ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973. “ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ…ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων ετών

Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων ετών

Πλήθος και πάθος στον φετινό εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ● «Δεν γυρνάμε στην κανονικότητα», το χαρακτηριστικό σύνθημα της νεολαίας ● Οι συλληφθέντες της ΑΣΟΕΕ στην κεφαλή των φοιτητικών μπλοκ ● Και ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «παρών»

___________________________________________–

  1. ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ»
    ΝΔ: Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και ανήκει σε όλους τους Ελληνες

γαρυφαλλα

«Το Πολυτεχνείο ανήκει σε όλους τους Έλληνες» αναφέρει σε μήνυμά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Το μήνυμα του εκπροσώπου της ΝΔ

«Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, στο μήνυμά του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

***

Τί λέτε,βρε πολιτικοί απατεώνες; Τί δουλειά έχει το Πολυτεχνείο με την ακροδεξιά ΕΡΕ και το παρακράτος; Και φυσικά με το γνήσιο τέκνο της τη Ν.Δ; Και σε ποια παράταξη ανήκαν ο συνταγματάρχες;  Δεν ήταν  δεξιοί ; Με τίνος τα…ιδεώδη εγκαθίδρυσαν δικτατορία; Δεν είναι τα ίδια μηνύματα της Δεξιάς του  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ,της ΕΡΕ της Ν.Δ εκείνα,που εξέπεμπε και η δικτατορία; Και για τα πρόσωπα; Ποια είναι η διαφορά, Βορίδη, Γεωργιάδη,ας πούμε με Πατακό και Ντερτιλή;

Να τελειώνει αυτό το παραμύθι. Η παράταξη της  ελληνικής Δεξιάς απλώς έχει…διαβαθμίσεις. Και με αυτό το τρικ, δουλεύει τον κόσμο.  Το ζήτημα δεν είναι αν  ανήκεις στη συντηρητική κεντροδεξιά,την ακροδεξιά ή τη Χρυσή Αυγή. Δεξιοί είστε όλοι, ανεξάρτητα από το σκαλοπάτι που στέκεται ο καθένας.    Και στην Ελλάδα,επανειλημμένα  έχουμε αναλύσει,  πως είστε η …συντριπτική μειοψηφία. Δεν υπερβαίνετε  σύμπαντες οι οπαδοί της επάρατης παράταξης το 25% του εκλογικού σώματος. Μετρημένα κουκιά. (Τουλάχιστον,να και μια θετική πρωτιά στους ‘ Ελληνες}.

Πως είστε ισοπεδωτικά ίδιοι στα πιστεύω  σας γίνεται φανερό, αν λάβουμε υπόψη μας  όχι τις λεπτομέρειες που  προβάλλετε κάθε φορά, αλλά την ουσία της ιδεοληψίας σας.  (Ιδεολογία,δεν έχει η Δεξιά).Και ποια είναι αυτή;  “Πατρίς, θρησκεία,οικογένεια”. Ξέρεις κανέναν από την κεντροδεξιά ως την χρυσαυγίτικη γκάμα που να μην κλίνει γόνυ  σε αυτό το τρίπτυχο;

Και σε τί διαφορετικό πίστευαν οι στρατοκράτες του ΄67; Η διαφορά τους ήταν στα πρόσωπα  . Δεν πήγαιναν, ας πούμε τον Καραμανλή, τον Κανελλόπουλο, τον Αβέρωφ.   Αλλά, ήταν  ακριβώς ό,τι και τούτοι. Δεξιοί. Που σημαίνει αντικομμουνιστές, πατριδοκάπηλοι, “νοικοκυραίοι”  Και φυσικά με μπόλικο θρησκευτικό ευσεβισμό και υποκρισία.

Ποιοι από τους φοιτητές που συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου  πολέμησαν   με σύνθημα Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”; Μην τρελαθούμε κιόλας. Καμιά σχέση δεν είχε το φοιτητικό κίνημα το Νοέμβριο του 1973 με δεξιοφροσύνη και  συντηρητισμό.

Προσβάλλετε τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου με τέτοιες ανιστόρητες και  υποκριτικές  ανακοινώσεις. Η σιωπή είναι  χρυσός σε τέτοιες περιπτώσεις. Και συμφέρει.

 

2.α Έκρυβαν όπλα και ναρκωτικά σε μαντριά

Δύο άνδρες ηλικίας 69 και 39 ετών συνελήφθησαν χθες σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου και κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, μεταξύ των κατασχεθέντων υπήρχαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, μια αμυντική χειροβομβίδα, 15,3 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, χίλια πενήντα φυσίγγια, και δύο κυνηγετικά όπλα. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.625 ευρώ, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία Ι.Χ.Φ και ένα Ι.Χ.Ε.αυτοκίνητο.

β.Επαναστατική Αυτοάμυνα: Προετοιμασία για hi-tech χτύπημα δείχνουν τα ευρήματα της γιάφκας

giafka_ar

Πρόσφατα ο Χρυσοχοϊδης εξάρθρωσε (!) μια… επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση με το (άγνωστο και στους ίδιους τους συλληφθέντες) όνομα Επαναστατική Αυτοάμυνα. Ο τρόμος και ο  φόβος   της επικράτειας! Και δια του λόγου το αληθές  οι φυλλάδες μας πόσταραν  αποκαλυπτικές φωτογραφίες με  1 καλάσνικοφ και  διόπτρες νυχτός, με τα οποία θα χτυπούσαν την αστυνομία….νύχτα!

Στο μεταξύ, τα όπλα και το οπλοστάσιο που προχτές  βρήκαν στην Κρήτη,είναι απείρως πλουσιότερο εκείνο των “τρομοκρατών”. Και η  σοδειά  σε όπλα των μεν και των δε αυτονόητη.  ΄Εστω και πενιχρή.  Ληστές οι Αθηναίοι, μπαφέμποροι  οι Κρητικοί.  Τί θα είχαν  στις καβάτζες τους;  Την Οδύσσεια και την Ιλιάδα;

 

3. ΝΔ κατά Τσίπρα: Τα πράγματα αλλάζουν πλέον στην αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου

Για την  αντιμετώπιση του εγκλήματος έχει να μας πει τίποτα η κυβέρνηση ; Ο κόσμος σε καμιά περίπτωση δεν υποφέρει από τη δράση των μπαχαλάκηδων ,όταν και αν  υπάρχει. Αντίθετα υποφέρει από το πραγματικό έγκλημα,που υπάρχει σε όλη τη χώρας  και καθημερινά αυξάνεται.

Και δε ρωτάμε να μας πουν τη διαφορά στατιστικών ένα χρόνο πριν οι αρμόδιοι. Γιατί θα πουν ψέματα,όπως πάντα. Εμείς έχουμε τη δική μας πληροφόρηση. Και μαθαίνουμε πως  στους   4 μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τη ακροδεξιά, η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Κατά τα άλλα η   αστυνομική προστασία της χώρας εδρεύει   όλο αυτό τον καιρό  αποκλειστικά και μόνο στη Στουρνάρη και την Ε. Μπενάκη. Η καρδιά της παρανομίας χτυπάει εδώ!

Βέβαια το γεγονός πως η  υπόλοιπη Ελλάδα βογκά, σημασία δεν έχει τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τους νοικοκυραίους της.   Δεν έχουν λένε τα αστυνομικά τμήματα προσωπικό για περιπολίες. Μα πώς να έχουν αφού 5.000 αστυνομικοί κυνηγάνε 150 μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια;  100  απ΄αυτούς να είχαν μετατεθεί στους νομούς της χώρας, ο χάρτης τς εγκληματικότητας θα είχε αλλάξει. Αλλά προέχουν τα σόου του Χρυσοχοϊδη.

 Γιατί αυτό δεν είναι σκάνδαλο; Μόνο ό,τι έχει σχέση με  χρήμα είναι διαφθορά και  έγκλημα;

 

4.Υπογραφόμενος ως “Σίσυφος”   μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες συνοδεία του εξής κειμένου:

“Φίλοι μου, ο κόσμος θέλει πολλή μπογιά ,κραυγή ,μύθο και  συναίσθημα, τρόμο και πανικό στα έντυπα που  κάνει κλικ. Τί τα θες τι τα ζητάς.  Δεν παλεύονται, ό,τι κι αν λες και ό,τι κι αν κάνεις”.

Πηγή: iefimerida.gr

Γιατί οι πολιτικοί δεν πρέπει να τρώνε δημόσιαο

Όταν οι πολιτικοί τρώνε δημόσια

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Κέιτ Μίντλετον: Με το σωστό καλσόν, έκανε νεανικό ένα σοβαρό, κλασικό φουξιο-μοβ ταγιέρ [εικόνες]

η Κέιτ Μίντλετον με φούξια σύνολο Oscar de la Renta

Η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία Ποτάμι χωρίς επιστροφή με λαμπερό δέρμα

Η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία Επτά χρόνια φαγούρας με λαμπερό δέρμα

Αναμφισβήτητα, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο στερέωμα ήταν η ασυναγώνιστη Μέριλιν Μονρόε!

Η εμβληματική ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε είχε μια μοναδική γοητεία, που μάγευε κυριολεκτικά του πάντες, ανεξαρτήτου φύλου, με τα μοναδικά, ξανθά μαλλιά και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της ν’ αποτελούν έμπνευση για κάθε γυναίκα, ακόμα και σήμερα.

***

Να μπαίνει,  γιατί να μην μπαίνει αυτός ο  κόσμος στα  ιντερνετικά λαγούμια  που του πάνε και γουστάρει είσοδο, αδερφέ; Ποιος  το απαγόρευσε;   Σε μας, έτσι κι αλλιώς, δεν έρχονται, αφού δεν πρόκειται  να  πέσουν ούτε τυχαία σε  τσόντα ή ποδόσφαιρο. Ούτε  προσφέρουμε στους πολίτες    μύθους και σκουπίδια.  Δεν τους γελάς και να θέλεις.

΄Ασε που και να μπουν κατά λάθος σε μας οι σκουπιδοφάγοι , θα…φρίξουν με όσα εμείς εδώ λέμε. Ούτε να αλλάξει μπορεί ο τέτοιος . Γιατί να χάνει το χρόνο του,λοιπόν;  “΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει”, ως γνωστό.

Αλλά, μην ξεχνάς πως  iefimerida.gr ,που μνημόνευσες, δεν είναι χειρότερη από την Καθημερινή, ας πούμε που είναι σοβαροφανής και δε “βάζει μπούτι”. ΄Ισως  είναι χειρότερη, επειδή χύνει ύπουλα το δηλητήριο της παραπληροφόρησης.

 

5. Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του

Μην σας εκπλήσσει τους νουνεχείς η είδηση. Η συζυγική πίστη παγκόσμια  είναι “αξία”  αδιαπραγμάτευτη.  Στη Ελλάδα δε, αμφότεροι οι σύζυγοι σφάζουν στο κότσι τον μοιχό.   Ειδικά οι …κερατάδες.    Μάλιστα, υπάρχουν και σχετικές  ποινικές ελαφρύνσεις στους δράστες τέτοιων εγκλημάτων . Εγκλήματα τιμής, λέει!

Ουδείς είναι ιδιοκτησία ουδενός. Κι ο γάμος ένας εντελώς αποτυχημένος πλέον θεσμός. Με τον καιρό δε θα υπάρχει. Θα αντικατασταθεί από τη συντροφικότητα, τον αλληλοσεβασμό,την απόλυτη ελευθερία στις επιλογές του άλλου. Και φυσικά το σεξ δε θα καθορίζει σχεδόν αποφασιστικά και μοναδικά την ποιότητα μιας τέτοιας σχέσης.