Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ “ΕΤ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ: “ΜΑ, ΤΙ…ΟΥΦΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ”!

1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

Κυρ. Μητσοτάκης: «Δεν μπορούμε πια να πάμε σε ένα καθολικό lockdown»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξύριστος και με μαγιό στην παραλία | in.gr

Χαλκίδα σήμερα πρωί. Στη μεριά που είναι το θέατρο “Ορέστης Μακρής” έχουν λαϊκή. Πήχτρα κόσμος  ψωνίζουν ζαρζαβατικά, φρούτα, ψάρια, αποπατόχαρτα και σερβιέτες. “Φρέσκα,  νόστιμα, απορροφητικά   και προπαντός   φτηνά” , διαλαλούν σε όλους τους τόνους   οι παραγωγοί και πωλητάδες. “Πάρτε κόσμε, και μη δώστε, τζάμπα πράμα,  τ΄αφεντικό τρελάθηκε”!

Σε τέτοιους τόπους εγκλήματος δεν πατάω  ποτέ εδώ και χρόνια.  Τι να κάνω, τί να πάρω; Τίγκα οι πάγκοι με δηλητήρια -άγρια φυτοφάρμακα και ορμόνες ,ακόμα και στα ψάρια!  Στις λαϊκές πουλάνε .πια και σε …αποκλειστικότητα,   καρκίνους ,καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά . Τίποτα άλλο. Και όντως σε τιμές  καλές . Φτηνά και λαϊκά!

Τους βλέπω με τις μάσκες  ,κάποιοι και με γάντια να κυκλοφορούν σαν ζόμπι  δίπλα στους πάγκους που ψωνίζουν  και είναι για κλάματα. Για το μυαλό που κουβαλούν. ΄Ερμαια της κερδοσκοπικής υστερίας των “Χατζηνικολάου” ,    να τους γανώνουν  το μυαλό πως  κινδυνεύουν , τάχα,  να πεθάνουν από το κορόνα του … κιτρινιάρη του Κινέζου. Και κρεμάνε καμαρωτά τη μάκα στο σαγόνι να σωθούνε.

 Ουδείς φόβος,όμως,    από τα κρεμμύδια και την πατάτα του αλητήριου τρακτερά από την Τριάδα, με το φυτοφάρμακο να  ζέχνει  ο τόπος ολόγυρα.  Αλλά  και να τρίβει τα χέρια της η νοικοκυρά γιατί  ψώνισε  μισοτιμής την πλαστική σερβιέτα που θα γίνει σύντομα ο καρκίνος στη μήτρα της. Γι΄ αυτούς τους θανάτους δεν τους μιλάει κανείς. Τσιμουδιά.”Ακρα του τάφου σιωπή”!

Φεύγω συγχυσμένος να πάω για καμιά  βουτιά στην καθαρή  παραλία  της Δροσιάς. ΄Αλλη φάση  φαιδρότητας και παραλογισμού  εδώ. Μεσημέρι στα φαγάδικα της παραλίας,  κόσμος  κάθονται σε αποστάσεις  τα τραπέζια. Πολλά παιδιά στις καρέκλες. Και κάποιοι  περιμένουν στη ουρά να  φύγει καμιά παρέα . Το διάταξε έτσι ο Κούλης και ο  Τσιόδρας, για να πολεμήσουν την…  ασύμμετρη  απειλή,που όμως δεν είναι πλέον  τέτοια,αφού δε χρειάζεται   γενικό lockdown (ενώ, όταν το επέβαλε, ήταν χρειαζούμενο!)

Οι μπριζόλες ,τα μπιφτέκια,τα λουκάνικα, τα ψητά κοτόπουλα,τα τηγανητά,  πάνε κι έρχονται. Και μακριά να είσαι από  τα τραπέζια, αν δεν καταναλώνεις κρεατικά,  οσμίζεσαι την ορμόνη. ΄Εχει διαποτίσει όλο το κρέας του ζώου,που  έχει πια τη γεύση  φάρμακου, όπως όταν  μπαίνεις σε φαρμακείο. Μόνο ο κρεατοφάγος, έχει  υποστεί  πλέον…μιθιδρατισμό  και δεν το νιώθει. Μπορεί και τα παιδιά  με την καθαρή γεύση ακόμα να  αισθάνονται τη βρώμα,  ,αλλά δεν τα αφήνουν οι μεγάλοι να εκφράσουν γνώμη, τα “στουπώνουν”  να  καταπιούν τις ορμόνες  …αμάσητες.

Πριν 2/3 χρόνια στη Στενή. Τρώγαμε στου Γκέτσικα την ταβέρνα με την παρέα.  Τον έβλεπα, όσες φορές καθόταν μαζί μας ο κτηνίατρος της γνωστής κοτοπουλάδικης εταιρίας στο δρόμο Αρτάκη-Στενής,  ΠΟΤΕ να μην αγγίζει κρεατικό.  Ειδικά σουβλάκι,που τρώγανε οι περισσότεροι, κοτόπουλο ή χοιρινό.

Δεν κρατήθηκα,τον ρώτησα μια μέρα.-Ούτε  συ αγγίζεις κρέας ;Με κοίταξε ειρωνικά.”΄Ακου”, μου λέει. “΄Εκανα μετεκπαίδευση στην  Αγγλία. Καθημερινά, κάναμε πρακτική σε φάρμες ζώων και πουλερικών . Απ΄όταν παρακολούθησα για πρώτη φορά πώς διατρέφουν τις …πάπιες με τα αναβολικά και τις  καταναλώνουν με τον τόνο οι Εγγλέζοι, μέσα σε ένα μήνα το παπάκι  να μην μπορεί να περπατήσει από το λίπος,  δεν ξανάφαγα πάπια.  Μετά ,που γύρισα Ελλάδα κι άρχισα να δουλεύω στους “Μιμίκους” και τους “Κελεσίδηδες” , δεν  ξανάφαγα ΠΟΤΕ κρέας “!

Μια τραγωδία, ένας παραλογισμός. Αν υπάρχουν έξω από μας άλλοι εξελιγμένοι πολιτισμοί και βλέπουν από κει οι “ΕΤ”ήδες  τί “σκουπίδια” κουβαλάμε στα μυαλά  εμείς  εδώ στη γη ,θα κουνάνε  το  “κεφάλι” τους (ή ό,τι τέλος πάντων έχουν για κεφάλι) από σκεπτικισμό , απορία , αγανάκτηση και οργή.

Είμαστε,όντως,  για κλάματα, για γέλια και για  φτύσιμο.  Αρκεί ελάχιστο μυαλό να διαθέτεις παραπάνω από εκείνο που το λοβοτομούν καθημερινά  οι Γκεμπελίσκοι στα  ….Media(!)   βλέπεις εύκολα την τραγωδία που ζυγώνει.

Σε κανα  δυο χρόνια, ουδείς θα θυμάται τον Κορόνα.Μόνο οι φαρμακέμποροι που θα διαφημίζουν  τα εμβόλιά τους. Οι καρκίνοι, τα εγκεφαλικά,οι καρδιοπάθειες, όμως,  θα θερίζουν .Και μάλιστα σε αριθμούς που ζαλίζουν. Σε εκατομμύρια,όχι σε κάποιες,κι αυτές  “στημένες” , χιλιάδες του κορονοϊού.

Ακόμα και σήμερα, μέσα στη ατμόσφαιρα του  τρόμου που  έφτιαξαν,    όσων  τα μυαλά  μείνανε αλώβητα  από την προπαγάνδα ,αντιλαμβάνονται  πως  το  Σύστημα θέλει πλέον  συθέμελα ξερίζωμα.΄Και  οι στυλοβάτες του φυλακή.

Κοροϊδεύουν πασιφανώς τον κόσμο.Το παίζουν “πατερούληδες”, κράτος -βιτρίνα,που νοιάζεται για τους υπηκόους του. Και στην πραγματικότητα  τους  χ@ζει πατόκορφα.

Αν οι “Τσιόδρες” αύριο, δεν  δηλώνουν  μόνιμη κατοικία  “Κορυδαλλό”, θα συνεχιστεί και  στις γενιές που έρχονται να κάνουν κουμάντο οι παρανοϊκοί.  ΄Οσοι  για λογής σκοπιμότητες  θα κάνουν την “τρίχα. τριχιά”,  θα  ψοφάνε για θρησκολαγνείες και   συνωμοσιολογίες .

Και πάλι με μεγάλη ευκολία και ξεδιάντροπα  θα του ακούς να ορκίζονται    πως ο κορονοϊός είναι  απείρως πιο επικίνδυνος από το σκληρό φυτοφάρμακο στη  ντομάτα  και την ορμόνη στο τηγανητό συκώτι και τον κεφτέ.

Τέτοιο και τόσο παραλογισμό θα τον αντέξουν και οι γενιές που έρχονται; Ελπίζουμε όχι.

2. ΕΔΗΣΕΙΣ

  1. Τι μούρες!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ
Ανασχηματισμός: Πέντε μόνο αλλαγές στην κυβέρνηση -Δείτε τα νέα πρόσωπα

Ανασχηματισμός 2020 τα νέα πρόσωπα

 

2. Συμβαίνουν τέτοια και  στη… Δημοκρατία του Ιράν ; Περίεργο.

 

“Μυστήριο γύρω από το μπαράζ εκρήξεων στο Ιράν

Μυστήριο γύρω από το μπαράζ εκρήξεων στο Ιράν

Ερωτήματα που δύσκολα θα απαντηθούν, προκαλούν τα συνεχιζόμενα περιστατικά εκρήξεων και πυρκαγιών σε στρατηγικές μονάδες του Ιράν, με τελευταίο τη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη σε βιομηχανική περιοχή κοντά στην Τεχεράνη”.

 

3. Λαζαράτα  κόλπα   εντυπωσιασμού και αυτοδιαφήμισης    ή πραγματική είδηση;

Ανάρτηση – έκπληξη από τον καθηγητή Λαζαράτο για την απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου

“Έκπληξη προκαλεί η ανάρτηση του καθηγητή Πάνου Λαζαράτου ο οποίος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζει την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

Όπως αναφέρει στο σχόλιό του o ίδιος ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον Στέφανο Χίο και τη δημοσιογραφία του, ωστόσο, τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες μετά την επίθεση, τον έχουν κάνει όπως λέει να ξανασκεφτεί ορισμένα πράγματα και να σταθεί στο πλευρό του δημοσιογράφου, αν έχουν βάση τα όσα λέγονται.

Αναλυτικά η ανάρτησή του κ. Λαζαράτου

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ.

Ποτε δεν ασχολήθηκα Ιδιαίτερα.

Γνωρίζω λίγα για αυτόν.

Όσα ήξερα με κρατούσαν μακριά.

Πολύ μακριά.

Ίσως δικαιολογημένα, ίσως πάλι όχι.

ΑΝ όμως μεγάλος ποινικολόγος των Αθηνών, το όνομα του οποίου ΠΛΕΟΝ γνωρίζω, είναι εμπλεγμένος σε απόπειρα δωροδοκίας του ,λίγες μέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του και μαγνητοφωνημένος.

ΑΝ πρόσωπα υψηλά , πολύ υψηλά, ιστάμενα, η ταυτότητα των οποίων επίσης μου έχει γίνει γνωστή, έδωσαν ΕΝΤΟΛΕΣ κσι γνωρίζουν πολλά ,που αποσιωπούν.

ΑΝ η αστυνομία , το ψοφοδεές τμήμα της δημοσιογραφίας και γενικότερα το ΣΥΣΤΗΜΑ και η ΕΞΟΥΣΙΑ προσπαθήσουν με πρακτικες ΜΑΦΙΑΣ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ , να συγκαλύψουν τηλεφωνήματα , στοιχεία και τα πρόσωπα αυτά παση θυσία.

ΑΝ η εισαγγελία βραδυπορησει , αγνοήσει και θολώσει , υπηρετωντας το σύστημα, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ.

ΑΝ ο δικηγορικός σύλλογος δεν πράξει στην κρίσιμη στιγμή , όταν έλθει το ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, το ΚΑΘΗΚΟΝ του.

ΑΝ.

Λέμε ΑΝ.

Λέμε τώρα ΑΝ.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

Από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ καθηγητική έδρα”

 

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

1. Σάλος από το σεξιστικό σκίτσο του Documento για τη Νικολάου – Επιμένει ο Βαξεβάνης παρά τις οργισμένες αντιδράσεις

“Σεξιστικό” και “χυδαίο” για πολλούς το σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Documento για τη Σοφία Νικολάου

TheToc team

2.α. Καμπανάκι» από Τσιόδρα-Χαρδαλιά: Κάθε κρούσμα δίνει ακόμα ένα – Ποια είναι τα νέα μέτρα

Live η έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα

β.Ιερώνυμος: Ο κίνδυνος της πανδημίας απειλεί και πάλι τη χώρα μας -Η Εκκλησία μας οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

γ. Νέο παραλήρημα Αμβρόσιου: Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα
Ο πρωήν Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος

 

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

«ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ
«ΝΥΤ»: Τεράστιο «αγκάθι» για το ΝΑΤΟ η επιθετικότητα της Τουρκίας -Ολοι το αναγνωρίζουν, λίγοι θέλουν να το συζητήσουν

Ο Ταγίπ Ερντογάν

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/nyt-terastio-agkathi-gia-nato-epithetikotita-tis-toyrkias