ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΦΟΡΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΡΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ. ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΙΖΑ.

Αλέξη Τσίπρα,

έχεις κερδίσει τον πρώτο λαχνό στην ελληνική, κομματική λοταρία.  Πραγματικό δώρο. Αντίπαλός σου είναι ένας Κυριάκος Μητσοτάκης. Και μόνο  η ταφόπλακα του ονόματος της δυναστείας, αρκεί. ΄Ασε τα αποτρόπαια εγκλήματα που  χορταίνουν μέχρι σκασμού , τριάμισι χρόνια  τώρα, τον κυβερνητικό    Λεβιάθαν.

Ένας παλιάτσος είναι ο Κυριάκος. Τον έντυσαν σούπερμαν  οι εφοπλιστές με τους αχόρταγους  σφογγοκωλάριους  σαν τον Χατζηνικολάου,  τον Ράπτη, τον Κουρτάκη,  τον Πρετενέρη.  Τον πασάλειψαν  με φούμο,  του έβαλαν  παλιοαμπέχονα,  λιωμένες   σωβρακοφανέλες  ,  μια αστεία, παραγεμισμένη με  στουπιά κοιλιά (όπως  εκείνα τα   ξεσκλίδια   περί …άριστου, απόφοιτου του Χάρβαρντ, σοβαρού…επιτελάρχη και  μοντέρνου ηγέτη) και τον έστησαν στο χωράφι να τον… βλέπουν οι κίσσες να τρομάζουν.

Αυτός είναι ο Κυριάκος.  Ψεύτικος , πάνινος, γιαλαντζί  αντίπαλος.  ΄Εχει  ήδη  πέσει από το δέντρο  που ως σκιάχτρο τον είχαν κρεμάσει.  Τον πήραν είδηση και τα πουλιά  πως είναι ανδρείκελο και ξεκαρδίζονται στα γέλια!

΄Οσο κι αν τρέχουν να μαζέψουν τα κουρέλια  οι  ΦαναροΠαναγόπουλοΓεράκηδες,  για να τον ξαναστήσουν στο κλαρί, τον κάνουν ακόμα πιο γελοίο με την  10 και 15%  άπλα των ποσοστών που του δίνουν στις εκλογές.  Κωμικοτραγικές, απελπισμένες κινήσεις.

Η παράταξη  της διαφθοράς και της απάτης στις επόμενες, όποτε κι αν γίνουν, εκλογές., ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ.  Και στις μεθεπόμενες,  θα είναι άλλος  ο  …κουμανταρέας στη Ν.Δ.   Περί τούτου, δεν υπάρχει καμιά  αμφιβολία  Ως τώρα, αυτό δείχνουν τα πράγματα  σε όσους βλέπουν με καθαρό και όχι θολωμένο από το μπαχτσίσι, μάτι.

Θα ήταν συντριπτική η νίκη σου!  Δε  θα είναι, όμως γιατί τρία τεράστια γαϊδουράγκαθα τα άφησες να ξεπεταχτούν και να τρανέψουν στο εύφορο περιβόλι της Αριστεράς.   Και θα χρειαστείς δεκανίκι τον Ανδρουλάκη, πιθανότατα, να κυβερνήσεις. Μια και ο  Yanis Varoufakis  φαίνεται να  αράζει σε μόνιμες διακοπές στην Αίγινα.

Συγκεκριμένα:

1. Υιοθέτησες άκριτα και επιπόλαια  πολιτική αντιπαράθεση  “σε χτυπήματα κάτω από τη μέση ” με παιδεραστές,  ακροδεξιές Μαινάδες του METOO  σε ντελίριο  έμφυλου ρατσισμού .  ΄Εχασες έτσι, μεγάλο ποσοστό ψήφων από σοβαρούς, συνειδητοποιημένους  πολίτες ,  της Αποχής κυρίως. Είναι δυνατόν να  σε σέρνουν ο “Βαξεβάνης και η ΄Αντα”  και να βγαίνεις στη μάχη με παντιέρα το Λιγνάδη,  την Παπαχαραλάμπους και  τη 12χρονη του Κολωνού; Τρελαθήκατε εντελώς εκεί στην Κουμουνδούρου;  Πέταξε αυτούς τους  συμβούλους τώρα στα αζήτητα.  Δεν έχεις άλλα περιθώρια.

2. Είναι φορές, που γίνεσαι βασιλικότερος του βασιλέως σε εθνικιστικές κορόνες. Και ο Μητσοτάκης, ως  πατριδοκάπηλος, έχει διάφορο τις μίζες,  να είναι Τουρκοφάγος και να στήνει σκηνικά πολέμου. Εσύ, γιατί ; Ουδέποτε  η πραγματική Αριστερά αποδέχτηκε   το φληνάφημα  “προετοιμαζόμαστε για πόλεμο , για να έχουμε ειρήμη”! . Οι ΄Ελληνες, πλην των θερμοκέφαλων της Δεξιάς, δε θέλουν πολεμικές κραυγές  και απειλές που θυμίζουν παραμονές σύγκρουσης.  Παίζεις το παιχνίδι του Ερντογάν  έτσι. Κι  όχι μόνο του Κυριακου Μητσοτάκη. Η σωστή θέση ενός΄Ελληνα,   σύγχρονου, αριστερού πολιτικού , είναι τούτη:  Σκληρή πάντα κριτική σε όσα  κάθε φορά πετάει  ο τρελαμένος Σουλτάνος απέναντι ,αλλά από την άλλη,  χέρι φιλίας και στήριξης σε   πιο ήρεμους και  Ευρωπαίους  Τούρκους πολιτικούς ,όπως για παράδειγμα ο Εκρέμ Ιμάμογλου .

3. Ο τυφώνας της Δεξιάς διακυβέρνησης από τον Ιούλιο του 2019 ως σήμερα, ρήμαξε τη χώρα. Πρωτιά στους αδικαιολόγητους θανάτους από την πανδημία. Δεύτερη χρεοκοπία  από τους εξοπλισμούς ,τη διασπάθιση  δισεκατομμυρίων και το μοίρασμα του δημόσιου πλούτου   σε  κουμπάρους, εργολάβους, Τραπεζίτες .   Πρωτοφανής για τη χώρα φτωχοποίηση του λαού.  Ξετσίπωτη  συναλλαγή και στήριξη  της  διεφθαρμένης κυβέρνησης από ακροδεξιούς  θύλακες της ελληνικής δικαιοσύνης. ΄Αλλα τεράστια επίσης   σκάνδαλα. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . Με καθημερινές, επαναλαμβανόμενες,  δυνατές  αντιπαραθέσεις. Οι Ρουμάνοι, πριν λίγο καιρό  , περισσότερο από  1 χρόνο, είχαν στήσει  έξω από το κυβερνητικό  μέγαρο, μόνιμη ,δυναμική παρουσία . Με χιόνι, με βροχή με καύσωνα, εκεί.  Πορείες ανελλιπώς,  κάθε εβδομάδα  Εδώ …άκρα του τάφου σιωπή, όταν οι δρόμοι έπρεπε να είναι κατάμεστοι κάθε ημέρα  από  μαχητικές διαδηλώσεις και συμπλοκές με τους πραιτοριανούς της κοινοβουλευτικής δικτατορίας Μητσοτάκη.    ΄Ηταν ένα από τα μεγάλα λάθη . ΔΕΝ  ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ  ΝΑ  ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ   Η ΙΣΤΟΡΙΑ      ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ  ΣΕ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.  ΄Ετσι,  μόνο θα μπορούσες σε εκλογές του 2023  να πετύχεις πάλι το λαϊκό   θρίμβο  48% του 1981!

 

Τα αγκάθια, Αλέξη Τσίπρα, αν δεν τα ξεριζώσεις τη στιγμή που πρέπει,  μπορεί να φτάσουν και  να πνίξουν το χωράφι.Και είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο και εύφορο μποστάνι να χαθεί.