώπιση τη πανδημίας. Τα συνεχή πολύμηνα και κυλιόμενα   ” COVID-19 lockdowns” και ο εγκλεισμός του  πληθυσμού υπήρξαν αποτυχημένες και καταστροφικές επιλογές σε σχέση με εκείνες άλλων χωρών που δεν επέλεξαν “ακρότητες” στη αντιμετώπιση της πανδημίας;

      ΝΑΙ 3.690.  ΟΧΙ. 1.127

    4. Η προπαγάνδα που ασκούν τα Μέσα που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση ,τα ψευδή στοιχεία των λεγόμενων   εταιριών δημοσκοπήσεων  και η στρεβλή και παραποιημένη εικόνα  που παρουσιάζουν για την ευρεία  λαϊκή  αποδοχή της  και ειδικά του πρωθυπουργού, είναι εγκλήματα που συγκαλύπτει η ελληνική δικαιοσύνη και αυτό θεωρείται  ως διαπλοκή  με τις άλλες εξουσίες;

ΝΑΙ.  3. 851         ΟΧΙ. 1.130

  5.   Είναι απεχθής και προσβλητική για την ελληνική κοινωνία  η εικόνα μιας κυβέρνησης  από  τα μέλη της οποίας πολλά  και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ,έχουν φιλικές και άλλες οικονομικές  συναλλαγές  με άτομα σαν τον  Βαγγέλη  Μαρινάκη, τον Ισίδωρο Κούβελο, τον Γιάννη Αλαφούζο ,  τον  Κωνσταντίνο   Φρουζή, τον Δημήτρη  Λιγνάδη, τη Λίνα Μενδώνη,   τον Απόστολο  Δοξιάδη και τον Νίκο  Γεωργιάδη;

ΝΑΙ: 4.012.                     ΟΧΙ . 859.

  6. Η Ν.Δ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη σημερινή εικόνα των μελών της κυβέρνησης  έχει ελπίδες να κερδίσει τις επόμενες εκλογές;

ΟΧΙ. 3. 360          ΝΑΙ  . 1. 130

 7. Ο ΣΥΡΙΖΑ   σε αμοιβαία προεκλογική δέσμευση για κυβερνητική συνεργασία με το ΜΕΡΑ25 έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τις εκλογές  ;

ΝΑΙ. 3.025.          ΟΧΙ. 980

8. Η αστυνομική βία, όπως εκδηλώθηκε από την αρχή της ανάληψης της εξουσίας από την παρούσα κυβέρνηση με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα στη Ν. Σμύρνη, αμαυρώνουν την ποιότητα της  Δημοκρατίας και σηματοδοτούν την ώρα της  αλλαγής του τρόπου  επιλογής και στελέχωσης της Αστυνομίας με  άλλα πρόσωπα και διαφορετική νοοτροπία;

ΝΑΙ. 4002                    ΟΧΙ. 987

9. Αν δεν είχες άλλη επιλογή  παρέας ,  διασκέδασης  ή κουβέντας , ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιον θα διάλεγες να καθόσουν στο ίδιο “τραπέζι”;

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 3. 690       ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 1.129

10.  Η έκρηξη  τον τελευταίο  καιρό καταγγελιών και μιας επικαιρότητας βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο της  “Τέχνης” έχουν να κάνουν περισσότερο με επικοινωνιακούς  στόχους ,  λύση προσωπικών διαφορών και  αντιζηλιών και  υποθάλπτονται  από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης  ως ένα από τα ανήθικα και κερδοσκοπικά  προϊόντα της;

ΝΑΙ. 3.650                ΟΧΙ.  567