ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΥΣ.

Το Ισραήλ συγκεντρώνει δυνάμεις στη μεθόριο με τη Λωρίδα της Γάζας – Πυρετώδεις προετοιμασίες για χερσαία επέμβαση

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στη Γάζα

“Να βάλει το χέρι του”  ο Γιαχβέ ,  λίγο δύσκολο. Τουλάχιστον,    μπορούν οι Ισραηλινοί  από μόνοι τους να απαλλαγούν  κάποια στιγμή  από τα σύνδρομα του “περιούσιου λαού” και να λογικευτούν;

Τί πάνε να κάνουν πάλι; Θα ανάψουν τούτοι τώρα “φούρνους”  για τους άλλους; Ντροπή!  Εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού  “βοούν” για το νέο  “ολοκαύτωμα” ενός άλλου λαού.

Και δεν έχει καμιά  σημασία,  αν δεν είναι τα νέα θύματα  6 εκατομμύρια. Σε αυτά τα εγκλήματα, δεν υπάρχουν ούτε συσχετισμοί βαρβαρότητας,  ούτε αριθμητικές   αναλογίες.

__________________________________________

                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να την ξυπνήσει -Τι δήλωσε ο αστυνομικός που το είχε αγκαλιά

Καρολάιν Γλυκά Νερά

Πηγή: iefimerida.gr

***

Πρώτο και  μεγαλογράμματο   άρθρο στην πορνό φυλλάδα του Ράπτη. Την τραγωδία των συνανθρώπων μας, την  έκαναν επάγγελμα. Ζουν από το αίμα. Δεν είναι  αισχρή φάρα. Είναι βάρβαρη.

Από την άλλη; “΄Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε”.  Ο σκουπιδοφάγος που θα σηκωθεί το πρωί και με την τσίμπλα στο μάτι  θα ανοίξει  τη χωματερή   για να ευφρανθεί από τις οσμές της  σαπίλας  της  ,  τί είναι ;

Τούτος  είναι η αιτία του κακού. Τρέφεται με τέτοια. Και ο Ράπτης του δίνει αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη.   “Θέμα, Αίμα   Σπέρμα”. ΄Αρρωστοι αμφότεροι.

 

2.α. Η Μαριέττα Γιαννάκου διαφωνεί με την κυβέρνηση για τη συνεπιμέλεια -Μια επιστήμων των ματαιώσεων

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ι. ΑΝΕΣΤΗ
13/05/2021
Πηγή: iefimerida.gr

Μαριέττα Γιαννάκου

β. Σακελλαροπούλου-Μαρινάκης: Συνάντηση και δείπνο

Βαγγέλης Μαρινάκης – Ολυμπιακός: Απίθανες ΦΩΤΟ: Τρελάθηκε ο... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

«Οι αποφάσεις για το συμφέρον του παιδιού και τα δικαιώματα των γονέων δεν πρέπει να ρυθμίζονται άκαμπτα και οριζόντια με σολομώντειες λύσεις», είπε η κυρία Γιαννάκου, σχολιάζοντας την υποχρεωτική ποσόστωση του χρόνου επικοινωνίας των παιδιών και με τους δύο γονείς, χρόνος ο οποίος οφείλει να εξετάζεται ξεχωριστά σε κάθε περίπτωση, ώστε να μη διαφοροποιείται η ποιότητα του χρόνου που μοιράζεται κάθε γονέας με το παιδί του.”

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός απέχει από την αδελφότητα των yesmen/yeswomen, ακόμα και αν αυτό της στερεί την τοποθέτηση σε θέσεις εξουσίας”.

***

Δεν είναι σχήμα λόγου. Ουσιαστικότεροι και πλέον αποδοτικοί στους ρόλους που υποδύονται κι από τους  επαγγελματικά   αρμόδιους   ηθοποιούς,  είναι   σχεδόν στην πλειοψηφία τους οι συνάδελφοι της κυρίας Γιαννάκου και της   αρθρογράφου παραπάνω κυρίας Ανέστη.    Και τις  δυο συντεχνίες, ναι μεν, η λαϊκόμαζα  τις στολίζει με πλήθος (δια)κοσμητικών ( δημαγωγοί, πολιτικάντηδες, απατεώνες –   κοντυλοφόροι, ρουφιάνοι, ψευταράδες  κ.α) από την άλλη, “μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε”. Αλλά οι “πατσαβούρες”  που τους ρίχνουν, όντως, τούς πάνε ταμάμ.

Η Γιαννάκου είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Γεννημένη για σκηνή και για θέατρο. Πρώτη, σε ρόλους πρωταγωνιστικούς.΄Οχι ό,τι κι ό,τι. Για προσέξτε.

Βγήκε φουριόζα στη Βουλή  και έστησε από μόνη της ένα θέατρο για τη συνεπιμέλεια. Και μάλιστα το έπαιξε επανάσταση με το κόμμα της!  Μπροστά της, έτσι όπως τα είπε,  καταξιωμένοι θεατράνθρωποι , θα τα παρατούσαν και θα άλλαζαν δουλειά, θα πήγαιναν για… βρούβες.

Για δείτε τί  ξεστόμισε, η  αμετροεπής:      ” Οι αποφάσεις για το συμφέρον του παιδιού και τα δικαιώματα των γονέων δεν πρέπει να ρυθμίζονται άκαμπτα και οριζόντια με σολομώντειες λύσεις. Πολύ σωστά και ουδείς σώφρων  και  ευαίσθητος σε θέματα παιδιού, βέβαια,  δε θα μπορούσε να ισχυριστεί  το αντίθετο.

΄Οποιος δεν ξέρει, όμως,  “τί καπνό φουμάρει η Γιαννάκου”  και   πως η θέση της  κανονικά είναι στη φυλακή  και όχι σε έδρανα  κοινοβουλίων να κόπτεται, τάχα,  για τα δικαιώματα των παιδιών,  θα πει “τί καλά και τί ωραία” τα λέει η βουλευτίνα της Δεξιάς και πόσο ευαίσθητη είναι στα θέματα του παιδιού και της οικογένειας!

Εμ, δε!  Δημαγωγός και θεατρίνα πρώτη,  είναι μόνο.  Και τίποτα παραπάνω. Πέρα από ηθική αυτουργός σε δολοφονία!

Ακούστε αυτό και αποφασίστε, αν  μια  “Μπανανία”  με   πολιτικούς και  εκδότες  υπόδικους σαν την Γιαννάκου, τον Γεωργιάδη, τον Πικραμμένο , το Μαρινάκη και ένα σωρό άλλους ,που η θέση τους είναι στη φυλακή, έχει ελπίδα να ξεφύγει από  “Μπανανία” και να  εξελιχθεί σε  Πολιτεία και κράτος δικαίου.    Εμείς λέμε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.   Και το υπογράφουμε. Και να, γιατί . (Ζητάμε συγγνώμη από όσους έχουν ακούσει αυτή την ιστορία εδώ  και  αναγκάζονται  να την ακούσουν πάλι).

 

 

2005. Αποσπασμένος τον προηγούμενη χρονιά   από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας,  υπηρετώ στο Κίεβο.  3 μέρες την εβδομάδα  διδάσκω σε δυο πανεπιστήμια και 2  προσφέρω έργο στο γραφείο εκπαίδευσης της ελληνικής πρεσβείας. Κυβέρνηση στην Ελλάδα η…επάρατη Δεξιά του  “ανιψιού”, που χρεοκόπησε τη χώρα. Υπουργός Παιδείας η Μαριέττα Γαννάκου και Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο Κίεβο, εν τω μεταξύ,  έχω μαζί  τη γυναίκα μου και  το  οκτώ (8) ΜΗΝΩΝ παιδί μας  τότε. Είναι η εποχή  που  2-3 άνθρωποι έχουμε  ανακαλύψει το “φαγοπότι” που είχαν στήσει οι επιτήδειοι.   Συγκεκριμένα:  Στην   Αθήνα , τα δύο  υπουργεία  με   τους μαφιόζους  “Ομογενείς” σε διάφορες πρώην  “Ανατολικές χώρες”, μοιράζονται πακτωλό από  ζεστό χρήμα για  τις…ανάγκες του “Αποδήμου ελληνισμού”!     Στην πρεσβεία βγάζουν μάτι   οι  αγοραπωλησίες στις βίζες και   οι  “γκομενικές” προσλήψεις  υπαλλήλων στην πρεσβεία (παράδειγμα, μια νεαρή … δίμετρη Ουκρανή,  η οποία γνώριζε μόνο τη γλώσσα της, είχε προσληφθεί στην πρεσβεία μας  ως γραμματέας (!) και  είχε μηνιαίο μισθό 5.000 δολάρια, όταν ο μέσος μισθός τότε σε αυτή τη χώρα, ήταν κάπου  100/150 δολάρια). Οι   προκλητικές , χαριστικές χορηγήσεις υποτροφιών από αναρμόδιους στις  πρεσβείες των χωρών, συνήθως από τον πρέσβη και τον  πρόξενο, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων καθηγητών που δίδασκαν στα πανεπιστήμια.

Τέτοια  και άλλα φοβερά  και τρομερά συνέβαιναν  μπροστά στα μάτια μας .  Ξετσίπωτη, εξωφρενική “διακίνηση”-διασπάθιση   χρήματος από τον  κρατικό κορβανά.  Πλουσιοπάροχο φαγοπότι από εμπλεκομένους πάσης φύσεως.  (Πώς λέτε χρεοκόπησε η χώρα;)

Πριν έρθω στο Κίεβο,  δυο συνάδελφοι στην Τασκένδη και το Ερεβάν   είχαν ανακαλύψει τα σκάνδαλα και είχαν ξεκινήσει να στέλνουν αναφορές στην κεντρική υπηρεσία (Γιαννάκου- Μπακογιάννη) ,  χωρίς όμως  απάντηση. ΄Ενας απ΄αυτούς  ,ο  Γιώργος Τριάρχης από το πανεπιστήμιο ης Τασκένδης, μάλιστα,  είχε  προχωρήσει  σε μήνυση με εκτενή αναφορά και στον “Τύπο” για το τί συνέβαινε στις πρεσβείες μας των π. Ανατολικών χωρών, όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ομήγυρη των καταγγελλόντων  τώρα , προστέθηκα κι εγώ, από την πρώτη  στιγμή  που  ήρθα στο Κίεβο με αναφορές, καταγγελίες, διαμαρτυρίες, αλλά και προσωπική  επίσκεψη  στο ΥΠΕΠΘ με δυο άλλους συναδέλφους.  Η υπουργός Γιαννάκου κρύφτηκε!  Ενώ είχαμε ραντεβού, εξαφανίστηκε, τάχα αρρώστησε την ημέρα εκείνη. Μας δέχτηκε ένας δικός της αχυράνθρωπος , προϊστάμενος στη Δ/νση Ελληνοπαίδων Εξωτερικού. Μετά από εκείνη τη συνάντηση στο Υπουργείο  και τις σκληρές καταγγελίες μας, η Γιαννάκου ξεκίνησε αμείλικτο κυνηγητό.

Πρώτα, αρνήθηκε να  προστατεύσει τον τραγικό καθηγητή Γιώργο Τριάρχη που την παρακαλούσε επανειλημμένα με αιτήσεις και αναφορές, αλλά και επιστολές στις εφημερίδες να τους σταματήσει.   Κατονόμαζε και αυτούς που τον απειλούσαν να τον δολοφονήσουν, αν  συνέχιζε  τις καταγγελίες. Και οι καταγγελλόμενοι μάθαιναν  το περιεχόμενο των αναφορών του “χαρτί και καλαμάρι”, αν και απόρρητες!   Ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. “Κινδυνεύει άμεσα η ζωή μου”,  έγραφε. “Οι ένοχοι  είναι γνωστοί.  Να, τα ονόματά τους”.   Καμία απάντηση.  ΄Ενα χρόνο μετά, το Σεπτέμβριο του 2006, η μαφία των “Ομογενών”  στην Τασκένδη τον δολοφόνησε εν ψυχρώ στη μέση της πόλης. Του άνοιξαν το κεφάλι στα δύο!

Με εμένα, ξεκίνησε το διωγμό διαφορετικά. ΄Επαιξε με τη ζωή  του 8μηνου βρέφους μας.  Αρνήθηκε να εγκρίνει αίτηση απουσίας δυο ημερών, για να κατέβω στην Ελλάδα να γίνει προγραμματισμένο εμβόλιο στο παιδί, που δεν υπήρχε στο Κίεβο(!).  Απεγνωσμένες εκκλήσεις.   Αρνητική   απάντηση.  “Δεν εγκρίνεται”  (Τα “χαρτιά” υπάρχουν, scripta manent.  Και οι μάρτυρες, φυσικά).

Και όχι μόνο. Για το επόμενο έτος,  σε συνεργασία με τους αχυρανθρώπους της στην  πρεσβεία, μου  ανακοινώνουν ξαφνικά  μετάθεση στην άλλη άκρη της Ουκρανίας.  Με ένα μωρό στην αγκαλιά!  Με έστελνε βορά στο στόμα των λύκων, της μαφίας, που ξεκοκάλιζαν το δημόσιο  χρήμα. Αυτοί που δολοφόνησαν τον  τραγικό  Τριάρχη.  Τους είχαν δώσει εντολή    να ξεκάνουν κι εμάς.

΄Ηταν η  σταγόνα που ξεχείλισε. ΄Υστερα  κι απ΄ αυτό, υπέβαλα την παραίτηση μου. ΄Ηταν  ζήτημα πλέον ζωής και θανάτου. Δεν παίζεις με τη ζωή του παιδιού σου.  Αυτό ακριβώς που ήθελαν, για να συνεχίσουν το “φαγοπότι”.

Είναι αυτή η… ευαίσθητη  σήμερα κυρία,  που το παίζει επαναστάτρια   για τα… δικαιώματα του παιδιού!   Τέτοιο θράσος και υποκρισία!

΄Ολη αυτή την ιστορία με  τη σωρεία εγκλημάτων, ο ελληνικός Τύπος  τη γνωρίζει. Αλλά, αν  τους κόβεις το ψωμί, αν  τους ξεβρακώνεις  καθημερινά, είσαι “κόκκινο πανί” για δαύτους.    Οπότε, τσιμουδιά.  Ακόμα και για την ειδεχθή  δολοφονία του καθηγητή. Τόσο βρώμικο συνάφι.

Η   κυρία πρόεδρος της Δημοκρατίας επίσης,  που δε δίστασε πρόσφατα να συναντηθεί και να συμφάγει  με ένα… Μαρινάκη  (με ό, τι σημαίνει αυτό),  γνώριζε  στο ΣτΕ  την  υπόθεση.    Μεθόδευσαν ,όμως, κι από εκεί,  να καλύψουν όλους τους εμπλεκόμενους σε  αυτά τα  εγκλήματα, μια και ” έπαιρνε η μπάλα”   μεγαλόσχημους Δεξιούς. Πώς αλλιώς, λέτε,  θα  την έκανε ο Κούλης τους και  Πρόεδρο  Δημοκρατίας;

Δεν είναι αυτή η χώρα  χρόνια τώρα μόνο μια “Μπανανία”;Να πω κάτι χειρότερο; Κράτος μαφίας;

Υ.Γ. Μήνυμα στις νέες γενιές των Ελλήνων. Η στάση  ενός οργανωμένου κράτους απέναντι σε συμπεριφορές σαν της  Σακελλαροπούλου,  της Γιαννάκου, του Μαρινάκη και μιας πλειάδας ομοίων τους,  έχουν να κάνουν πρωτίστως με την ποιότητα του πολιτεύματος και της Πολιτείας.  Αν συνεχίσετε να ζείτε κι εσείς σε ένα τέτοιο κράτος, όπως το δικό μας σήμερα, έχετε αποτύχει ως κοινωνία  του Μέλλοντος και ως Πολίτες.

 

3. Ρε Σώτη, δεν ντρέπεσαι;» -Πώς κατόρθωσε η Σώτη Τριανταφύλλου να εξοργίσει τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο

Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, Σώτη Τριανταφύλλου

“Αφορμή, μια παράγραφος στο μακροσκελές άρθρο της «Σύμβολο της αριστεράς είναι ο αγανακτισμένος άνθρωπος» που δημοσιεύεται, αυτές τις ημέρες, στην Athens Voice:

…Αυτή η αναφορά σε «τρανς και τοιαύτα», ήταν που εξόργισε τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο, που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «ρε Σώτη, δεν ντρέπεσαι; Πού έκρυβες τόση περιφρόνηση και μούχλα;
«τοιούτους» έλεγαν τους gay κάτι φριχτοί φασίστες τη δεκαετία του ’60…
το έχεις ξανακάνει, «χιονονιφάδες» τους αποκάλεσες πριν κάμποσο καιρό…
γιατί δεν λες «πούστηδες» να χορτάσει το στόμα σου, μια και εκεί το πας μαθηματικά― δεν μασάς εσύ από πολιτική ορθότητα, είσαι τολμηρή στοχάστρια…

****

Πάλι καλά. Αν ήταν  στο χέρι τους , της… Σώτης και του Βασιλάκη,  θα τους πετάγανε από τις ταράτσες ,  τους αποκλίνοντες  από τα δικά τους σεξουαλικά  στερεότυπα.  Σα τους Τζιχαντιστές.

Τι τα θες! . Ο  φασιστικός  εγκέφαλος, έχει και με τα  σεξουαλικά εμπλοκές.  (Ρίξτε μια ματιά πώς αντιμετώπιζε τις γυναίκες  ο Μουσολίνι).     Κι αν είσαι φασίστας,  θα λες τέτοια και χειρότερα.  Και θα υπάρχει εκδότης σαν το Μανώλη Βασιλάκη , που θα  δημοσιεύει  τέτοιες  εγκληματικές απόψεις ,οι οποίες,  εκτός των άλλων,  στοχοποιούν    συνανθρώπους μας.

 Αμφότεροι οι  ΄Ελληνάρες “Τζιχαντιστές” να βάλουν “πέτρα στο λαιμό”  για Φάληρο μεριά ή  να “ρίξουν σκοινί στο πάτερο”, μην περιμένετε. “Θέλουν  αρετή  και τόλμη” τέτοια αυτονόητα  για άλλους,  έχοντας “πέτσα”, εγχειρήματα.