Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ…ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ…ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ(!) ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΥΑΙΝΑ ΩΣ …”ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ” .  ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

«Το φαινόμενο Τραμπ: σύμπτωμα της κρίσης των καπιταλιστικών δημοκρατιών» με την «Εφ.Συν.» στις 23/1

efsyn.gr

“Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ -«Η Δημοκρατία νίκησε»Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ

O Τζορτζ Μπους και η σύζυγός του Λόρα στην ορκωμοσία Μπάιντεν

clinton_2

“Τα πρώην προεδρικά ζεύγη απασχόλησαν, επίσης, πολύ τα φλας των φωτογράφων. Τα ζεύγη Ομπάμα, Μπους, Κλίντον, όλοι με μάσκες έδωσαν ηχηρό «παρών» στην ορκωμοσία, σε αντίθεση με την ηχηρή απουσία του ζεύγους Τραμπ”.

***

Ο Τραμπ, είναι ο  “κακός”, μόνο και μόνο ,επειδή  υπήρξε    ένας sui generis  πρόεδρος και μάλιστα Ρεπουμπλικάνος .   Εν τούτοις, άνοιξε δική του (από τις καλές )  σελίδα στην Ιστορία για δυο λόγους. Πρώτα γιατί τα έβαλε με το  απαίσιο  τέρας της υφηλίου που λέγεται εμπορική δημοσιογραφία και γκεμπελικός Τύπος.  Και ύστερα , γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ πρόεδρος της Αμερικής τα τελευταία χρόνια , που δεν  επιδόθηκε στο αμερικανικό χόμπι των προέδρων να ξεκινούν πολέμους σε άλλες χώρες   (κάποιοι  με προφάσεις μόνο, αλλά πολύνεκρους  και καταστροφικούς)    και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Του λόγου το αληθές  είναι αυτή η ίδια η συμπεριφορά  της παγκόσμιας βιομηχανίας παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού απέναντι στο Τραμπ.  Η  επίθεση  συλλήβδην των Μέσων κατακρεούργησης της είδησης της πληροφορίας της κριτικής σε όλο τον κόσμο, όλων των συμφερόντων, οικονομικών και ιδεοληπτικών.  Εκδίκηση χωρίς έλεος. Επίθεση άνευ προηγουμένου. ΄Οπως θα έκανε βέβαια οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση, βιομηχανία στην οικονομία της Αγοράς, αν κινδύνευαν τα κέρδη τους από αντίπαλο.

Ισοπεδωτική δημοσιογραφία.΄Οχι απλώς  ομοιόμορφη . Αναπαράγουν σε σημείο εξωφρενικό όλα αυτά τα Μέσα, μικρά και μεγάλα, το ίδιο ακριβώς στερεότυπο του Ταμπ.   Ο χειρότερος πρόεδρος της Αμερικής! Το χαρακτηριστικό της γκεμπελικής δημοσιογραφίας.  Το άσπρο, μαύρο, τη νύχτα,  μέρα το ηθικό, ανήθικο.

Και δεν  ήταν σίγουρα ο χειρότερος.  Ανεξάρτητα  από το γεγονός πως επιχείρησε να εφαρμόσει  στην κοινωνική ζωή της Αμερικής, την ιδεοληψία της Δεξιάς και  ό,τι ακριβώς  ο μισός και παραπάνω  Αμερικανικός λαός  σκέφτεται,  πιστεύει και  επιθυμεί.

Τα παραδείγματα  συμπεριφοράς και  αντιμετώπισης  των πρωταγωνιστών   στην ορκωμοσία του Μπάιντεν μιλούν από μόνα τους.  Η παγκόσμια  μαφία του Τύπου, έριχνε συνεχώς τους προβολείς της στην απουσία Τραμπ από την τελετή. Και όχι μόνο. Εκθείαζε τις παρουσίες των π. προέδρων, μεταξύ των οποίων οι δύο εγκληματίες  πολέμου Μπους και Κλίντον.

Ατιμώρητοι και προκλητικοί παρίσταντο στο θέατρο  της ορκωμοσίας, ως “αθώες περιστερές”, όπως ακριβώς  η βρώμικη βιομηχανία  του Τύπου τους  εξιλέωσε, τους καθαγίασε και τους παρουσιάζει. Τσιμουδιά για τα εγκλήματά τους.΄Επαινοι και περηφάνεια για τη…δημοκρατική  τους ευαισθησία, σε αντίθεση με τον …άκαπνο, αντιδημοκρατικό  και ασεβή Τραμπ.

΄Ενα,  πάντως,  υπήρξε το κέρδος  απ΄όλη αυτή την τερατώδη ιστορία. ΚΑΙ η ορκωμοσία Μπάιντν δεν τράβηξε απλά μια διαχωριστική γραμμή από τη βιομηχανία του Τύπου και τη Ιστορική Δημοσιογραφία.  Αλλά διεύρυνε το μέγα  βάραθρο μεταξύ τους.

Εμείς χαρακτηρίζουμε  έγκλημα και  ανοσιούργημα, την παρουσία στην τελετή ορκωμοσίας  των π. προέδρων Μπους και Κλίντον.  Υπόδικοι αμφότεροι  για εγκλήματα πολέμου.  Και ποσώς μας ενδιαφέρει και δεν  υπάρχει σοβαρός (ιστορικός)  λόγο σχολιασμού ,  η  απουσία Τραμπ από την πρόσφατη  ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου. Δεν πρόκειται για έγκλημα καθοσίωσης. Αντίθετα, η  δημοσιογραφία του αισχρού κέρδους, παραβλέπει  ειδεχθή εγκλήματα  και εστιάζει στη λεπτομέρεια που εξυπηρετεί  τα συμφέροντα της.

Η ίδια η μαφία του  Τύπου, που   απαλλάσσει των εγκλημάτων τους  αυτούς  τους υπόδικους π. προέδρους και πυροβολεί ανελέητα ένα Τραμπ,  είναι αυτή που διαπλάθει και κατευθύνει με τον ίδιο τρόπο και τις μάζες.  Λοβοτομεί  το μυαλό  τους, τους κατασκευάζει πρότυπα κα συμπεριφορές ,  ανάγει σε εγκλήματα τα πταίσματα  και αντιστρόφως.

Και αυτή η τραγωδία   έχει πρωταγωνιστές.  Είναι τα μεταμορφωμένα  ζόμπι που  δεν  έχουν τη δυνατότητα να  αντιληφθούν μια απλή και  αυτονόητη αλήθεια.  Τα πλήθη   στην παγκόσμια κοινότητα που δε   “βγαίνουν από τα ρούχα” τους, δεν  εξοργίζονται, δεν αντιδρούν .    Αποχαυνωμένα  και σε  πραγματική παράκρουση, συνεχίζουν   να αναζητούν ενημέρωση  και  αλήθεια από τους θύτες  της   γνήσιας πληροφόρησης.

Και επιτρέπουν στην   ίδια αυτή  εγκληματική και μαφιόζικη   βιομηχανία  του Τύπου, την επιθετικότητα μιας    αιμοβόρας  και αιμοδιψούς   ΄Υαινας , να την υποβαθμίζουν  και να την παρουσιάζουν,  ως συνηθισμένη  συμπεριφορά  σκύλου που …απλώς “γαυγίζει και δε δαγκώνει”!

 

 

2. α. Στη Βουλή οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου

Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η υπόθεση των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατωρου με ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Περιπέτεια για την Φωτεινή Πιπιλή στην είσοδο του σπιτιού της

β. Ο Νίκος Χατζηνικολάου “έκλεισε” την καλεσμένη που θα ήθελαν όλοι!

Μία σημαντική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Μπεκατώρου.

****

 

Οι έτεροι βασιλικοί “Καπαδόκες”. Η πρώτη, της γνωστής φιλοανακτορικής  οικογένειας Πιπιλή, που την περίοδο της Αποστασίας Κων. Μητσοτάκη, τα μέλη της επιστρατεύτηκαν και πρωταγωνίστησαν σε εκείνο  το εγκληματικό σχέδιο  της δικτατορίας των στρατηγών  του  τότε βασιλιά  Κωνσταντίου  .  Προσέξτε τη  στημένη …σύμπτωση ονομάτων.

 

Αποστασία 1965:  Βασιλιάς Κωνσταντίνος, στρατηγός  Ιωάννης Πιπιλής,  Κων. Μητσοτάκης

“ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ”  ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ,  2021:  τ. Βασιλιάς Κων/νος και ο γιος του Νικόλαος,  Κυριάκος Μητσοτάκης, γιός του Αποστάτη  και Πιπιλή Φωτεινή, ανιψιά του Βασιλοχουντικού στρατηγού Ιωάννη Πιπιλή   .Φως φανάρι!

Στο μεταξύ, …”πριν αλέκτορα φωνήσαι”  νά΄ τος να λαλεί  ο έτερος βασιλικός Καπαδόκης  και αισχρός κοντυλοφόρος  Νίκος Χατζηνικολάου.   Τα λέγαμε για το παιδί του Μίνωος Κυριακού.  Του βασιλικού αυτού ανδρός, ιδιοκτήτη του Αντένα  , που γαλούχησε   “βασιλικά παιδάκια”,  στο κανάλι του επί  χρόνια. Και  σήμερα ανδρώθηκαν και αναδείχτηκαν  σε  φανατικούς    βασιλόφρονες κοντυλοφόρους.

Αν υπάρχει  στη συμμορία του Τύπου ένας   ακραιφνής  βασιλικός στην Ελλάδα, “βασιλικότερος του βασιλέως”  είναι αυτός  ο “Νονός”  της μαφίας του  Τύπου.  Ο Νίκος Χατζηνικολάου . Επί δεκαετίες  βιαστής, επαγγελματίας εκτελεστής    της  είδησης , της πληροφορίας, της κριτικής.

Τον είχαμε καταγγείλει από παλιά, που έκανε ό,τι περνούσε  από το χέρι του να προπαγανδίζει ο θεσμό της βασιλείας από τα διάφορα “βήματα” παραπληροφόρησης, που περνούσε και ανέβαινε.   Μάλιστα,  ηδονιζόταν τα παλιά χρόνια, να βγάζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη  στο γυαλί , να την τσιγκλάει,  για να διηγείται τούτη γαργαλιστικές ιστορίες από τον καιρό που διετέλεσε και  “γατούλα” στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου.

Γενική βασιλική επιστράτευση! ΄Ολα τα καλά παιδιά  εφ΄ όπλου λόγχη!

 

3. ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK
Επιμένει ο Λάμπρου για Κουφοντίνα: Φυσικά δεν θα βγάλουμε τον σκασμό

Ο Πάνος Λάμπρου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

“αν ήταν ένας ακροδεξιός θα λέγατε τα ίδια;” Και όταν απαντάς, “ναι τα ίδια γιατί τα δικαιώματα δεν έχουν σύνορα, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου” τότε μπερδεύονται και κάτι ψελλίζουν για την ώρα, που δεν είναι…. κατάλληλη. » σημειώνει, μεταξύ άλλων και καταλήγει: «Α, φυσικά δεν θα βγάλουμε τον σκασμό. Όποιοι θέλουν να σιγήσουν ας το κάνουν. Δικαίωμα τους είναι άλλωστε….”

***

Τουλάχιστον, εκεί  στο ΣΥΡΙΖΑ, εξιλεώνονται, ως αριστερό κόμμα με τέτοιες παρουσίες.   Οι υπόλοιποι ; Την ουρά στα σκέλια.

Δε γίνεται …σύντροφοι.  Εδώ ισχύει απολύτως το ευαγγελικό. «Πας μη ων μεθ’ ημών, καθ’ ημών». ΄Η, όπως το λέει αλλιώς ο λαός “δυο καρπούζια στη ίδια μασχάλη δεν κρατιούνται.

Πάρτε θέση. Και  κανονίστε με ποιανού  πλευρά είσαστε.

4. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Θοδωρής Αθερίδης ήρθαν σε αντιπαράθεση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζοντας την εν λόγω κίνηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Απόψε είμαστε όλοι Δημήτρης Κουφοντίνας! Γιατί η Δημοκρατία δεν εκδικείται τους φυλακισμένους» 

***

΄Εχουμε δίπλα μας ,κινούνται ανάμεσά μας και το χειρότερο  αναγορεύονται  σε δημόσια πρόσωπα, που επηρεάζουν χαχόλους, τύποι σαν τον παραπάνω  …ιερουργό  της “τέχνης”  μεγέθους …Αθερίνας.

Ως τέτοιος,  και αυταπόδεικτα  απ΄όσα λέει,  βλάκας,  πέρα από “κακός”, είναι αδύνατο να καταλάβει πως δε ζητάμε να βγει έξω ένα δολοφόνος, αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος ίσα και όμοια σε όλους. Και όταν  ο νόμος λέει για παράδειγμα πως στην ελληνική επικράτεια δεν εκτελείται, ούτε ο  πιο ειδεχθής εγκληματίας,  δεν μπορείς εσύ, αν δεν είσαι φανατικός, απάνθρωπος  και ανόητος,  να βγαίνεις και να ζητάς την εκτέλεση του κακούργου,  ως εξαίρεση από το νόμο.

Δεν τον γνωρίζω τον τυπάκο αυτόν.  Απ΄όσα  λέει, πέρα από ανόητος, φαίνεται και  “μικρός” και υποκριτάκος.  Σίγουρα ,είναι ο ίδιος και πάω στοίχημα (όλοι αυτής της συνομοταξίας, έχουν  όμοια “μούρη”) που θα το παίζει και Χριστιανός  και θα σεμνύνεται πως οι ύψιστες αρετές   της θρησκεία τους  είναι η αγάπη και η… συγχωρητικότητα.

Ουαί σοι,  Αθερίδη,  Γραμματεύ και Φαρισαίε,  υποκριτά!