ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στη φυλακή η Πισπιρίγκου, ξεκίνησε η έρευνα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε άρχισε να την υποψιάζεται

Θανάσης Κατερινόπουλος

Οι εθνικοί  μας  ανακριτές και εισαγγελείς.

*****

Ως γνωστό,  θεσμοί στην Ελλάδα δε λειτουργούν.  Χρόνια τώρα.   Συνήθως τα Μιντιακά ζόμπι   που ξέρουν να χειρίζονται άριστα  τα όργανα των  οχλομετρήσεων, τί τραβάει η ψυχούλα της Χαρίκλειας  κάθε φορά από θέαμα (ο άρτος είναι επίσης δική τους  υπόθεση ),  υποκαθιστούν τους  φορείς και αναλαμβάνουν το δικό τους έργο.

Χτες είδαμε να απολογείται και τυπικά  στην  ανακρίτρια  η φερόμενη ως δολοφόνος των παιδιών της  μάνα  και να οδηγείται στη φυλακή, σύμφωνα με την  προειλημμένη απόφαση των εθνικών μας εισαγγελέων και ανακριτών Νικολούλη  και Κατερινόπουλου. Μάλιστα, όλη η Ελλάδα γνώριζε  πως η απόφαση είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό και δεν υπήρχε ουδείς σε αυτή τη χώρα που δεν  περίμενε την κατάληξη της κατηγορουμένης.

Γράφαμε λίγες ημέρες πριν εδώ: “Τα ερωτηματικά είναι κι άλλα πολλά. Τα βασικά: 1.Γιατί το φάρμακο ( κεταμίνη ) να το χορήγησε η μάνα και όχι η νοσοκόμα, σκόπιμα ή κατά λάθος, ακόμα και γιατρός (οπότε δικαιολογείται  το ντελίριο του νοσοκομείου να ενοχοποιήσουν τη μάνα) ή  επισκέπτης, άγνωστος Χ και για τους δικούς του λόγους; 2. Ποιος επόπτευε την εκταφή και πόσο έμεινε χωρίς επιτήρηση το πτώμα  μετά; Θα μπορούσε  άλλος, δημοσιογράφος για παράδειγμα, να το πλησιάσει και να έχει τη δυνατότητα να το αγγίξει; 3. ΄Εχουν δολοφονηθεί με τον ίδιο τρόπο και τα άλλα δύο παιδιά;  4. Η πάθηση της Τζωρτζίνας και τα φάρμακα που της χορηγούσαν ,θα μπορούσαν  να επιφέρουν θάνατο;”

Οι  αφελείς εμείς και αιθεροβάμονες, όπως θα γινόταν σε κάθε σοβαρή χώρα,   περιμέναμε πως η επίσημη (έστω και  για τα μάτια του κόσμου) ανακρίτρια και  ο εισαγγελέας  θα είχαν αντιληφθεί  τη σοβαρότητα τέτοιων ερωτημάτων και τις  βαριές κατηγορίες της μάνας πως οι γιατροί και οι νοσοκόμες από αμέλεια ή άλλο λόγο, έδωσαν το φάρμακο στο παιδί (συνηθισμένα τέτοια  λάθη ) και  θα είχαν σήμερα διατάξει   έρευνα στο  Νοσοκομείο. Και μάλιστα κατεπείγουσα ,πριν την προφυλάκιση της  κατηγορούμενης. Να μας πουν και να δικαιολογήσουν  από εκεί, με ονόματα και ημερομηνίες σε ποιους   ασθενείς τους χορήγησαν  κεταμίνη ,πότε, γιατί , σε ποιες ποσότητες και πόσες φορές.

Ας είμαστε,  έστω και μια φορά, σοβαροί ως κράτος.  «Ηλίου φαεινότερο πως η κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος,  βαρύνεται  με τις εξής…φοβερές κατηγορίες, αντίστοιχες της σοβαρότητας μιας… Νικολούλη :

  1. Το θρηνόμετρο της γειτόνισσας της μάνας στην κηδεία,  ήταν πειραγμένο εκείνη τη φορά,και κατέγραψε χαμηλή συγκινησιακή αντίδραση της μάνας. Ενώ το κανονικό θα ήταν να βρίσκεται η βελόνα του  στο κόκκινο. Δηλαδή,  να   βγάζει η μάνα τα μαλλιά της τούφες, να σκίζει τα μάγουλα και να πέφτει στο τάφο μέσα . ΄Ετσι  κάνει  ο σωστός ΄Ελληνας γονιός στην κηδεία  του παιδιού του. Αλλιώς, είναι ύποπτος.
  2. Ο γκόμενός της παλιότερα, εξομολογήθηκε  πρόσφατα σε μικροφωνάκια –κοντυλοφόρο πως «η Ρούλα ήταν παράξενη  και εμμονική».
  3.  ΄Εμενε μόνη της και πολλές ώρες στο θάλαμο του παιδιού χωρίς …επιτήρηση. (Ενώ έπρεπε κανονικά να τη βγάζει στον κήπο του νοσοκομείου με τσιγαράκι και κους κους )
  4. Κάποιους μήνες μετά το θάνατο του παιδιού της η μάνα, εθεάθη χωρίς μαύρο σορτσάκι   σε γυμναστήριο να κάνει όργανα για να ρίξει τα παραπανίσια κιλά της.
  5. Συγγενής της, πριν δεκαετίες, είχε στραγγαλίσει τη σύζυγό του σε ηλικία 18/19 ετών.
  6. .Είναι από το ίδιο χωριό απ΄όπου κατάγεται και η  τελευταία  αποκάλυψη της   βάρβαρης μιντιακής  επικαιρότητας , η βιτριολίστρια της Ιωάννας.

Σοβαρές, όντως,  κατηγορίες που μπροστά  στο βάρος τους  οι εισαγγελείς δεν έκριναν αναγκαίο  να διατάξουν  κατεπείγουσα έρευνα στο νοσοκομείο που  σκίζεται, ασφαλώς,  να μη χρεωθεί το φόνο του παιδιού, αν  του χορήγησαν οι γιατροί ή οι νοσοκόμες  την κεταμίνη.  Εξ ου και  η μήνη  τους   εναντίον της μάνας  και  η απόλυτη πεποίθησή τους  για την ενοχή της.  Φως- φανάρι, βέβαια, πως και το προσωπικό του Νοσοκομείο, ανάμεσα στους άλλους, τους κανοναρχεί καταλεπτώς   Νικολούλη.

Ντροπή!