Ο “ΜΑΝΤΕΛΑ” ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! ΜΗΝΥΜΑ ΙΧΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ” ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ .ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα συγκεντρώνει το 50,9% έναντι 49,1% για τον απερχόμενο  ακροδεξιό   Ζαΐρ Μπολσονάρο . Γυρίζει  στην εξουσία, αφού   η οργανωνέμη Ακροδεξιά της Βραζιλίας στον έτσειλε  φυαλακή για 580 ημέρες

O νικητής των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα

Σήμερα  είναι    μέρα πανηγυριού και ευφροσύνης!  Ο Λούλα και ο προοδευτικός  κόσμος της  Βραζιλίας έδειξαν το δρόμο σε όλη την υφήλιο.  Τα  ανθρωποκεντρικά   κινήματα και κόμματα  παντού,  αν δεν μπορούν τις περισσότερες φορές να κυβερνήσουν είναι , γιατί   ισχυρίζονται  πως οι  συγγενείς τους  πολιτικοί  σχηματισμοί, έχουν μεταξύ τους… ανυπέρβλητες διαφορές , που στην ουσία είναι ανύπαρκτες .

Αν εκλείψουν οι εγωισμοί, ο αρχηγισμός- ηγετισμός, η τεχνητή πόλωση και  τα κομματικά μαντριά, , παντού μπορεί να συμβεί ό,τι συνέβη στη χώρα  που τα τελευταία τρία  χρόνια  έδωσε ρεσιτάλ παραφροσύνης και αυταρχισμού   ένας πραγματικός φασίστας ,όπως υπήρξε ο πανάθλιος Μπολσονάρο   . Ο Λούλα προχώρησε σε ένα εξαιρετικό και πρωτόγνωρο για τη Βραζιλία εγχείρημα. Δημιούργησε  πολιτική συμμαχία με εννέα κόμματα!  ΄Ενα δυνατό  συνασπισμό  με τίτλο «Πάμε μαζί για τη Βραζιλία».  Πράσινοι, αριστεροί, μέλη του εργατικού κόμματος, κεντρώοι ακόμα και κεντροδεξιοί, όπως ο πρώην κυβερνήτης του Σάο Πάολο και πρώην αντίπαλος του Λούλα στις προεδρικές εκλογές, Τζεράλντο Αλκμίν, είπαν ναι στη συμμαχία.  Και γκρέμισαν τον τύραννο.

Η  Ελλάδα , η Ουγγαρία,η Ιταλία  και η Τουρκία  είναι οι χώρες που έχουν σειρά και λόγους να μιμηθούν τη Βραζιλία. Οι  «Μπολσονάρο » ανά τον κόσμο    μόνο με τέτοιες δυναμικές συμμαχίες θα εξαφανιστούν και θα οδηγηθούν όχι μόνο εκτός  εξουσίας, αλλά στο νέο τους …ενδιαίτημα που είναι η φυλακή. Μεγάλα τα εγκλήματά τους. Ανοσιουργήματα πολλά.

Καλή Λευτεριά  και σε μας εδώ, σύντομα!