“ΠΕΤΣΟΤΡΑΦΗ” ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ : “ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ”.

 ΟΠΛΟΑΓΟΡΕΣ  ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΝΕΑ “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΜΙΖΕΣ. NOVARTIS ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΘΑ  ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

___________________________

1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ  (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

  1. ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    ΄Εφοδος στα κελιά καταδικασμένων για τρομοκρατία -Βρήκαν μεταλλικά ρόπαλα και ράβδους

Τι βρέθηκε στα κελιών καταδικασμένων για τρομοκρατία

Πηγή: iefimerida.gr

Φοβερά όπλα!  Λίαν… επικίνδυνα!

Εμείς , ελπίζουμε και εκατομμύρια άλλοι ΄Ελληνες,   έχουμε μπερδευτεί  με το όρο τρομοκρατία,όταν

α. ΄Ενας μαφιόζος πρωθυπουργός, γιος  εκτός των άλλων και κατηγορουμένου για ανάθεση εκτέλεσης συμβολαίου δολοφονίας  του γαμπρού του Π.Μπακογιάννη και αποδέκτης της αμύθητης  και βρώμικης περιουσίας του πατέρα  του

β.  Ο ίδιος επίσης κατηγορούμενος για μαφιόζικες  αναθέσεις δολοφονιών

γ.   Ως διεφθαρμένος πολιτικός  έστησε τζέρτζελο πολέμου,  για να αγοράσει όπλα από τον επίσης διεφθαρμένο  Μακρόν και να μοιράσουν τις μίζες

δ. Εκείνος που  με πρόσχημα τον κορονοϊο χρεοκόπησε τη χώρα ,αφού πρώτα επέβαλε συνταγματικό πραξικόπημα

Αν  ένας τέτοιος  με τέτοια και τόσα ανοσιουργήματα  δε λέγεται αρχιτρομοκράτης, πώς αλλιώς να τον ορίσουμε στα λεξικά;

Ο Κουφοντίνας είναι..Παναγίτσα μπροστά του.  Ο πρώτος   εκτελούσε με το 45αρι .  Ο  άλλος  με  …μπαζούκας  το “Νόμο” και τις “Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου”.

2. ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ
Βερολίνο: 13.000 καρέκλες για τους πρόσφυγες στη Μόρια έξω από το γερμανικό Κοινοβούλιο

Οι 13.000 καρέκλες που τοποθετήθηκαν εξω από το γερμανικό κοινοβούλιο

Ομάδες ακτιβιστών τοποθέτησαν σήμερα 13.000 καρέκλες μπροστά από το γερμανικό Κοινοβούλιο σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στη Μόρια.

Στόχος των ακτιβιστών ήταν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας γύρω από τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στο Κέντρο Υποδοχής στη Λέσβο, ενώ παράλληλα ζήτησαν από τη γερμανική κυβέρνηση να δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες και να εκκενωθεί ο καταυλισμός της Μόριας.

***

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά και τα εγγόνια των Ναζί,αντίθετα από εκείνα των  “Τσόρτσιλ”, έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς. Αυτή τη στιγμή το γερμανικό ακτιβιστικό κίνημα, είναι το ισχυρότερο στον κόσμο.

Πάντα τέτοια.

Κι ας θυμηθούμε την μεστή παραβολή του καλού,  έστω και οιστρήλατου,   εκείνου ανθρώπου, ονόματι  Ιησούς , υιός του  Ιωσήφ και της Μαριάμ,κατά τα ευαγγέλια.

samaritis_mesa2

“Ένας άνθρωπος κατέβαινε από τα Ιεροσόλυμα προς την Ιεριχώ. Στο δρόμο έπεσε στα χέρια ληστών. Αυτοί αφού του πήραν όσα πράγματα είχε, του έκλεψαν και τα ρούχα, τον πλήγωσαν κι έτσι μισοπεθαμένο τον άφησαν στην ερημιά. Κατά σύμπτωση από εκείνον το δρόμο περνούσε ένας ιερέας. Αυτός είδε τον πληγωμένο, αλλά τον προσπέρασε χωρίς να τον βοηθήσει. Σε λίγο έφτασε στον τόπο εκείνο κι ένας λευίτης, δηλαδή νεωκόρος στο Ναό. Είδε κι αυτός τον πληγωμένο, αλλά κι αυτός έφυγε χωρίς να βοηθήσει. ΄Ένας περαστικός Σαμαρείτης όμως, πλησίασε και μόλις είδε τον χτυπημένο τον λυπήθηκε. kalosa_smaritis_mesa1Αμέσως κατέβηκε από το ζώο του, περιποιήθηκε τις πληγές με κρασί και λάδι και τις περιέδεσε. Έπειτα τον φόρτωσε στο ζώο του και τον μετέφερε σ’ ένα πανδοχείο. Έδωσε μάλιστα στον ξενοδόχο αρκετά χρήματα και του είπε: «Περιποιήσου τον πληγωμένο μέχρι να γίνει καλά. Αν σου χρειαστούν περισσότερα χρήματα, στο γυρισμό θα σου τα δώσω».

Μετά ο Ιησούς ρώτησε τον νομικό: «Λοιπόν, ποιος από τους τρεις φέρθηκε ως πλησίον σ’ αυτόν τον άτυχο που έπεσε στα χέρια των ληστών;». Κι εκείνος απάντησε: «Αυτός που έδειξε ευσπλαχνία». «Πήγαινε λοιπόν και κάμε κι εσύ το ίδιο», είπε ο Ιησούς (Πορεύου καί σύ καί ποίει ὁμοίως).”

 

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  1. Γεραπετρίτης: Ο Ερντογάν ψάχνει μια ευπρεπή έξοδο από το αδιέξοδο που έχει μπει

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή με μπλε σακάκι

Μπα; Και ο πόλεμος που λέγατε;

Μα δε θα γίνει.  Στήσανε το σκηνικό , για να αγοράσουν όπλα. Να  φάνε  τις μίζες. Πολλά τα λεφτά, Γεραπετρίτη!  Κι  αφού   η αγορά μπήκε στο δρόμο της,  θα  λήξει και  το τζέρτζελο.

΄Οχι,  όμως,  και η δική τους περιπέτεια. Αυτή,  τώρα μόλις αρχίζει   Τους  βγάλαμε τις μάσκες.  Θα τους  βγάλουμε και τις μίζες  από… τη μύτη. Και θα τα φέρουν πίσω τα λεφτά από τις μαφιόζικες περιουσίες που κάνανε με τα κλεμμένα από  όπλα και φάρμακα.

Μπήκαν στην ουρά για το σκαμνί.

2. ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τέλος η Τουλουπάκη: Ενοποιείται η Εισαγγελία Διαφθοράς και το Οικονομικό Εγκλημα -Τι αναφέρει η επιστολή Τσιάρα

Η Ελένη Τουλουπάκη

Τέλος από την Εισαγγελία Διαφθοράς η Ελένη Τουλουπάκη, καθώς με επιστολή του στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, ανακοινώνει πως ενοποιείται υπό έναν εισαγγελέα η Εισαγγελία Διαφθοράς και το Οικονομικό Εγκλημα.

Χθες το ΚΙΝΑΛ κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, με αφορμή το γεγονός ότι η Ελένη Τουλουπάκη παραμένει στη θέση της εισαγγελέως Διαφθοράς παρά την άσκηση δίωξης εις βάρος της.

Πηγή: iefimerida.gr

***

ΠΕΤΣΟΤΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: “ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ”.

Θα ήθελαν. Μόνο που η εισαγγελέας διαφθοράς δεν άρχισε ακόμα να τους στέλνει  φυλακή. ΄Αρα, στην ουσία και να τη διώξουν,  δε φεύγει.

Τώρα,  “έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι”. Ξεχνούν όμως πως με ένα μαχαίρι μπορείς να κόψεις πεπόνι, αλλά μαζί και το χέρι σου, αν είσαι απρόσεκτος.

Και το μαφιόζικο,διεφθαρμένο (παρα)κράτος της “φαμίλας” είναι, εκτός των άλλων, και  απρόσεκτο. Στη βιασύνη του να καλύψει τα εγκλήματά του, κάνει χοντροκομμένα  λάθη για το ίδιο.

΄Ο,τι και να κάνουν,  δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν. Επαναλαμβάνουμε για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Και την Τουλουπάκη να  απομακρύνουν,  θα επανέλθει μια μέρα  θριαμβευτικά. Και θα είναι εκείνη που θα  τους στείλει φυλακή. ΄Ολους  τους σημερινούς διώκτες της.

Είναι ιστορικά δεδομένο. Και  δεν αλλάζει.Μόνο οι ανιστόρητοι το αγνοούν και ελπίζουν να τη σκαπουλάρουν.

Αλλά, αν γίνει αυτό, πέφτει το ίδιο το  Σύστημα. Η  “Σύγκλητός” του  (θεματοφύλακας των εθίμων και των παραδόσεων της Ρώμης) δε θα το επιτρέψει. Είναι και θέμα σωτηρίας του ίδιου του θεσμού. Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι θεσμοί,  αν υποσκαφτούν, καταρρέουν με ανυπολόγιστες ζημιές για το ίδιο το Σύστημα.

Είναι  προκλητικά μαφιόζοι. Δεν το κρύβουν με τίποτα. Και επικίνδυνοι και για το ίδιο το ιδεολόγημα που είναι ενταγμένοι.   Το έχουν πάρει είδηση και οι “Εστιάδες” τους.

3.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  1. ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ

    Το προφίλ των αρνητών χρήσης

    μάσκας στη Γαλλία: Γυναίκες, μορφωμένες, που υποστηρίζουν τις θεωρίες συνωμοσίας

Ποιο είναι το προφίλ των αρνητών χρήσης μάσκας στη Γαλλία

΄Αλλο η χρήση μάσκας ,απολύτως επιβεβλημένη ( πλην παιδιών κάτω των 10 ετών), όπως και η ατομική ανίχνευση του ιού. Εκείνο που ήταν έγκλημα και αποτέλεσε δεινό πλήγμα στα ατομικά δικαιώματα,  όμοιό του δεν ξανάγινε,  ήταν  το φασιστικό lockdown  με πρόσχημα τον κορονοϊό. Κατέστρεψαν και την οικονομία,εξαιτίας του.

Από την άλλη, η πανδημία είναι γεγονός.  Ούτε για συνωμοσία πρόκειται,ούτε ο ιός είναι εντελώς ακίνδυνος. Αλλά, είναι  απείρως πιο “ακίνδυνος” από άλλες αιτίες θανάτου, όπως η μόλυνση τη τροφικής αλυσίδας, του νερού,  του περιβάλλοντος, ο καπνός,  ο αλκοολισμός, τα τροχαία.

Η προπαγάνδα για τη “δαιμονοποίηση”  του Κορονοϊου έγινε από  τα γκεμπελικά Μέσα Παραπληροφόρησης για αισχρό  κέρδος.  Και ακολούθησαν οι κυβερνήσεις.

Ούτε  εξωγήινοι  τον έστειλαν, ούτε σε εργαστήρια τον κατασκεύασαν για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης (!), ούτε τον επινόησαν οι άνθρωποι του Αντίχριστου (!), για να καταργήσουν τον εκκλησιασμό και τη…θεία μετάληψη..    Τέτοιες και όμοιες σαχλαμάρες και συνωμοσίες δε  στέκουν. Πάντα υπήρχε ο ιός.  Δεν τον ξέραμε και τον κατατάσσαμε στη γρίπη ως είδος.

Και άλλοι ιοί υπάρχουν και δεν τους ξέρουμε .Και θα  επιτεθούν μια μέρα . Αλλά πάλι  θα υπάρξει  αντιμετώπιση,  γιατί το ανθρώπινο είδος δε χάνεται εύκολα.

Μένει μόνο σε μας να προφυλάξουμε τις γενιές που έρχονται από τον “ιό” των εξουσιών.Λίαν επικίνδυνοι όλοι τους.   Με πρώτο, αυτόν το ναζιστικό της παραπληροφόρησης.

2. Ο ΕMAIL ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ
Κίμων Δρακόπουλος: Νεαρός καθηγητής στις ΗΠΑ που έχασε συγγενή στο Μάτι εξηγεί πώς στην πανδημία είδε ένα άλλο κράτος

Κίμων Δρακόπουλος

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/nearos-kathigitis-ipa-kratos

Αν οι σπουδές του Δρακόπουλου πραγματοποιήθηκαν με τον τρόπο του γιου του Κων.Μητσοτάκη,που θησαύρισε μετά την Αποστασία,  καταλαβαίνουμε τη σπουδή και την  πρεμούρα του να στείλει στο μέλος του συγκεκριμένου  “κλάμπ”  την επιστολή. Και στην οποία φυσικά, “ως μη έδει”,  πλέκει το εγκώμιο μιας μαφιόζικης κυβέρνησης για την επιτυχή(!) αντιμετώπιση της πανδημίας. Δηλαδή ,ακριβώς το αντίθετο απ΄ό,τι συνέβη .

Αλλά,πώς το λέει ο κόσμος; “Θέλει η πο@τάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει”.΄Ετσι, πετάει την… κορονομάσκα και πάει και πιο πέρα .  Τάχα μου ,θρηνώντας για τον χαμένο στο Μάτι πεθερό του, ρίχνει  την  μπηχτή, μπας και έχουμε καμιά αμφιβολία περί της ιδεοληπτικής του τύφλας.

΄Ενα δε μας  είπε ο …πενθών για τον  πεθερό του Δρακόπουλος. Μήπως, πριν  κάνει αυτή τη σύγκριση ,όφειλε να ενδιαφερθεί  ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ  για να μάθει από το Μητσοτάκη ΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;  Δεν τον νοιάζει το φίλο της “φαμίλιας” το βασικό, ποιος, δηλαδή,  είναι ο ένοχος αυτών των δολοφονιών;  Ουδόλως νοιάζεται για τους φονιάδες.΄Οπως η πλειοψηφία όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπου σε εκείνη την πυρκαγιά.  Η παράταξη πρώτα!

Αλλά,  σίγουρα το μόνο που δεν  ενδιαφέρει το “Αμερικανάκι”, είναι  να μάθει το  βασικό. ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ;  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 100 ΑΜΘΡΩΠΩΝ;

Βγάζει φόρα παρτίδα και τούτος την απαίσια μούρη του Δεξιού,που  θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του φανατισμού.   Ακόμα και του δικού του ανθρώπου!

΄Οπως οι συγγενείς των δολοφονημένων από εθνικιστικά  χέρια στο Μάτι .  ΄Εκαναν τους ανθρώπους τους  θυσία στο Μολώχ του ψευτοπατριωτισμού και της πατριδοκαπηλείας των Μακεδονομάχων. Τί αίσχος!

4.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Θεοδωρικάκος για Τσίπρα: Θράσος να αποκαλεί τον πρωθυπουργό πολιτικό απατεώνα

Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με τη λογική και έχει τεράστιο θράσος για να αποκαλεί πολιτικό απατεώνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν να φταίει ο Έλληνας πρωθυπουργός για την παγκόσμια ύφεση που προκάλεσε η πανδημία», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος συνέστησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να αρχίσει να φέρεται με μεγαλύτερη σοβαρότητα».

**

Ο αποστάτης,ο “Γιούδας” γίνεται  και ρουφιάνος. Και όταν  προσχωρήσει σε μια ομάδα, είναι  χειρότερος από εκείνον που βρίσκεται εκεί από τα γεννοφάσκια του. “Βασιλικότερος του βασιλέως”. Ο Λένιν  το είχε πει αλλιώς: “Το γιο της πλύστρας να φοβάσαι”!

Τούτο, παραπάνω το “έκτρωμα”, ως όνομα,  της Ιστορία, ανήκε,  λέει,  κάποτε στο ΚΚΕ. Και σίγουρα δεν υπήρξε  κομμουνιστής.  Απλά… “είδε φως και  μπήκε”. Ο κομμουνιστής δεν υπογράφει “Δήλωση”, δεν προδίδει,  δε γίνεται ρίψασπις,  τενεκές ξεγάνωτος για οποιοδήποτε “διάφορο”.

Δείτε  γα παράδειγμα τον παλιό  επίσης  ΚΚΕ,  εκδότη σήμερα   κατάπτυστων,   ακροδεξιών- φασιτικών εντύπων Μανώλη Βασιλάκη   πώς κατάντησε για να τσεπώνει “Πετσομίζες”. ΄Αχθος αρούρης! Ούτε στον εχθρό σου.

Τους παραδίνουμε όλους τους φασίστες, αποστάτες  αυτού του είδους  στην περιφρόνηση της Ιστορίας. Και στη χλεύη των συνετών και ορθοφρονούντων πολιτών.