ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΩΤΟΠΟΡΝΟ ΚΟΥΛΗ!

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για παρακολουθήσεις -Παρέμβαση Μητσοτάκη και σενάρια επίσπευσης εκλογών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Η τοξικότητα στην οποία βυθίζεται καθημερινά το πολιτικό σκηνικό επαναφέρει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Στο παρασκήνιο οι συζητήσεις έχουν φουντώσει παράλληλα με την όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.  iefimerida.gr”

***

Πώς τα καταφέρνουν και χάνουν, τρία και περισσότερα  χρόνια τώρα , τα …αυγά και τα καλάθια,   δεν είναι ,μεν,  περίεργο και ανεξήγητο,  είναι, όμως,  εντελώς παρανοϊκό και  αποκαρδιωτικό.   Σαν να είσαι  στρατιώτης σε  πόλεμο, οπλισμένος  με όπλα τελευταίας τεχνολογίας  κι εσύ να   ρίχνεις στον αντίπαλο  με  τη σφεντόνα!

Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη:

-Σκότωσε  χιλιάδες συνανθρώπους μας  στην πανδημία από τη χείριστη διαχείρισή της (σχεδόν πρώτη η χώρα μας  στον κόσμο, αναλογικά,   με σχεδόν 31.000 νεκρούς.

-Συνεχίζει να δολοφονεί πρόσφυγες και μετανάστες με τις περίφημες επαναπροωθήσεις,   έγκλημα  κατά της ανθρωπότητας και ως εκ τούτου ανοσιούργημα, αφού, ανάμεσα  στους εκατοντάδες  νεκρούς,  υπάρχουν βρέφη και   παιδιά.

-Χρεοκόπησε  για δεύτερη φορά τη χώρα,  η οικονομία της οποίας στηρίζεται αποκλειστικά στο…δανεισμό με επιτόκιο  πια πάνω από 5%. (Ούτε την περίοδο των μνημονίων  συνέβη κάτι τέτοιο).

– Αγόρασε  άχρηστη λαμαρίνα από τους Γάλλους για να εισπράξει ο γόνος μίζες και έστησε επικίνδυνο  σκηνικό πολέμου με τους Τούρκους, για να δικαιολογήσει  την τεράστια και χωρίς λόγο σπατάλη δημοσίου χρήματος..

-Εξαγόρασε  γκεμπελικά μίντια  και εταιρίες “δημοσκοπήσεων “, για να προπαγανδίζουν τα… επιτεύγματα της κυβέρνησης,που όμοια δε γνώρισε ποτέ η χώρα ως τώρα!

Να πούμε για το σκάνδαλο Novatris, τις απ΄ ευθείας αναθέσεις, το μέγα τσιμπούσι πού έχει στήσει η γαλάζια ακρίδα,  την αριστεία των Χάρβαρντ  που  διαπρέπει στη διαφθορά, τη διαπλοκή και την απάτη;  Τί να πρωτοδιαλέξεις και τί να αφήσεις αμνημόνευτο;

 

Και ζητάνε, λέει, να πάνε σε εκλογές  προφανώς και σε ειδικό δικαστήριο,  γιατί συνέλαβαν τον Κυριάκο, ως δεινό ωτακουστή και ωτοπόρνο , αφού αφουκραζόταν γαργαλιστικά “γαλλικά” ακόμα και μέσα απο τα μουντουάρ παλιών και παρακμιακών πλέον, μοντέλων.

Θού, Κύριε..!