ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ YouTube (3/5/2023) : “TO ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΟΝ COVID”!

Το πολίτευμα της Δημοκρατίας, αν διαφέρει από τα άλλα,  είναι γιατί εκείνα, αρνούνται  να βάλουν Μάσκα. Δείχνουν το απαίσιο τους πρόσωπο, όπως, ακριβώς,  είναι.

Σε αντίθεση με τη Δημοκρατία.  που σε όλες τις παρουσίες της, κυκλοφορεί (ανάλογα   την…περίσταση)… Μασκαρεμένη! Γι΄ αυτό, οι Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, ΑΠΕΧΟΥΝ χρόνια τώρα     από το θέατρο των εκλογών.

Αν , όμως, αποφασίσουν να προσέλθουν στις κάλπες, ψηφίζουν   ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ.

Όπως συμβαίνει πάντα.  Τον Κένεντι αντί του Νίξον,  τον Ανδρέα Παπανδρέου, αντί του Κων. Μητσοτάκη, τον Μπάιντεν, αντί του Τραμπ,  τον Αλέξη Τσίπρα ,αντί του Κυριάκου  Μητσοτάκη.

_____________________________________________________

 

 

Αν  τα μέλη της  μαφιόζικης  κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν τελευτήσουν  το βίο  τους έγκλειστοι στο Κορυδαλλό, θα έχει διαπραχθεί  ΄Υβρις του χειρίστου είδους.

Οι νέοι υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας

Τουλάχιστον 20.000 συνάνθρωπο έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της πανδημίας, γιατί η  διεφθαρμένη κυβέρνηση ,  αντί να στηρίξει το σύστημα υγείας,κατάκλεψε το δημόσιο χρήμα με χίλιους  τρόπους.

Οι περιλειπόμενες γενιές , ας προσέξουν μη χρεωθούν  ένα τέτοιο  ανοσιούργημα.  Βοά το αίμα των νεκρών!

 

 

 Θυμηθείτε:

α. Κορονοϊός: Γεμάτες οι ΜΕΘ, δεν άντεξε την εφημερία το Λαϊκό – Φορεία στους θαλάμους

copyright: APImages

 

Κάθε εφημερία και χειρότερη… Αυτό λένε οι γιατροί στα νοσοκομεία αναφοράς που παραμένουν σε κόκκινο συναγερμό και η κατάσταση δεν δείχνει να βελτιώνεται. Οι ΜΕΘ στην Αττική είναι ασφυκτικά γεμάτες και οι νοσοκομειακοί γιατροί κάνουν έκκληση για άμεση βοήθεια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Λαϊκού Νοσοκομείου, το οποίο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της κλινικής covid, ακόμα δεν έχει κλείσει την εφημερία και δεν υπάρχει κρεβάτι ούτε για δείγμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, χθες (23/3) μετά τις 9:00 το βράδυ σταμάτησαν οι εισαγωγές covid, σύμφωνα με τον κ. Ορφανό, καθώς δεν υπήρχαν κρεβάτια και δεν δέχονταν περιστατικά, μιας και όλες οι κλίνες (90) ήταν κατειλημμένες μέχρι να αποσυμφωρηθεί η κατάσταση και να επανέλθει η εφημερία στην κανονική ροή.

β. Τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης: εκτός ΜΕΘ κατέληξαν 7 στους 10 νεκρούς από covid

ΚΚΕ: Τα στοιχεία αποκαλύπτουν την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης για την διαχείριση της πανδημίας

.

Την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τις διαχρονικές ελλείψεις του συστήματος Υγείας που διατηρήθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις ήρθε να αναδείξει έγγραφο του ΕΟΔΥ που είδε το φως της δημοσιότητας.

Από το έγγραφο προκύπτει ότι σχεδόν 7 στους 10 ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους από τον Covid, πέθαναν εκτός ΜΕΘ, δηλαδή χωρίς να έχουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για να δώσουν με περισσότερες ελπίδες τη μάχη για τη ζωή.

Στο έγγραφο που έχει την υπογραφή του προέδρου του ΕΟΔΥ Θ. Ζαούτη, αναφέρεται ότι από την αρχή της πανδημίας έως την 1η Μάρτη έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ 16.519 ασθενείς, σε σύνολο 26.635 νεκρών. Ο αριθμός των θυμάτων εκτός ΜΕΘ, αφορά όσους έχασαν τη ζωή τους εντός και εκτός Νοσοκομείου.