Ο ΥΦΕΡΠΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

 

Ο Κώστας Πλεύρης βγήκε περήφανος και δήλωσε. Είμαι ναζί,  είμαι φασίστας, είμαι χουντικός και χρυσαυγίτης.  Και μπράβο του! Για ένα πράγμα.  Σου λέει, θα γίνω ρόμπα ξεκούμπωτη πάλι,  ρεντίκολο των σκυλιών  με τέτοια ξεφτίλα. Δε με νοιάζει, θα βγω και θα το διαλαλήσω. ΄Οπως δεν έκανε, όμως   ο γιος του, αν και πατεντάτος και τούτος  φασίστας.

Ο Χρήστος Ράπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου , ο Γιάννης  Πρετεντέρης, με φασιστική   κοσμοθεώρηση  (ο φασισμός δεν είναι απλός  συγγενής της Δεξιάς , αλλά σαρξ εκ της σαρκό της), τούτοι αποδέχονται  στην πράξη  το φασισμό  και δεν τον κρύβουν στα δημοσιογραφικά τους δρώμενα. Απλώς,  φροντίζουν στη θεωρία να  τον κατακεραυνώνουν για ξεκάρφωμα, αλλά μόνο όταν  πρόκειτια για εκείνον τον  αλήστου μνήμης Μουσολινικό.

Γιατί, τί είσαι, δηλαδή, αν όχι φασίστας στην πράξη, όταν  κυνηγάς τον «κολασμένο της γης», όταν συνυπογράφεις τις επαναπροωθήσεις, τις δολοφονίες των Τσιγγάνων, τις ασέλγειες των εξουσιών στο σώμα της ελληνικής δικαιοσύνης, για να μείνουμε μόνο στα κραυγαλέα;  Χρειάζεται  ενδεικτικό περιβραχιόνιο και μελανοχιτώνα;

Καλά  τούτοι. «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει». Τα άλλα  παιδάκια,   όμως,   από την  γκεμπελική, “αριστερή”  μήτρα βγαλμένα αυτά,   που ναι, μεν,  διαλαλούν  πως είναι μητροκτόνοι,  αλλά…το αίμα τους νερό δε γίνεται, πώς να τους χαρακτηρίσουμε  χωρίς τον κίνδυνο να σφάλλουμε στην ιστορική μας κρίση   ή να τους αδικήσουμε;

Το ξεκαθαρίζουμε πάλι. Κι αυτό βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο φασισμός είναι καθημερινότητα, συμπεριφορά, πρότυπα, που δοκιμάζονται στην πράξη, ποτέ στα λόγια και τις διακηρύξεις. Κι αποδεικνύεται εκ του  αποτελέσματος. Αν δεν  ήταν έτσι , ο Πούτιν και ο Ερντογάν, όπως σε όλους τους τόνους διαβεβαιώνουν οι ίδιοι,   ανήκουν στους ηγέτες του «δημοκρατικού τόξου». Εκλεγμένοι  με όλες τις αρχές και τα πρωτόκολλα της κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.   Πλην, όμως… Τσάρος και Σουλτάνος ,λέμε εμείς.

Αλλά,  απ΄όλους, ο υφέρπων  φασισμός είναι  ο χειρότερος . Για πολλούς λόγους.  Ο πιο σπουδαίος, επειδή  είναι σαν το θανατηφόρο ιό που δεν ανιχνεύεται ή τουλάχιστον δεν είναι απολύτως ορατός στο μικροσκόπιο. Και μάλιστα, επιπλέον,   παραλλάσσεται συνεχώς και πολλαπλασιάζεται  αδιαλείπτως      Γι αυτό τον χαρακτηρίζουμε υφέρποντα  καθόλου  διαφορετικό, απλώς  ιδιόμορφο φασισμό.

Να, δυο παραδείγματα:

α. Η  κολεκτίβα  συντακτών σήμερα    συγκαλύπτει το έγκλημα της εταιρίας… σκαπτικών , η οποία, όταν  δεν ανοίγει με τις μπουλντόζες   βόθρους στο χώμα, ανοίγει τέτοιους     στη μιντιακή χωματερή .  Ως δημοσκοπική εταιρία Marc  μάλιστα    παρουσιάζει ανύπαρκτες και εντελώς πλαστές δημοσκοπικές  έρευνες  ως  γνήσιες,  με τεράστια διαφορά (8.1) ανάμεσα στα δύο κόμματα εξουσίας.    Αυτή την απάτη   ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  πλέον  αναπαράγει η εφσυν, ενώ  γνωρίζει πως είναι έγκλημα η παραπληροφόρηση- παραπλάνηση .Και μάλιστα  φασιστικό έγκλημα.

Δε  διστάζει,δε,  να  υποστηρίξει πως η υποτιθέμενη   δημοσκόπηση  διεξήχθη την   ίδια περίοδο  με την αποκάλυψη  πως  η χωματουργική εταιρία και εκείνη των πέτσινων δημοσκοπήσεων   είναι  συγκοινωνούντα δοχεία.  Που υπονοεί ,βέβαια (προς δόξαν Κυριάκου Μητσοτάκη)  πως  κανένα σκάνδαλο, καμιά διαφθορά, ούτε καν η πτωχοποίηση του ελληνικού λαού , επηρεάζουν  την κρίση των ψηφοφόρων ,οι οποίοι   στην πλεοφηφία τους , αν μη τί άλλο, αποδεικνύονται και άρρωστοι  μαζοχιστές.   Η γνωστή αδίστακτη, πεμπτοφαλαγγίτικη τακτική.  Ο υφέρπων  φασισμός στο μεγαλείο του!

Τώρα, μη ζητάτε την επόμενη των εκλογών ο   Γεράκης  να πάει φυλακή ή  οι  Γκεμπελίσκοι   της φυλλάδας, να βάλουν, όπως θα έπρεπε, μια πέτρα  στο λαιμό  και να κατηφορίσουν στο Φάληρο.   Τέτοιο “χαρακίρι” είναι για έντιμους ανθρώπους,  όχι για λωποδύτες.

β.Να ξεβρακώσουμε στη συνέχεια  τους    κατοικοεδρεύοντες στο άλλο άντρο  της γκεμπελικής δημοσιογραφίας,  το Ντοκουμέντο.  Εδώ ,ούτε λίγο, ούτε πολύ  ο ,πλην των άλλων, και ψωνισμένος   Κώστας Βαξεβάνης  μας δηλώνει    πως οι πολίτες    είναι πολλοί,  οι εξής… ελάχιστοι ,   οποίοι και μετράνε:  Οι    έχοντες  δημοσιογραφική ταυτότητα ή άλλους τίτλους και αξιώματα! ΄Ετσι, ακριβώς, το λέει ο τύπος. Κι αν αυτό δεν είναι φασισμός  και   πατόκορφο  ψώνισμα , τότε τί είναι;

Για θαυμάστε:

1. Διαφορά 8,1% υπέρ Ν.Δ. δίνει η νέα δημοσκόπηση της Marc

Σημαντική διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας δίνει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με τα ευρήματά της, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 8,1%, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρίνεται από την πλειοψηφία των πολιτών ο ικανότερος να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα της χώρας.

Η οποία διενεργήθηκετο διάστημα 16-21 Δεκεμβρίου, δηλαδή τις ίδιες ημέρες που η «Εφ.Συν.» έφερε στο φως τις σχέσεις της εταιρείας δημοσκοπήσεων με την «Ιόνια Τεχνική», τη χωματουργική εταιρεία που εξέδωσε εικονικά τιμολόγια 5,3 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Krikel, τα οποία αφορούσαν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από την ΕΥΠ για το Predator.

Επίσης, η δημοσκόπηση βρίσκει ότι το 54,5% των Ελλήνων θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας απέναντι στην Τουρκία και το 50,1% για να διαχειριστεί καλύτερα τις κρίσεις (50,1%).

Όσον αφορά τον τύπο της κυβέρνησης που θέλουν οι πολίτες, το 31,1% φέρεται να προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. Επίσης, ένα 16,5% θέλει κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ.

2.Γιατί δεν μιλούν τα θύματα των υποκλοπών;