Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ : “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”. ΕΜΕΙΣ: ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΟ

Στο Άγιον Όρος ο Βλάντιμιρ Πούτιν - Μεγαλειώδης η υποδοχή (φωτο)

Πούτιν. Προσκυνητής στο ΄Αγιο ΄Ορος.

 

Φωτογραφίες: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο

Μπορεί να μη μοιάζουν εμφανισιακά, αλλά είναι…δίδυμοι. ΄Ιδιο κι όμοιο ακριβώς DNA.   Δολοφόνων!

********

Ιndependent: “Ρατσιστικά φαινόμενα στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας -Δεν αφήνουν τους μαύρους να διαφύγουν

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ότι Αφρικανοί μετανάστες παρεμποδίζονται από το να επιβιβαστούν σε τρένα και να διαφύγουν από τη χώρα”.

*******

 

‘ Εχουν χάσει πια τη σημασία τους οι λέξεις.  Η υποκρισία , ως πέπλο θανάτου επικαλύπτει τα πάντα.  Και είναι τούτη πια που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για λεξικό. Τί σημαίνει ΄Εθνος, πατρίδα, ελευθερία , είναι στη δικαιοδοσία της υποκρισίας  να δώσει την εξήγηση. Κι ακόμα για άλλες  έννοιες,  όπως άνθρωπος, ζωή,  δικαιώματα,   αναζητήστε πάλι εκεί την ερμηνεία τους.

Ο ΄Ελληνας “Πούτιν”, κατά κόσμο Κυριάκος Μητσοτάκης  χτες στη Βουλή, αφού καταδίκασε σε όλους τους τόνους την εισβολή στην Ουκρανία του Ρώσου ομολόγου του ,έχυσε πικρό δάκρυ για την άδικη , όπως την χαρακτήρισε   απώλεια ζωών και   υπερηφάνως διεκήρυξε πως βρίσκεται στο σωστό μέρος της Ιστορίας μια και αντιτίθεται στα σχέδια του επιδρομέα, συμπάσχει  με τον ουκρανικό λαό στο δράμα του και συμμετέχει ολόψυχα με τους λοιπούς Ευρωπαίους στις κυρώσεις εναντίον του, αλλά  και στην αποστολή βοήθειας στη δεινοπαθούσα Ουκρανία. Αυτό, σύμφωνα με το νέο, υποκριτικό ,σημασιολογικό λεξικό  του,  σημαίνει, πλην των άλλων , και καλό κράτημα στην  ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας.

Βεβαίως, έχουμε τονίσει εδώ πως  η Ιστορία  που επικαλούνται,    τόσο  ο  Ρώσος, όσο  και ο Ελληνας “Πούτιν” , είναι η καταδικιά  τους Μυθ-ιστορία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός εκάστου, ώστε άνετα να φοριέται  σε κάθε περίσταση. Και  ουδεμία σχέση έχουσα, φυσικά, με την πραγματική Ιστορία που διατρανώνει σε όλους τους τόνους πως   όλοι οι  “Πούτιν”  παίζουν εν ου παικτοίς, και είναι αυτός ο λόγος που   βρίσκονται   στη λάθος πλευρά της.

Κυριάκο Μητσοτάκη, “Πούτιν” της χώρας μου!   Αν νομίζεις (υποκρίνεσαι πως νομίζεις) πως ο θάνατος ενός Ουκρανού από σφαίρα είναι τραγικότερος από  το θάνατο ενός πρόσφυγα-μετανάστη,  που   τον πνίγεις   στο Αιγαίο με την εγκληματική εντολή  σου  της επαναπροώθησης , δεν είσαι παρά ένα κατάπτυστος κι εσύ εγκληματίας, όπως ο συνονόματός σου Ρώσος.

 

 

Ακούστε  με προσοχή και ολοκληρωμένη την παρακάτω συνέντευξη του ακτιβιστή διασώστη  Ιάσονα Αποστολόπουλου, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να μάθετε σε ποια πλευρά της Ιστορίας είστε. Κι αν  δε συγκλονιστείτε με όσα θα ακούσετε κι ακόμα χειρότερα,  αν  διαφωνήσετε με όσα λέει ο ηρωικός διασώστης,  να είστε σίγουροι πως βρισκόσαστε  στη λάθος πλευρά της.   Και   θεωρεί και σας, το   ίδιο κατάπτυστους και δολοφόνους με  τα αφεντικά σας  σε όποιο όνομα  “Πούτιν” κι αν ακούν  αυτοί , που     χειραγωγούν το μυαλό και τη συνείδησή σας σε σημείο τέτοιας  τύφλας, ώστε να μην είστε πια σε θέση  να ξεδιακρίνετε  πως  η ζωή , ο πόνος,  ο θάνατος  δεν έχουν χρώμα, εθνικότητα, θρησκεία, και γλώσσα.