Ο ΝΕΟΣ ΡΩΣΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ … ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ! ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ!

Σι Τζινπίνγκ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Κιμ Γιονγκ-Ουν. Τα τέρατα  του 21ου αιώνα.

 

«Πόρτα» στον Πούτιν και από τον Κιμ; «Είσαι πολύ τρελός»

 

Λαβρόφ:

” Οι κυρώσεις «θα μας κάνουν πιο δυνατούς». Θα επιβιώσουμε. Αυτά τα μέτρα που αναπτύσσονται από τον πρόεδρο και την κυβέρνηση ανακοινώνονται σταδιακά. Αυτή είναι μόνο η αρχή της προσαρμογής της οικονομικής μας πορείας προκειμένου να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Μετά το 2014, αποκτήσαμε εμπειρία που μας επέτρεψε να βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό μάθημα από αυτή την ιστορική περίοδο. Φυσικά, δεν συγκρίνεται καν σε κλίμακα με αυτό που έγινε μετά το 2014. Ωστόσο, τώρα η ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να βασιστούμε σε δυτικούς εταίρους έχει καταστραφεί. Τώρα μπορούμε μόνο να βασιστούμε στον εαυτό μας», είπε ο Λαβρόφ. ΄Επλεξε παράλληλα το εγκώμιο του RT και του επίσης ρωσικού Sputnik, τα οποία ,όπως είπε «αντιστέκονται στη δυτική προπαγάνδα».

*****

Η Ρωσία της Ευρώπης που η θέση της ήταν  στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση,  δεν υπάρχει πια. Δεν έχασε απλώς το τρένο. Εκτροχιάστηκε .Και όπως  φαίνεται, δύσκολο ,ως αδύνατο πλέον,  με το δικτάτορα εν ζωή και εξουσία, να περάσει άλλο .

Μπορεί η Ρωσία να μην άλλαξε γεωγραφικά, αλλά απέχει πλέον παρασάγγες από τις δυτικές  αξίες και τα πρότυπα του κράτους δικαίου, όπως το γνωρίζουμε στη Δύση. Ο παρανοϊκός εγκληματίας “Τσάρος”  έκοψε την Ιστορία της χώρας στα δύο. Πριν και Μετά τη…βασιλεία  του.

Και όπως τόνισε στο πρόσφατο διάλεγμά του σε   υστερικό, παροξυσμού λόγο, γεμάτο μίσος και απέχθεια    για όλους εμάς που δεν ανήκουμε στους υπηκόους του, και  έχουμε… μολυνθεί από τα αρρωστήματα  του δυτικού πολιτισμού , το επανέλαβε, μάλιστα για να μην το ξεχνάμε,  ο επίσης εγκληματίας πολέμου Λαβρόφ,   το μαφιόζικο ρώσικο  καθεστώς τραβάει   πλέον  μια διαχωριστική , εντελώς αδιάβατη   γραμμή , ανάμεσα στους δύο κόσμους. Τον δικό μας και τον δικό τους.

Μια νέα τερατογέννηση  Βόρειας Κορέα στην Ευρώπη! ΄Εχει όλα τα γνωρίσματα εκείνης,  πλην της καθεστωτικής ονομασίας. Ο δικτάτορας της Πιονγιάνγκ  αποκαλεί το καθεστώς του κομμουνιστικό.  Ο  Τσάρος της Μόσχας ….δημοκρατικό!  Πάντως, όπως και να χαρακτηρίζουν τις εξουσίες τους οι δύο δικτάτορες, ο πυρήνας τους έχει σύσταση αποκλειστικά  ολοκληρωτισμού και φασισμού.

Αν προσθέσουμε στο αντιδυτικό μέτωπο και το καθεστώς της Κίνας, το ίδιο  ολοκληρωτικό-αυταρχικό  και τούτο, τότε πλέον ο κόσμος  μας είναι χωρισμένος σε δύο μεγάλα στρατόπεδα με αντιπαρατιθέμενες αρχές, αξίες, επιδιώξεις,  ζητούμενα. Και οι  αβυσσαλέες διαφορές τους δεν έγκεινται μόνο στις αξίες, αλλά έχουν και μια άλλη ,κορυφαία, ειδοποιό διαφορά, που όντως  τούτη,  από μόνης της, κάνει τη… μεγάλη διαφορά. Το μπλοκ, η συμμαχία του αυταρχισμού και της κρατικής τρομοκρατίας έχουν επικεφαλής  ΠΡΟΣΩΠΑ.  Εξουσίες προσωποπαγείς.  Σι Τζινπίνγκ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Κιμ Γιονγκ-ουν. Τα τέρατα του 21ου αιώνα.

Και οι τρεις λίαν επικίνδυνοι,  επειδή ακριβώς είναι  παρανοϊκοί.  Η  τελευταία  εισβολή του δικτάτορα της Ρωσίας στην Ουκρανία, ήταν η ταφόπετρα στο όνειρο της ανθρωπότητας να   στεριώσει μια εξακολουθητική   ειρήνη και να βαδίσει στο ΜΕΛΛΟΝ  αδερφωμένη, ως  μια παγκόσμια, ενωμένη κοινωνία  σαν  ένα ΕΘΝΟΣ και  μια ΠΑΤΡΙΔΑ ,χωρίς  φραγμούς και διαχωριστικές γραμμές.  Πήγε πίσω τουλάχιστον  μια 50ετία η πολυπόθητη  από τους σώφρονες  παγκόσμιους  πολίτες, τέτοια  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ,ΕΝΩΜΕΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΄Ολα δείχνουν πως  για κάμποσες γενιές οι  άνθρωποι θα αναγκάζονται να ζουν με τον τρόπο που  επέβαλαν  μέχρι τώρα και στις δικές μας γενιές.    Με έθνη, πατρίδες,  εξουσίες, θρησκείες, γλώσσες, παραδόσεις .Αλλά και απειλές, πολέμους, τρόμο και φρίκη.

 

 

Περισσότερο από ποτέ άλλοτε , είναι σήμερα ανάγκη να  δημιουργηθεί  ένα μεγάλο,  παγκόσμιο ακτιβιστικό κίνημα,  που θα προετοιμάσει τη Νέα Εποχή. Να  επαναφέρει το εκτροχιασμένο τρένο και να το επανατοποθετήσει στις ράγες. Οι εξουσίες της Δύσης , όσο κι αν δεν είναι προσωποπαγείς, δε δείχνουν  ούτε τη διάθεση  ούτε σπουδή  να αντιπαρατεθούν με τους παγκόσμιους δικτάτορες.

Πώς γίνεται μια υπερδύναμη σαν τις  ΗΠΑ με τουλάχιστον 17 αεροπλανοφόρα, με  στρατιές μυστικών  πρακτόρων , με  παγκόσμιες διασυνδέσεις, χρήμα  και ικανότητες να μην μπορεί να  εξαφανίσει τόσα χρόνια το  ΒορειοΚορεάτη δικτάτορα  και σήμερα το  Ρώσο Τσάρο; Πώς επέτρεψαν σε ένα τρελαμένο Νέο Χίτλερ να απειλεί πως θα πατήσει το κουμπί των πυρηνικών  και θα κάνει την Ευρώπη των παιδιών μας στάχτη; Πώς αφήνουν  έναν ΝεοΝαζιστή να απειλεί με κρεματόρια ομοφυλόφιλους και  ράτσες, να χωρίζει τους ανθρώπους  σε ανώτερες και κατώτερες φυλές;

΄Ηρθε η ώρα οι ακτιβιστές ειδικά στις  χώρες  που ζουν στο πετσί τους  τον ολοκληρωτισμό και την καταπάτηση ακόμα και στοιχειωδών δικαιωμάτων, να συσπειρωθούν.  Να αναλάβουν δράση. Να προχωρήσουν σε  ό,τι ακριβώς δεν θέλουν να κάνουν οι δυτικές κυβερνήσεις.

ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΜΕ ΕΞΣΑΦΑΝΙΣΗ , ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ !    Η  ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !