Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…ΕΦΑ!

“ΑΛΛΩΝ ΙΑΤΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΛΚΕΣΙ ΒΡΥΩΝ” (=υποκρίνεται το γιατρό,κι ας έχει  χίλιες  αρρώστιες πάνω του)

«Ορντινάντσες του Πούτιν»

“Σε παραλήρημα βρίσκονται στελέχη, βουλευτές ακόμα και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, μετά το σκετς του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, του περίφημου Τσολιά της Ελληνοφρένειας, στο φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Tsolias and the Tsolia Band σε ένα από τα σκετς της παράστασής τους, έδειξαν τον Πούτιν στην οθόνη από πίσω και έβαλαν το γνωστό σύνθημα, το «Μητσοτάκη Γαμ…», στα ρωσικά.

Έξαλλοι στο κυβερνών κόμμα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά μανίας.

Σήμερα, στα πρωινά τηλεπαράθυρα σειρά πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης έχοντας απέναντι του τον Νίκο Φίλη.

«Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφουν ”Μητσοτάκη…” και εσείς να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Τις ορντινάντσες του Πούτιν, της κάνατε στη νεολαία σας» άρχισε να λέει ο υπουργός κάνοντας σημαία ένα σατιρικό σκετσάκι.

***

Αν ανήκεις στην παράταξη της Δεξιάς, δε χρειάζεσαι να απολογείσαι που  είσαι θρασύς και προκλητικός. Είναι πταίσματα μπροστά  στα άλλα  εγκληματικά  γνωρίσματα του χαρακτήρα ενός Δεξιού.   Πόσω μάλλον, αν είσαι και  φασίστας κι αρνητής του Ολοκαυτώματος.  Καλή ώρα ο  ΄Αδωνις Γεωργιάδης. “΄Αλλων ιατρός, αυτός έλκεσι βρύων”.

Κι αν  δε χόρτασαν μέχρι σκασμού ρούβλια οι Μακεδονομάχοι. Ανάμεσά τους  και ο αποκαλών τους άλλους  ορντινάντσες Πούτιν, όντας ο ίδιος από τα πιο  ηχηρά  φερέφωνα του Τσάρου στην Ελλάδα.  Απλώς, ο Γεωργιάδης διάβαζε  χρόνια τώρα  στα παράθυρα των καναλιών  σε μετάφραση από τα ρώσικα , γιατί τα Σκόπια δεν μπορούν ποτέ ιστορικά να αποκαλούνται Μακεδονία.  Οπότε, αμετροεπή  φασιστάκο,  “στο  σπίτι  του κρεμασμένου ,δε μιλάνε για σκοινί”.  Ούτε αυτό καταλαβαινεις;

Πόσο εύκολα “ξεχνούν” οι φασίστες!   ΄Οσα, ακριβώς, δεν τους συμφέρει να θυμούνται .Ευτυχώς, όμως, δεν ξεχνούμε εμείς. Ούτε πρόκειται. Αλλά, ούτε συγχωρούμε.

Γράφαμε παλιότερα για τους  Σκοπιανοφάγους  Γεωργιάδηδες:

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΣΕ… ΡΟΥΒΛΙΑ!

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ Η ΡΩΣΙΑ
Αιφνίδια κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις -Απέλαση διπλωματών, απειλές
Πούτιν-Τσίπρας: Φωτογραφία Αρχείου: ΑΡ-Thanassis Stavrakis

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα άτομα αυτά (οι δύο που απελάθηκαν και οι άλλοι δύο στους οποίους απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα), διά της παροχής υλικών και χρηματικών κινήτρων, επιχειρούν να επηρεάσουν δήμους και μητροπολίτες, αλλά και να αποκτήσουν επιρροή στο Άγιον Ορος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απρόσκοπτη άσκηση κυριαρχίας επί της ελληνικής επικράτειας από το ελληνικό κράτος. Ακόμη, κατεγράφη απόπειρα εξαγοράς κρατικών λειτουργών, η οποία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απέτυχε.

Επίσης, κατηγορούνται για πληροφοριακή δραστηριότητα (ο διπλωματικός όρος για την αλίευση και διακίνηση πληροφοριών) εις βάρος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμες διπλωματικές πηγές, οι συγκεκριμένες ενέργειες υπονομεύουν τη φιλία των δύο λαών και την εικόνα της Ρωσίας στην Ελλάδα, καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο συστηματικής προσπάθειας παραβίασης της κυριαρχίας της χώρας και του Διεθνούς Δικαίου. Επί τούτου, αναφέρεται ως παράδειγμα η προσπάθεια παρέμβασης σε ιδιαίτερα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα και συμφέροντα της Ελλάδας στα Βαλκάνια, ειδικότερα στο θέμα της ονοματολογικής διαφοράς με την ΠΓΔΜ.

Απειλές για αντίποινα από τη Ρωσία

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό πρακτορείο IFAX, το οποίο επικαλείται το Reuters, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πρίν από λίγο ότι «θα απαντήσουμε στην απέλαση από την Ελλάδα των Ρώσων διπλωματών με τον ίδιο τρόπο».

Δεν είναι μυστικό στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”  πως ο δικάτορας της Ρωσίας εξαγοράζει αδίστακτα  χρόνια τώρα όποιον πιστεύει πως μπορεί να  βοηθήσει τους δύο στόχους της εξωτερικής πολιτικής του Τσάρου: 1. Αναταραχή στα Βαλκάνια και άσκηση ρώσικης επιρροής στην Χερσόνησο (“Ανατολικό ζήτημα”).β. Διάσπαση της Ε.Ε και καλλιέργεια  άκρατου εθνικισμού στις ευρωπαϊκές χώρες.

 Πακτωλός από ρούβλια διακινείται εδώ και χρόνια  στην Ευρώπη  σε κυβερνήσεις,  κομματικά, κυρίως εθνικιστικά, ακροδεξιά και ναζιστικά μορφώματα, αλλά και σε αριστεριστές!  Η τελευταία προσπάθεια  των Ρώσων να δημιουργήσουν αναταραχή στα Βαλκάνια και κατ΄επέκταση στην Ε,Ε  έγινε με αφορμή  το  λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα και την ονοματοδοσία των Σκοπίων.

Αυτός  ήταν και ο βασικός λόγος της απέλασης των Ρώσων διπλωματών από την προσφάτως “ανανήψασα” κυβέρνηση, που εγκατέλειψε πλέον οριστικά και αμετάκλητα τη λυκοφιλία με το δικτάτορα της Ρωσίας. Να σημειωθεί πως τις πληροφορίες για τη δραστηριότητα των Ρώσων στη Ελλάδα και τον  ξετσίπωτο  χρηματισμό, μέσω  (κυρίως) Ιβάν Σαββίδη, των εθνικιστικών και άλλων “πατριωτών”, παρακρατικών αλλά  και εκκλησιαστικών οργανώσεων , παρείχαν στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες  οι Αμερικανοί.

Υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα, πλην του Σαββίδη, που πρωτοστατούσαν στα συλλαλητήρια  και μάλιστα κάποιοι και με προσωπική παρουσία εδώ και μήνες, αλλά και στις ποικίλες εξτρεμιστικές  δραστηριότητες εθνικιστών, ,όπως των  Ποντιακών σωματίων,, αλλά και του ναζιστικού μορφώματος της Χ.Α.

Παραθέτουμε στη συνέχεια αποσπάσματα από τις  άπειρες ,κατά καιρούς αναρτήσεις και καταγγελίες μας εδώ για τον τρόπο που ο “Τσάρος” χρηματίζει αχυρανθρώπους του και χρηματοδοτεί αφειδώς και αδίστακτα οργανώσεις ,κόμματα, μορφώματα, κυρίως εθνικιστικά, ακροδεξιά και ναζιστικά.

  στην παλάτζα ; Σιχτίρ, Καραγκιοζηδες.