ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

1. ΟΗΕ: Το Συμβούλιο Ασφαλείας σιωπά για τη βία μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων κατόπιν προτροπής των ΗΠΑ

israel_palestinians

ΟΗΕ; Τί είναι αυτό το …φρούτο; Κάπου το έχω ακουστά, κάτι μου θυμίζει.

  Σαν δεν τρέπονται! Παίζει  αληθοφανείς  ρόλους, πάντως, οσάκις ανεβαίνει στη σκηνή. Αν κάνει κανείς μια αναδρομή στην  ιστορία  του από τη μέρα που ιδρύθηκε και για το λόγο που υπάρχει, θα συμφωνήσει πως είναι από τους  καλούς παγκόσμιους   θεατρίνους.    Θα φρίττει ο αντικειμενικός παρατηρητής , που αυτό το  “πολυκατάστημα”   έχει το θράσος να  αναγορεύεται σε .. Διεθνή Οργανισμό ειρήνης και δικαιοσύνης!

Οι Παλαιστίνιοι χρόνια τώρα βιώνουν στο πετσί τους αυτή τη …δικαιοσύνη που τάχτηκε να απονέμει ο ΟΗΕ.  Από την άλλη, το Ισραήλ,  που  χρόνια εφαρμόζει την αρχή “καλύτερα να σε φοβούνται από το να σε σέβονται”, κάνει δυο μεγάλα λάθη.

1. ΄Οταν έχεις περάσει ως λαός από “φωτιά και σίδερο”, δεν κάνεις τα ίδια στους άλλους με καμιά δικαιολογία.

. 2. Κι  αν αληθεύει σε κάποιες περιπτώσεις η  παραπάνω   μακιαβελική “φιλοσοφία”,  η Ιστορία δείχνει πως ο χρόνος την αποδυναμώνει   και  εν τέλει τη γυρίζει  μπούμερανγκ.  Ας το έχουν αυτό υπόψη τους   όσοι στο Ισραήλ, ασελγούν στην Ιστορία.

Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί η Ελλάδα ακόμα δεν έχει αναγνωρίσει το κράτος των Παλαιστινίων;

(Θα το αναλύσουμε μια μέρα  το μέγα τούτο ζήτημα στην πραγματική  του οπτική.΄Οπως, επίσης,  θα μιλήσουμε για την ψευδεπίγραφη διπλωματική αναγκαιότητα  να θεωρείται,  όποιος είναι εχθρός των Τούρκων,   δικός μας φίλος! ΄Αλλο τραγικό λάθος  της ελληνικής πολιτικής και διπλωματίας).

2. Έκθεση ΠΟΥ για τον κορονοϊό: Κι όμως η πανδημία μπορούσε να έχει αποφευχθεί

εφσυν

Ιό, Covid, Επιστήμη, Covid19

“Η πανδημία που έχει προκαλέσει περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια θανάτους και έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην παγκόσμια οικονομία θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Αυτό αναφέρει στην έκθεσή της επιτροπή ειδικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όπου ζητούν μετ’ επιτάσεως άμεσες αλλαγές στα συστήματα προειδοποίησης και πρόληψης ώστε να μην επαναληφθεί μια τέτοια κατάσταση.

Η έκθεση φέρει τίτλο «Covid-19: Ας είναι η τελευταία πανδημία» και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα”.

****

Η κολεκτίβα της …προοδευτικής παραπληροφόρησης, χρειάστηκε ενάμιση  χρόνο να ανακαλύψει την αλήθεια και να τη συμπεριλάβει σήμερα  στην ύλη της  .Το ίδιο  που λέγαμε εμείς  εδώ, ήδη  από τον Ιανουάριο του 2020.   Οι “Παππάδες”, όμως,   “αγρόν ηγόραζον”. Και  ο Χατζηνικολάου -Τράγκας …βόδια ( κατά την ευαγγελική ρήση)!

΄Ατιμη φάρα.  Επικίνδυνη .  Ο  «Covid-19 και το Τσέρνομπιλ είναι αθώες απειλές μπροστά  σ΄αυτούς τους Γκεμπελίσκους.

Ο  αναίσχυντος και εγκληματικός  ΠΟΥ , σήμερα ανακάλυψε κι αυτός  την αλήθεια. Αν και γνώριζε ήδη από το καλοκαίρι του 2019  πως είχε ξεσπάσει επιδημία στην Κίνα με άμεσο κίνδυνο να γίνει πανδημία.

΄Ηταν,  όμως,  “πολλά τα λεφτά”… Τέντρος Αντανόμ Γκρεμπρεγέσους .Και μάλιστα  όχι μόνο σε κινέζικο, αλλά και σε ισχυρό αμερικάνικο  νόμισμα! Και όταν σου κόψανε τη μίζα, από Αιθίοπας έγινες ..Τούρκος!   Φαρμάκι έσταζες   για τους κωλοΑμερικανούς, που σε πετάξαν από τη λίστα  πληρωμών.

 

____________________________________________

                                             ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Βορίδης για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι δράστες θα τύχουν της ποινικής αντιμετώπισης που πρέπει

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μάκης Βορίδης με κοστούμι

Ο Τσιάρας με μάσκα στη Βουλή

Φουρθιώτης

***

Το θράσος τους δεν έχει όρια. Στα δυο χρόνια που κυβερνάει η μαφία των “συμβολαίων θανάτου” , έχουν  εντελώς αποθρασυνθεί.

Πριν την τελευταία  6μηνη,  πανελλαδική προφυλάκισή μας, κατέβαινα συχνά Εξάρχεια για καφέ. ΄Ετυχα σε κάμποσα γιουρούσια των πραιτοριανών  τους στην πλατεία. Χωρίς λόγο, έτσι για τσαμπουκά και πλάκα.  Και στους γύρω δρόμους μιλιούνια οι  σιδερόφρακτοι τεμπελχανάδες,  δίκην αρχαίων  Γερμανών  Τευτόνων,  να κρούουν  ασπίδες μεταξύ τους και μπότες  επί του εδάφους  θορυβωδώς , ως …μαινάδες .

Ο  Χρυσχοϊδης με τέτοια σόου , έδινε διαπιστευτήρια στο αφεντικό-“Νονό”, σκληρότητας και αφοσίωσης. Και παράλληλα, έστελνε    χαρμόσυνο μήνυμα νίκης και ελπίδας   στους Νοικοκυραίους, μέσω  της Γκεμπελικής πλατφόρμας  δικτύωσης του Αλαφούζου και του Μαρινάκη, που    βρίσκεται σε υπερδραστηριότητα παραπληροφόρησης  τα τελευταία  χρόνια πως θα είναι αμείλικτοι  στους  …κουμουνιστοσυμορίτες”   (αριστερούς, αναρχικά στοιχεία-άπλυτους και  σε κάθε ΜΗ ΔΕΞΙΑ  “κουτσή Μαριώ”).

Την ίδια ώρα,  χιλιάδες  άλλοι ένστολοι, “νομίμως”  οπλοφορούντες και ανέτως πυροβολούντες ,  που τους πλήρωνε  ανελλιπώς,  μηνιαίως  και από χίλιες μεριές η 20χρονη, δολοφονημένη μάνα από τα Γλυκά νερά,  για να την  προστατεύουν  από το  λυσσασμένο  “πρεζόνι”,  την ώρα που το  χρειαζόταν,  εκείνοι  ήταν  απασχολημένοι εκεί, που δε θα έπρεπε.  Αν το αστυνομικό τμήμα στα Γλυκά Νερά (υπάρχει;)  είχε στη δύναμή του μόνο   τους μισούς από εκείνους που  είναι απασχολημένοι   για τη φύλαξη (!) του  Βορίδη  , του Χρυσοχοϊδη  του Τσιάρα,  η Καρολάιν θα ήταν ζωντανή  σήμερα και τα κτήνη στο μπουντρούμι.

Κι αν  στο αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών είχαν αποσπαστεί οι μισοί επίσης  από τις 14 “Φιλιπινέζες” , που υπηρετούσαν (και υπηρετούν ακόμα!)  τον Φουρθιώτη και έκαναν μια έστω τυπική περιπολία  στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων,  δε θα τολμούσαν να ξεμυτίσουν από τα λαγούμια  τους οι ακροδεξιοί ,αρουραίοι τραμπούκοι  του Μητσοτακικού παρακράτους ,  να το παίζουν  Κοτζαμάνηδες και Καλαμπόκες .

Τα εξαρτημένα από λογής “ουσίες”  καθίκια  που δολοφόνησαν με τέτοια σκληρότητα την άτυχη κοπέλα στα Γλυκά Νερά, είναι οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος . Τα χέρια τους , τα άφησαν  ελεύθερα να σκοτώσουν κάποιοι άλλοι. ΄Εχουν πλήρες ονοματεπώνυμο και γνωστή  διεύθυνση.

Τουλάχιστον  Ο άντρας της;      Βίωσε   και τούτος τόσο πόνο. Θα ζητήσει πίσω το αίμα της  συντρόφισσας , μάνας του παιδιού του;

2. ΄Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η φωτό του αστυνομικού με το βρέφος της Καρολάιν αγκαλιά, που συγκίνησε

Θρήνος στην Αλόννησο για την 20χρονη Ελληνοβρετανίδα Καρολάιν -Πώς γνώρισε τον σύζυγό της

Γλυκά Νερά Η Καρολάιν με τον σύζυγό της Μπάμπη

Πηγή: iefimerida.gr –

Η καλύτερη τους τέτοια δολοφονία. “Λουκούμι”  για τη διεστραμμένη  εμπορική δημοσιογραφία.

Τώρα έχουν να λένε για καιρό. Μπορεί και για  χρόνια, οσάκις  χρειάζονται  αυτή την τραγωδία .  Θα “βγάλουν από τη μύγα ξύγκι”.

Μιλάμε για διατροφή,  νοσηρότητα. Δεν είναι μόνο  σκύλευση.

3. Πώς ο Ευάγγελος Αντώναρος ερωτεύθηκε τον Τσίπρα και αγκάλιασε τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ

“…Αλλωστε, τι σημασία έχουν όλα αυτά; Ο Ευάγγελος μπορεί να γράψει και βιβλίο. Πιθανός τίτλος: «Αριστερισμός, η γεροντική ασθένεια των καραμανλικών».

****

Ήξερα παλιά , νέος,  έναν  Αλέφαντο της  ποδοσφαιρικής “παράγκας”.   ΄Ηταν  για…γέλια και για κλάματα απ΄ό,τι θυμάμαι  με όσα κατά καιρούς έλεγε.

Ο κοντυλοφόρος παραπάνω, αν έχει καμιά σχέση με τον αυθεντικό Αλέφαντο,  είναι μόνο για κλάματα.  Να υποθέσουμε γονιδιακή κληρονομιά του ονόματος;

Και, ακριβώς,  είναι  ο ιδανικός   κοντυλοφόρος Γκεμπελίσκος  και  σφογγοκωλάριος του Ράπτη.   Με μια διαφορά. Ο Γκέμπελς  είχε επιλέξει   τη σκ@τόκρεμα της Ναζιστικής δημοσιογραφίας. Ο Ράπτης    την πλέμπα του… φτηνιάρικου  Γκεμπελισμού. Προϊόντα από το καλάθι!