Στην “κολυμπήθρα του Σιλωάμ” και ο Β. Μαρινάκης.  Με Νονούς τον Βαξεβάνη και την ομήγυρη της εφσυν.

ΑΠΟ ΘΥΤΗΣ, ΘΥΜΑ ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΣΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ

Απάντηση Μαρινάκη σε Μητσοτάκη: Μόνο ο υπόκοσμος εκβιάζει

Documento

Τι απαντά ο Β. Μαρινάκης στον πρωθυπουργό

efsyn.gr

Ποιος να το έλεγε (πλην ημών εδώ, που τους ξέρουμε  σαν κάλπικη δεκάρα) πως θα τακίμιαζαν  με τον  άρχοντα του Πειραιά  Β. Μαρινάκη οι μέχρι πρότινος διώκτες του;  Υπόκοσμο  τον ανέβαζαν, ναρκέμπορο και δολοφόνο κατά συρροή τον κατέβαζαν.  Και ξαφνικά, μπήκε και τούτος στο κλαμπ των κολλητών.

Για να δεις που σύντομα  θα βγει ο εφοπλιστής ( πάντα, άλλωστε,  δήλωνε…αριστερός από οικογενειακή  παράδοση) και θα κάνει δηλώσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.  Θα βάζει τον Πρετεντέρη και τον Παπαχρήστο να γλείφουν εκεί που μέχρι χτες έφτυναν (συνηθισμένοι, άλλωστε).

 Δεν αποκλείεται ,τώρα που εξαγνίστηκε  και ο Μαρινάκης, ως θύμα  κι αυτός  Μητσοτακικής συνακρόασης,   να  τον προτείνουν    υποψήφιο βουλευτή  από την  Κουμουνδούρου.   Ο Ολυμπιακός  είναι  τεράστια δεξαμενή  ψηφοφόρων.  Και ως πειραιώτικη η ομάδα τους ,άρα… εξ ορισμού κι αυτή αριστερή,  θα το ρίξουν δαγκωτό στις εκλογές Τσίπρα,  έτσι και δώσει ο πρόεδρος το  σύνθημα.

Σας λέμε χρόνια, πως όλα, μα όλα τα γουρούνια σε αυτή την εγκληματική συμμορία των Γκέμπελς  είναι ίδια. Απολύτως ίδια και χωρίς εξαίρεση. Διατηρείτε, μήπως,  αμφιβολίες;

 ΄Οταν αναπαράγουν και συνυπογράφουν δήλωση  ενός Βαγγέλη Μαρινάκη πως ΜΟΝΟ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ, τότε δεν έχουν μόνο οι λέξεις χάσει  εντελώς τη σημασία τους  ,αλλά πέταξαν  και το εναπομείναν φύλλο συκής από τα αχαμνά τους  οι… λειτουργοί .του δημοκρατικού-προοδευτικού Τύπου της Ελλάδας  και παρελαύνουν πια στη διαπόμπευση τσίτσιδοι.

 Στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ,  λοιπόν και ο Βαγγέλας.  Με Νονούς τον Βαξεβάνη και την ομήγυρη της εφσυν.  Και σίγουρα ο υπόκοσμος από χτες  δε θα θα τρίβει  μόνο τα μάτια του , αλλά θα νιώθει  και  προσβολή και απαξίωση με τέτοια βρισιά να τον συγκρίνουν με το Βαγγέλη Μαρινάκη.

΄Εχουν τους δικούς τους ηθικούς κώδικες  τούτοι. Και   δε θα τους επέτρεπαν να  τους πετούν  στον πραγματικό υπόκοσμο του ιδοκτήτη του πάλαι ποτέ  ΔΟΛ, ναυρχίδα  για  δεκαετίες  του γκεμπελισμού ,μεταλλαγμένου σήμερα σε   ΔΟΜ.