Ο ΔΙΑΜΑΤΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΚΩΣΤΑ ΒΕΞΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΕΡΖΗ;

DIAMATARHS_-_MITSOTAKHS

2. Εδώ το πτυχίο, εκεί το πτυχίο, πού είναι το πτυχίο!

efsyn.gr

 

3.Ο Μητσοτάκης είναι ο Διαματάρης της πολιτικής

 

Documento

“Το σημαντικότερο ίσως είναι ότι μετά τις αποκαλύψεις για το ανύπαρκτο μεταπτυχιακό, ο κ. Διαματάρης είχε πει πως παρακολούθησε τα μαθήματα αλλά οικονομικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να πάρει το μεταπτυχιακό. Είπε συγκεκριμένα στην επίσημη ανακοίνωσή του: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών». 

Ξαφνικά όμως, εμφανίζεται εκ νέου, να υποστηρίζει πως έχει πραγματικά μεταπτυχιακό προσκομίζοντας και ένα έγγραφο σελίδας Α4. Πότε έλεγε ψέματα και πότε αλήθεια;”

4.Το Twitter «γλεντάει» με το ετεροχρονισμένο πτυχίο Διαματάρη

efsyn.gr

 

 

 

Ξαναχτυπά ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά την προαναγγελία αγωγής κατά της Εφημερίδας των Συντακτών, επειδή απλά κατέγραψε το ρεπορτάζ ως είχε, επανέρχεται περιχαρής και κορδωμένος πλάι πλάι με τον πρωθυπουργό, και τους δυο τους αγκαλιά με το περιβόητο πτυχίο που απέκτησε με καθυστέρηση κάποιων… δεκαετιών.

«Παρουσίασα σήμερα στον πρωθυπουργό αντίγραφο του πτυχίου μου – MBA – από το Columbia. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί έτσι συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος μου. Στο τέλος, ναι, η δικαιοσύνη βασιλεύει» έγραψε προκλητικά σε ανάρτηση που συνόδευε η σχετική φωτογραφία, στο Twitter, τρία χρόνια μετά τον σάλο από το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» το 2019, το οποίο είχε αποκαλύψει ότι ψευδώς είχε συμπεριλάβει μεταπτυχιακό τίτλο στο βιογραφικό του, οδηγώντας τον σε παραίτηση από την κυβέρνηση.

«Έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του» όμως, αφού οι χρήστες της εφαρμογής τον περιέλαβαν και τον «στόλισαν» αναλόγως, χαρίζοντας από χαμόγελα μέχρι σπαρταριστά γέλια.

***

Τον είχαν ξεσκίσει τον άνθρωπο  στην κυριολεξία παλιότερα με τις… έγκυρες  αποκαλύψεις της ερευνητικής  τους δημοσιογραφίας  (έτσι αποκαλούν τη συκοφαντία  και την κατασκευή ενόχων)    πως δε διαθέτει πτυχίο από το Columbia και πως ψευδώς συμπεριλαμβάνει στο βιογραφικό του τέτοιες σπουδές. Πέρα από πλαστογράφος και… σκερβελές,  δηλαδή. Σε αντίθεση, λέμε εμείς, με το Βαξεβάνη και τον Τερζή, αριστούχοι ,  ως γνωστό, τούτοι του… Columbia!

Και βέβαια από ύαινες που ξεσκίζουν και την  ίδια τους τη μάνα για  όβολα και αναγνώριση,  δεν περιμέναμε σήμερα να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη από το Διαματάρη ,να επανορθώσουν  και   να δημοσιεύσουν πρωτοσέλιδα  την είδηση , Δε λέμε να κάνανε χαρακίρι (που θα  έπρεπε κανονικά).  Απλά,  ένα  «κάναμε λάθος, ρε παιδιά» να ψελλίσουν.   Σιγά.  Θέλει  αρετή  και τόλμη η αυτογνωσία.  Ανύπαρκτο είδος  στην  γκεμπελική αλητεία.

Αντίθετα, δείτε θράσος από  το φασιστικό ιστότοπο της εφσυν.    Αντί “ήμαρτον”, ειρωνεία!  Αντί συγγνώμη, βγαίνουν οι κοντυλοφόροι της  κι από πάνω.  Συνεχίζουν την  αμετροέπεια . Ακόμα και αυτή την ώρα που τους  τάπωσε, που τους έβαλε τα γυαλιά ο Διαματάρης.  Χαρακτηριστικό του φασίστα.   Της γκεμπελοζυμωμένης   πένας.   Από τα πρώτα και  χρακτηριστικά. Τον πιάνεις  με τη γίδα σου στην πλάτη και σου  πουλάει κιόλας τσαμπουκά. Πανάθλια φάρα!

Στις μέρες μας δεν έχουμε κυβερνητικούς λογοκριτές. Σήμερα την είδηση τη λογοκρίνει η ίδια η βιομηχανία παραπληροφόρησης. Την πετσοκόβει ή την πετάει ολόκληρη στα σκουπίδια  . Ανάλογα με τα συμφέοντά της.  Και χέστηκε.

Δείτε από την άλλη τα υπόλοιπα   όρνια  .  Το Ράπτη και τον Κουρτάκη, ας πούμε. Χαμός  στο ειδικό δικαστήριο με τους μάρτυρες  εισαγγελείς και δικαστές, αλλά και τις εύστοχες ερωτήσεις και τοποθετήσεις της έδρας,   που αθωώνουν  πανηγυρικά τον  Παπαγγελόπουλο και την  Τουλουπάκη.

Οι λαλίστατοι  Γκέμπελς που έσταζαν φαρμάκι  όταν  έστελνε τους κατηγορουμένους  ο εργοδότης  τους ο Κυριάκος   στο ειδικό δικαστήριο,  γέμιζαν ολόκληρες  σελίδες από  το κατάπτυστο   κατηγορητήριο. Τώρα που καταρρέει,  τσιμουδιά οι παλιάνθρωποι.  Κατάπιαν  τις πένες  τους.

Η Μπανανία της Ελλάδας, δεν πρόκειται  ποτε να μετεξιλιχθεί, έστω και  σε “Δημοκρατία Δυτικού τύπου”, ακόμα κι αν ποτέ πια δεν καθίσει  σε πρωθυπουργική καρέκλα άλλος  “γόνος φαμίλιας”.  Εκατό Τσίπρες να αναλάβουν στο εξής να καθαρίσουν τη χώρα από την κόπρο  του Αυγεία ,όσο υπάρχει  η μαφιόζικη οργάνωση των Γκέμπελς , που κρατάει αλυσσοδεμένο τον Τύπο  στην Ελλάδα, καμιιά αλλαγή δε θα προκύψει.  ΔΟΛ Μπανανίας   παράδωσε  ο Λαμπράκης, ως  ΔΟΜ ανάπηρης Δημοκρατίας   συνεχίζει  ο Μαρινάκης.

Συμπέρασμα;  …Απο παλιανθρώπων άρχεσθε!