ΜΕ ΤON ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;

Ποιο είναι το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη για συνομιλίες με την 12χρονη στον Κολωνό

Στη διαγραφή του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συνομιλίες μέσω διαδικτύου με την 12χρονη από τον Κολωνό προχώρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ηλικίας περίπου 55 ετών, προερχόμενο από την Αθήνα, το οποίο είχε θέσει και υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, ωστόσο δεν εξελέγη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

****

Documento

 

efsyn.gr

 

Τώρα που γύρισε μπούμερανγκ η βρώμικη επιχείρηση της κομματικής επίθεσης με “χτυπήματα κάτω από τη μέση” και με τα εμετικά   δημοσιεύματα των  αυριανιστών  που  μιμούνται αριστερό λόγο  και   υιοθετούσε “μέχρι κεραίας”  ο ΣΫΡΙΖΑ,  τρέχουν  και δε φτάνουν στην Κουμουνδούρου.   Κατόπιν εορτής όμως,  όσα λένε.  Μπλα ,μπλα και  κουβέντες του… ποπού .  Βγαίνουν σαν βρεγμένες γάτες να  μας  … υπενθυμίσουν  «ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο”!  Καλά, μας πείσατε. Και ευτυχώς που  μας το υπενθυμίσατε.  Τί θα κάναμε χωρίς.

“΄Οποιος ανακατεύεται  με τα πίτουρα τον τρων οι κότες”… σύντροφοι.  Και σας, δε σα φάγανε απλά, σας κατασπαράξανε.  Φωτιά στα μπατζάκια σας. Τρέχετε τώρα και δε φτάνετε.  Καλά να πάθετε!

 Επιλέξατε να κάνετε αντιπολίτευση με “σπέρμα”.  Μπόλικο “σπέρμα”,  εδώ και χρόνια.  Μια εβδομάδα πριν , σας το  είπαμε.  Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ένας Μίχος  κι από σας.  Και βρέθηκε.  Ο  Βαξεβάνης και ο Παππάς έχουν λόγο να ανακατεύουν τα σκ@τά. Με τέτοια τρέφονται.  Εσείς;

Θα  θέλαμε να ξέρουμε τα ονοματάκια των ανεγκέφαλων  που  συμβουλεύουν τον Αλέξη Τσίπρα  και τον διαπομπεύουν   με τέτοια ζητήματα . Μέχρι  και άρθρα στη φυλλάδα της κολεκτίβας για τη….12χρονη του Κολωνού τον έβαλαν να γράψει!  Ο αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας να ανακατεύει βόθρο!  Να πέφτει στην παγίδα που του στήνουν οι δικοί του.

Καλά να πάθετε. “΄Οποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα”.  Και μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να το αγνοούν.

 

Βάζουμε παλιότερα και πρόσφατα κείμενά μας που στολίζαμε πατόκορφα  τους αυριανιστές ,μπας και συνέλθη ο Αλέξης Τσίπρας και πετάξει κλωτσηδόν του συμβουλάτορές του από τις καρέκλες.  Δε διαθέτουν απλώς κουκούτσι  μυαλό.  Είναι  Πεμπτοφαλλαγίτες. Κι ας μην το αντιλαμβάνονται  ούτε οι ίδιοι.

1. ΑΗΘΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΦΟΔΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ”

Πρωτοφανές! Ο ΣΚΑΪ έδειξε ψεύτικο πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη».

Με αυτό τον τίτλο κυκλοφορέι σήμερα η «Δημοκρατία» (που πρόσκειται στο καραμανλικό μπλοκ) καταγγέλοντας ότι ο ΣΚΑΪ στην προσπάθειά του να περάσει στα ψιλά η καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν δίστασε να προβάλλει όχι το επίκαιρο φύλλο της εφημερίδας αλλά ένα του 2016!

Πέντε ερωτήματα στον πρωθυπουργό για την υπόθεση Λιγνάδη

Τίνος είναι «ο κομματάρχης» του Κολωνού;

Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης

***

Aν ο Ν.  Γεωργιάδης, o  Δ.  Λιγνάδης, o H. Μίχος  δεν είχαν επίσημη κομματική  σχέση  με τη  Ν.Δ ,είτε ως  στελέχη, είτε ως δραστήριοι συνεργάτες και  οπαδοί, ουδείς σήμερα, πέραν του στενού τους κύκλου και των  αιθουσών δικαστηρίων, θα γνώριζε την ύπαρξη τους. ΄Οπως δεκάδες όμοιες περιπτώσεις και μάλιστα πολλές , βαρύτερες ,οι οποίες απασχόλησαν την επικαιρότητα  από ελάχιστα, έως τη διάρκεια που ορίζει  η λαϊκή ατάκα «πάσα θάμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις». Και τέλος.

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις, οι  ιδιαιτερότητες, οι ορέξεις αλλά και η αφροσύνη των συγκεκριμένων «ταυτοποιημένων»  Δεξιών ,όμως  (και μόνο ως τέτοιοι και εξ αιτίας αυτού), ήταν καθοριστικά  για τη μοίρα τους. Η κομματική μικρότητα , η αβελτηρία και η έλλειψη αρχών των καραδοκούντων αντιπάλων,   τους έρριξαν στην  έκθεση-κόλαση της δημοσιότητας.  Στη μηχανή του κιμά και της ανθρωποφαγίας. (Σειρά τώρα έχουν οι άλλοι. ΄Ολο και κάποιος από το απέναντι στρατόπεδο θα ανακαλύψουν πως είναι “Μίχος”. Και θα γίνει πάλι το…έλα να δεις!).

Με την πρόσφατη  υπόθεση της 12χρονης, την αρχή έκαναν οι γνωστές φυλλάδες, αυτοπροσδιοριζόμενες  ως  αριστερές (!)  με ναυαρχίδες το Documento του Βαξεβάνη και την Εφημερίδα Συντακτών. Ρετάλια, κυρίως, τούτοι , της παλιάς ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ .  Οι ΟΦΑ (όπου φυσάει  άνεμος) ,όπως, TVXS , (G)LIFO  κ.α,  δε θα μπορούσαν να λείψουν από το δείπνο. Συνδαιτυμόνες με κουστούμι κυριλέ τούτοι ,  έδωσαν ομοίως, το δικό τους  αστραφτερό  παρόν.

Ωσαύτως  και η  Αυγή, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω ,  κάτι χρόνια τώρα, απεκδύθη τον παλιό, πραγματικά αριστερό εαυτό της  και ακολουθεί κατά πόδας τις υπόλοιπες…ομόδοξες. ΄Ομως ,   “δια το σέβας στην ελληνική αρχαιότητα” που λέγανε  οι Ρωμαίοι, εν προκειμένω από  το σεβασμό που οφείλουμε στην Αυγή για τις παλιές καλές της ημέρες, την αφήνουμε σχεδόν   πάντα εδώ  στο κριτικό απυρόβλητο. Στη..μακάρια, θανατερή ησυχία της. (Το ξαναθυμίζουμε απλώς προς άρση  πιθανών αποριών).

Οι Δεξιές μιντιακές  χωματερές , μπήκαν αμέσως μετά κι αυτές στο  χορό. Οσμίστηκαν, φυσικά,   το  πλούσιο κερδοσκοπικό  φαγοπότι. ΄Ανοιξαν και τούτες τους οχετούς με όλα τα καπάκια βγαλμένα, αποφεύγοντας μόνο να θυμίζουν στους ούτως  ή άλλως ( και ως Δεξιοί)  εν λοβοτομή  διατελούντας  πελάτες ή στην καλύτερη περίπτωση   με κουρκούτι  το   μυαλό  κυκλοφορούντας  και  με ακρωτηριασμένη  συνείδηση,  τη Δεξιά  κονκάρδα των πρωταγωνιστών.

Από την άλλη, η επίσημη αποκήρυξη από τη Ν.Δ των αναρτημένων καθημερινά  στα “μανταλάκια”  κατηγορουμένων για   τέτοιες σεξουαλικές παρεκτροπές και  χωρίς  πλέον  καμιά κομματική κάλυψη, τους παρέδωσε  έρμαια  στις αδηφάγες ορέξεις για όσο περισσότερο  αίμα και σπέρμα , σύμπασας της ελληνικής , “κίτρινης”   βιομηχανίας των “Μίντια”.  Η περίφημη αρχή, το ακατάλυτο δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας, βιάστηκε με τέτοιο τρόπο από τους σύγχρονους Γκέμπελς  που οι βιαστές πια μοιάζουν… αγγελούδια μπροστά τους.

Οι διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα είναι εύκολη υπόθεση πια μετά  το νέο  παραληρηματικό,  ηθικοπλαστικό  ξέσπασμα σύσσωμης της   βιομηχανίας  προϊόντων  εκσπερμάτισης   με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση της εκπόρνευσης ενός 13χρονου κοριτσιού.  Συγκεκριμένα και περιεκτικά:

  1. ΄Οπως όλοι οι βιασμοί και οι σεξουαλικές κακοποιήσεις  με ή  χωρίς εισαγωγικά των κατηγορουμένων στελεχών της Ν.Δ , διογκώθηκαν υπερβολικά   και ξεπέρασαν ακόμα και τα συνήθη σε αυτές τις περιπτώσεις   εσκαμμένα της «κίτρινης»  ηθικολογίας. Και αυτό συνέβη, μόνο και μόνο από  μικροκομματικές σκοπιμότητες , παραληρηματική  αντιπαράθεση  με τους κομματικούς αντιπάλους  και  χτυπήματα κάτω από τη μέση.
  2. Οι απείρως σφοδρότεροι βιασμοί της μικρής από τον Κολωνό, όλο αυτό τον καιρό, διαπράχθηκαν από  το  “Ράπτη”,  το “Βαξεβάνη”,  την “΄Αντα”   και τα λοιπά  ανθρωποειδή  της κερδοσκοπικής,  ασύδοτης και βρώμικης  βιομηχανίας των Γκέμπελς. «Παίζουν εν ου παικτοίς»   μια ζωή  για τα όβολα. Δεν υπάρχουν πια όρια και αναστολές,  ΄Οσο κι αν ήταν, και ανήθικο και εξωφρενικό  αυτό που έκανε ο Μίχος, αν είχε μείνει  το ζήτημα στις αίθουσες  των δικαστηρίων,  το σίγουρο είναι πως α. δε θα είχαν υποστεί  σοκ  χιλιάδες ανήλικα Ελληνάκια  που… πέφτουν ξερά με όσα  ακούν και βλέπουν   στα «κατακίτρινα»  χρώματα στις οθόνες τους με   τραυματικές και μη αναστρέψιμες πλέον εμπειρίες ζωής  β.  δε θα είχε καταστραφεί  οριστικά πλέον  η ζωή ενός ανθρώπου και μάλιστα  από τα 12 της , όχι τόσο από τα τραύματα που της προξένησαν οι πράξεις του Μίχου, αλλά από την ασύδοτη και  συνεχή διαπόμπευση που υφίσταται   από τους βιαστές της ενημέρωσης και της πληροφορίας  και  η οποία είναι σίγουρο πως  θα την ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή της.   Αυτές είναι οι θανατηφόρες πληγές στην  ψυχή της  που δεν πρόκειται να επουλωθούν  ποτέ .Αρκεί ένα  απλό κλικ  στο τότε Google    και  ο εφιάλτης της θα είναι εκεί  για τα επόμενα 70 χρόνια της ζωής της.  (Αν καταφέρει να ζήσει).  ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΥΤΗ Η ΑΣΥΔΟΤΗ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Επί λόγω  (ιστορικής)  τιμής!
  3. Η φτώχια οδήγησε την προφυλακισμένη μάνα να φτάσει στο σημείο που έφτασε. Να έχει γνώση όλη της ξεδιάντροπης δραστηριότητας του φίλου της του Μίχου με την κόρη της και   να σιωπά. Ο επίσης  ανεπαρκής  και ναρκομανής πατέρας, είναι το άλλο τραγικό πρόσωπο  της υπόθεσης. Δεν ήταν εκεί που όφειλε να είναι και την ώρα που έπρεπε για τα παιδιά του.

4.  Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται  πόσο άρρωστη είναι η ελληνική κοινωνία, κυρίως   των σίριαλ , των σειρών και στις τάχα πλατφόρμες   κοινωνικής δικτύωσης που κυκλοφορούν τα μέλη της. ΄Ενα κοινό, που αποκλειστικά  τρέφεται με «αίμα και σπέρμα» . Ας το πάρει  είδηση ο πελάτης τους.    Δεν είναι καλύτερος  από  το Μίχο, όπως νομίζει.  Απλά δεν τον πιάσανε ακόμα τούτον στα λαγούμια της  ασέλγειας της πορνογραφίας  που περιφέρεται  ανελλιπώς.  ΄Η έχει υποστεί τέτοια λοβοτομή   που δεν αντιλαμβάνεται πως  όταν δεν αλλάζει το   Σκάι την ώρα που παρουσιάζει τα πέτσινα, κουτσομπόλικα «ρεπορτάζ»  από τη γειτόνισσα  της 12χρονης στον Κολωνό ή κάνει επί τούτου  κλικ για να ρουφήξει  τις γαργαλιστικές εισπνοές   από τα όζοντα αποφοράς κείμενα του Ράπτη, κι αυτός στα ίδια απόνερα  με το Μίχο κολυμπάει.

5. Το μέγεθος της ανεπάρκειας και η ανυπαρξία ισχυρών θεσμών στην Ελλάδα. Ειδικά της δικαιοσύνης. Ούτε τεκμήριο αθωότητας και τα παρεμφερή δικαιώματα  προστατεύονται  πλέον, ούτε  ανήλικα από τη διαπόμπευση στα «μανταλάκια”  . Κι από κει παίρνει   γραμμή και η θεσμική δικαιοσύνη .  Με    Τατιάνα, Χατζηνικολάου  και Λιάγκα, εισαγγελείς και δικαστές. Οι “δίκες” γίνονται τηλεοπτικά.  Δικαστικές αίθουσες, τα πρωινάδικα και τα δελτία  παραπληροφόρησης.  Ανοίγουν μάλιστα διάπλατα τις  πόρτες της βρωμιάς και της ασυδοσίας,   για να δικάσουν-διαπομπεύσουν ακόμα  και παιδιά. ΄Οταν ,μάλιστα, ο ίδιος ο νόμος ορίζει  τέτοιες  δίκες ανηλίκων  να διεξάγονται κεκλεισμένων  των θυρών.

6. Η αποσύνθεση του κοινοβουλευτισμού με τις κομματικές του ανοχές, που επιτρέπει και εξαγιάζει ακόμα και τα πιο σφοδρά  χτυπήματα “κάτω από τη μέση”, είναι αυταπόδεικτη.   Βέβαια,  με την “ουδέν κακόν αμιγές καλού”, διαπίστωση  πως…εγγύς το τέλος της κοινοβουλευτικής δικτατορίας  ,που τόλμησαν, μάλιστα,  να την αποκαλέσουν …Δημοκρατία!

2. ΜΕ ΤΗΝ “ΑΥΡΙΑΝΗ” ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ; ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙΣ!

Documento:

1. “Λιγνάδης: Στο χέρι του εισαγγελέα ΑΠ Ντογιάκου η ανατροπή της αποφυλάκισης

Λιγνάδης: Στο χέρι του εισαγγελέα ΑΠ Ντογιάκου η ανατροπή της αποφυλάκισης

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε παρέμβει όταν το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών αποφυλάκισε τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής Γιώργο Πατέλη”. ( Ε. Τριάντης)

***

“Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο”.  Η αποφυλάκιση Πατέλη  ( επικεφαλής και συνεργός στη δολοφονία Παύλου Φύσσα, αλλά και σε 60 άλλες  δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις κατά αλλοδαπών), ίσου  κι όμοιου βάρους. Ανάλογη και   η   ποινική μεταχείριση Πατέλη και…  “Μάνου Χατζηδάκι”  του 2022!

Ποια Αυριανή και ποιος Κουρής!   Το ομοφοβικό και αιμοβόρικο, μελαχρινό αγόρι,  παίρνει νέο … Κούρητζερ.  Τούτη τη φορά  ως επάξιος συνεχιστής εκείνων  της αλήστου μνήμης  Αυριανιστών.

Τί λέει  η Μάγδα Φύσσα για τη νέα  “΄Υβρη”  που διέπραξαν ο  Βαξεβάνης με τον κολλητό του Τριάντη;