ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗ. “ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ”. (ΠΑΛΙ)!

 

1. Σκάνδαλο υποκλοπών: Καταιγίδα στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις

εφσυν
Πανικός στο Μαξίμου για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας •Θεωρίες συνωμοσίας διανθισμένες με κινδυνολογία αλλά και απαξίωση της δημοσιογραφικής έρευνας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο •Αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να μιλά για κρίσιμες ώρες για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη •Διαβρωτικά αποτελέσματα για την κυβέρνηση •Στην Αθήνα βρέθηκε κλιμάκιο του FBI.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Κ. Μητσοτάκης στον δρόμο προς τις εκλογές. Καταιγισμός αποκαλύψεων για το «Ελληνικό Watergate».

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει το θέμα άρον άρον η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία αναζωπυρώνοντας για τα καλά τους τριγμούς εντός της κυβερνητικής παράταξης.

Νέα αποκάλυψη – «βόμβα» αναφέρει πως κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης, μέχρι και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έπεσαν θύματα υποκλοπών με το παράνομο λογισμικό Predator, το οποίο το Μαξίμου διατείνεται πως δεν χρησιμοποιεί.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Documento υποστηρίζει πως οι παρακάτω πολιτικοί, τρεις διευθυντές εφημερίδων, όπως επίσης και τρανταχτά ονόματα επιχειρηματιών βρίσκονταν υπό παρακολούθηση μέσω κακόβουλων λογισμικών, που αποστέλλονταν σε στενούς τους συνεργάτες.

****

“΄Ωδινεν  όρος και έτεκε μυν” ο γνωστός Πουλιτζεριανός  αστήρ.   ΄Οπως τότε με τη λίστα Λαγκάρντ με την οποία κατέστη διάσημος, αλλά   ποτέ ,κανείς σοβαρός,  δεν κατάλαβε τί περίεργο και ασυνήθιστο περιείχε εκείνος ο κατάλογος ονομάτων,  πέρα από αυτά  που ήταν ΗΔΗ γνωστά στους παροικούντες   την Ιερουσαλήμ. Και το σουδαιότερο, το ψαχνό.  ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΠΟΙΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ; Τίποτα,απολύτως. Μια φούσκα!

Τώρα πάλι  τα ίδια. Λίστα  παρακολουθήσεων αυτή τη φορά.   Με τα …θύματα,  οι περισσότεροι,  άνθρωποι της Δεξιάς. Και  πρώτη στη σειρά  η  ζωηρούλα  σύζυγος του Γεωργιάδη,  Ευγενία , ως παλιό… μανεκέν.

Ε, και;  Πάλι διέρρηξε ανοιχτές πόρτες ο Βαξεβάνης.   Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας;    Πως  20 επώνυμοι   βρίσκονταν σε  συνακρόαση;   Και δεν είναι γνωστό πως   το « αυτί του μεγάλου αδερφού» και όχι  μόνο του λογισμικού Predator, ακούει  ολόκληρη την Ελλάδα;

Τα δικά μας ονόματα,  Βαξεβάνη , τσάκαλε, τα συνάντησες πουθενά;  ΄Όχι, βέβαια. Γιατί η …ερευνητική σου δημοσιογραφία μόνο για τζέρτζελο υπάρχει. Στις ντάτες της ΕΥΠ μπορείς να μπεις; Αυτό έλειπε.

Από εκεί να μας πεις ονόματα. Και φυσικά δε θα βρεις πουθενά σε αυτές ούτε το όνομα του  Λαζόπουλου,ούτε της Μπαλατσινού και της Μανωλίδου.  Εκεί  είναι τα δικά μας όνοματα,. ΄΄Αγνωστο  γιατί, όπως  ήδη απο τα 2014  αποκαλύψαμε.  Αλλά,  χεστήκατε.

Κάνανε πάλι  το κομμάτι τους . Και όντως, στον  κατήφορο …αρβαλάει η λαμαρίνα.   Αλλά, εσύ Αλέξη Τσίπρα, με τέτοιους τενεκέδες   θα πας στις εκλογές;  Με πολιτική προκελογική ατζέντα που θα περιέχει το Λιγνάδη,τη 12χρονη του Κολωνού και τις  ζωηρούλες  συζύγους των υπουργών και στελεχών της Ν.Δ;

Θα προκόψεις, σίγουρα!

2. “Κολωνός: Οι 10 συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης -Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 9 άνδρες και η μητέρα της

Σε 10 συλλήψεις έχει προχωρήσει έως τώρα η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του Κολωνού και τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού. Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει φρίκη στο πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, τον 53χρονο, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε, αλλά και εξέδιδε την 12χρονη, 8 άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την άτυχη κοπέλα, αλλά και την 37χρονη μητέρα της”.

***

«Παιδοβιασμοί»  αβέρτα που λέει και η …‘Αντα   από την κολεκτίβα  συνταχτών. ΄Ανοιξαν οι ουρανοί και βρέχει   βιασμούς  ανηλίκων. Ουδέποτε η …αγία ελληνική κοινωνία γνώρισε τέτοια διαφθορά! (Ε,ναι! )

Τους κάθισε λαχείο  η 13χρονη (σήμερα)  που  πήγαινε ή την έστελναν (τί σημασία έχει) στα πορνοραντεβού ,για να εισπράξει τα 50ευρα. Προφανώς για να βάλει ψωμί στο τραπέζι της οικογένειας με τα 8  αδέρφια.  Αλλιώς, θα πήγαινε σχολείο, όπως τα 12χρονα  από τα Βριλήσσια. Αλλά ποιος νοιάζεται γι΄αυτή την εκδοχή;

Στο μεταξύ, το ίδιο κάνουν χιλιάδες Ελληνίδες με πολλούς και διάφορους τρόπους.  Αν όχι από τα 12, από τα 16 τους και πάνω.   Χρήμα με ουρά . Πόρνες πολυτελείας!    Για κάντε τον πολλαπλασιασμό 50Χ….πόσους να πούμε την ημέρα ; «Μαύρα” και πανεύκολα λεφτά.  Να παίρνει στροφές… αντίστροφες ο μεροκαματιάρης.

Αλλά εδώ, λέει ο νόμος και η  κοινωνία,  δεν πρόκειται για βιασμό. Είναι  ερωτική συνεύρεση  επί χρήμασι με  συναίνεση . Σαν, δηλαδή, να έχει περισσότερο μυαλό,  εμπορικό εν προκειμένω,  μια  17χρονη  από μια 13χρονη.

Πώς το έλεγαν οι Καθολικοί παπάδες;   “Μόλις ο ήχος του νομίσματος ακουστεί πέφτοντας στον δίσκο, η ψυχή αναπηδάει έξω από το καθαρτήριο πυρ’.  ΄Ετσι  και τσεπώσει η εκδιδόμενη  τη χαρτούρα , όλα  ακολουθούν  τη νομιμότητα. Αλλιώς, είναι βιασμός.

΄Εχουμε ξαναγράψει  πως δεν είναι καινούργιος αυτού τους είδους η εκπόρνευση.   Η  ελληνική κοινωνία παλιότερα είχε τους γάμους 12χρονων  κοριτσιών ως λύση, αλλά και τιμή,  καμάρι της οικογένειας. Ειδικά, αν ήταν  φτωχή.  Εν άλλοις, μια  νόμιμη πορνεία ,αιώνες τώρα.  ΄Οπως όλοι οι γάμοι, άλλωστε.

Σήμερα,  όμως, ακόμα χειρότερα,  αφού η μάνα   και τούτη από τα  12,  ξεβγάζει το θηλυκό της με τα μίνια του  και ζωσμένη  τα… κουμπούρια της,   στέλνει ένα παιδί, ντυμένο έτσι,   στο σχολειό!  Ο σεξισμός και η σεξουαλική παρενόχληση στο φόρτε τους.  Δεν είναι δα η μάνα από το Κολωνό ο Διάβολος .  Κι ας την είπαν έτσι.

 Από την άλλη, χέστηκε  η ελληνική κοινωνία για τη 12χρονη από τον Κολωνό, αν είναι   παιδί και δουλειά της ήταν  να πηγαίνει στο σχολείο και όχι παραπαίδι στο μαγαζί του Μίχου.  Κι ακόμα χειρότερα  στο πίσω κάθισμα των παρκαρισμένων  αυτοκινήτων για να παίρνει 50ευρα.

Και αυτό είναι μια φρίκη.  Θα συμφωνήσουμε. ΄Ομως, τί γίνεται με την άλλη, τη  μεγάλη φρίκη,  τα  56  πτώματα μεταξύ  τους παιδιά  που τα ξέρασε πρόσφατα  η θάλασσα στις παραλίες της Εύβοιας; Η  εκπόρνευση μιας  12 χρονης   είναι το  θέμα που  καίει την ελληνική κονωνία ;   Εξ ου και  η  πολύμηνη  συντήρησή του και μάλιστα με λεπτομερή παρουσίαση.;   Η δολοφονία  των προσφυγόπουλων   είναι ήσσονος σημασίας ζήτημα;  ΄Αξιο απο το δημσιογραφικό αληταριό   για 2-3 υπομνήσεις και στα..σκουπίδια; Σιχτίρ,παλιάνθρωποι.

Ποιος Μίχος και ποια μάνα μαστροποί!  Ξέρεις πόσες φορές βίασε  ο Λιάγκας την ψυχή  αυτού του παιδιού  και μάλιστα δημόσια; Αλλά και πόσα λεφτά εισέπραξε από τη  διαπόμπευση και το  δημόσιο εξευτελισμό της;  Πώς θα μπορέσει ποτέ να πάει σχολείο αυτό το κορίτσι;   Μέχρι και τη γυμνή της φωτο    είχε στο κινητό του, ο άρρωστος αυτός Γκέμπελς , έτοιμος να τη μοστράρει  στο φιλοθεάμον πορνοκοινό  του. Αυτό  κι αν είναι διατροφή.

Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!