ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΟΧΙ Η “ΠΟΡΤΑ” ΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ

Πλειστηριασμός- έξωση-έγκλημα.  Η αστυνομία πέταξε 82χρονο με αναπηρία έξω απ’το σπίτι του, μέσα στο κρύο

Χαλκιδική: Η αστυνομία πέταξε 82χρονο με αναπηρία έξω απ’το σπίτι του, μέσα στο κρύο (Video)

Η οικογένεια καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί άσκησαν βία και στις κόρες με αποτέλεσμα η μία εξ’αυτών να έχει μώλωπες και αμυχές στο χέρι.

 Η αστυνομία με τον νέο ιδιοκτήτη είχαν αλλάξει τις κλειδαριές. Μετά από μία ευνοϊκή δικαστική απόφαση η οικογένεια είχε επιστρέψει στην οικία της, αλλά σήμερα ο μεγαλοσχήμονας που αγόρασε το σπίτι με την ελληνική αστυνομία, είχαν άλλο σχεδιασμό.

****

.

Πρώτη  και συγκλονιστική είδηση για όποιον  διαθέτει ελάχιστη τσίπα , είναι αυτό το έγκλημα. ‘ Οχι η “πόρτα” από τον Εγγλέζο  στον Κυριάκο.  Το διέπραξαν ο  Μητσοτάκης με τον αχυράνθρωπό του Ντογιάκο.

 ΄Ομως, ίδια ευθύνη, ως ηθικοί αυτουργοί,  έχουν όλοι όσοι έβαλαν πλάτη στους δύο δράστες  με τη δημαγωγία, τις φιλοδοξίες ,τον άκρατο εγωισμό, το φαρισαϊσμό και τη βόλεψή τους,  να διαπραχθεί ένα τέτοιο  ανοσιούργημα. ΄Εχουν ονόματα , που φιγουράρουν μάλιστα ψηλά- ψηλά στη λίστα και  ψαρεύουν στα  αντιδεξιά  «θολά νερά» τούτοι.   Στην πραγματικότητα παίζουν όλοι μαζί ως αισχροί Μαυρογυαλούροι και πολιτικάντηδες  στο ίδιο γήπεδο.

Ασέλγησαν σε κάθε έννοια δικαίου. Και παραμένουν ατιμώρητοι. Μαζί και ο πανάθλιος πλειοδότης-ιέραξ παραπάνω  που τόλμησε να αρπάξει το κεραμίδι ενός φτωχού και  ανάπηρου.

Αίσχος!

Κατάπτυστη όλη η  συμμορία. Η Δίκη περιμένει την τιμωρία όσων διέπραξαν ΄Υβρη.