Κοινωνίες με καθορισμένους τους λόγους που θα κλαίνε, θα γελούν, θα αγαπούν και θα μισούν τα μέλη τους!.

Résultat de recherche d'images pour "πνιγμενα πτωματα μεταναστων φωτο"

Τραγωδία: 49 πτώματα μεταναστών ανοιχτά της Τυνησίας ...

56 άνθρωποι πνίγηκαν την περασμένη Τρίτη στον Καφηρέα.  Μεταξύ τους παιδιά.  Κυνηγημένοι  από τη φτώχια, την αρρώστια, την εγκατάλειψη, τον αυταρχισμό ηγεμόνων στους τόπους τους, αναζητούσαν καλύτερη  τύχη στην Ιταλία.

 Δεν είχαν προορισμό τη Ελλάδα. Γνώριζαν πως το καθεστώς του  ΄Ελληνα “΄Ορμπαν” έδειχνε τρία χρόνια τώρα  τα άγρια δόντια του  στις καραβιές των προσφύγων και των μεταναστών, χωρίς διάκριση, χωρίς έλεος ,δίχως  μια σταλιά ανθρωπιάς και κατανόησης. ΄Αλλωστε, το σύνθημα  το έδωσε η ίδια η εκλεκτή του   Κυριάκου,  πρόεδρος της Δημοκρατίας με το…φόρο τιμής που απέτισε στο τείχος του αίσχους στον ΄Εβρο. ΄Ηταν, πλην των άλλων και συμβολισμός. Δήλωνε πως η  πατρίδα είναι απροσπέλαστη  από οποιαδήποτε  επέλαση  βαρβάρων. Και φυσικά και των ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

΄΄Οταν το ιστιοφόρο -σαπιοκάραβο έφτασε στα ελληνικά θαλάσσια ύδατα,  ο φόβος της επαναπροώθησης (αν τους εντόπιζε το λιμενικό  θα τους έστελναν πίσω στην Τουρκία) ,  έκανε τους  τραγικούς   απόκληρους  να αναζητήσουν άλλη θαλάσσια διαδρομή, πιο επικίνδυνη,  χρονοβόρα και μακρινή  από  τη συνήθη. Κρυφή πλεύση από το στενό του Καφηρεά.  Και 300 ΜΟΝΟ μέτρα από τη στεριά της Εύβοιας,  η μανιασμένη  θάλασσα τους κατάπιε! Τους έστειλε  στο βυθό της.   56 άνθρωποι πνιγμένοι. Πολλοί με τα παιδιά τους στην αγκαλιά.  Τα περισσότερα πτώματα δεν τα περισυνέλεξαν.΄Εμειναν τροφή στα ψάρια του Αιγαίου.

Αλλά, οι  εκκωφαντικοί  θόρυβοι  από τις  σεξουαλικά πανηγύρια    της ελληνικής γκεμπελικής μπίζνας,   σκέπασαν για άλλη μια φορά και  μόνιμα  τα τελευταία χρόνια , κάθε άλλη φωνή . Με το που  χαλάρωσε   η τρομοκρατία    της πανδημίας ,η  σκυτάλη πέρασε αμέσως σε όζοντα  από αίμα και σπέρμα, αγαπημένα της  νοσηρής  συντεχνίας,  θέματα. Είπαν δυο κουβέντες για το…συμβάν του πνιγμού τόσων ανθρώπων, το υποβάθμισαν στη στιγμή,  άφησαν να πλανιέται η  βεβαιότητα  στη ιδιωτεία του όχλου πως τα θύματα ήταν άνθρωποι β΄ κατηγορίας, κάτι σαν χιμπατζήδες και έπεσαν πάλι με τα μούτρα στην  προσφιλή για τη μάζα   διαστροφική,  σεξουαλική επικαιρότητα.

Τί θα γινόταν η πεινασμένη σεξουαλικά Ελλάδα χωρίς  Λιγνάδη, Φιλιππίδη, 12 χρονη (που τώρα πια είναι …13χρονη) από τον Κολωνό: Πώς  θα γέμιζαν τις ατέλειωτες σκουπιδοώρες τους τα πρωινάδικα;  Και πώς θα διασκέδαζαν την πλήξη και την αεργία τους  πανελλαδικά  ο κυρ Παντελής με τη συμβία του   που ανελλιπώς και ανερυθριάστως  φιλοξενούν   τις Τατιάνες  και τους  Λιάγκες  να αποπατούν στο σαλόνια τους;

Οι Γκέμπελς, εξουσία και οι ίδιοι, ανάλαβαν να κατασκευάσουν ίδιο καλούπι ανθρώπου.  Ισοπεδωτική ιδιομορφία.  Αφασικού, απολίτικου, φοβισμένου, υπάκουου. Κυρίως μετά την πανδημία. Προς ίδιον όφελος, αλλά και των λοιπών ,τριων αδερφάδων τους.

 Παλιότερα, η ανεξαρτησία του ανθρώπου περνούσε μέσα από τις προσωπικές  τους επιλογές.  Σήμερα δεν υπάρχει τέτοια  δυνατότητα.  Η μοναδική, ανεξάρτητη πρωτοβουλία  είναι να αποφασίζεις  ανάμεσα σε όσα  οι άλλοι σου έχουν  κανονίσει να ακολουθήσεις.

Κατασκευάζουν σιγά –σιγά  Οργουελικές κοινωνίες από ζόμπι.  Οι  συμπεριφορές των μελών τους, ίδιες, στερεοτυπικές, ανακλαστικές. Με καθορισμένους τους λόγους που θα κλαίνε, θα γελούν, θα αγαπούν ,θα μισούν.  Μια κοινωνία παραδομένη, απόλυτα εξαρτημένη, ανίκανη να αντιδράσει.

 Αν δε γεμίσεις με οργή και αγανάκτηση για τους κυρ Παντελήδες. Αν  αφήσεις τους  καναλάρχες, τους εκδότες και τους αχυρανθρώπους τους να σε προγραμματίζουν σαν ρομπότ  για ποιον θα πενθείς και για ποιον  όχι. ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ,

Τότε, έχεις μια και μόνη ΑΚΟΜΑ  επιλογή.  Αύριο θα στη στερήσουν κι αυτή με ειδική λοβοτομή ,μυαλού ,για να είναι και τούτη  η πρωτοβουλία αδύνατη, απαγορευτική.  “Βάλε μια πέτρα στο λαιμό σου και κατηφόρισε για το Φάληρο”!