ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑ!

                                                     ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Τρία είναι για την ώρα τα τεράστια σκάνδαλα της διακυβέρνησης Μητσοτακη:
1. Ο θάνατος χιλιάδων από κοβιντ εκτός ΜΕΘ.
2. Η καταληστευση του ελλ. δημοσίου με απευθείας αναθεσεις πολλών δις.
3. Οι μαζικές παράνομες παρακολουθήσεις.
Για όλα αυτά προκύπτει θέμα Ειδικού Δικαστηρίου.

Mετά από 23 μέρες σιωπής για τον υπόδικο «λογογράφο» του πρωθυπουργού, η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση με ύβρεις κατά Βαξεβάνη

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο, Ευάγγελε, είναι πως ο γιος του «Εφιάλτη» Κων. Μητσοτάκης,  ο γόνος που  μεγάλωσε και “σπούδασε” με τα  αργύρια της προδοσίας, έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αυτό κι αν  είναι Ύβρις και  Μέγα σκάνδαλο. ΄Οσα λες, έπονται.

 

 

2. Αυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο -Δισεκατομμύρια που ζαλίζουν

iefimerida.gr

Πλούσιοι

Χ@στήκαμε,  Xρήστο  Ράπτη για τους 10 σου   πλουσιότερους  στον κόσμο.  Οσάυτως και για σένα .  Το ξέρουμε πως τρέχουν  τα σάλια σου  με τα δισεκατομμύρια   που σε ζαλίζουν . Εμείς, όσοι έχουμε και Νουν και Συνείδηση (πάνε μαζί αυτά), καθόλου δεν τους ζηλεύουμε.

Δε θα καταλάβεις και πολλά, βέβαια, αλλά διάβασε  τί έλεγε ο πρόσφατα για το μεγάλο ταξίδι αναχωρήσας   Μάικ Ντέιβις, ένας πραγματικά διανοούμενος με καθαρή συνείδηση και πνεύμα αγωνιστικότητα.  (Μνημόσυνο αυτή η μικρή παράθεση.  Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή για τον, εκτός από διανοούμενο-επαναστάτη  και …νταλικέρη , σοφό Αμερικανό)*.

(*) «Εάν οι πλούσιοι  δείχνουν μηδενική ανοχή για τους μετανάστες και τους άστεγους, εμείς πρέπει να δείχνουμε μηδενική ανοχή γι’ αυτούς τους θύλακες ευημερίας της αστικής τάξης.  Ακόμη και σε συμβολικό επίπεδο πρέπει να γκρεμίσουμε τα τείχη που χτίζουν γύρω από τις αποικίες τους”.

3.Το «άδειασμα» Σολτς σε Τσίπρα – Ανδρουλάκη Σοσιαλδημοκράτης

Πηγή: Protagon.gr

Η πορεία της Οικονομίας μας είναι αυτό που έκανε τον γερμανό καγκελάριο να μιλήσει με τόσο καλά λόγια. Δεν είναι όμως μόνο η Οικονομία. Για πρώτη φορά γερμανός καγκελάριος ένωσε τη φωνή του με αυτή του έλληνα πρωθυπουργού απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

Η αντιπολίτευση θεώρησε ότι για μεν την Οικονομία τίποτα το ουσιαστικό δεν ειπώθηκε, για δε την Τουρκία διέβλεψε πλήρη κάλυψη του Ερντογάν από το Βερολίνο. Η κυβέρνηση, όπως ήταν φυσικό, δεν έχασε την ευκαιρία να θυμίσει τα «go back Mrs Merkel» και «go back Mr Sheuble» του Αλέξη Τσίπρα —ή, τέλος πάντων, όπως τα διατύπωνε, με τα ελλειπτικά εκείνα αγγλικά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτως ή άλλως η σύγκριση με την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι το βασικό «ατού» στο οποίο ποντάρει εκλογικά ο Μητσοτάκης έναντι του Τσίπρα.

Υπήρξε όμως άλλη μια αναφορά του Ολαφ Σολτς στα ελληνικά πράγματα, που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, ενώ ήταν λιγότερο αναμενόμενη και πολιτικά αξιοποιήσιμη από την κυβέρνηση, όχι μόνο έναντι του Τσίπρα αλλά και έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη. Σε μια περίοδο που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αμφισβητούν ότι είναι σεβαστή η δημοκρατία στην Ελλάδα και κάνουν σχετική καμπάνια και στην Ευρώπη, ο Σολτς έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης είναι αξίες για τις οποίες η Γερμανία και η Ελλάδα συνεργάζονται σήμερα».

Πηγή: Protagon.gr

***

Κάποτε ο Κώστας  Βάρναλης άκουσε  μια διάλεξη για ένα ποίημά του του . ΄Οταν μετά από καμιά ώρα  πάρλας ,τελείωσε  ο ομιλητής  την  περισπούδαστη ανάλυσή του, ρώτησαν τον ποιητή να πει  τη γνώμη του. Κι εκείνος, απλός και αυθόρμητος όπως ήταν  πάντα ,απάντησε με εκείνο το αμίμητο, «ρε παιδιά ,ομολογώ πως όταν  έγραφα αυτό το ποίημα,  δεν είχα τίποτα στο μυαλό μου από όσα  ανάλυσε ο ομιλητής”!

Αν ήξερε ελληνικά ο Σολτς και έπεφτε σε αυτά που γράφει   ο αρθρογράφος  και πώς εξηγεί  τις απόψεις του στον …  υψηλής   ευαισθησίας για την είδηση και τη σωστή ενημέρωση   Protagon.gr,  θα επαναλάμβανε όσα έκπληκτος είπε παραπάνω και ο Κώστας Βάρναλης  για τις δικές τους σκέψεις. Θα αναρωτιόταν ,”βρε παιδιά,  πότε τα είπα όλα  αυτά και δεν το κατάλαβα;”

Αυτός ο  ιστότοπος  του Μητσοτάκη είναι… όλα τα λεφτά. Η επιτομή του Γκεμπελισμού. Στις μελλοντικές κοινωνίες στις σχολές  της υγιούς  δημοσιογραφίας, θα είναι οι σελίδες του «μάθημα»   παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και κιτρινιαριάρικης   παλιανθρωπιάς!

3.Η Βίκυ Κουλιανού με sparkly μίνι φόρεμα και biker boots

η Βίκυ Κουλιανού με σακάκι

Δείτε τη Βίκυ Κουλιανού με φόρεμα και αρβυλάκια.

iefimerida.gr

 

Απορία:

Εν τάξει, εμένα αυτό το σούργελο, με παρουσία τέτοιας εμφάνισης ,θα έλεγα πως  σίγουρα  δε με (παρ)ενοχλεί σεξουαλικά. Με απωθεί, σίγουρα. (Μπορεί και λόγω ηλικίας.  Δικιάς μου και δικιάς  της).

Ο γιος μου, όμως,  στα 19 που δεν έχει τέτοια σαν τα δικά μου …κωλύματα  , γιατί  να υφίσταται   πορνοπαρενοχλήσεις,  από   κυρίες σαν την Κουλιανού; ΄Εχει αλήθεια αυτή παιδιά στη  ηλικία του γιου μου; Της λένε ,μπράβο, ρε μάνα;

Κι ακόμα. Αν ένας αντίστοιχης ηλικίας …Κουλιανός έβγαινε σε κοινή θέα με το μισό του πέος εξέχον από το σώβρακο σε «απρόσεκτη» κίνηση, θα τον πέταγαν έξω για προσβολή της…δημοσίας  αιδούς  ή για σεξουαλική παρενόχληση (ο…παλιόγερος, ο επιδειξίας!) , αν περνούσε και στεκόταν να πει καφέ  απέναντι  από καμιά μάζωξη   δεσποινίδων στην ίδιο μαγαζί;