Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

 

 

Ο δικτάτορας Πούτιν προαναγγέλλει εκκαθαρίσεις στη Ρωσία: «Για να απαλλαγούμε από προδότες και μπάσταρδους»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο γραφείο του, δεξιά (ένθετη φωτό) ο στρατηγός Ρομάν Γκαβρίλοφ που απεπέμφθη

“…Η Δύση προσπαθεί να διασπάσει τη ρωσική κοινωνία,  Δεν καταδικάζω καθόλου όσους έχουν μια βίλα στο Μαϊάμι ή στη Γαλλική Ριβιέρα, που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς φουά γκρα, στρείδια ή τις λεγόμενες ελευθερίες των φύλων <…> Αυτό, κατά τη γνώμη τους, είναι σημάδι ότι ανήκουν στην “ανώτερη κάστα”, στην “ανώτερη φυλή”. Τέτοιοι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τη μητέρα τους, μόνο αν τους επιτρεπόταν να καθίσουν στο διάδρομο κοντά σε αυτήν την υψηλότατη κάστα».

Ο ρωσικός λαός θα μπορεί πάντα να ξεχωρίζει «τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες και απλώς να τους φτύνει σαν ένα κουκούτσι».

«Ο αγώνας που κάνουμε είναι αγώνας για την κυριαρχία μας, για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας. Θα αγωνιστούμε για το δικαίωμα να είμαστε και να παραμείνουμε Ρωσία».

****

To πως αντιμετωπίζεις έναν  διαφορετικό από σένα  δεν είναι πάντα ενδεικτικό της ιδεολογικής σου  συγκρότησης. Μπορείς να του συμπεριφέρεσαι εχθρικά, να τον απεχθανεσαι,vα τον βρίζεις και να τον μισείς. Δεν είσαι υπόλογος για αυτό.

Για παράδειγμα, ο ΝεοΝαζί είναι διαφορετικός από μένα. Και μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία. Δεν τον σέβομαι και δεν τον γουστάρω ,όμως, ούτε ζωγραφιστό μπροστά μου .Και νιώθω υπερήφανος για αυτό.

Το πώς, όμως , αντιμετωπίζεις  τον “διαφορετικό” από σένα   σε κάποια άλλα  ζητήματα , ειδικά  αν δεν ανήκει στη δική σου ράτσα, φύλο,  εθνική  καταγωγή , κοινωνική προέλευση, μορφωτικό στάτους  ή δεν ακολουθεί  τoν δικό σου σεξουαλικό  προσανατολισμό, ,εκεί αλλάζει το πράγμα. Η στάση αναγνώρισης ή έστω ανοχής του δικαιώματος να είναι ο άλλος “διαφορετικός” και να αυτοπροσδιορίζετα  έτσι  ή αλλιώς,   κρίνει σε μεγάλο ποσοστό και την ιδεολογική και ανθρωποκεντρική σου κοσμοθεωρία. Εν τέλει το χαρακτήρα σου.

Ειδικά στην ομοφυλοφιλία και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το φορέα της,  κρίνονται πολλά. Θα έλεγε κανείς πως η θέση σου απέναντί της ,  είναι καθοριστική,  μια καθαρή ακτινογραφία του χαρακτήρα και της εν γένει συγκρότησής σου.

Δεν είναι τυχαίο πως τα ολοκληρωτικά,  τα θεοκρατικά και τα   ΑκροΔεξιά-Ναζιστικά καθεστώτα, θεωρούν την ομοφυλοφιλία …έγκλημα καθοσίωσης! Το έσχατο των αμαρτημάτων! Εξ ου και  η ονομασία, απαξιωτική κα προσβλητική που χρησιμοποιούν  για τον ομοφυλόφιλο,. ΚΙ(Υ)ΝΑΙΔΟΣ.(*)

Αν η ομοφυλοφιλία  είναι φυσική ροπή προς το ίδιο φύλο  και  ανάγκη  σωματικής ένωσης,    αναζήτηση εμπειρίας, δοκιμής, σεξουαλικής απόλαυσης , σεξισμός, ή όλα μαζί,  κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.  Στις αρχαίες, ελληνικές κοινωνίες ,πάντως  (αθηναϊκή, σπαρτιατική, θηβαϊκή κ.α) ήταν απολύτως αποδεκτή και συνηθισμένη, περισσότερο ως ανάγκη σεξουαλικής εκτόνωσης και διασκέδασης, πάρα ως φυσική ροπή. Εν κατακλείδι,  είτε είναι εκείνο ή το άλλο και το…παράλλο ,  δεν υπάρχει τίποτε το μη φυσιολογικό στην ομοφυλοφιλία. Προπαντός  δεν είναι ανωμαλία ή διαστροφή.

Στις εβραϊκές και  χριστιανικές  αργότερα κοινωνίες, η  ομοφυλοφιλία ήταν απαγορευμένη δια ροπάλου. Στο Δευτερονόμιο, είναι  «βδέλυγμα» και τιμωρείται  με  ποινή του θανάτου.  Ο Παύλος, αργότερα ως Εβραίο  χριστιανός  που, αν και  ανέραστος… όλα τα σφάζει κι  όλα τα μαχαιρώνει σε σεξουαλικά ζητήματα ,γράφει στην Προς Ρωμαίους επιστολή, κεφ, Α΄ στ, 26, 27:

26 Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. Αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν,

27 ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.

(26 Διὰ τούτο τους παρέδωσε ὁ Θεὸς σε πάθη ατιμωτικά, και οι  γυναίκες τους αντάλλαξαν τη  φυσικὴ χρήση με την  αφύσικη (σ.σ εδώ δε αναφέρεται  στην ομοφυλοφιλία  των γυναικών ,αλλά  στον  πρωκτικό η στοματικό σεξ που κάνει η γυναίκα) 27. Και οι άντρες, αφού άφησαν  τη  φυσική χρήση της γυναίκας, άναψαν από επιθυμίες  και ασελγούν μεταξύ τους άντρες με άντρες, απολαμβάνοντας έτσι ο ένας από τον άλλο  την ανταμοιβή της πλάνης που τους άξιζε).

Με την   απώλεια εν πολλοίς  τα τελευταία  χρόνια της ισχύος των θρησκειών , ναι, μεν, τα ιερατεία  δεν επηρεάζουν πλέον ,όπως σε παλιότερες εποχές  τη σεξουαλική αυτή επιλογή ,ούτε ο στιγματισμός  έχει τα παλιότερα χαρακτηριστικά του, αλλά σε συστήματα προσωποπαγή  ή  με θεοκρατικό χαρακτήρα  συνεχίζεται  η  δαιμονοποίηση της ομοφυλοφιλίας,  Ο Χίτλερ δε δίστασε  μαζί με τους Εβραίους  και τους Τσιγγάνους, να ρίχνει  στους φούρνους και τους ομοφυλόφιλους.  Και  οι Τζιχαντιστές στις ημέρες μας ,   τους πετούσαν , δεμένους πισθάγκωνα  από   ταράτσες και τα  μπαλκόνια.

΄Ιδια   άποψη  έχει για την ομοφυλοφιλία και ο δικτάτορας της Ρωσίας Πούτιν. Στο ιδιόμορφο  αυτό  εθνικιστικό, ρατσιστικό, αλλά και μαφιόζικο καθεστώς που συντηρεί,  η ομοφυλοφιλία είναι σχεδόν έγκλημα και οι φορείς της  κατάπτυστοι.  Γι΄ αυτό και στο   απόσπασμα του διαγγέλματος  παραπάνω,  εκτός  από την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας ,  διακηρύσσει  πως  στόχος του είναι  να απαλλάξει τη χώρα από τα μιάσματα της Δύσης,  μεταξύ των οποίων πρωτεύουσα θέση κατέχει “η ελευθερία των φύλων”.   Το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται, δηλαδή,  τα μέλη των δυτικών κοινωνιών  με το φύλο που θέλουν.   Και η απαλλαγή απ΄ αυτό το …έγκλημα  θα προκύψει  με  την απομόνωση του ρωσικού λαού και την προσήλωση στις  παλιές παραδόσεις της ρώσικης κοινωνίας, ανάμεσα  στις  οποίες   σημαντική είναι η αρετή του ανδρισμού, της φαλλοκρατίας και της ομοφοβίας.

Οι ρόλοι στα φύλα είναι η βασική αιτία της ενοχοποίησης  της ομοφυλοφιλίας και του  απηνούς  διωγμού όσων  ακολουθήσουν  τέτοια σεξουαλική επιλογή. Ο άντρας “γαμάει” και η  γυναίκα  “γαμιέται”.  Και μάλιστα  σε στάση …σκύλας (όχι ας πούμε …φοράδας) ,  για να είναι περισσότερο ταπεινωτική, υποτιμητική  και υποτακτική η διαδικασία της απόλυτης παράδοσης  στην κυριαρχία του σερνικού.   Ο ομοφυλόφιλος κάνει το ίδιο, άρα αποβάλει τον κοινωνικό  ρόλο των φύλων, αρνείται τον ανδρισμό και  υποβιβάζεται σε θέση   θηλυκού . Και ρόλος  της γυναίκας,  πλην των άλλων,  είναι και  να…γαμιέται .

Ο δικτάτορας  της Ρωσίας ,έχει… όλα τα κακά της μοίρας πάνω του.  Δεσποτικός,  εθνικιστής, μαφιόζος,  ρατσιστής,  φαλλοκράτης-πατριάρχης, ομοφοβικός.   “Ο βασιλεύς απέθανε,  ζήτω ο βασιλεύς”   Ο νέο Χίτλερ ζει,  αυτός τους οδηγεί ,εκεί στη Μεγάλη Ρωσία!

 

_________________________________________________—-

 

(*) Δύσκολη η ετυμολογία της λέξης. ΄Εχει καθιερωθεί να γράφεται *κίναιδος”=κινώ την αιδώ” ,  κίναι (εκ του κναίω) + δον (  από το οδόν). Στο λεξικό του Βυζάντιου  , κίναιδος έχει το κινέω ως συνώνυμο του βινέω (συνουσιάζομαι) και το κίναιδος ως καταπύγων, γυναικοπαθής. 
Στην αρχαία γραμματεία αναφέρεται  στους παθητικούς ομοφυλόφιλους,  σε όσους άνδρες “μιμούνται” γυναίκες στη  συμπεριφορά και το  ντύσιμο ή ακόμα και σε όσους επιδεικνύουν προκλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Αλλά, πιο κοντά μου φαίνεται, όμως , το *κύναιδος” =ο έχων ,δηλαδή, την αιδώ ( “πέτσα” ) κυνός (΄κύων)- σκύλου, που δεν ντρέπεται, δεν αισχύνεται, σε  διστάζει να “παίρνεται” ακόμα και στη μέση του δρόμο.

(Στο Ονομαστικόν του Πολυδεύκη  συναντάμε: Κίναιδος, πόρνος, ἀκάθαρτος, βδελυρός, καταπύγων, θηλυδρίας, γυναικίας, ἀσελγής, αἰσχρουγός, ἀκόλαστος, μαλθακός, ἡταιρηκώς, ἐκπεπορνευμένος, ἐμπεπαρῳνημένος, ἐνησελγημένος, τὴν ὥραν πεπρακώς, πρὸς ἀργύριον ἀντικατηλλαγμένος, ταῖς πόρναις ὁμότεχνος, ταῖς ἑταίραις προσαμιλλώμενος, καθυβρισμένος, κλύσμα, πάροινος, ἀνδρόγυνος, ὑγρός ὑγρόνους, ἐκτεθηλυσμένος ἢ μεμαλαγμένος, λελυγισμένος, γύννις, θῆλυς τὴν ψυχήν, εὐωνότερος τὴν ὥραν τῶν ἀποκεκηρυγμένων ὠνίων, τὴν νεότητα προπεπωκώς, προπετής, τὴν ἡλικίαν πεπρακώς· μοχθηρὸν γὰρ ὁ λακκόπρωκτος, παλίμπρατος δὲ τὴν ὥραν, καὶ παλιγκάπηλος τοῦ κάλλους, προειμένος τὰ κάλλιστα καὶ πεπονθὼς τὰ αἴσχιστα, αἰσχύνων τὸ σῶμα, καταισχύνων τὴν ὥραν, ἐκδεδωκὼς εἰς αἰσχύνην τὸ σῶμα, ἀναισχυντότερος τῶν νεωτέρων, ἰταμώτερος ἑταιρῶν, βδελυρώτερος, θρασύτερος, ἐπονείδιστος, ἐπίρρητος, ἐπίψογος)