Ο κανόνας της Ελληνικής ,Ιστορικής Δημοσιογραφίας σήμερα: Εκλάβετε τα αντίθετα απ΄ όσα λέει ο πρωθυπουργός της χώρας, ως… αληθή!

1.α. Μητσοτάκης: Δουλεύουμε εντατικά για ένα νέο ΕΣΥ που αξίζει στους πολίτες και θα αντιμετωπίζει κάθε ιατρική ανάγκη

Λίγο κερί, λίγο αρνί και το ποδήλατό μου

β. «Είναι ψέμα, καμία επιχείρηση συγκάλυψης δεν υπήρξε για τα Τέμπη. Εχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, κινήθηκε με ταχύτητα».

****

Εύκολο το έργο μας  εδώ με πρωθυπουργό το  γιο του αλήστου μνήμης “Μητσοτάκη κάθαρμα”. Δεν είναι μόνο αστείος ως  Μαυρογυαλούρος με τις εκκλησιές  και τα αθλητικά του . ‘ Ο, τι λέει ως πρωθυπουργός της χώρας, ξέρεις πως το αντίθετο είναι το  πραγματικό.

Βάζεις τελεία, παύλα , πας παρακάτω, και ησυχάζεις. Δε χρειάζεται να το πολυψάξεις πως πουλάει  πάντα “φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες”.

2.α. Σάλος με Κασσελάκη: «Συγκαλύπτουν εγκλήματα και υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» -Ρωμανός: Ατελείωτη χυδαιότητα

β.Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ) για τη φράση Κασσελάκη ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά»: Βρίσκεται στην ιδεολογία του φανφαρισμού

Ο Θανάσης Γλαβίνας

iefimerida.gr
***Δε σκότωσαν ΜΟΝΟ  παιδιά στα  Τέμπη.  Σκότωσαν και  γονείς με τα παιδιά στο χέρι στην Πύλο.

Εγκλήματα καθοσίωσης!   Θύματα, φονιάδες  και σφογγοκωλάριοι με…ονοματεπώνυμα.

 

3. Σωτήρης Σέρμπος υποψήφιος της ΝΔ: «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε τέσσερα χρόνια»

Αλαζονεία υποψήφιου της ΝΔ: «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε τέσσερα χρόνια» (Video)
Και ιστορικά σωστή και διπιστωμένη άποψη .   Χάρη κάνει πάντα η Δεξιά ,όταν …επιτρέπει σε άλλους να της στερήσουν την εξουσία.
 Και να σκεφτεί κανείς πως η Ελλάδα είναι  αντιδεξιά χώρα από συστάσεως ελληνικού κράτους. ΄Όμως, πάντα η  παράταξη της απάτης,  καταφέρνει να κυβερνά.  Είτε με τη βία, τη  νοθεία και  τα τανκς, είτε  με  το …Σύνταγμα-πατσαβούρι,όπως το κατάντησε σήμερα ο Κυριάκος στο καθεστώς της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που εγκαθίδρυσε.

4. Ο υπεύθυνος ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, ακτινογραφεί τις τέσσερις τελευταίες δημοσκοπήσεις, 40 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στη δεύτερη θέση και διατηρεί ένα ποσοστό κατά μέσο όρο της τάξης του 15,4%, εισπράττοντας αντισυστημικά και απολιτίκ
.iefimerida.gr”

***

Κατά τον  υποψήφιο και αποσυρθέντα ,παλιότερα,  δήμαρχο Δραπετσώνας (τρίζουν κόκαλα… Μικρασιατικά και Κομμουνιστικά! ) ο ακροδεξιός διευθυντής  της  εταιρίας με τις πέτσινες δημοσκοπήσεις, θεωρεί …πολιτίκ τη γαλάζια ακρίδα και απολιτίκ όλους όσοι  φτύνουν το Σύστημα της εκλογικής απάτης και αρνούνται να συμμετέχουν στο άγριο φαγοπότι των ανίερων.

Η αφασία , ο βιασμός της λέξης και της ιδεολογίας  σε ρεσιτάλ θρασύτητας !

 

5. Στρατιωτικά γυμνάσια με άσκηση στη χρήση πυρηνικών διέταξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν UPD

Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε τη διεξαγωγή «στο άμεσο μέλλον» στρατιωτικών γυμνασίων, τα οποία θα περιλαμβάνουν εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, στα οποία θα συμμετέχουν και στρατεύματα που σταθμεύουν κοντά στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η άσκηση αυτή αποφασίστηκε ως «απάντησε στις απειλές» Δυτικών αξιωματούχων εναντίον της Μόσχας.

***

6. Η πρέσβειρα της Ελλάδας στην ορκωμοσία Πούτιν την περασμέμνη Τρίτη.

Ρωσία: Με λαμπρότητα η τελετή ορκωμοσίας του Βλαντίμιρ ...

Είπαμε δεν τον βρίσκεις πουθενά  τον Κυριάκο (αλλιώς, τί Μητσοτάκης θα ήτανε;) Και με αυτούς μαζί  και με κείνους παρέα  και με τους παραπέρα  κολλητός.

Εχθρός του Πούτιν, αλλά  τιμά το αξίωμα του δικτάτορα  με υψηλή  διπλωματική  εκπροσώπηση στην ορκωμοσία του. Πολέμιος του πουτινισμού, την ίδια ώρα που τον καλλιεργεί και τον προάγει στη χώρα.

 Δεν είναι Μητσοτακικός πουτινισμός να έχεις αλώσει ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ,ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ  ΔΙΑΦΘΟΡΑ;

ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ  ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ!