ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ;

Με αφορμή τα όσα γράφουμε  για το ζήτημα των υποκλοπών και τον τρόπο που το αντιμετωπίζουμε, ως …παρακατιανό και υποβαθμισμένο και σε καμιά περίπτωση ως σκάνδαλο  περιωπής, ρωτάνε πολλοί αν πιστεύουμε πως είναι  πραγματική ή όχι η λίστα παρακολουθήσεων. Κι ακόμα, αν το παράνομο λογισμικό της ΕΥΠ είναι πράγματι σε δράση  κατασκόπευσης   ή η λειτουργία του  αφορμή για  δημοσιογραφικό τζέρτζελο.

Το πρόβλημα δεν είναι  τη λίστα Βαξεβάνη.  Η κορυφή του παγόβουνου είναι μόνο. Και, ναι, σίγουρα υπάρχει. ΄Οχι μόνο τέτοια λίστα, αλλά δεκάδες άλλες με πολλά και βαριά ονόματα στο δίχτυ. Και για άλλους λόγους απ αυτούς που βρίσκεται  στον κατάλογο  η Μανωλίδου και η Μπαλατσινού.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ… ΑΧΡΩΜΩΝ, ΑΓΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΣΜΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ. ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ –ΕΝΕΡΓΟΣ , ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ,ΛΕΕΙ ΄Η ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Είναι αδιάφορο για τη σοβαρή έρευνα ,αν κάποιες κυρίες υπουργών ξεπορτίζουν  και πάνε εκεί που  πάνε,  ή  λένε  ό τι λένε,  για να έχουν οι ωτακουστές  στο χέρι τους συζύγους δια παν ενδεχόμενο.  Αυτά είναι στο κάτω κάτω κουτσομπολιό. Και οποιοσδήποτε σήμερα μπορεί να παρακολουθεί  οποιονδήποτε για χίλιους λόγους. Ειδικά για οικονομικά συμφέροντα.

Αν λοιπόν,  θέλουμε κάτι, και τότε θα προκειται για  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ είναι  τα ονόματα των φακελωμένων στην ΕΥΠ και να μας λένε και για ποιο λόγο. Τα άλλα είναι είπαμε πανηγυράκι για να κάνει το κομμάτι του ο Βαξεβάνης, ως μέγας Πουλιτζεριανός και δαιμόνιος  ρεπόρτερ

΄Ενας από τους φακελωμένους είναι και ο γράφων. Και δεν είναι μυστικό.   Εκατοντάδες φορές  το  έχουμε καταγγείλει εδώ, κοινοποιήθηκε  σε αποδέκτες πολλούς και διάφορους και περιμέναμε μια, έστω και ελάχιστη ευαισθησία τουλάχιστον από εκείνους που ισχυρίζονται   πως επιτελούν λειτούργημα στον Τύπο.  Θορυβοποιοί είναι, επιδειξιομανείς και λάτρεις Μαμωνά.  Τίποτα άλλοι. Απόδειξη η αδιαφορία τους. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν  και υποβάθμισαν  ως τώρα το κορυφαίο ζήτημα των παρακολουθήσεων πολιτών

Από το πλήθος των καταγγελιών  για παρακολούθηση της προσωπικής  μου  ζωής ,αλλά και για την  ΕΙΣΒΟΛΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ στο σάτι και την ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΡΑ που  καταστρέφει, εξαφανίζει, πετσοκόβει ,αλλοιώνει, χαλκεύει  και παραλλάσσει κείμενά μας εδώ και χρόνια,  παραθέτουμε ενδεικτικά  τα ακόλουθα.   Πολλές απ΄ αυτές τις καταγγελίες τις  έχει στο γραφείο  του ο Βαξεβάνης  και  άλλοι πολλοί από  γκεμπελικό αληταριό. « Αγρόν ηγόρασαν», όμως.

Οι κοπτόμενοι σήμερα για την ανάπηρη δημοκρατία, όπως την κατάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκη με το σκάνδαλο  των συνακροάσεων, θα μας έπειθαν περί της ειλικρίνειάς τους,   αν    είχαν  βάλει τις φωνές και  τότε.  Πού ήταν εκείνη την εποχή που οι λίστες δεν περιείχαν ονόματα Λαζόπουλος και Μπαλατσινού;

ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ: “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ”.

Μάθαμε (αφήστε πώς) ότι σε διάφορα γραφεία και “αμαρτωλές” υπηρεσίες κυκλοφορεί το… βιογραφικό μας  (γιατί;) με  κάμποσα εσφαλμένα-παραποιημένα στοιχεία (από σκόπιμη παραπληροφόρηση υποθέτουμε)  καθώς και μια συνημμένη προ…αμνημονεύτων χρόνων φωτογραφία μας. (Ούτε το υλικό για  ένα “φακέλωμα” της προκοπής δεν μπορούν ή δε θέλουν να μαζέψουν κάποιοι “υπάλληλοι”, έστω  για να δικαιολογούν τους παχυλούς μισθούς τους. Τόσο άχρηστοι είναι;).

Λοιπόν, προς αποκατάσταση της (δολίως) πλαστογραφηθείσης εικόνας της προσωπικότητάς μας από τους…σπιούνους και αφού περιήλθε (“αγαθή φροντίδι κάποιων) το γεγονός αυτό εις γνώσιν μας, παραθέτουμε  τα κάτωθι, εξ ολοκλήρου ορθά και αξιόπιστα, στοιχεία, αφού προηγουμένως διευκρινίσουμε πως ο υπεύθυνος του Homo-Naturalis  είναι ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Επομένως, η ταυτότητά του και το “βιογραφικό” του δεν έχουν καμιά δουλειά σε τέτοια “συρτάρια” υπηρεσιών. Και το αδιάψευστο γεγονός πως υπάρχουν σ΄αυτούς τους χώρους αδικαιολόγητα, καθιστά ακόμα πιο περίεργους τους λόγους του…φακελώματός μας (δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά) και φυσικά ,το χειρότερο, κατατάσσει  τη δημοκρατία μας στην κατηγορία  “ανάπηρη”.

 ΄Ολα τα κείμενά μας  που έχουν ανέβη στο HOMO-NATURALIS.GR ή αναδημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους είναι εξ ολοκλήρου ιστορικά ή εμπεριέχουν ιστορικό υλικό. Ως εκ τούτου, είναι μέρος της γενικότερης επιστημονικής μας δραστηριότητας και δεν υπόκεινται, ως επιστημονικά κείμενα και μάλιστα της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, σε κανενός είδους περιορισμό, ούτε σε λογοκρισία, ούτε σε ποινικές ή άλλες διώξεις, σύμφωνα με τις αρχές και τη δεοντολογία της Ιστορικής Επιστήμης, το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδας, αλλά και το ισχύον Δίκαιο της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.

Από σήμερα και για να θέσουμε στη διάθεση των πληροφοριοδοτών και των προϊσταμένων τους ολοκληρωμένο, άρτιο και ορθό το παζλ του σωστού  “βιογραφικού” μας (να μην κουράζονται κιόλας να μαζεύουν  σπιρουνιές ή χαλκευμένα “ραπόρτα”), ξεκινάμε να δημοσιεύουμε  υλικό που κρίναμε πως είναι απαραίτητο ,για να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι  την προσωπική μας πορεία, επικεντρωμένη  στην ιδιότητα του ενεργού-συνειδητοποιημένου Πολίτη. Η επιστημονική και επαγγελματική μας πορεία δεν ενδιαφέρει ,όπως διαπιστώσαμε, τις υπηρεσίες “πολιτικών φρονιμάτων”, σαν τις παραπάνω που κατάρτισαν τον ελλιπή και νοθευμένο φάκελό μας. Αλλά και   κανένα πραγματικό στοιχείο από την πολιτική και συνειδητοποιημένη στάση ζωής μας δεν συμπεριέλαβαν οι “καλοθελητάδες” στην έκθεση-φάκελο που συνέταξαν  επ΄όνοματί μας. Γι΄αυτό και φροντίσαμε να εκθέσουμε εμείς στη συνέχεια, όσα   χρειάζονται στην πραγματικότητα, για να έχουν ολοκληρωμένη και πραγματική την εικόνα μας. Ούτε τα προσωπικά μας δεδομένα,βέβαια, ενδιαφέρουν κανέναν άλλον, πέρα από τους δικούς μας ανθρώπους γι΄αυτό και δεν έχουμε λόγους  να τα κοινοποιήσουμε.

Προχωράμε, λοιπόν, στην παράθεση αυτού του υλικού, που κρίναμε απαραίτητο για τη σωστή ενημέρωση  κάποιων “υψηλά ιστάμενων” που τη ζήτησαν και την οποία, όπως είπαμε, οι…αρμόδιοι των υπηρεσιών, τούς την έδωσαν και ελλιπή και στρεβλή. Διευκρινίζουμε πως τα αποσπάσματα που διαλέξαμε να δημοσιεύσουμε εδώ  ανέβηκαν κατά καιρούς στο Homo-Naturalis.gr  ή συναντώνται σε άλλες πηγές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 1. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ (18/6/2009)
΄Οσοι για πρώτη φορά επισκέπτονται το σάιτ, θα διαπιστώσουν πως  στο  “ΑΡΧΕΙΟ”, αλλά καμιά φορά και στη νέα βέρσιον, σε πολλές σελίδες, παρατηρείται μια “ακαταστασία” και ελλιπής τεχνική υποστήριξη, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εμφάνισής των κειμένων. Παράλληλα, διαπιστώνεται ενίοτε  και κακή δια-μόρφωση των άρθρων (μορφολογία, λεξιλόγιο κ.α), που οφείλονται σε τρεις  κυρίως λόγους: 1. Στις κατά καιρούς επελάσεις, όπως έχουμε άπειρες φορές καταγγείλει, των βάνδαλων χάκερ στο σάιτ β. στην κακή… χειρουργική επέμβαση παλιότερα των συνεργατών, που είχαν αναλάβει  την  αποκατάσταση του τονικού συστήματος των κειμένων μας,αφού πολλά είχαν δημοσιευτεί σε ατονικό σύστημα γραφής.  ΄Ετσι, μαζί με τους τόνους, που έβαλαν, πήραν “σβάρνα” και πολλές λέξεις και σειρές στις  παραγράφους των θεμάτων με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ουκ ολίγα “τυπογραφικά ημαρτημένα”. 3.Την έλλειψη οικονομικών πόρων, που καθιστά δύσκολη την πρόσβασή μας σε καλύτερης ποιότητας τεχνική υποστήριξη του σάιτ.
Για όλα αυτά, ζητάμε την κατανόηση και την ανοχή των επισκεπτών μας.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ (18/10/2013)
1.Οι “γνωστοί άγνωστοι χάκερ”, όπως άπειρες φορές καταγγείλαμε, συνεχίζουν την καταστροφική τους τακτική στο site. Μπαίνουν ανενόχλητοι, αλλοιώνουν τα κείμενά μας, προσθέτουν χυδαιολογίες, αλλάζουν φράσεις και λέξεις με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις το αρχικό μας κείμενο να μην έχει καμιά σχέση με εκείνο που κατασκευάζουν*. ΄Οσο και αν είμαστε σε επιφυλακή, δεν μπορούμε πάντα να εντοπίζουμε αμέσως τις κακοποιήσεις τους. Γι΄αυτό, παρακαλούμε,όταν διαπιστώνετε τέτοιες παραποιήσεις,χυδαιολογίες και ύβρεις, να μας ενημερώνετε .
2. Σε καθημερινή επίσης βάση, μπαίνουν στο email του site και στις άλλες προσωπικές μας ηλεκτρονικές θυρίδες (email)  και… αλωνίζουν. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τί κάνουν εκεί μέσα .Διαγράφουν, τροποποιούν, αλλοιώνουν, καταστρέφουν. Ακόμα και επιστολές στέλνουν,ως προερχόμενες τάχα από μας  σε γνωστούς και αγνώστους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σύγχυση και παρεξηγήσεις. Δεινοπαθεί η αλληλογραφία  μας. Μια “κόλαση” είναι εκεί μέσα.
                                                     Α.
Να, ένα ενδεικτικό κείμενο,που δημοσιεύτηκε στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (28/8-3/9/2011,ΕΤΣΙ ΤΑ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΑΛΛΟΙ). Το παραθέτουμε…αυτούσιο και αυθεντικό, όπως το κατάντησε η “εμβόλιμος χείρ”:
“Να ρωτήσει εμάς τους “παθόντες” ο κύριος Τσόμσκι για το τί σόι είναι οι δικοί μας εδώ πανεπιστημιακοί. ΄Εχει ακούσει τίποτα για τις επιδοτήσεις, τα κονδύλια των ερευνών που ρωκανίζουν παράνομα, τις “αλλαξοκωλιές” στις εκλογές (επιλογές) πανεπιτημικών,την οικογενειοκρατία  και τα άλλα φοβερά και τρομερά που συνέβαιναν και συμβαίνουν στα ελληνικά ΑΕΙ.
Είναι πολλά πράγματα που με κάνουν να νιώθω υπερήφανος στα 29 συμναπτά έτη που υπηρέτισα  στην Εκπαίδευση. ΄Ενα απ΄αυτά είναι πως είχα την τύχη να μείνω μακριά απ΄αυτόν τον “οχετό”,που ακούει στο όνομα “πανεπιστημιακοί”. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πριν κάνω την ΄”ηρωική έξοδο” από την Εκαπαίδευηση, δίδαξα σε δύο πανεπιστήμια,αλλά (ευτυχώς) ήταν ξένα. ΄Ετσι, δεν κουβαλάω καμιά από τις αμαρτίες των άθλιων τροφίμν των ελληνικών Α.Ε.Ι.
Τώρα, ο κύριος Τσόμσκι από την “ασφάλεια” του ΜΙΤ, μιλάει συνήθως “επί παντός επιστητού” και το παίζει και…αιρετικός. Βέβαια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν καθεστωτικό πανεπιστημακό, που υπηρέτησε το σύστημα με συνέπεια και το “γίριζε”, όταν τον έπαιρνε και σε επαναστάτη με το…αζημιώτο.
Γι αυτό δε μας εκπλήσει που υπέγραψε το κατάπτυστο κείμενο των Ελλήνων συναδέλφων του.
“Κόρακας Κοκόρου μάτι δε βγάζει”.
                                             Β΄
Στις 22-2-2012 ,στην ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS , σχολιάσαμε την είδηση της σύλληψης ενός Κούρδου στη Θεσσαλονίκη για κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών με το εξής κείμενο: “Είχαμε ξαναθίξει το θέμα της παρουσίας Κούρδων στην Ελλάδα και της εκπαίδευσής τους σε μυστικά (κρυφά) στρατόπεδα από τον ελληνικό στρατό. Είχαμε υποσχεθεί πως θα παραθέταμε και τα στοιχεία,που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη συμμετοχή (ως ηθικός αυτουργός) της   χώρας μας  σε τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος ξένης χώρας. Αν δεν  προχωρήσαμε  σε δημοσίευση των στοιχείων είναι  γιατί συμμεριζόμαστε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα αυτή την ώρα και δε θέλουμε να  τη φορτώσουμε με νέα βάρη, ανακινώντας  τέτοια άκρως επικίνδυνα “εθνικά” ζητήματα. Ζητάμε συγγνώμη”.
Αυτό λοιπόν, ήταν το πλήρες κείμενο που ανέβηκε στα “DROMENA” EDO KE PARAPERA στις 22 Φλεβάρη 2012 .΄Αγνωστο,όμως, πότε, από τη σειρά  “…τη συμμετοχή (ως ηθικός αυτουργός) της χώρας μας σε τρομοκρατικές ενέργειες…”  η παρένθεση “(ως ηθικός αυτουργός)” εξαφανίστηκε …ως δια μαγείας . Δράστες, φυσικά  οι γνωστές… εμβόλιμοι  χείρες (διάβαζε σιχαμένοι ακροδεξιοί  αρουραίοι του διαδικτύου), που επί πέντε σχεδόν χρόνια μας έχουν… αλλάξει (στην κυριολεξία) τα φώτα (και τα κείμενα). ΄Ετσι , με την αφαίρεση της επίμαχης αυτής παρένθεσης, το νόημα  αλλοιώνεται-διαστρέφεται εντελώς και φαίνεται σαν εμείς να υποστηρίζουμε πως η χώρα μας συμμετέχει άμεσα  σε τρομοκρατικές ενέργειες!  Αυτό και μόνο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγανάκτηση-θυμό και επιθετικότητα στον οποιοδήποτε  αναγνώστη, αλλά και αφορμή να μας κατηγορήσουν (πάλι)  για…ανθελληνισμό και αρνησιπατρία.
΄Αθλιοι,εμείς  αγαπάμε αυτό τον τόπο πραγματικά. Σεις ευκαιριακά, τη βολή σας κοιτάζετε.Τίποτα δεν αγαπάτε πέρα από τον εαυτούλη σας.  Σας τα έχουμε ξαναψάλλει.
 3.  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  (23/6/2018)

«Tί έχεις Γιάννη, τί είχα πάντα».  Νέα εισβολή βαρβάρων Ακροδεξιών-Ναζί στο σάιτ.΄Εκαναν μπάχαλο το κείμενό μας με τίτλο

ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΚΕΛΕΥΣΜΑ: ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ… ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

που ανέβηκε και σε άλλα σάιτ πριν λίγες ημέρες.  Οργίστηκαν  για όσο γράψαμε για τη Β. Μακεδονία και μας… εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ας είναι. Εμείς ζητάμε την κατανόηση των φίλων μας  εδώ. Και παρακαλούμε άλλη μια φορά,όπου διαπιστώνουν οφθαλμοφανή σφάλματα στα κείμενά μας, οποιασδήποτε μορφής, να μας καθιστούν ενήμερους. Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες κειμένων. Θέλουμε, αλλά είναι αδύνατον αυτός ο όγκος να ελεγχθεί. Γι΄αυτό ζητάμε τη βοήθειά σας.

Παραθέτουμε 3 από τις 7  παραποιημένες παραγράφους, για να πάρετε μια γεύση. Το ορθό είναι στην παρένθεση.

Η  αρχαία Μακεδονία είχε μεγάλη  έκταση. Με κέντρο αρχικά την Πέλλα, εκτεινόταν ως  πάνω στα εδάφη της σημερινής Βόρειας Μακεδονίας και ανατολικά ως την τούρκικη σήμερα  Ιστανμπούλ (Ανατολική Θράκη).

Μέχρι και τις μέρες του βασιλιά Φιλίππου  Β΄ οι Μακεδόνες δεν είχαν αναπτύξει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τους Νότιους ΄Ελληνες, οι οποίοι μάλιστα αποκαλούσαν εν πολλοίς τους Μακεδόνες «΄Ελληνες» (Βαρβάρους)

΄Ηδη από τον 6ο αιώνα σλαβικά φύλα είχαν εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη Βαλκανική στην οποία με το χρόνο  εγκαταστάθηκαν πολυπληθέστερα  και    με ασφάλεια. ΄Ολες οι  βαλκανικές χώρες, πλην της αρχαίας Δακίας (Ρουμανία) διατήρησαν  μόνιμα τους  βλάχικους (σλάβικους)  αυτούς πληθυσμούς και στις περισσότερες υπερτερούσαν πληθυσμιακά από τους ιθαγενείς.

_____________________________________________________________

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ “ΤΡΑΥΜΑΤΑ”!

Πάθαμε μεγάλη ζημιά αυτές τις ημέρες. Από την  ώρα που ανεβάσαμε εδώ το κείμενο  ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  και αναδημοσιεύτηκε στα Indymedia, ακολούθησε ένας καταιγισμός  επιθέσεων που είχε ως αποτέλεσμα να μας καταστρέψουν αρχεία (ολόκληρες σελίδες με πρωτότυπο υλικό) και αχρήστεψαν  το σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.  ΄Εχουμε καταντήσει κουραστικοί με τις καταγγελίες μας αυτές, αλλά η οργή μας ξεχειλίζει. Αυτά τα ναζιστικά καθάρματα και οι εθνικιστές δράστες, αντί να είναι φυλακή (αλλά ποιους  να τους βάλει;) κυκλοφορούν ελεύθερα αναμέσά μας και ξερνούν  μίσος   μαζί με τις καταστροφές κάθε είδους που προκαλούν (στα μυαλά  και στα “πράγματα”).

Δυστυχώς, για να έρθουμε στο τεχνολογική διάσταση τους θέματος, μόνο η βιομηχανία παραπληροφόρησης μπορεί να προφυλάσσεται από τέτοιες επιθέσεις, γιατί διαθέτει χρήμα για εξοπλισμό. Εμείς εδώ,  “τρώμε τις σάρκες” μας  να μπορέσουμε να κρατήσουμε μια στοιχειώδη υποδομή για τη λειτουργία του σάιτ.  Δεν είναι πολύ άδικο και παράλογο;

6  Μάρτη  2013 και 

Το  κείμενο  από την ημέρα που ανέβηκε σ΄αυτή τη θέση, έχει υποστεί αλλεπάλληλες επιθέσεις από τους τραμπούκους  και υφίσταται ακόμα. Το ακρωτηρίασαν, ανακάτεψαν τις σειρές, το έκαναν άνω κάτω. ΄Οσες φορές και αν το διορθώσαμε, η  ανήθικη “εμβόλιμος χειρ” (φανερά πια, τίνος είναι)  μπαίνει και αλωνίζει. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά .

ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ . “ΤΟ ΄ΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, Τ΄ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ”!

Η λέξη αλήτες είναι εντελώς  ανίσχυρη  για να δηλώσει το μέγεθος της…αλητείας αυτής της συντεχνίας των γουρουνιών  και   τεράστιας πληγής της κοινωνίας, που λέγεται γκεμπελική.  Να εξηγηθούμε και πάλι γιατί προσφεύγουμε σε τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Από το 2014 αποκαλύψαμε-καταγγείλαμε εδώ στην ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (*) καθαρά και ξάστερα πως η ΕΥΠ είχε κάνει (και τον συμπληρώνει ως σήμερα ανελλιπώς),  τεράστιο φάκελο για την …αφεντιά μου. Κι επίσης παρακολουθούσαν (και συνεχίζουν)   τηλέφωνα, μέιλ, θυρίδες, αλλά  και στα γραπτά μας εδώ  είναι οι πιο  πιστοί…  πελάτες μας.

Και ρωτούσαμε τότε να μας απαντήσουν . Γιατί και με ποιο δικαίωμα  έχουν φάκελο (και με φωτογραφίες)  ενός διδάκτορα Ιστορίας, που στο κάτω κάτω της γραφής έχει μια θεσμική ιδιότητα και   σπουδές  που πλήρωσε η ίδια η πολιτεία , η οποία και μου   αναγνώρισε τον ανώτατο αυτό  επιστημονικό τίτλο και μάλιστα με βαθμολογία  “‘Αριστα»;

΄Επρεπε να σκάσει η περίπτωση του  συναδέλφου του Γιώργου Τράγκα ,  Κουκάκη,(*) , για να ξεσηκωθεί το Σύμπαν. Παρακολουθούσαν, λέει , το τηλέφωνό του.  ΄Εγκλημα καθοσίωσης, όχι η παρακολούθηση, αλλά  λόγω της ιδιότητας του παρακολουθούμενου!

 Και τι σκατά είναι ο Κουκάκης  και  έχει τέτοια ιδιαίτερη  μεταχείριση;  Και γιατί είναι  έγκλημα να παρακολουθούν αυτόν ,αλλά όχι εμένα;  (Καλά τί ρωτάω τώρα  και ποιους ρωτάω). Απλώς ,ο έχων νουν κρίνει και ώτα ακουούντων, ακούει.

 Κατά τα άλλα, εμείς στην ουσία…χεστήκαμε κι αν μας παρακολουθούν. ΄Ο,τι κάναμε και κάνουμε στη ζωή μας είναι καθαρό και ξάστερο. Ούτε να απολογηθούμε έχουμε ούτε να κατηγορηθούμε.  Δεν μπορούν να  μας προσάψουν  κάτι. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν κάναμε “Ανατολικό ζήτημα” τις δικές μας υποκλοπές, όπως ο θορυβοποιός Κουκάκης, ο συνάδελφος  του Βαξεβάνη  και του Πορτοσάλτε.

 ΄Αλλωστε  για  μας,  ΕΥΠ, και  οι Κουκάκηδες στον ίδιο βόθρο κολυμπάνε και στα αυτά λαγούμια κυκλοφορούν.  Απλώς, είναι αρουραίοι, οι μεν με την ουρά φουντωτή  και οι άλλοι..κολοβή.   Ουδεμία άλλη διαφορά βλέπουμε εμείς.

 _________________

(*) “Μυστήριο με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Ελληνα δημοσιογράφου – Μια περίεργη ιστορία έρχεται στην επιφάνεια

Θύμα όλης αυτής της εξαιρετικά ανησυχητικής κατάστασης είναι δημοσιογράφος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου παρακολουθούσαν επί τουλάχιστον δέκα εβδομάδες άγνωστοι”.