Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ; Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

  1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΘΡΟ 46 ,1

“Με την ποινή του αυτουργού τιμωρείται όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε”.

Οι  Κορκονέας και Σαραλιώτης,   ο  Ρουπακιάς, οι “Ουρανίες” και  οι “ανώνυμοι Χρυσαυγίτες”,που δολοφόνησαν 60  ανθρώπους και κακοποίησαν άλλους  3.500 είναι οι φυσικοί αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων. Ο νομοθέτης, όμως, δεν τιμωρεί μόνο το δράστη που εκτέλεσε την άδικη πράξη, αλλά και εκείνον που του προκάλεσε την απόφαση να την εκτελέσει.

Οι Νεο-Ναζί γνώριζαν πως ο άνθρωπος δεν είναι “αρνί”. Δεν του βάζεις τη λεπίδα στο λαιμό και τον τελειώνεις. Δε σηκώνεις το ρόπαλο και του ανοίγεις το κεφάλι, δεν βγάζεις σουγιά και τον αφήνεις σακάτη για όλη του τη ζωή, δεν του καις τα φτωχά του υπάρχοντα. Το γνώριζαν και το παραγνώριζαν πως παράβαιναν  άγραφο και γραπτό δίκαιο, ίδιας ισχύος και τα δύο. Τούτοι όλοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί.

Ο ΝεοΝαζί Νίκος Μιχαλολιάκος, ήξερε πως όταν, ως αρχηγός,  καλούσε τα αποβράσματα που τον ακολουθούσαν να είναι έτοιμα να “ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια” για να μην… τρέχουν και χάνουν χρόνο να βρίσκουν ακόνια στο μακελειό και το χαλασμό απάνω, ως ανεγκέφαλοι οι οπαδοί του θα έκαναν κάποια στιγμή  πράξη τις εντολές του αρχηγού.  Αυτός  είναι ο ηθικός αυτουργός. Ο   σκοτεινός και υποχθόνιος Ναζί   Νικ.  Μιχαλολιάκος τους όπλισε το χέρι.

Ο νόμος ορίζει, αλλά πρωτίστως και  η  “Δίκη”  συνηγορεί   πως ο φυσικός κα ηθικός αυτουργός είναι το ίδιο ένοχοι κα τιμωρούνται με τις  ίδιες ποινές. Ο “Νόμος” στα εγκλήματα των Ναζί, πέρα από το φοβερό γεγονός πως τους νομιμοποίησε και τους έστειλε στη Βουλή,  άργησε και να τους τιμωρήσει. Και αν ήρθε η  τιμωρία τους , ο έπαινος δεν ανήκει  στη   συστημική   ελληνική  δικαιοσύνη,  αλλά στους  δικαστές που τους δίκασαν και στους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής που  κοπίασαν  αφιλοκερδώς να φτάσει η δίκη στο αποτέλεσμα που έφτασε.

Οι ΝεοΝαζί (ο αρχηγός, τα λοιπά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και οι οπαδοί)  δεν τελείωσαν με τη Δίκη και τη Νέμεση. Βρίσκονται  ακόμα υπό την οργή και την απειλή τους. Και δε θα ησυχάσουν οι “θεότητες”,  αν δεν  αποδοθεί δικαιοσύνη, αν δε υπάρξει κάθαρση σε αυτή την τραγωδία που έζησε η ελληνική κοινωνία όλα  αυτά τα χρόνια.

Και δικαιοσύνη σημαίνει  60 φορές ισόβια στον αρχηγό των Χρυσαυγιτών και  τις λοιπές  κεφαλές της  ναζιστικής οργάνωσης.  Αλλά δε θα κλείσει το κεφάλαιο  της κάθαρσης ,αν  δεν τιμωρηθούν με τις ανάλογες ποινές των εγκλημάτων τους   και οι “ανώνυμοι” δράστες Χρυσαυγίτες, που σακάτεψαν κόσμο, αλλά κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσά μας και μάλιστα αγανακτισμένοι γιατί τους δικάζουμε για τις..ιδέες τους!

Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έκανε… δύσκολη  δουλειά  ο Μιχαλολιάκος. Δεν είναι εύκολο ,έστω και Κρετίνους,  να τους αποκτηνώσεις  εντελώς. Τούτος το πέτυχε.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

α. ΄Ετσι θα είναι ο φράχτης στον Εβρο -Η αναλυτική παρουσίαση που έγινε στον Μητσοτάκη

Ετσι θα είναι ο φράχτης στον Εβρο

Ντροπή στη χώρα που πρώτη μίλησε για αξίες (“Μέτρον άνθρωπος” ). Ντροπή σε μια χώρα που ισχυρίζεται  πως στα ίδια χώματα έζησαν εκείνοι που ανακάλυψαν την  την ΄Αμεση Δημοκρατία και ανέχεται να την κυβερνά ένας ακροδεξιός “΄Ορμπαν”  και επί πλέον μαφιόζος.

΄Οσο υπάρχει και  αφήνετε να  υψώνεται  ένα τέτοιο “Τείχος αίσχους”,  είστε Νεο-Ελληνο-βάρβαροι.  Και  σε καμιά περίπτωση απόγονοι  του Ισοκράτη.

β. ΄Εφοδος του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Γιαμαρέλλου .

Η Ελένη Γιαμαρέλου

“Στο γραφείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένης Γιαμαρέλλου, εισέβαλαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» υποστηρίζουν πως η Ελένη Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της».

***

Πάρε τον Τσιόδρα σου και χτύπα  τη Γιαμαρέλλου σου!

Ποιος μπορεί να φανταστεί την επιστήμη στον 21 αιώνα με τέτοια ασήκωτα βαρίδια στα πόδια;  Με θεούσες και ψάλτες “επιστήμονες”;

3.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

“Ο Politico «βαθμολογεί» τους ηγέτες της Ευρώπης στην διαχείριση του κορωνοϊού

Μέχρι τώρα, σχεδόν όλοι γνωρίζουν πως ο κορωνοϊός δεν είναι ένα αστείο θέμα και φυσικά δεν είναι «κάτι σαν την γρίπη» όπως επέμεινε εδώ και καιρό ένας διακεκριμένος Αμερικανός πολιτικός – μέχρι που κόλλησε (Ντόναλντ Τραμπ).

Επτά μήνες μετά την πανδημία – ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το δεύτερο κύμα, που όλοι ελπίζαμε πως δεν θα ερχόταν, αλλά ξέραμε ότι ήταν αναπόφευκτο – οι Ευρωπαίοι έχουν γίνει πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με το πώς να χειριστούν την κρίση”.

***

Είναι από τα αισχρότερα Μέσα Παραπληροφόρησης. Και  αυτοαποκαλείται Πολίτικο! Σαν να σου λέει ευθύ εξ αρχής. Μην το ψάχνεις. Πολιτική και  Δημοσιογραφία “αδερφοποιτές” είναι στην  απάτη και το  ψεύδος.

Φυσικά, δε θα τολμούσαν  οι κοντυλοφόροι να σου πετάνε “πατσαβούρα” στη μούρη, αν δεν ήξεραν πως είσαι σκουπιδοφάγος. Πως  τους παίρνεις στα σοβαρά  και το χειρότερο  πως  χάβεις,  όσα σου τσαμπουνάνε.

 

Εδώ, σε δυο μόνο  παραγράφους μέσα  ΟΛΑ είναι  ψεύδη!  Κι αν  σε 10  αράδες ξετύλιξαν όλο το κουβάρι της απάτης στο θέμα της…επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας (!) , φαντάζεται κανείς τί  “χαλκείο”  κρύβεται  στις  υπόλοιπες  100 γραμμές. Και φυσικά,  όλο το κείμενο είναι μια ανήθικη και  απέλπιδα προσπάθεια να κρύψουν οι κοντυλοφόροι τις ευθύνες τους.

Η μαφία του Τύπου έχει  την πρώτη και τη  μεγαλύτερη ευθύνη για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η πανδημία.   Και “παλεύουν με νύχια κα δόντια” πια σαν τη γάτα να κρύψει το σκ@τό της.

 

Τα οφθαλμοφανή ψεύδη τους στις δυο παραγράφους:

  • “Δεν είναι γρίπη” . (Και τί είναι; Μήπως…Ισπανική με 60/100 εκατομμύρια νεκρούς;)
  •   “Ο  Τραμπ  επέμενε πως δεν κολλάει ο ιός” (Πότε το είπε αυτό;)
  • “Μέχρι που κόλλησε”.  (Και αφού κόλλησε και έγινε καλά σε 4 μέρες μέσα, αυτό σημαίνει πως ο ιός δεν είναι  “Αρμαγεδώνας” ,όπως λέτε εσείς, αλλά  περίτρανα κι από αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται πως ο Κορόνα είναι  μορφή  γρίπης)
  • “Σε εξέλιξη το δεύτερο κύμα”. ( Το  αληταριό έχει θράσος. Ο ιός με τα μέτρα  τους  δε νικήθηκε. Και το παραδέχονται.  Είναι πάλι παρών κα δυνατός.  Τότε  γιατί δεν αυτομαστιγώνονται τα ζόμπι της δημοσιογραφίας   ή δεν περνάνε οι ίδιοι χειροπέδες στα χέρια τους να μπούνε  φυλακή; ΄”Εχουν  και το πεπόνι και το μαχαίρι”, οι τραμπούκοι της πληροφόρησης.  Είναι και τούτοι εξουσία, δεν μπορεί κανείς να τους πειράξει.
  • “Ελπίζαμε δε θα ερχόταν το δεύτερο κύμα, αλλά ήταν αναπόφευτο!(Βάλε με νου σου τί σόι  συντάκτης είναι  και ποια τρικυμία έχει στον εγκέφαλο το άτομο με την…αναπόφευκτη ελπίδα!)
  • “7 μήνες”. ( Και όχι σχεδόν 14,που  κάνει ο ιός τον περίπατό του, αρχής γενομένης από το Καλοκαίρι του 2019,όταν ο ΠΟΥ  και το τυραννικό καθεστώς της Κίνας τον απέκρυψαν)
  • “Οι Ευρωπαίοι είναι πια συνειδητοποιημένοι”.  (Εδώ, λιγώνεσαι  στα γέλια, όταν  δυο μήνες πριν ,έβλεπες φίσκα   τις ελληνικές παραλίες και τα μπιτσόμπαρα να αναστενάζουν. Και μόλις χτες ,   σε πάρτι στο ΑΠΘ ,συμμετείχαν πάνω  από  1.500 άτομα,  εικόνες απίστευτου συνωστισμού -Xαμός και στην Αριστοτέλους).

Αν δεν εξαφανίσουμε  το  πιο επικίνδυνο  όπλο καταστροφής, που είναι ο γκεμπελικός  Τύπος, δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει στις κοινωνίες. Τα θύματα θα είναι , όπως πάντα,  αναρίθμητα . Χοιρίδια της Κίρκης, αδύνατα να αντιδράσουν, να  οσμιστούν το σωστό.

Και η πρόοδος   τροχοδομημένη στο έδαφος. Δεν πρόκειται  ποτέ να πετάξει με τα φτερά ψαλιδισμένα από τα αφεντικά της  βιομηχανίας της απάτης και της κερδοσκοπίας.

Ο χειρότερος εχθρός σου είναι αυτός που δε διστάζει να λοβοτομήσει το μυαλό σου  και να αποπατεί  στο σπίτι σου μέσα. Και δεν τον παίρνει με τις πέτρες. ΄Αξιος, επομένως , και ο δικός σου  ο μισθός.

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΗΣ
Η Aλκηστις Πρωτοψάλτη έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της στο Instagram -H φωτό από τα παιδικά της χρόνια [εικόνα]
Πηγή: iefimerida.gr

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη με μοβ φόρεμα

Κανονικά, ως στρατόκαυλη η τραγουδιάρα, έπρεπε να γιορτάσει τα 66α της γενέθλια σε κανένα στρατόπεδο με μονιμάδες.  ΄Η καλύτερα  κοντά στο “Τείχος του αίσχους” στον ΄Εβρο, που επίμονα ζητούσε και   τούτη, ως  συνεπής ρατσίστρια και  πατριωταρού.