ΠΕΤΑΕΙ Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΤΟ ΜΑΣΤΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟ; ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΑ; ΕΙΝΑΙ…ΚΥΝΗΓΟΣ!

Πυρά» προς το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, λέγοντας πως «γύρισε μπούμερανγκ» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ελπίζω αυτές τις ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να πουν στην υπόθεση του Κολωνού ότι η Νέα Δημοκρατία συγκαλύπτει παιδεραστές και ενόχους, να μην έχουν πέσει σήμερα από τα σύννεφα με αυτό που συνέβη με το στέλεχος τους», τόνισε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, με αφορμή τη διαγραφή από την Κουμουνδούρου του στελέχους του κόμματος για συνομιλίες με την 12χρονη.

****

Documento

efsyn.gr

Αλλη μια  φορά (από τις ελάχιστες) που συνυπογράφουμε ανακοίνωση της Ν.Δ.

Υ.Γ Κι ας βγάλουν το σκασμό οι Γκεμπελίδες  εκεί στο Ντοκουμέντο και την Εφημερίδα Συντακτών. Αρκετά ανέχτηκε ο προοδευτικός κόσμος  τον αυριανισμό τους.  Πήραν στο λαιμό τους, ως τώρα,  ένα ολόκληρο κίνημα.  Πυλώνες στήριξης του Μητσοτακικού κράτους είναι  και τούτοι. Με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την αντιπολίτευση.

Να τους χαίρεσαι, Αλέξη Τσίπρα ,τέτοιους ….Πεμπτοφαλαγγίτες  φίλους!

__________________________________________________

 

 

 

                                                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.α Ο πρόεδρος κυνηγητικού Συλλόγου ΄Εβρου σταγγαλίζει  και πετάει πουλάκι  (τρομακτικό βίντεο)

Κυνηγός στραγγαλίζει πουλάκι και δημοσιεύει σε βίντεο το «κατόρθωμα» του στη σελίδα του στο facebook

β. Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε άγρια σε 13χρονο την ώρα που πήγαινε σχολείο -Με βαθιά τραύματα στο πρόσωπο το παιδί<

Σοκ στο Λαγονήσι με τον τραυματισμό παιδιού από δαγκώματα σκύλου

γ. Δικογραφία σε βάρος 75χρονης που πέταξε το τρίποσο μπαστούνι της σε σκύλο.

GIAGIA-SKYLI

“Φυσικά υπήρξε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο από απλούς πολίτες όσο και από φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ θέση κατά του περιστατικού πήραν και οι τοπικοί άρχοντες της περιοχής.

Η 75χρονη δεν συνελήφθη διότι είχε περάσει η 48ωρη ισχύς του αυτόφωρου”.

***

Από τα χειρότερα γνωρίσματα της Εξουσίας, του  Κράτους (και μάλιστα εκείνου του…ελληνικού  Κράτους Δικαίου) , είναι η υποκρισία.  Η βαθιά υποκρισία (όπως λέμε  το…βαθύ κράτος). Τροφοδότης ποιος άλλος; Η τρισάθλια ελληνική κοινωνία.  Εδώ να δεις υποκρισία και διπολισμός.

Και δε βρωμάει  το ψάρι από το κεφάλι, όπως λένε.΄Ολο για πέταμα είναι, τέτοιο που έγινε.

Μια ανήμπορη γυναίκα, τρομαγμένη μη την δαγκώσει ο σκύλος, του  πέταξε το «Π» της, για να φύγει   (και έπραξε ορθά). Την πάνε δικαστήριο!  Κι αγανάκτησαν οι   απόντες από κάθε αγώνα για δικαιώματα ,ανθρώπων και ζώων.  (Αυτά  πάνε μαζί. “Και τούτο ποιείν ,κακείνο μη αφιέναι).

Βγαίνουν κάτι αλλόκοτα ,  αστεία,   αν μη τι άλλο,  ζόμπι-παλιάτσοι , με…στολές παραλλαγής,   ζωσμένοι φυσεκλίκια και  καραμπίνες ,  σκοτώνουν και στραγγαλίζουν ανύποπτα ζώα και πουλιά  της Φύσης,  η μοναδική ομορφιά  που απόμεινε πια και  ΕΧΟΥΝ , ΛΕΕΙ, ΑΔΕΙΑ  ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!   Τους δίνουν,μάλιστα,  σελίδα στο Fb να προβάλλουν τα εγκλήματα τους, ενώ την ίδια ώρα ,όχι μόνο δε επεμβαίνει εισαγγελέας, αφού είναι νόμιμος ο φόνος,   αλλά και πολλοί απ΄ αυτούς , είναι   φαν του είδους !

2. Φωτιά στο Μάτι: Αντιδράσεις για την αίθουσα που γίνεται η δίκη -Στοιβάχτηκαν 200 μάρτυρες, «ντροπή» φώναζαν

Οι μνήμες της τραγωδίας από το Μάτι

Οι  συγγενείς των νεκρών που διέπραξαν το ανοσιούργημα να παραδώσουν τους ανθρώπους  τους βορά στην προπαγάνδα Μητσοτάκη, θα  συνέλθουν επιτέλους;  Θα απαιτήσουν  στο δικαστήριο να αναζητηθούν και να λογοδοτήσουν  οι πραγματικοί ένοχοι; Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μακεδονομάχους. Μεταξύ αυτών, πρώτος  ο Κυριάκος Μητσοτάκης  και οι Ρώσοι πράκτορες συνεργάτες τους.

Οι νεκροί περιμένουν. Από τους δικούς τους ανθρώπους πρώτα τη δικαίωση.

3. Συρίγος: Ο Ερντογάν κινείται σε προεκλογική λογική -Η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη

Ο άγγελος συρίγος

Αμετροεπή ακροδεξιέ και μπαρουφολόγε, συστημικέ καθηγητή.  Η κατάσταση δε “θα γίνει”, έγινε επικίνδυνη ,εξαιτίας του αφεντικού σου. Γι΄αυτό  σε τοποθέτησε  στο θώκο που είσαι. Να καλύψεις τις μίζες  του από την άχρηστη λαμαρίνα του Μακρόν που εισέπραξε.

Τουλάχιστον κλείσε  το αθύρωρο στόμα σου!

4. Το Πρεκαριάτο: Η νέα επικίνδυνη τάξη»: Ο συγγραφέας Guy Standing συνομιλεί με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Guy Standing και Γιάνης Βαρουφάκης. Τα καλά παιδιά του Συστήματος.Βολεμένοι στις ακαδημαϊκές θεσούλες, με παχυλούς μισθούς,είναι το άλλοθι του Συστήματος. Οι , τάχα μου, διαφορετικές φωνές που θελουν να αλλάξουν  τον κόσμο χωρίς…αλλαγή. Τους χρειάζονται οι Αγορές και οι Τράπεζες.  Να φωνασκούν ως  αντιπολιτευόμενες φωνές, να προτείνουν πέτσινες μεταρρυθμίσεις και  άλλους τρόπους ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δε σας πιστεύει κανείς.  Μόνο  κάτι  χαχόλοι και οι επαγγελματίες αριστεροί.

5. Συμμορία τοκογλύφων, γόνοι πλούσιων οικογενειών, δάνειζε, εκβίαζε και απειλούσε νεαρά άτομα στο Πανόραμα

 

 

Piraeus Bank (Τράπεζα Πειραιώς)

Banque

Eurobank EFG (Eurobank)

Banque

Alpha Bank

Banque
***

Οι Τραπεζίτες τί είναι δηλαδή; Δεν έχουν όλα τα γνωρίσμτα των “γόνων πλουσίων οικογενειών”;  Δεν κάνουν επίσης  την ίδια δουλειά;  Το “νόμιμο” είναι και ηθικό,τάχα ;

6. Ψαρεύοντας… καταθέσεις σε θολά τραπεζικά νερά

Στην Ελλάδα, οι απάτες στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές αυξάνονται και οι καταναλωτές είναι ευάλωτοι ● Οι νομοθετικές ελλείψεις και τα κενά ασφάλειας έχουν αφήσει εκτεθειμένους τους πολίτες ● Αύξηση 21,7% στις υποθέσεις διαδικτυακής απάτης μεταξύ 2020 και 2021 και αύξηση 39% το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρσι.

ΕΡΕΥΝΑ BALKAN INVESTIGATIVE REPORTING NETWORK ● ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ.» ΚΑΙ ΣΤΟ BALKAN INSIGHT ● Τι λένε οι καταναλωτικές ενώσεις – Τι ΔΕΝ λένε οι τράπεζες


Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα, βρισκόταν στο κατάστημά του στην Αθήνα όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ηταν μεσημέρι της 25ης Ιουλίου και η γυναίκα που του τηλεφώνησε παρουσιάστηκε ως φίλη του. Λέγοντας στον ανυποψίαστο Κουδουνάρη ότι την ενδιαφέρει ένα φόρεμα που είχε δει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, ζήτησε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του και το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού του.

Ο Κουδουνάρης τής τα έδωσε. Στη συνέχεια η γυναίκα τηλεφώνησε ξανά λέγοντας ότι δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή επειδή είχε επαγγελματικό λογαριασμό και του ζήτησε να της στείλει τον κωδικό που θα λάμβανε στο τηλέφωνό του. Ο σχεδιαστής τον παρέδωσε και αυτόν, πιστεύοντας ότι η γυναίκα ήταν «άτομο εμπιστοσύνης», και άθελά του παραχώρησε πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Λίγη ώρα αργότερα τηλεφώνησε μια άλλη γυναίκα, αυτή τη φορά από την Alpha Bank, ρωτώντας τον αν είχε κάνει εμβάσματα σε ιδιώτη στη Θήβα. Ο Κουδουνάρης έδωσε γρήγορα την άδεια στην τράπεζα να παγώσει τις συναλλαγές, αλλά όχι πριν κλαπούν από τον λογαριασμό του «πολλά χρήματα». Μέσα σε μόλις μισή ώρα στον λογαριασμό του πραγματοποιήθηκαν 49 συναλλαγές.

Υποπτες συναλλαγές

«Ηταν ο κύριος επαγγελματικός μου λογαριασμός», είπε ο Κουδουνάρης στο Balkan Investigative Reporting Network (BIRN). Αν ο τραπεζικός υπάλληλος δεν είχε εντοπίσει τις ύποπτες συναλλαγές, κανείς δεν θα το είχε προσέξει και θα είχα βιώσει την απόλυτη καταστροφή», είπε. «Ο ανθρώπινος παράγοντας με έσωσε», πρόσθεσε, όχι απαραίτητα η τράπεζα.

Περιπτώσεις όπως αυτή του Κουδουνάρη είναι ολοένα και πιο συχνές στην Ελλάδα. Η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει ότι το 2021 καταγράφηκαν 8.635 περιπτώσεις διαδικτυακής απάτης που αφορούσαν το ποσόν των 26 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του BIRN, εν μέρει ευθύνεται η ανεπαρκής τραπεζική ασφάλεια, όπως και οι ελλείψεις στη νομοθεσία σε επίπεδο Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μόνο το 2022 η Ενωση Καταναλωτών – Η Ποιότητα Της Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ) δήλωσε ότι έχει λάβει 600 καταγγελίες για απάτη μέσω διαδικτυακών τραπεζών με ζημίες που κυμαίνονται από 40.000 έως 50.000 ευρώ. Τα προβλήματα περιλαμβάνουν καθυστερημένη δράση εκ μέρους των τραπεζών για να σταματήσουν οι ύποπτες δραστηριότητες και αποτυχία ενεργοποίησης του One-Time Password, OTP, που θα απαιτούσε από τους πελάτες να εξουσιοδοτήσουν τις συναλλαγές με έναν κωδικό.

Οι επικριτές λένε ότι οι τράπεζες στερούνται εσωτερικών διαδικασιών για τέτοιες περιπτώσεις ή, εάν τις έχουν σε εφαρμογή, είναι αναποτελεσματικές. «Για όλες τις τράπεζες έχουμε καταγγελίες, ιδίως για δυο μεγάλες συστημικές», δήλωσε η Βίκυ Τζέγκα, νομική σύμβουλος στην ΕΚΠΟΙΖΩ. «Από τις καταγγελίες που δεχόμαστε είναι ξεκάθαρο ότι αποφεύγουν τεχνηέντως και σκοπίμως να αναλάβουν τις ευθύνες τους», αναφέρει η Τζέγκα.

«Αναρωτιέμαι πώς ένας άγνωστος θα μπορούσε να συνδεθεί στον λογαριασμό μου από άλλη συσκευή χωρίς να με ειδοποιήσει η τράπεζα», είπε ο Κουδουνάρης. «Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να το εντοπίσει και να το σταματήσει; Αυτές είναι οι ερωτήσεις μου. Εχω αυτόν τον λογαριασμό από το 2013 και δεν είχα ποτέ τόσες πολλές συναλλαγές σε έναν μήνα»

***

Οι περισσότερες  από αυτές τις απάτες, γίνονται  “από μέσα”.  Από έχοντες πρόσβαση στους λογαρισμούς , υπαλλήλους στα… ευαγή αυτά ιδρύματα.   Σε συνεργασία πάντα  με αχυρανθρώπους τους   στον  διαδικτυακό υπόκοσμο.

7. Κρήτη-Επίθεση με καυστικό υγρό: Η 38χρονη και η φίλη της Στεφανία δελέαζαν τον 36χρονο με ομαδικό σεξ

Αδερφή 36χρονου: Είναι μια γυναίκα μυθομανής και επικίνδυνη -Του πέταξε δίκιλο βάζο

Οι Γκέμπελς που διψάνε για σπέρμα, ψάχνουν να βρουν  ή να επινοήσουν ο τιδήποτε,  για να ταϊσουν με  τέτοια  σκουπίδια  τη νοσηρή πελατεία  τους .  ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ … ΓΚΜΕΜΠΙΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Και κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια   της… μπόχας και της αποφοράς. Από   τον…ακροδεξιό Χρήστο  Ράπτη και τον κολλητό  του Γιώργου Τράγκα , Νίκο Χατζηνικολάου , ως τους …αριστερούς Κώστα Βαξεβάνη και  ΄Αντα Ψαρά.

Σιχαμένη , πέρα από άτιμη,  φάρα.  Λάτρεις «Μαμωνά».Μέχρι…κολασμού.