Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓ(Κ)ΑΚΙΑ ΤΟΥ

1. Αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους στη Νέα Δημοκρατία της Μαρίας Σπυράκη

 

 

Στον «πάγο» η Μαρία Σπυράκη: Αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητα από τη ΝΔ

Στον απόηχο του αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της μετά από έκθεση της OLAF που αφήνει υπόνοιες περί απάτης, και τον σάλο που προκλήθηκε.

***

Με την πρόσφατη  αποκάλυψη  του βίου και της πολιτείας και  της άλλης, εριτίμου κυρίας, Δεξιάς Ευρωβουλευτίνας,  ρίχνω μια  γρήγορη  ματιά στο αρχείο του σάιτ,  να βρω  πομπές της.   ΄Απειρες.    Κυρίως,   παρουσιάζεται πατριωταρού και Ελληναρού (η μεγάλη, ως γνωστό, καβάντζα των απατεώνων,  η πατριδοκαπηλία).  Αλλά και ενδεικτικά της πορείας της  από    εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος  του Κυριάκου ,  ως τις Βρυξέλλες που, ως φαίνεται, σαν την άλλη ηγερία των πάση φύσεως απατεώνων  , Εύα Καϊλή , έφαγε  και τούτη τα λυσσακά της,  να βγάλει εύκολους  παράδες.

Να, ένα μικρό απάνθισμα από αναφορές μας παλιότερα.  Δείγμα  γραφής της αμέμπτου  ηθικής της    Μαρίας Σπυριδάκη

“Σπυράκη για Σκοπιανό: Αδιανόητο η Ελλάδα να παραδώσει εκ των προτέρων τα διαπραγματευτικά όπλα (29/5/2018)

Υπόθεση Αυγενάκη:

“Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή γραμματέα στη Νέα Δημοκρατία, μια σκέψη που υπήρχε άλλωστε από το προηγούμενο διάστημα και η οποία έχει ενεργοποιηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Αυγενάκη.

Μπορεί επισήμως η Νέα Δημοκρατία και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη (με συνέντευξή της την Κυριακή στη Real News) να κάλυψαν τον Λευτέρη Αυγενάκη, ωστόσο στο παρασκήνιο όλοι γνωρίζουν πως η υπόθεση αυτή έχει πλήξει το προφίλ του γραμματέα του κόμματος και η αντικατάστασή του εκ των πραγμάτων κρίνεται αναγκαία”. Τί όμορφος κι αγγελικά πλασμένος αυτός ο κόσμος των ΝεοΔημοκρατών! Μέσα σε όλα. Και προπαντός διαθέτουν  δυνατή  πρόσβαση  στον υπόκοσμο. Αλλά…Αντρεότι. Τακίμι με τους μαφιόζους κι εκείνος… Τώρα άλλη…κόπρος του Αγεία με τον Αυγενάκη. Συνεργασία με μαφιόζους έδειξε η συνακρόσή τους με την Αστυνομία. Και επειδή μαζεύτηκαν πολλά, πάνε, αυτόν τουλάχιστον, να τον σουτάρουν”.

 

Μια αναγκαία υπενθύμιση:

Αμφότερες οι… Καπαδόκισες   Καϊλή και Σπυράκη , ανήκουν στην αγία φαμίλια των Γκέμπελς.   Συνάδελφοι κι απόφοιτοι της ίδιας  σχολής των … Μεγάλου εκείνων   μορφών της ελληνικής δημοσιογραφίας, Τράγκα, Αναστασιάδη και άλλων ,πολλών  γνωστών και μη εξαιρετέων,  ζώντων και τεθνεώτων, όμοιων και απαράλλακτων  ζόμπι της μαφιόζικης συμμορίας.

Πότε θα έρθει η σειρά τους; Πότε οι εισαγγελείς της Ελλάδας θα αποκτήσουν ,έστω  ίχνος συνείδησης Βέλγου Εισαγγελέα στο σκοτισμένο…ηθικό τους κορμό;   Μόνο αν φύγει κλωτσηδόν τούτη η γενιά.  ( Αλέξη Τσίπρα, ακούς;)

2. ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΔΕΞΙΟ. ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΣ!

΄Οσα  δεν τολμούσα, παλιότερα από ανωριμότητα,  να λέω ή να κάνω, μεγαλώνοντας   σήμερα,  δεν έχω πρόβλημα. Τα απολαμβάνω κιόλας.

Φίλο, Δεξιό μην κάνεις.  Συνειδητό ψηφοφόρο της επάρατης παράταξης,  μην εμπιστεύεσαι. Μοιάζουν όλοι, στελέχη και οπαδοί,  σαν το σκορπιό του Μύθου. Τσιμπάνε  και χύνουν δηλητήριο, ακόμα κι αν δεν…το θέλουν. Αταβιστική πια, ανακλαστική και στερεοτυπική η  επιφορά τους. Πέρα από τη διαφθορά, την απάτη  την  κλεψιά ,  ο ρατσισμός,  η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση ,δεν έχουν όρια.

Και παλιότερα, δεν είχα Δεξιούς  στον κοντινό μου κύκλο.  Δεν τους έκανα παρέα.  Τώρα, δεν πλησιάζω κανέναν. Τινάζω και τη σκόνη των παπουτσιών μου, έτσι και συμβεί να βρεθώ  για λόγους  ανεξάρτητους   από τη θέλεσή μου, δίπλα τους.  Τέτοιες κακοτοπιές τις αποφεύγω πλέον… όπως ο διάβολος το λιβάνι.  Αρρωσταίνεις άμα ακούς να μιλάει( και τί παρλαπίπες λέει!) ο Δεξιός!

Το χειρότερο από τα αρρωστήματα τους ,είναι ο “διπολισμός”, η υποκρισία.  ΄Εχουν στο ντουλάπι τους χίλιες μουτσούνες.  Κι ανάλογα την περίσταση ,βάζουν κι από μια. Κυρίως τις  καλύτερες μάσκες, τις κρατάνε  για τη θρησκεία, την πατρίδα και την οικογένεια. (Τα φτύνουν στην πράξη και τα τρία).

Προλόγησα έτσι,  με αφορμή το πάθημά μου  σε καφετέρια της Χαλκίδας σήμερα. ΄Ηρθε και μπαστακώθηκε στο τραπέζι μας  ένας συγχωριανός του φίλου που πίναμε  μαζί καφέ.  Παιδιόθεν γνωστοί, δεν μπορούσε να του πει φεύγα.  Τον είδα, όμως, τον δικό μου,  που δαγκώθηκε, όταν μας πλησίαζε,  με κοίταζε με απόγνωση και οργή και πρόφτασε να μου πει. “Καραδεξιός του κερατά”.

Στρώθηκε. Δεν   έμεινε 10 λεπτά να λένε τα τυπικά,  τα χωριάτικά  τους, και ξαφνικά  τραβάει   ένα απόκομμα εφημερίδας από το ντοσιέ του  και χωρίς να μας ρωτήσει, να του δώσει κανείς την άδεια, άρχισε να διαβάζει το γνωστό κείμενο που  κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ,τάχα πως ήταν απόψεις του Κώστα Χατζή.(*)

΄Επαθα. Τον διακόπτω  οργισμένος, είχε καμιά  δυο σειρές διαβάσει. – Ρε, του λέω, σταμάτα. Δεν έχει καμιά σχέση ο Κώστας  Χατζής με αυτές τις κουβέντες.  Είναι τσιγγάνος  και ο ίδιος  και παλεύει για τα δικαιώματα της «φυλής» του.  Λοιπόν, σταμάτα, δε θέλουμε να ακούσουμε άλλο.

“Τι λες, ρε φιλαρακάκο”, μου πετάει στην ψύχρα,  «χέστηκα αν σε ταράζει.  Είσαι κι εσύ από εκείνους που μοιρολογάτε για το κλεφτρόνι το  γυφτάκι…»  Δεν τον άφησα να πει περισσότερα. Μάζεψα τα πράγματα μου, πλήρωσα τον καφέ μου και παρά τις παρακλήσεις του φίλου, βγήκα από την μπόχα, να περπατήσω στη μαγευτική   παραλία  της πόλης του…ανοικονόμητου Γιάννη Σκαρίμπα,  να πάρω ανάσα από τον καθαρό αέρα της θάλασσας.  Να καταλαγιάσει η οργή μου.

Γι αυτό, σας λέω. Μακριά από Δεξιό.Είναι μπουρλότο στα νεύρα σας, την την ηρεμία σας και την… απόλαυση του καφέ σας. Κι απ’ όπου κι αν τον πιάσεις, λερώνεσαι.

΄

(*)

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ….

” Βλέπω τον πατέρα του ανήλικου γύφτου να τριγυρίζει στα κανάλια και να κάνει δηλώσεις.
Να ρωτήσω την δικαιοσύνη.
Ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί για αυτόν τον τύπο του οποίου το ανήλικο παιδί οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και διέπραξε σωρεία εγκλημάτων;
Ο νόμος ισχύει μόνο για τους άλλους γονείς;
Οι γύφτοι έχουν το ακαταλογιστο όταν δεν ελέγχουν τα ανήλικα τέκνα τους;
(Λίγες μέρες πριν το γεγονός στην Θεσσαλονίκη, έκλεψαν τέσσερα γυφτάκια έως 10 ετών, ένα συνάδελφο έξω από το ΚΥΤ Ασπροπύργου! Μπήκε μπροστά ο 10χρονος, σταμάτησε το αυτοκίνητο για να μην το πατήσει και άλλα δύο μικρά του άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και του έκλεψαν το κινητό και το Laptop!
Έφυγαν τρέχοντας, τον πλησιάζει ένας άλλος κάτοικος της περιοχής λέγοντας του “θα πας σε εκείνο το σπίτι, δώσε τους λεφτά και πάρε πίσω αυτά που σου έκλεψαν”!!!
Τους έδωσε 180 ευρώ και πήρε κάποια πράγματα! Την άλλη μέρα βρήκε και κάποια άλλα πράγματα που κατάλαβε ότι του έλειπαν, δίνοντας τους και άλλα χρήματα!)
Η δικαιοσύνη εδώ έχει πάθει αφωνία μπροστά στην απροκάλυπτη μη εφαρμογή του νόμου;.
Θα τον ακούμε για πολύ ακόμη τον ανεύθυνο γονιό να κάνει δηλώσεις, ενώ έπρεπε ήδη να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες;
Οι διακρίσεις του νόμου βάσει φυλής είναι ή δεν είναι ρατσιστικές;
Αυτός ο τυφλός και κουφός εισαγγελέας που θα έπρεπε να τον έχει μαζέψει, όπως θα έκανε για τον γονέα κάθε ανηλίκου, είναι ή δεν είναι ρατσιστής κατά των ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε τσαντίρια;
Βλέπω ότι έχουν συλλάβει τον αστυνομικό που έκανε πολύ καλά τη δουλειά του , βλεπω τραυματίες συναδέλφους του, δηλώσεις δεν βλέπω.
Άμα είχαμε όμως καμία γάτα χτυπημένη, τώρα θα είχαμε χιλιάδες διαμαρτυρίες να δηλώνουν με αποφασιστικότητα ότι θα πρέπει να συλληφθεί ο ένοχος.
Διάβρωση της κοινωνίας το λέω αυτό!
Υ.Γ “Γύφτος είμαι! Τι Ρομά και σαχλαμάρες είναι αυτά που μας λέτε;
Έλληνες γύφτοι είμαστε, όχι Ρουμάνοι!
Τάδε έφη ο Μέγας Γύφτος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής

τ